Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

doktor günay
görüşmeden gelince bizi haberdar et ...evi pahalı mı tuuttun ...

Nilencim direk Alman hastanesinin karşısında bir daire kiraladık canım.Stüdyo daire.2000 TL ye ama aslında bence bizi kazıkladılar.Yabancı olduğumuz için bence 200-300 dolar artık aldılar.Her şey dahil eşyalı ev canım.Başka bir şey sorarsan cevaplamaya hazırım canım.

canım ya ne kusuru senin heyecanın başından aşkın benim tedaviye üç ay var ben bile heyecan sarıyo allah yardımcın olsun acelem yok benim sen kendinle ilgili güzel haberlerini vermeyi unutma yeter canım hadi bekliyoruz hamiş haberini hoşçakal

Memnun kalmana çok sevindim arkadaşım.:)) Bencede çok şeker bir insan Halit Bey...
İnşallah müjdeli haberlerini duyacağız buradan..

bi kaç gün sonra bizde geliyoz adeti bekliyozz
günaycım maşallah ama rahim filmi neden anestezi ile olmadı ben çok korkarım yaa

tese ameliyatı euro değil kıslar türk parası 1500 civarıydı o gün testlerde yapılıyor eşe

kıslar ben bi çakallık edip diyorumki transferden sonra hastanede kalım sonraki gün çıkım
hiçmi mümkün değil gerekirse 1 milyar veririm tek geceme yeterki yatırsınlar
birde bu 2.denemem
1.denemeden sonra bi takım testler yaptılar genetik kan folic hepsi normal çıktı
rahim filmi veya histeroskopi felan yaptırmak lazımmı hiç istemediler

Gülencim merhabalar.Nasılsın?
VAlla ben ilk kez tedaviye başlıyorum ama Halit bey bir sürü test yaptırdı.Hem eşime hem de bana genetik tanı,sonra bana B12, folic,clomidya,açlık tokluk şekeri,prolaktin,TSH,FT4, insülin falan.
Bunların bazılarının sonucu bu gün bazılarınınki 1 nisan,genetik tanı testiyse 10 gün sonra çıkıcakmış.Doktorum bakalım 2 sene içierisinde neden hamile kalamadın dedi bir genetik tanı yaptıralım dedi ben de yaptırdım.Kızlar testlere 1600 TL verdik.Çokmu acaba?
Aslında önemi yokta sonuç güzel olsun.Ama ben HaliT beye güvendim.Burdan kızlar tavsiye etmişti.Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Emeğimiz boşa çıkmasın inşallah...

Bendende Kan sayımı, Glukoz(açlık,tokluk),CA125, Folik Asit,Prolaktin,Troid, tiroksin,Vitamin B12, Gliadin Iga,Gliadin IgG,Chlamydia trachomatis ve Endosmisyum antikoru:)) Çok değil mi ama gliadin yüksek çıktı bende onun tedavisini göreceğim şimdi..Senin bölümün nedir hekimlikte

Ben de Onkoloji canım.Ben de aynı senin tetkiklerini yaptırdım ama gliadini yaptırmadım.Bağırdak sorunun varmı diye sordu yok dedim o yüzden o tetkiği istemedi.Şimdi tokluk şekerini vermeye gidiyorum.ınşallah hayırlısı işte.

Caneylom tese ameliyatı 1450 TL.Sabah doktoruma sordum da.

canım çok sağol mikrotese dimi normalde bahçecide bana 1200 euro dediler oda yaklaşık 2700 tl ye tekabul ediyo demekki iki hastane arasında fiyat farkı var canım çok sağol yardımcı olduğun için.....tedavin hayırlı olsun tekrardan umarım pozitifi görürsün canım hoşçakal...

drgünay hayırlı olsun bitanem.hoşgeldin istanbula.inşallah uğur getirir sana istanbul canım.hamiş olarak dönersin.allah bu zorlu yolda kolaylıklar versin...........

Çok sağ ol Hatacım ve Caneylom.
Hata senin tedavi ne oldu hangi aşamada gebelik testini ne zaman yaptıracan inşallah?

canım istirahat ediyorum.eşim öyle istiyor çünkü.testim 1 nisan da yapılacak.tabiki o günü görürsek.

hatacım transferin hayırlı olsun canım kaç tane embriyo transfer ettiler

Kızlar ben bun iğnelere başladım.Kızlar puregon iğnesini 190 TL aldım.Kızlar benim bir bilgim yok paha aldımmı yoksa fiyatı böğle?Aslınsa 230 TL dediler ama Alman hastanesine endirim yapıyoruz dediler.Bana fiyatlar konusunda bilgi verirmisiniz arkadaşlar?

canım istirahat ediyorum.eşim öyle istiyor çünkü.testim 1 nisan da yapılacak.tabiki o günü görürsek.

hatacım hayırlı olsun canım hadi güzel haberlerinle sevindir bizi inşallah....

herkese teşekküler arkadaşlar benim bebeklerim kaliteli değillerdi.orta kalitedeydi.dularınızı esirgemeyin lütfen........

drgunay puregon kaçlık aldın o fiyata.onu yazmamışsın bence uygun almışsındır.bende alman hastanesinin yönlendirdiği eczanaden aldım son iğnelerimi.araştırdım piyasadan daha ucuza verdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…