YOK BE canım hep aynı mikrotese fiyatları değişmiyor bende belki senle karşılaşırım caneylom canım benimde eşim 10 ay önce mikrotese oldu canımcım..
günaycım üniteler fazlaymış seninde canım ben ilk tedaviyi burcak hanıma takibi ettirmiştim ben 225 ünite ile başlamıştım 8.gün yumurtalarım toplanmıştı. ama uzun protokoldu acaba ondanmı puregonu az vurdum ben ? 5 tane iğne almıştım ben yetmişti artmıştı artanıda atmıştım..
günaycım hadi hayırlısı olsun bakalım sende yumoş çok çıkar gör bak :)
günay bu arada yanlış biliyuorsun uzun protokol kadında sorun olmadığı durumlarda uygulanıyor.. sende pko var hem ondan kısa senin ki hemde uzak yoldan geldiğin için kısa yapılmış..
ama doktorlara sorarsan kısa ve uzun arasında bi fark yok ama benim bildiğim konuşulan budur cnaım
benimde kısa olursa 30 mayısta orada olacağım ,
uzun olursada o tarihte :)
sen hangi doktorda yaptırıcaksın takibi
bende klinikte olacağım bu denemede ,canım biz bahçecideyiz emre bey ve erbil bey takip ediyo bizibenimde zaten adet tarihim 26 mayıs bende değişiklik olmazsa 29 mayısta orda olcam....
günay bu arada acıkgöz buldum seni ev tutun hastaneye yakın iyi olacak transferden sonra zırt diye evdesin alıştınmı eve?
bende transferde o gece hastanede yatmayı planlıyorum :) olmazsa bende bi otel felan diyorum bakacaz artıkın
günay bu arada acıkgöz buldum seni ev tutun hastaneye yakın iyi olacak transferden sonra zırt diye evdesin alıştınmı eve?
bende transferde o gece hastanede yatmayı planlıyorum :) olmazsa bende bi otel felan diyorum bakacaz artıkın
aman ha uzun ha kısa bebek gelsinde gerisi boş
günaycım kırılmadın umaırm ha
Kırılmakmıdelikafadulden ne kırılması canım ya.Sadece düşünüyorum da acaba bende yumurta rezervi azalmışmı doktorum o yüzdenmi kısayla başladı.Ne bileyim ya artık eşim beni bilgisayara bile kıskanıyor.Hep bir şeyler okur öğrenirim diye hep buralardayım canlarım..
20 gün için 2000 Tl eşyalı kiralık ev tuttu canım ama bahalı olduğunu biliyorum.Şimdi gülencim eğer tedaviye 23 martta başladımsa nisanın kaçı ben Baküye döne bilirim.USM de bebeği gördüyümüz ana kadar yani.Arkadaşlar Kanal d den sedanın programında bir doktor tüp bebekle ilgili konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?