merhaba, amin yasadiklarini tahmin edebiliyorum, allah sabir kuvvet versin... insallah bundan sonra hayirli haberler alirsin. bende göttingende yaptirdim, heralde ayni yer. gecenlerde okudum artik türk doktoru gelmis, benim doktor fr hübner idi. iyi bir doktordu ama malisef bende 2 icsi yapildi ama tutmadi...hatta ikincisinde hersey yolunda idi tam transfer edilicekti, bir ay bekliyelim dendi, 6 tane donduruldu sonra malisef transfer olunacakti ama devam bölünmediler embryolar... 3 sünüde ayri bir yerde yaptiralim dedik almanyanin en büyük tüpbebek merkezi imis wiesbadende,güzeldi ama hersey tabiki daha bahli ama modern ordada olmadi kismet degilmis, ben birde ayreten orda bagisiklik sistemi (immunglobilin) icin serum aldim, prof. konrtolunde ayreten oluyor bu, tutunmasina yardimci oluyormus, tekrarlanan düsüklerde kullaniliyormus kendin özel ödüyorsun ama genede olmadi kismet degilmis....hayat devam ediyor simdide türkiyede yaptiriyoruz... bu ay sonu ucuyoruz hayirlisi olsun hepimizin hakkimizda insallah,,,,