Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

sizlerin doktoru kim.ben de orda eylül ayından beri tedavi görüyorum.daha transfer falan yok.2 oldu yumurta toplanıyo.havuz yapılıyor.harcadığım para 20 milyarı buldu.

arkadaşım doktorun kimdi

Merhaba Buket,doktorum H.Fırat Erden ..buraya yazan Dus ile doktorumuz aynı ama başkasıyla tanıştım orada oda Mustafa Bhaçeciye gidiyormuş onada aynı benim tedavimden yapıldı oda 3000 lik ilaç kullanıyordu...araştırdık fazla ilaç yumurta kalitesini bozarmış.

sizlerin doktoru kim.ben de orda eylül ayından beri tedavi görüyorum.daha transfer falan yok.2 oldu yumurta toplanıyo.havuz yapılıyor.harcadığım para 20 milyarı buldu.

Zaten manen çöküyoruz birde maddi çökertme yapılıyor..dus'ünde transfer olmamıştı .

merhaba canım benim doktorum burçak hanım burda bir arkadaş çok memnun kaldıgını ve tuttugunu söylemişti. İnan ki karar vermek çok zor bizede 6, 6.5 milyar tutar dediler artık nasıl olursa hakkımızda hayırlısı

selam arkadaslar
bende bahceci kilinigine gitmisdim memnun kaldım mı diye sorucaksınız
1 .doktorunuzun yüzünü göremiyosunuz devreye hemsireler giriyor
2.gerekli gereksiz bir sürü tahlil yapılıyo benim toplam 11 milyar tuttu transfere dahi gidemedim valla bir baktırmadıgım progostoron kalmısdı
3.doktoruuza birsey sordugunuz zaman alaylı bir sekilde yanıt geliyo
4.olmayınca nedenleri üzerine konusmaya gidiyosunuz gerekli acıklama yok sende sorun var biz ne yapalım.
hepinize bol sans arkadaslar

Hatta suçlandık bile sorun olduğu için olmamış, zaten sorun olmasa ne işimiz var orada
Hayır eşimde zaten sorun yok, banada daha önce söylenmemişti ama yumurta gelişmiyor az dediler...oda geçenlerde gittiiğimde iyi görünüyor yumurtalar dedi doktor ,hani öyle büyük bir sorun yok.
Hala çok pişmanım o merkeze gittiğim için..iki tüp bebek paramızı oraya harcadık resmen...e2 testleri öğrendik ki zaten yapılması gereksizmiş...bana progestoron testide yaptılar ondanda bayağı bir para aldılar.. ordanda para kazandılar ...

İnşallah negatif olsa bile pişman değiliz diyebileceğiniz bir merkez olur,bol şanslar herkese.

Son düzenleme:

Evet benim doktorum yumurta toplamaya yetişememişti.Burçak Hanım toplamıştı.
Bizde 4000 hastane artı ilaçlar diye gittik ama göründüğü gibi olmadı...zorlandık epeyce.
Birde arkadaşlar internet üzerinden yapılan reklamlara,övülen yerlere gitmeyin..
ben bunu geç öğrendim.

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar Allah nasip ederse cuma gunu istanbula gideceğim radyotom fındıkzadede rahımfılmı cektırmeye ordanda fılmı alıp bahcecı klınıgıne gıdecegım istanbullu arkadaslar bana yardımcı olabılırlermı yol konusunda fındıkzadeden bahcecı klınıgı uzakmı nasıl gıderım bı önerısı olan varmı acaba?şimdiden cok tesekkur ederım.

Tatlım ben çok sık gittiğim için tarif edeyim :))
Fındıkzadeden taksim otobüsüne bin taksimden de bahçeci için taksiye binmen lazım taksi 9 tl tutuyor taksimden :))
Bahçeciye otobüs falan yok mecbur taksiye binmen lazım hakkında hayırlısı olsun

Cnm taksiciye Fulya Teras Plazada inicem dersen tam önünde indirir. İstanbul cerrahi hastanesinin ordan ışıklardan sağa dönecek biraz ilerleyince sağ tarafta kalıyor

Cnm taksiciye Fulya Teras Plazada inicem dersen tam önünde indirir. İstanbul cerrahi hastanesinin ordan ışıklardan sağa dönecek biraz ilerleyince sağ tarafta kalıyor

canım cok cok tesekkur ederım yardımcı oldugun ıcın ıstanbulu hıc bılmeyen bırı olarak bana yol gosterdın Allah razı olsun ınsallah en kısa surede muradına erersın cnmmm.cok sagolasınnn.

Sizin sorun neydi ? Bizim sperm sayımız 620 bin çıktı 2 hafta önce doktor tüp bebek dedi

kusura bakma cevabım çok geç oldu 2.ay transferim yapıldı ben zonguldaktayım git geller çok yordu netede giremedim

ben pko hastasıyım eşimde bir sorun yok cumartesi transferim oldu 17.si test günün hepimizin hakkında hayırlısı olsun

arkadaşlar benim ilk denemem başarısız olmuştu belki önceki sayfalarda okumuşsunuzdur. yaşım 26. kan testi pozitifti ama değer çok düşüktü. sonraki testte de iyice düştü değer yani tuttu ama gelişmeyince doktorum ilaçları bıraktırdı hastalandım bu olumsuz denemeden sonra rahim filmi istedi doktor o da temiz çıktı. 3 ay geçti birkaç gün önce adet oldum. doktorumu aradım. 20sinde gel dedi. muayene edecek ve kan testi yapacakmış bi de transfer gününe karar verecek. 9 tane dondurulmuş embriyom var. şu an hiçbir sorun yokmuş gibi görünüyor ama dondurulmuşlara da güvenemiyorum nedense. şansım nedir 1 tane transfer olacağı için de korkuyorum yine tutmazsa diye. morale ihtiyacım var ikinci denemede dondurulmuşlarla pozitif sonuç alan arkadaşlar cevaplasın lütfen..

merhaba benim ilk denmemde aynı senin gibi oldu kimyasal gebelik yani ama şimdi dondurulmuşla hamileyim banada 1 tane embriyo veridi.olucağı varsa oluyo .moral olarakta sana kimyasal gebeliklerden sonra tutması beklenen bi durummuş derim bende çok okudum çok umutsuzdum ama Allahın işi biraz ona bırakmalı

çok teşekkür ederim canım ya gerçekten büyük moral verdin. Allah a havale ediyorum artık. İyi haberlerimi veririm inşallah. Senin de bebeğini hayırlısıyla kucağına almanı dilerim.

arkadaşlar bugün kontrole gittim. 2. denememiz olacak. iğnelere başladım herşey yolunda bi aksilik çıkmazsa cumartesi transfer olacak. bu sefer test gününe kadar yatacağım bakalım ne olacak gelişmeleri paylaşırım..

slm arkadaşım, öncelikle allah yardımcın olsun sonucun pozitif olsun inş. ben 4. deneme için merkez karar veremedim. hangi merkezde yapılıyorsunuz. birinciyi nerede yaptırdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…