Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

hocam ben de öğretmenim banada doktor 3 gün rapor yeter dedi ama ben 12 gün de gitmeyi düşünmüyorum.

çalıştığım ilk iki gün çok yorgunluk uyku hali vardı. ama sonra geçti. bakalım çarşamba göreceğiz sonuçları. 12 gün yatmak ta pek mantıklı gelmiyor bana tutunması için ilk üç gün önemliymiş. tabi sonra da ağır kaldırmamak, kendini çok yormamak, yükseğe uzanmamak gerekiyor. Bunlara dikkat ediyorum. Okul dışında da evde dinleniyorum. Hayırlı haberleri paylaşırım inşallah.

dilhusar canım ne oldu anlayamadım niye tekrar toplayacak ?
özelden msn adresimi yazım dedim bir türlü atamadım sen at mesaj ben seni eklim msn de

arkadaşlar bugün test günümdü.moralim çok bozuk. sonuç pozitif dediler ama değer çok düşükmüş. yani 26. bu ne demek oluyo bilmiyorum. 2 gün sonra tekrar test yaptır dediler. çok korkuyorum.bu durum hakkında bilgisi olan varsa yazsın lütfen..........

selam kızlar;
ben 3. denemem için merkez arayışındayım... bahçeci hakkında ne düşünüyorsunuz? bilgi verebilir misiniz?

canım benim doktorumda burçak hanım yeni başladık ama yaz için sözleştik hakkında nette yazılar okudum sanırım anne karnındaki çocugu öldü diye almak istemişler bende bu yüzden korktum ne yapacagımızı bilemedim yardımcı olursan sevinirim sizin sorun ne bizimki sperm azlıgı görüşmek dilegiyle

kızlar bahçeci kliniğinde murat bersoya giden varmı aranızda. benim pıhtılaşma sorunum var onun için gidicem

bende 2008 de o yazıları okuyarak gittim hatta nette bir arkadaşla tanıştım mustafa bey'in en başarılı asistanı burçak hanımmış diye ona başladım ve çok memnun kaldım ben hamile kaldıktan sonrada burçak hanımdan çok memnun kaldığım için 8 ay boyunca istanbula geldim kontrollere kızım normal yoldan erken doğdu o yüzden doğumuma burçak hanım giremedi bir kere çok içten güven veriyor çok anlayışlı nazik muayenelerde bile o kadar yavaş ki beni çok rahatlatmıştı bizde pazartesi gelip döndük muayene olup bende dondurulmuşlarımı denicem kısmetse program yaptık ilaç tarifi aldım adetin 13.günü tekrar gidicem kısmetse nisan sonu yada mayıs başı transferim olacak hakkında hayırlısı olsun ama ben kesinlikle burçak hanımı tavsiye ederim

ben muayne etmesine zaten bayıldım hiç hissetmedim ama biz bir kez konyada yaptırdık sonuç negatif oldu sperm azlıgı ve kalitesi ben bu konuda başarılı olup olmadıklarını ögrenmek istiyorum yardımların için allahım razı olsun umarım diger bebişinde tutar

Bu bölümede bizden başka giren yok sanırım yada kimse bahçeci klinigine gitmiyor herkes bildiklerini paylaşsa ne kadar faydalı ve güzel olur.

merhaba arkadaslar bende aşılama için doktor ve merkez araştırmaktayım,bahçeci kliniğinde aşılama olan varmı?

yokmu!!!!
ya herkes tupbebekmı yaptırdı anlamıyorumkı...........

Arkadaşlar ben Bahçeci'ye gittim bin pişman oldum..Tedavi döneminde çok fazla ilgili değillerdi tedaviden sonra bir sorun olursa ulaşabilene aşk olsun..
Bana genelde anladığım kadarıyla herkese aynı tedavi uygulanıyor 3000 lik ilaç ve gereksiz e2 testleriyle fazladan fazladan para veriyorsunuz artı 4000 ödeme 8500 e geliyor..
Oradan tanıştığım bir kaç kişiyle görüşüyorum onlardada hüsran kendimi yeni yeni toparlıyorum.
Bana kalırsa çok fazla kendi reklamını yapan merkezlere gitmeyin para tuzağı...burası farklı o yüzden pahalı diyorlar evet farklı başarısızlıkta üstlerine yok...bana yine gel diyetisyene gönderelim diyorlar oldu birde oraya para harcayalım buda bir 10000 daha demek yazık ki ne yazık.
Hala burayı bulduğum içim kendi kendime çok kızıyorum...tavsiye de etmem iyi araştırın öyle gidin diyorum benim yaşadığım pişmanlığı yaşamayın.

Son düzenleme:

arkadaşım doktorun kimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…