doktor günay
görüşmeden gelince bizi haberdar et ...evi pahalı mı tuuttun ...
Ya CAneylom çok özür dilerim ya.Bu gün aşırı heyecanlydım.Hem buralarda yabancıyım.İlk kez bu tedaviye başlıyorum falan heyecan sarmışdı beni.Unuttum tese amelıyatının fiyatını sormadım ama merak etme yarın sabah 8 de kan vermeye gidecem o zaman mutlaka ama mutlaka sorucam canım tamammı.Ya kusura bakma ne olursun
Kızlar ben geldim.Halit beye gittim hakikaten de hoşbir insanmış.İnsana morel veriyo.Benimle iddiaya girdi seni gebe yapıb vatanına yollayacam diye.Yarın akşam iynelere başlıyoruz.
Eşim ve bana genetik tanı testi yaptırdı.Bir de bazı mikrop ve hormon testi yaptırıcam yarın.O kadar.
Ekib mükemmel.Her kes güleryüz.Alman hastanesini seçtiğim için pişiman değilim kızlar.YArın puregon 450 göbekten iğneye başlıyorum.Bir de doktorum tedavi sırasında rahim filmi çektirmemiz gerekicek dedi.Ne kadar ettiysem anesteziye ikna edemedim.Canını acıtmıycam dedi.Söz veriyorum dedi.İnşallah bakalım.Neyse kızlar doktorumu çok sevdim.Size de tavsiye ederim.
Nilencim direk Alman hastanesinin karşısında bir daire kiraladık canım.Stüdyo daire.2000 TL ye ama aslında bence bizi kazıkladılar.Yabancı olduğumuz için bence 200-300 dolar artık aldılar.Her şey dahil eşyalı ev canım.Başka bir şey sorarsan cevaplamaya hazırım canım.
Gülencim merhabalar.Nasılsın?
VAlla ben ilk kez tedaviye başlıyorum ama Halit bey bir sürü test yaptırdı.Hem eşime hem de bana genetik tanı,sonra bana B12, folic,clomidya,açlık tokluk şekeri,prolaktin,TSH,FT4, insülin falan.
Bunların bazılarının sonucu bu gün bazılarınınki 1 nisan,genetik tanı testiyse 10 gün sonra çıkıcakmış.Doktorum bakalım 2 sene içierisinde neden hamile kalamadın dedi bir genetik tanı yaptıralım dedi ben de yaptırdım.Kızlar testlere 1600 TL verdik.Çokmu acaba?
Aslında önemi yokta sonuç güzel olsun.Ama ben HaliT beye güvendim.Burdan kızlar tavsiye etmişti.Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Emeğimiz boşa çıkmasın inşallah...
Caneylom tese ameliyatı 1450 TL.Sabah doktoruma sordum da.
canım istirahat ediyorum.eşim öyle istiyor çünkü.testim 1 nisan da yapılacak.tabiki o günü görürsek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?