Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

canım ilac verdimi tirioit gebeliğe engelmiş canım azmı çalışıyomuş çokmu? bilgi verdilermi

canım ben 26 mayısta tedavim başlıycak sen ne zaman başlıycaksın karşılaşırız belki....

ben ilk tedavide puregonkullandım ama ikincide bakalım ne kullanıcam
kısamı uzunmu olacak onu bile bilmiyorum uzun olursa tatile gidicem ben bodrumda olucam acaba tatildeyken lucrin vurulabilirmi
ayrıca mustafa bahceciyi facebookta ekledim :)

Ola bilir canımcım.İllada ben haklıyım deyiycem ama nedense böğle kalmıştı aklımda.İNşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız canımcım ya .Bu ay çabu bitsede.Zaman geçmiyor kızlar ya.

benimde kısa olursa 30 mayısta orada olacağım ,
uzun olursada o tarihte :)
sen hangi doktorda yaptırıcaksın takibi

günay bu arada acıkgöz buldum seni ev tutun hastaneye yakın iyi olacak transferden sonra zırt diye evdesin alıştınmı eve?
bende transferde o gece hastanede yatmayı planlıyorum :) olmazsa bende bi otel felan diyorum bakacaz artıkın

benimde kısa olursa 30 mayısta orada olacağım ,
uzun olursada o tarihte :)
sen hangi doktorda yaptırıcaksın takibi

canım biz bahçecideyiz emre bey ve erbil bey takip ediyo bizibenimde zaten adet tarihim 26 mayıs bende değişiklik olmazsa 29 mayısta orda olcam....

aman ha uzun ha kısa bebek gelsinde gerisi boş
günaycım kırılmadın umaırm ha

canım biz bahçecideyiz emre bey ve erbil bey takip ediyo bizibenimde zaten adet tarihim 26 mayıs bende değişiklik olmazsa 29 mayısta orda olcam....
bende klinikte olacağım bu denemede ,
bizim ameliyatı tansel bey etmişti sizinde o yapar bühüyk ihtimalle emre bey pek ameliyata girmiyormuş öyle duyduk onun içinde madem tansel yapacak ona gidelim demiştik çok şükür güzel sonuclar aldık..
erbil bey takip yapmıyo aslında mustafa bey ilaca karar veriyo sadece mustafa bey olmadında erbil bey ultrason çekiyor resimi mustafa beye iletiyor geri kalan herşey mustafa beyde ama mustafa bey klinikteyse ulttrasonu o yapıyor ..

Evet canım ilaç verdi.Tiroit hormonu çok çıkmış.İlaç kullanıyorum.Eve alıştım.Ama insanın kendi evi gibi olmuyor tabi.Evimiz hastanenin hemen önünde.Kızlar düşüyorum da gebelik testini burda yaptırıb hamile olup olmadığımı burada öğrenip de sonra döneyim Baküye ha.Sizce böğle daha iyi dimi.Yani eger hamile olduğumu ögrenirsem gerisini de burada kendi doktorum pilanlasın gebelik sonrası ne kullanıcam falan.Yani kendimi burdakı doktoruma emanet etmek itiyorum

canım bizde tek geceliğinede otel tutcaz sonra annemlerde istanbulda ama uzak olduğu için bi gece kalıp sonra gitcem onlara şöyle uygun bi otel bulmamız lazım aynı gün transfer oluruz belki aynı otelde kalırız belki

tabiki buradayken öğren canım Allah korusun gebelik oluşmazsa çünkü nedenlerinini konuşursunuz hem 15 gün sonra ulrasona giriyorsun gebelik tam kesinleşsin diyue..
günay haydar dümene komşumu gittin gari naptınn
kaça kiraladınız evi ben hsataneye 1 saat uzaklıktayım biz bile düşünüyoruz ya

aman ha uzun ha kısa bebek gelsinde gerisi boş
günaycım kırılmadın umaırm ha

Kırılmakmıdelikafadulden ne kırılması canım ya.Sadece düşünüyorum da acaba bende yumurta rezervi azalmışmı doktorum o yüzdenmi kısayla başladı.Ne bileyim ya artık eşim beni bilgisayara bile kıskanıyor.Hep bir şeyler okur öğrenirim diye hep buralardayım canlarım..

olabilri canım kesin karşılaşırız bence biz , Nerede oturuyor annenler?
ben önce hastanede kalmayı teklif edecem ne olacakki hem kadın kendin, hastanede yattı için daha iyi hisseder bu tüp bebek ytedavisinin içinde olmalı diye düşünüyorum.. hastanede yatırmazlarsa (para teklif edeceğim) otele gidicez mecburen ama şöyle tam karşısı felan olsa süper olacak ama öncelikle hastabnede kalmayı tercih ederim

pkolularda yumurta rezervinin azaldını duymadım ben hiç
öyle şeyler aklına sokma deli deli düşünme kuzenimde azalma var ultrasona girdiğinde normalde her iki yujmurtalın etrafında sağlıklı insanla küçük küçük gelişmemiş ymurtalar olması lazım ama kuzenimde gözükmüyor inş ilaclar yumurtaları geliştirebilri..

20 gün için 2000 Tl eşyalı kiralık ev tuttu canım ama bahalı olduğunu biliyorum.Şimdi gülencim eğer tedaviye 23 martta başladımsa nisanın kaçı ben Baküye döne bilirim.USM de bebeği gördüyümüz ana kadar yani.Arkadaşlar Kanal d den sedanın programında bir doktor tüp bebekle ilgili konuşuyor

canım yok bazende aşırı oluyo ondada kısa yapıyolar lütfen canım kötü şeyler getirme aklına rezervin az olsa doktor söylerdi

bende izliyorum kanal d yi gecen gün mustafa bahceci show tv sabahın kröünde çıktı izleyen varmı?
günay pkodan bahsediyor .. canım tedavin toplam 15 gün sürse(tam kestiremiyorum toplama günü) transfer 3.gün yapılsa 18 gün artı 12 gün bekliceksin 30 gün yapar 15 gün daha beklesen 45 gün yapar canım ama 15 gün tedavinde sürmez belki bilemiyorum inşallah güzel gecer canımcım.. ama 45 günde fazla haa :) belki gebelik oldunda sen uzaktan geldinden dolayı senin ultrasonunu erken yaparlar konuşursunuz canım ama nisanın 23 kadar sonucu alırsınız bence

Acaba ben ne zaman başlayabileceğim tedaviye

günay kontrole gittinde
doktor hemşiresine mm söylücek sana sayısını söylemez ama sen sayabilrisin o böyle söylerkene yumurtalarının sayılarını öğrenmiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…