ay hiç bilmiyom canım bişi dicem bahcecinin baküdede kliniği var neden buraya geliyon bacım
yok ya kız valla inanmıcan ama bi kadın gördüm toplamadan daracık kotla çıktı ben gene yol boyunca kustum durdum inek gibi:) ben yaz ayındaydım böyle şort giymiştim esofman kumaşından onla duruyodum pijema giyilmez gülerler adama :) yatarken transferden sonra giyersin diye dedim
Mesela adet günü gelirsem oraya 20 gün sonra her şeyi bitirip de döne bilirmiyim ben baküye canımcım?senin dediğin oteli biliyorum orası benim gittiğim yere göre baya lüks duruyo...sonucu burda beklemek zorunda değilsinki niye otuz gün kalıyorsun...anlaşmalı otellerin listesi klinikten iste verirler hatta hasta bekleme salonundaki reklam broşürlerinde var...bizimki gelik 60 dolardı....
kahvaltı dahil zaten ben transferden sonra iki gün kaldım eşim yemeğimizi meyvemizi dışardan alıp geliyordu hertaraf markwt dolu sıkıntı olmaz ben eskişehirde oturuyorum orda olsam gelirdim valla bende diğer arkadaşım gibi...
gülencim ben senin gibi değilim çok yoruldum verilene razı oluyorum...son denememde doktorum süleyman bey bile tatildeydi sadece transfere yetişti...sinir olup kendimi yediğim yanıma kar kaldı...çok kalabalık olmadan siz işinizi halledin...yazada ben belki siz gebilik takibini yaptırırken karşılaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?