aLLeGRia da çeyizini hazırlamaya başladı :)

canııımm hayırlı olunn topiğinnnn..
aldıkların çok güzelll :nazar:
güzel günlerde mutlulukla huzurla kullan hepsini..
devamınıda bekliyoruuzz ona göree :9::9:

Bornozunun rengini yesinler seninnnn :16:

tubimm pembe sevmeyen insandım bu gidişle herşeyim pembe olcak :9:

canııımm hayırlı olunn topiğinnnn..
aldıkların çok güzelll :nazar:
güzel günlerde mutlulukla huzurla kullan hepsini..
devamınıda bekliyoruuzz ona göree :9::9:

çok teşekkür ederim canımmmmm :54:
devamı gelicek inşallah elime para geçtikçe

ozgeee bu gunleri de gorduk ne guzel. hepsini huzurla mutlulukla askla kullan bitanem. ayy kendi ceyiz hazirligi gunlerim geldi aklima. zaman nasil da geciyor hizla. cok tatli kosusturmalar bunlar.

ozgeee bu gunleri de gorduk ne guzel. hepsini huzurla mutlulukla askla kullan bitanem. ayy kendi ceyiz hazirligi gunlerim geldi aklima. zaman nasil da geciyor hizla. cok tatli kosusturmalar bunlar.

çoook teşekkür ederim canım benim :54:
zaman daha da çabuk geçer inşallah diyorum o zaman :9:
öpüyorum seni çok çok

özgecim ben cok begendim annişinin aldıklarınııı... zevkli hatunmus kızı gibi :1:

güle güle kullan mutlu gunlerde bebişim :16:

Özgeeemmm, annişinin hediyelerini bende çoook mu çoook beğendimm:16: Ne düşünceli bak görüyo musun tatlışkomm:16: Blender işini de halletmişsin ohh çıkmış aradann:8:

Bu aradaa tencere takımımız çok benzio kuşuumm tek fark marka bile diyebilirim. :27:

özgecim ben cok begendim annişinin aldıklarınııı... zevkli hatunmus kızı gibi :1:

güle güle kullan mutlu gunlerde bebişim :16:

Özgeeemmm, annişinin hediyelerini bende çoook mu çoook beğendimm:16: Ne düşünceli bak görüyo musun tatlışkomm:16: Blender işini de halletmişsin ohh çıkmış aradann:8:

Bu aradaa tencere takımımız çok benzio kuşuumm tek fark marka bile diyebilirim. :27:

kuzularım çok teşekkür ederimmm
ben de beğendim valla..iyi oldu böyle biçok şey tamamlanmış oldu
ben de çok zorlanmamış olcam maddi olarak :17:

özgeciiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkk:3:

geriye sayım başladııııııııııııı bende de artık:69:

Aşk'la kullan canım herşeyini:16:
bende çeyiz dünyasına adım attım yavaş yavaş :16:
ilk küçük ev aletleriyle girdim biraz garip oldu ama olsun:1:

özgeciiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkk:3:

geriye sayım başladııııııııııııı bende de artık:69:

Aşk'la kullan canım herşeyini:16:
bende çeyiz dünyasına adım attım yavaş yavaş :16:
ilk küçük ev aletleriyle girdim biraz garip oldu ama olsun:1:

canım benimmmm
günlükten okudum ne güzel hevesle alıyosunuz sevdiceğinlee en güzeli de bu di mi benim bitanem de seviyo benle gezip beğenmeyi :17:

yeni english home cicikleri mi de ekleyeyimmm
pikede indirim var dediler aldım :27:

canım ilk sayfaya bakmasam yemek takımını görmicektim son sayfayada eklesene canım onları göremiyoruz yoksa bide son sayfaya eklemediysen ilk sayfaya nasıl geldi yahu bu ciciler

yemek takımını çoook beğendim annen ne zevkli kadınmış ne asil o öyle dümdüz beyaz çok şık canım kızıyoruz ediyoruz süprize ama iyi olmuş ama sana hitap ediyor bence çok beğendim hepsi çok güzel

tencereleride sevdimmm kii aşkla kullan

oyy oyy pikeleri lila almışssın pike kardeşliği yaptık o zaman özgem bende pembiş aldım yastık kılıflarınıda aldımmı tamamdır güzel günlerde kullanalım

canım ilk sayfaya bakmasam yemek takımını görmicektim son sayfayada eklesene canım onları göremiyoruz yoksa bide son sayfaya eklemediysen ilk sayfaya nasıl geldi yahu bu ciciler

yemek takımını çoook beğendim annen ne zevkli kadınmış ne asil o öyle dümdüz beyaz çok şık canım kızıyoruz ediyoruz süprize ama iyi olmuş ama sana hitap ediyor bence çok beğendim hepsi çok güzel

tencereleride sevdimmm kii aşkla kullan

oyy oyy pikeleri lila almışssın pike kardeşliği yaptık o zaman özgem bende pembiş aldım yastık kılıflarınıda aldımmı tamamdır güzel günlerde kullanalım

kuzucum direkt ilk sayfada mesajı düzenle yapıp ekleyiverdim..son sayfaya da yeni şeyler ekledim yazıyorum ama bilemedimmm
son sayfaya da ekliyeyim o zamansa :16:

evet yemek takımını cidden çok beğendim yaa..nasıl zarif sade bişey almış annecim :16:

pikeleri de hep lila almak istiyodum şansıma da resmen bi tane kalmış..hemen kaptık onu da

cnmmm zevkler seninle aynıı :) benim de english homedan aldıgım pikelerle senin lilalar aynı tabii benimki pembe :) ben de bugün gidip yastık kılıflarını aldım takım oldu :)

herşeyi çok pembe yapmamaya çalışıyom sevdicek istemez diye :9:
o nedenle bunlar lila olsun istedimmm..pembiş nevresimlerim de var
bakalım daha alıncak nasılsa hem pike hem nevresim hem yatak örtüsü..renk renk olsunlarrrrr :52:

Özgecaaannn:16: Pikelerin çok güzelkiiiiii:16:

Bende istiyorum pike almak:( Hatta bugun tekirdağa gidip güzel bi English Home çıkarması yapmak istemiştim ama sevgilik sabah 24 saatlik nobetten cıkmıstı, yorgundu falankes filankes derken gidemedik velhasıl kelam:9:

Güle güle kullan tatlışkolar tatlışı. :54:

canım benimmmm
günlükten okudum ne güzel hevesle alıyosunuz sevdiceğinlee en güzeli de bu di mi benim bitanem de seviyo benle gezip beğenmeyi :17:

yeni english home cicikleri mi de ekleyeyimmm
pikede indirim var dediler aldım :27:

eveeeettt nasıl bir zevk nasıl bir mutluluk tarifsiiiizzzz:16:

biliyo musun ben daha hiç english home gezmedim:ssz:
duyuyorum ama gitmek bi nasip olmadı
bayram sonrasına bıraktım inşAllah:31:
bide bernardoyuuu:31:

Özgecaaannn:16: Pikelerin çok güzelkiiiiii:16:

Bende istiyorum pike almak:( Hatta bugun tekirdağa gidip güzel bi English Home çıkarması yapmak istemiştim ama sevgilik sabah 24 saatlik nobetten cıkmıstı, yorgundu falankes filankes derken gidemedik velhasıl kelam:9:

Güle güle kullan tatlışkolar tatlışı. :54:

benimm de aklımdaydı hep şu indirim kaçmadan gidip alayım pikeleri dieee
sevgilicanın kolundan tutup sürükledim resmen :27:
valla sömürmüşler resmen pikeleri pelinimmm bi tanecik kalmışşşşş :30:

eveeeettt nasıl bir zevk nasıl bir mutluluk tarifsiiiizzzz:16:

biliyo musun ben daha hiç english home gezmedim:ssz:
duyuyorum ama gitmek bi nasip olmadı
bayram sonrasına bıraktım inşAllah:31:
bide bernardoyuuu:31:

kuzucummmm git bence de eminim bayılıcaksın english home aaa
benim bernardo sevdam şimdilik rafa kalktı annemin yemek takımı hediyesinden sonra ama ya günlüklerimi ordan alcam ya da pasta seti falan
bernardo aşkım engellenemez :27:

Back
X