selam kızlar;
ben 3. denemem için merkez arayışındayım... bahçeci hakkında ne düşünüyorsunuz? bilgi verebilir misiniz?
canım benim doktorumda burçak hanım yeni başladık ama yaz için sözleştik hakkında nette yazılar okudum sanırım anne karnındaki çocugu öldü diye almak istemişler bende bu yüzden korktum ne yapacagımızı bilemedim yardımcı olursan sevinirim sizin sorun ne bizimki sperm azlıgı görüşmek dilegiylemerhaba bende bahçeci.de dondurulmuş transferi yaptırmayı düşünüyorum inşallah nisanda . daha öncede bahçecide tüp bebek yaptırdım ve 2 yaşında bir kızım var . dondurulmuş transferi hakkında bilgisi olan var mı ? benim dr.um burçak hanımdı çok memnunum tekrar ona başlamayı düşünüyorum
canım benim doktorumda burçak hanım yeni başladık ama yaz için sözleştik hakkında nette yazılar okudum sanırım anne karnındaki çocugu öldü diye almak istemişler bende bu yüzden korktum ne yapacagımızı bilemedim yardımcı olursan sevinirim sizin sorun ne bizimki sperm azlıgı görüşmek dilegiyle
bende 2008 de o yazıları okuyarak gittim hatta nette bir arkadaşla tanıştım mustafa bey'in en başarılı asistanı burçak hanımmış diye ona başladım ve çok memnun kaldım ben hamile kaldıktan sonrada burçak hanımdan çok memnun kaldığım için 8 ay boyunca istanbula geldim kontrollere kızım normal yoldan erken doğdu o yüzden doğumuma burçak hanım giremedi bir kere çok içten güven veriyor çok anlayışlı nazik muayenelerde bile o kadar yavaş ki beni çok rahatlatmıştı bizde pazartesi gelip döndük muayene olup bende dondurulmuşlarımı denicem kısmetse program yaptık ilaç tarifi aldım adetin 13.günü tekrar gidicem kısmetse nisan sonu yada mayıs başı transferim olacak hakkında hayırlısı olsun ama ben kesinlikle burçak hanımı tavsiye ederim
arkadaşım bu topikte kimsecikler yok baksana kimse benim sorularımada yardımcı olmadı
Arkadaşlar size bir önerim olcak .Bahceci grubuna ait Umut sayfası var.http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...inde-quottup-bebekquot-tedavisi-gorenler.html burada size seve seve yardımcı olcak arkadaşlar var.Hepimiz size yardımcı oluruz.Nasıl olsa aynı gruba ait merkezler.evet haklısın cnmm banada yardımcı olmadı kımse(((
Arkadaşlar ben Bahçeci'ye gittim bin pişman oldum..Tedavi döneminde çok fazla ilgili değillerdi tedaviden sonra bir sorun olursa ulaşabilene aşk olsun..
Bana genelde anladığım kadarıyla herkese aynı tedavi uygulanıyor 3000 lik ilaç ve gereksiz e2 testleriyle fazladan fazladan para veriyorsunuz artı 4000 ödeme 8500 e geliyor..
Oradan tanıştığım bir kaç kişiyle görüşüyorum onlardada hüsran kendimi yeni yeni toparlıyorum.
Bana kalırsa çok fazla kendi reklamını yapan merkezlere gitmeyin para tuzağı...burası farklı o yüzden pahalı diyorlar evet farklı başarısızlıkta üstlerine yok...bana yine gel diyetisyene gönderelim diyorlar oldu birde oraya para harcayalım buda bir 10000 daha demek yazık ki ne yazık.
Hala burayı bulduğum içim kendi kendime çok kızıyorum...tavsiye de etmem iyi araştırın öyle gidin diyorum benim yaşadığım pişmanlığı yaşamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?