Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

iyiyim canım sen nasılsın

selam herkese....gülencim evet canım yumurta rezervi azlığı ve kalitesiz oluyor canım.bende mart başı başlıyorum kısmetse.senin ne zaman canım.kuzeninin ilk denemesimi

kızlar size güveniyorum. yanımda olursunuz dimi tedavi başladığında.sizlerle tanıştığımdan beri moralim biraz daha iyi stresim azalıyor sanki .teşekkürler herkese

kuzenin ilk denemesi kocası azolu , kızdada rezervi azalmış dedi mustafa bey , martın sonunda orda olucaz biz benim 2.denemem mayıs başında

idare eder canım .tedaviye mart başı başlayacağım ya beklemek zor geliyor.her aşamada bekliyoruz.hiç sevmediğim şeydir beklemek.oda başıma geldi.herşeyi bekliyoruz valla.

çok az kalmış haftaya başlarsın stres yapma sende şu ballı tarçınlı çörek otlu tarifi uygula belki bu sefer oolur ben denicem

o ne ya o nasıl bişi ne işe yarıyor.benim yumurtalar az ve kalitesiz omnada yarar mı yazsana tarifini

işte o kalitesiz yumurtaları iyi hale getiriyor
tarçın, keten tohumu, karanfil ve çörek otunu toz haline getirip balla karıştırıyosun ve her sabah bir kaşık yiyosun canım

hayır daha belli değil keşke olsam bakalım birkaç güne öğreniriz

inşallah canım keşkelerin gerçek olur da bizde seviniriz.gerçi hepimizin keşkeleri aynı

kızlar..................nerdesiniz ..................beni unuttunuz artık.size güveniyordum.ama siz şimdiden bıraktınız beni.daha tedavim bile başlamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…