aLLeGRia da çeyizini hazırlamaya başladı :)

hiiiiii ne güzelmiş o öyle kuzum yaaa
ben güllü şeylere bayılıyorum resmen
burda biev satan bi yer yok ama netten takip ederim artık markafoniye falan geliyo

bi bak bence satış noktalarına, bazı züccaciyeler satış temsilcisi olabiliyor,ben vandayken bi züccaciyede gördüm yıllardır satıyorlarmış.

zaten şimdi istanbuldayım bizim yan tarafta alışveriş merkezinde var umarım bulabilirim, çünkü bayıldımmmmm:16::16::16:

evmanya'da da var diye biliyorum bu arada.

ayyy özendim ben de çeyiz topic açmak istiyorum ama bişi belli değilken de açmayayım erken diyorum:44::44::44::44::44:

bi bak bence satış noktalarına, bazı züccaciyeler satış temsilcisi olabiliyor,ben vandayken bi züccaciyede gördüm yıllardır satıyorlarmış.

zaten şimdi istanbuldayım bizim yan tarafta alışveriş merkezinde var umarım bulabilirim, çünkü bayıldımmmmm:16::16::16:

evmanya'da da var diye biliyorum bu arada.

ayyy özendim ben de çeyiz topic açmak istiyorum ama bişi belli değilken de açmayayım erken diyorum:44::44::44::44::44:

aç bence kuzum yaaa
kaç sene önceden çeyşz alıp topik açanlar var
hem siz bu sene evlenceksiniz kiii, sadece azıcık zaman lazım yoluna girmesi için
aç bence, beni de kızlar gaza getirdiler..en ufak bişey alsam bile hemen koşa koşa eklemek istiyorum buraya

2013 gelini çok..İnşaAllah bende 2013 geliniyim
çeyizlerin çok güzel aşkla kullan canım
:nazar:

çok teşekkür ederimmm :16:
bizim bi topiğimiz var 2013 gelinleri olaraktan seni de bekleriz canım oraya

Hepsi birbirinden güzel. Allah´im güzel günlerde kullanmayi nasip etsin

amiiiin, çok teşekkür ediyorum :16:

öyle olmuş valla canım.

bak english home benm de mutfak aksesuarlarım, pikemi de ordan aldım.

bu benzerliğimize dayanarak yeni hedefimi göstereyim biev:

biev-6li-fashion-kahve-3829147-220.jpg

Cok hosuma gitti cok güzellerrr hayirli olsunnn

Back
X