Merhaba arkadaslar..Anlatmaya nerden basliyacagimi bilmiyorum...biraz uzun...trden evlenerek Almanyaya gelin geldim...2 univ.mezunuyum...sok oldunuz degil mi bende nasil yaptim bilmiyorum bu evliligim.. kuzenimin araci olmasiyla tanistik ...ve elemeye karar verdik. .Esim cok temiz cok saf biri bana gore..ve cok sevdim onu temizligini iyi niyetini...neyse Ama ailesi yuvami yikti...70 li yillarin mantiginda hepsi...gelin sabah kalksin hizmet etsin geceye kadar sonra cikip yatsin..anlatsam bitmez...ve esim acayip aileci oldu kaynanamin surekli durtmeleriyle onlar hep dogru ben yalnlisim ...alti ustlu oturuyoruz.keske ilk basta kabul etmeseydim...buzdolabini nasil calistirdigimdn...cami silmeme...camasir makinasini nasil dolduruyormusum ondan tutunda gece oglunu gec yayiriyomusm ise hep gec igudiyomus taa ona kadar karistilar...esimin yanina oturupta bir dugune bile gidemedim..ve 5 yillik evliyim ve bosaniyoruz.. 3 sene cocuk yapmadim sirf ayrilirsak cocugum sorunlu olmasin dye ve yine suclu oldum amacum neymis cocuk yapmamakta ve isteyerek 4.senede hamile kaldim...ve eziyetleri 5 kat artti ...esim zivanadan cikti keza aileside.. ve surekli yaln soyleyen biri oldu..yakaladikca yalnlarini delirdim...ve bana gore hayatindaki insan taa o zmndan beri vardi...cocugum dogdu adam yine ayni ilgisiz ...kisaca sorularim var burada yasayanlara...avukat tuttum tabiki ama basindan gecenler daha iyi bilir bu olaylari...8 aylik bebegmle bosaniyoruz esimle ve o istiyor ailesiyle...sorularim sunlar? 1) Almanyada jobcenter a basvurdum yardim parasi icin ne kadar verirler ben ve 8 aylik bebegim icin? 2) 8 aylik bebegime esim ne kadar nafaka oder ve banada oder mi ? Bosaniyoruz com mutsuzum
.....tek dusundugum kizim...
.....tek dusundugum kizim...