ben bir az kiloluyum ama pcos dan dolayı kilo veremiyorum.Acaba beni kilo vermek için ertelermi*
Ama ben bunu doktordan sordum telde.Bana kilolu olman tedaviyi engellemez dedi bilmiyorum artık
ben sece ile aynı dönemde dr gittim forumdan oda kızını kucakladı şimdi onunda kilosu vardı pko idi 74 idi kilosu sanırım ama tuttu sanmam ertelesinler
kızlar ben geldim.buğün giremedim kusura bakmayın. bayağı kaynatmışınız valla.dün 2 sayfa bıraktım buğün 9 sayfa olmuş.ohhh ohhhh ne güzel. bende bahçecide martın başında başlıyorum allah izin verirse.yaniçok az kaldı. bayağı stres yapıyorum kızlar.nerdesiniz......................
drgunay evrakların rusça demişin. bence korkma .çünkü ben muayene için girdiğimde bana yardım eden bayan rus.bence onlar tercüme ediyorlardır.yinede telefonla bir sor gitmeden.bence tekrar yaptırma sen türkçeye çevir de git istersen canım.....
Polikistik Over Sendromu canım.yani normalden fazla yumurta oluyor.gelişirken yalım kalıyor.Çatlamıyor yumurtalıkların üzerinde toplanıyor.Bu da yumurtlamayı engelliyor.Adet düzensizliyi tüylenme kilo alımı falan.Ama ben ameliyat oldum adetlerin düzene girdi ama yumurtam gelişiyor ama çatlamıyor anovulasyon yani