- 11 Aralık 2011
- 1.947
- 353
- 163
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
Canım bı ara panax dıye bı bıtıkı seyı yanı su mustafa eraslanın o uılactanmı getırtsem o ılac erken menepoz ve hamıle kalmak ıcın de kullanılıyomus onu dusunup duruyorum yaramı ama ıgne vuruyorum bunu satan kısı ılegörusmeme lazım tl actık ama mustafa bey tl cıkmıyomus satıs elemanıda her sorumuza bılmıyorum dıyp durdu
arkadaslar ikinizin transferi demek beraber cok sevindim ikinizi beraber takip edicez hadi insallah ikinizde pozitif olursunuzda bizede umut olursunuz sizin icin dua edicem insallah rabbim kucaklarimizi dolsursun...kabakiz canim heralde transferlerimiz ayni güne denk gelir ve ya bir gün arasinda olur eger senin yarin yumurtalarin toplanirsa 5gün bekletirse doktor Pazertesi transferin olur benimde sali yani aramizda birgün olur insallah hersey yolunda giderde ikimizde bir gün araylan Hamile kaliriz
merhaba kabakiz,
biz esimle kullaniyoruz o ilaclari bitmesine 1-2 ay kaldi bende bilmiyorum ne oldu ama ilaclar bitince bi faydasini gorursek yazarim canim..valla denenmedik seyler kalmiyoo biz bukadar istiyoruz ama insallah hayirli evlatlarimiz olurr...
(amaa gercektenn kucagima almak istiyorum kokusunu icime cekmeekk istiyorum anne olmak cocugumun bana anne demesini istiyorummm artikkkhepimizdeki duygu budur herhaldeee )
güzelim orda türk hemsireler var onlarin araciligiyla ara ögren bu senin dogal hakkin ben bilgi edinmek istiyorum diyebilirsin orasi özel merkez haber verirler eminim bir sansini dene derim toplami islemi nasil gecti peki biraz bahsedermisinslm tatlim benimde dun aldilar
eger bi sorun cikmassa pazartesi transferim olucak canim
canimm ben herzamanki gibi bisey anlamadim emriyolga sordum nezaman tel acarsiniz kactane emriyo olumstu yada allh korusun hic gelismesse nasil haberimiz olur diye pazartesi gelirsiniz eger kimse pazartesiye kadar kimse armazzssa diye ama baska merkezler yumurtaliklar toplandiktan sonra ertesi gun tel acip sukadar yumurtaniz olustu diye ama burda böyle yapilmiyo sanirim canim
evet ikimizin 1 gun aralikla olucak transfeelerimiz allah herseyin hayirlisini versin diger asamalari gectik ´2 asama var onlarida bi atlatsak allahin izniyle
AALH HEPIMIZIN GÖNLUNE GÖRE VERSIN
slm tatlim benimde dun aldilar
eger bi sorun cikmassa pazartesi transferim olucak canim
canimm ben herzamanki gibi bisey anlamadim emriyolga sordum nezaman tel acarsiniz kactane emriyo olumstu yada allh korusun hic gelismesse nasil haberimiz olur diye pazartesi gelirsiniz eger kimse pazartesiye kadar kimse armazzssa diye ama baska merkezler yumurtaliklar toplandiktan sonra ertesi gun tel acip sukadar yumurtaniz olustu diye ama burda böyle yapilmiyo sanirim canim
evet ikimizin 1 gun aralikla olucak transfeelerimiz allah herseyin hayirlisini versin diger asamalari gectik ´2 asama var onlarida bi atlatsak allahin izniyle
AALH HEPIMIZIN GÖNLUNE GÖRE VERSIN
kabakiz canim bu arada kac yumurtan toplandi?
6 tane canim
canim sen ilk transferini 3.gun mu yoksa 5.gun mu yaptirdin acaba bu yuzden pazartesiye kadar aranmazssaniz gelin dediler
ona göre yarin tel acip fircaliycam bize neden farkli davraniyosunuz diye cunki buzamana kadar bana tel acip degerin sudur budur diye hic aramadilar hep ben arayip soruyodum kan sonuclarim ne diye anlamadim nasil bi merkez yani tamam iyi olabilirler ama neden farkli davrandilar analmis degilim
cunki ben 5.gun tarsfer yaptirmak istedim
canim anliyorum cok yogunlar kan sonuclarinda bisey ciksa zaten ararlar diye dusunuyodum hep zaten yinede ben ariyodum o okadar önemli degil zaten
embriyologun bize öyle demesi kafami karistirdi biz sizi arariz bi problem olursa diye sizlerede yarin arayin diyolar aradaki farki cözemedim yani benim ayricaligim ne hangi guruplara arayin hangi guruplara aramayín diye söyledi cözmus degilim
kac gundur uyuyamiyorum yani sayi zaten dusuk bi sayi hepsimi bi kacimi hicmi hep kafamda atamiyorum
dun sinamaya gittik flim den hic birsey anlamadim guya biraz unutmak kaydi ile ama nafile canim
keske bebekleri donduruyolar ya gunu gelene kadar beni de dondurmalari mumkun olsa keske
canim sen hic aradinmi nasil cözulmusler iyimi hersey yolundami
insallah yolundadir hersey canim neyse duaalrini eksik etme ne olur bende ediyorum herkez icin senin icin
canim öncelikle guzel dileklerin icin allah razi olsun
canim ben de tranfrden sonra ananas suyu ananasin kendisini yemistim kuru uzum,findik,bunlari yemistim ama internet sayfasinda ananasin ise yaradigini fakat dusuge yol actigini okudum ve sok oldum dogrumu bilmiyorum canim bu yuzden bunun hakkinda pek bi bilgim yok yani
canim ivf yaptirdik digerini krankenkase karsilamiyo bizimkini spermler iyi oldugu icinmis ve cok pahallli geldi bizeanliycan en son care olarak dusunuruz belki dedik
dun aradim zaten bunada sukur 6 taneden 4 tane döllenmis dedi doktor hanim ama bu bölunmeler pazartesiye kadar durmaz yada dura bilir de dedi anliycan dualariniza ihtiyacim var canim ki insallah 4 undede sorun cikmaz hic olmazssa iki dondurulmusum olur öburturlu diger iki hakkim bitip diger son olan 3 hakkimi kullancam ve yeni bastan igne ilac ilac demisken
bende suan kan sulandirici igne ve kortizon hapi ve fitil olarakta gunde 3 ögun lutinus diye bi ultrogestin bi degisik olaniymis canim anliycan
perdnisolon kortizon hapini adi yani sanirim senin kullandigin ilac canim
yani bende apotekeye dondum igneden de kurtulamadim:36
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?