• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada Bosananlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi K01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hmmm ok...tesk.ederim..cok sagolun...Allah razi olsun sizden...baya soru sordum...size...herhangi bisey olursa sorabilir miyim tekrar?Tesekkurler...

Tabiki. Özelden yazarsiniz. Lütfen her adiminizi avukatinizla konuşun. Eşiniz bana tilki kafali geldi. Resmen planli adimlar atiyor. Onun evi size birakmasi bile mahkeme önünde positiv bir imaj oluşturacak

Yani siz hâlâ kendi evinizdesiniz ve eşiniz ayri eve cikdi?
Kiranizi kim ödüyor ve siz nasil geciniyorsunuz?

Olaya tam hakim değilim ama eşinizin tüm cabasi sizi mahkemede kötü göstermek. Eşiniz, evden sizin tarafinizdan atılmış imaji veriyor.

O evden taşınmaniz sizin icin daha iyi olacaktır. Ailesinle ve kendisinle telefonlasmayi birakin bence. Kendini ilgili baba olarak gösteriyor ve sizi turkiyeye gonderdikten sonra şikayet etdigi gibi bu seferde tongaya bastirtcak
Ben trye gittigmde 4 ay kalmistim ailemin yaninda. ..bu para bile gondermedi kizi icin...ki bizim bebegimiz sirf mama iciyor ...hepsini ailem karsiladi ...ve ben gittikten 2 ay snra evimizden tasinmis ...bizi geri getirdi kandirarak 4 ay snra o gece ogrendim herseyi ve bizi birakip gitti...evi terkettim bizi birakip gittigi gece kizimida alarak geldim kuzenmde kaliyorum su an...ve ev ariyorum ...kac defa uyardim arama dye..dediginiz gbi ilgili baba rolu ciziyor...o kadar ilgili insan kucucuk bebegini nasil birakip gider ...aklin nerde ...bosanmak icin ne yaptim ben...gecerli bir sebepte yok...durum bu kendine bir hayat kurmus. .

Bir akrabam böyle aldatilarak bosandigi icin size yazmistim davayi siz delillerinizle Türkiyeden avukat araciligiyla actirin o zaman esiniz burada acsa dahi siz daha önce Türkiye hukukunda actiginiz icin birlestiriliyor.Hem aldatilmadan dolayi tazminat hakkiniz oluyor hemde velayet siddetten dolayi sizin oluyor. Almanya da korkuyorum dahi deseniz uzaklastirma aliyor. Ayrica cocugunuz Alman vatandasi ve anneye ihtiyaci oldugu sürece sizi buradan gönderemezler. Ama siddet gördügünüze taniklik edecek sesleri duymus bir komsunuz olsaydi isiniz cok daha kolay olurdu. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Back
X