Merhaba arkadaşlar ben ilk kez tüp bebeğe gideceğim,Alman hst. ya da Memorial düşünüyorum..ikisinden de randevu alıp hangisini beğenirsem ona gideceğim.zaten ilk randevular ücretsiz...İki hastane arasındaki farklar neler bilginiz var mı?Sizce hangisi iyi olur ?Bir de Alman has.de Aytün Hanıma randevu verdiler, nasıldır biliyor musunuz?Sizin doktorunuz kimdi?ilgili,cana yakın,sorularıma geniş cevap verecek bi doktor arıyorum..
merhaba ; bende alman hastanesine gidiyorum.doktorum halit fırat erden . iyi bir doktor şakacı ve işini iyi bilen bir doktor yalnız hastanede en çok onun hastası var ...ilk denememi temmuz ayında yaptıkm fakat negatif sonuçlandı. şimdi genetik test istedi doktorum ..hoşuma gitti genelde bu testi 3 yada 4. denemeden sonra istiyorlar ve rahim filmi istedi onda bişey çıkmadı genetik test sonucunu bekliyoruz ...sonra kısmetse ekimde tekrar dondurulmuş embryolar ile deneyeceğiz inşallah olur benim ve isteyen herkesin...birde arkadaşım benim transfer işlemini aytun hanım yapmıştı çok nazik ve çok kibar bir hanfendi çok ısındım ona. ama hiç muayene olmadım ...bilgine ...umarım yazdıklarım işine yarar.yalnız halit bey ;herşeyden emin olmadan tüp bebeğe başlamıyor ...bende kansızlık çıkmıştı.bunu tedavi etmeden kesinlikle başlamam dedi 1 ay bekledim iğne ilaç verdi kullandım sonra ki ay başladık. yani para almak için hemen başlamıyor.bilgine canım.....