Evet kızlar dondurulmuşlarınıza güvenin benim 1 tanecik dondurulmuş embriyom vardı yaşar mı yaşamaz mı diye çok korktum sonrada tutar mı tutmaz mı diyee ama şimdi çok şükür benimlee biliyorum çok zor ama güvenin bebişlerinize
Nurcum nasılsın tatlım tedavin ne aşamada ??
Nuur dilhusar cok sükür ben hamileyim degerim 286 merak etmissinizdir beniben gayrettepe florans da yaptırdım
Canım merak etme zaman geçiyor.Oyalan meşgul ol birşeylerle boş durma.Bol bol dua et.En önemlisi sürekli yatma faydası yok inanarkadaşlar benim de dün transfer oldu. 12 gün nasıl geçecek bilmiyorum. inşallah olumlu sonuçlanır ilk denememiz. 9 tane de dondurulmuş embriyomuz var. dondurulmuşlara gerek kalmaz inş.
arkadaşlar benim de dün transfer oldu. 12 gün nasıl geçecek bilmiyorum. inşallah olumlu sonuçlanır ilk denememiz. 9 tane de dondurulmuş embriyomuz var. dondurulmuşlara gerek kalmaz inş.
Nuur dilhusar cok sükür ben hamileyim degerim 286 merak etmissinizdir beniben gayrettepe florans da yaptırdım
arkadaşlar benim de dün transfer oldu. 12 gün nasıl geçecek bilmiyorum. inşallah olumlu sonuçlanır ilk denememiz. 9 tane de dondurulmuş embriyomuz var. dondurulmuşlara gerek kalmaz inş.
bende bahçeci 7 nisan test günüm
aaayyyy cok tebrik ederim canımnasıl sevindim bilemezsin kac gündür senden haber bekliyorum yazdım sana merak ediyorum diye görmedin sanırım aklıma neler sonuc pozitif olsaydı mutlaka yazardı dedim ama beklenen güzel haber geldi nihayet Allah kucagına aalmayıda nasip etsin inş canım.bizlerede dua et kendine artık 2kat dikket et Allah bebişin korusun
duss çok tebrik ederim,bende hamileyim...inşallah hepimiz hayırlısı ile mutlu sona ulaşırız...
merhaba arkadaslar.aranıza yeni katıldım.dush ve nsh hangi hastanede hangi doktora yaptırdınız tüpbebeği?hastane konusunda kararsızım da.yardım ederseniz sevinirim.birde hayırlı olsun.Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağsalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?