Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

iyiyim canım suan tedavi görmüyorum düşük sonrası istenen genetik testlerimi yaptırdım sonucunu bekliyorum mayıs gibi dondurulmuslarla tekrar deniycem inş.kendine ve mucizene cok dikkat et canım

Nuur dilhusar cok sükür ben hamileyim degerim 286 merak etmissinizdir beniben gayrettepe florans da yaptırdım

arkadaşlar benim de dün transfer oldu. 12 gün nasıl geçecek bilmiyorum. inşallah olumlu sonuçlanır ilk denememiz. 9 tane de dondurulmuş embriyomuz var. dondurulmuşlara gerek kalmaz inş.

arkadaşlar benim de dün transfer oldu. 12 gün nasıl geçecek bilmiyorum. inşallah olumlu sonuçlanır ilk denememiz. 9 tane de dondurulmuş embriyomuz var. dondurulmuşlara gerek kalmaz inş.
Canım merak etme zaman geçiyor.Oyalan meşgul ol birşeylerle boş durma.Bol bol dua et.En önemlisi sürekli yatma faydası yok inan

Hayırlı olsun;masallah deponda dolu :)) 9 dondurulmuş süper .12 gün heycanlı geçiyoda asıl zor geçen ilk üç ay.dondurulmuşlarla mı olmuştu yoksa taze embriyomu

duss çok tebrik ederim.Allah kucana almayıda nasip etsin.

Nuur dilhusar cok sükür ben hamileyim degerim 286 merak etmissinizdir beniben gayrettepe florans da yaptırdım

aaayyyy cok tebrik ederim canım nasıl sevindim bilemezsin kac gündür senden haber bekliyorum yazdım sana merak ediyorum diye görmedin sanırım aklıma neler sonuc pozitif olsaydı mutlaka yazardı dedim ama beklenen güzel haber geldi nihayet Allah kucagına aalmayıda nasip etsin inş canım.bizlerede dua et kendine artık 2kat dikket et Allah bebişin korusun

hayırlısı olsun canım senden de güzel haberlerini bekliyoruz... inş bebişin sana sımsıkı tutunur

duss çok tebrik ederim,bende hamileyim...inşallah hepimiz hayırlısı ile mutlu sona ulaşırız...

Arkadaşlar bende bahçecide burçak hanımla başladım muayne etti ve tarih olarak temmuz karar verdik görüşlerinize ve dualarınıza ihtiyacım varrr

arkadaşlar çok saolun. ilk denememizdi. Taze embriyolar. 2 -3 gün yattım. bugün işe başladım ama acayip yorgun ve halsizdim. 6 nisan test günüm. Hayırlı haberleri sizinle paylaşırım inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin.

merhaba arkadaslar.aranıza yeni katıldım.dush ve nsh hangi hastanede hangi doktora yaptırdınız tüpbebeği?hastane konusunda kararsızım da.yardım ederseniz sevinirim.birde hayırlı olsun.Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağsalim.

önce kolay gelsin ben alman hastanesine gidiyorum aytuğ beye trasferi bekliyorum
[merhaba arkadaslar.aranıza yeni katıldım.dush ve nsh hangi hastanede hangi doktora yaptırdınız tüpbebeği?hastane konusunda kararsızım da.yardım ederseniz sevinirim.birde hayırlı olsun.Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağsalim.
/SIZE]

Son düzenleme:
arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı.16 taneydi bu gün haber bekliyorum.kaç tanesi döllenmiş bakalım.

merhaba bende bahçeci.de dondurulmuş transferi yaptırmayı düşünüyorum inşallah nisanda . daha öncede bahçecide tüp bebek yaptırdım ve 2 yaşında bir kızım var . dondurulmuş transferi hakkında bilgisi olan var mı ? benim dr.um burçak hanımdı çok memnunum tekrar ona başlamayı düşünüyorum

arkadaşlar ya transfer olalı 1 hafta oldu ama hiç bi belirti yok. korkuyorum acaba sizde nasıl olmuştu. transferden 3 gün sonra işe başladım. öğretmenim. ağır bi işim yok ama bilmiyorum. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…