almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

ya hic yatirmadilarmi sizi biz biraz yatmak istiyoruz demedinizmi ben simdiden hemsireye dedim ben yatmak istiyorum diye gidince aysen hn ma da dicem ben pisikolojik olarak yatmak istiyorum ona göre basliyalim diycem zaten yatmanin digrulugu olmasa bile ben beynime yerlestirdim onun icin önemli benim icin edanur sen haitrliyormusun bilmiyorumkabakizada sorayim igneleri ahngi dozda verdi size dr biraz bilgi verirmisiniz bana tedavi asamasini dualarimdaniz canlar hic düsünmein ikinizde hamilesiniz insallah pozitif düsünün bu cok önemli sonrada insallah sira bizde

CANIM BENIM PROTOKOLUM SÖYLE BASLADI
OCAK 23 TA YUMURTALARIM ERKEN YUMURTLAMA OLMASIN DIYE YAZILIS SEKLINI UNUTTM TURKCE YAZILISINI YAZAYIM XXXX DIYE BI IGNE 4 HAFTA VURMAM GEREKIYODU
2:ASAMA SUBATIN 5.TAGEM GELDI 7 SINDE TERMIN VARDI O GUN XXXX ADINDA YURTALAIKALR OLUSSUN DIYE SABAH 9 AKSAM DOKUZDA BU IGNEYI VURUYODUM
VE DIGER DEKAPEPTILIDE 20 SUBATA KADAR VURDUM YANI GUNDE 3 IGNE VURUYODUM SABAH IKTANE YANI DEKAPEPTIL VE XXXX IKISI BIR ARADA AKSAMDA
SUBATIN 21 INDE CATLATMa ignesi yaptim 23 SUBATTADA YUMURTALIK TOPLANMA SI YAPILDI 15 DK LIK BI ISLEM NARKOZ ALTIITNDA TABI
VE PREDNISOLON DIYE BI HAP ICMEM GEREEKIYOMUS BAGISIKLIK SISTEMI ICIN
TAHMINEN SUBATIN 21 INDE XXX DIYE BI IGNE YE BASLADIM 20 GUNLUK BI IGNE SABAHLARI BITANE SUAN 11 GUNLIK KALADI BU IGNE KAN SULANDIRICI IMIS
VE 3 ÖGUN FITIL KULLANIYORUM VITAMIN ILACI FOLIO VE YATARKEN BENIM SUT HORMONU YUKSEK CIKIYO SUT HORMUNU ILACI
VE SABIRLA BEKLEYIS

CANIM SITENIN KURALINA GÖRE ILAC ADI YASAK MIS KUSURA BAKMA YAZAMADIM BENIM PROTOKOL BÖYLE CANIM
BIDE BEN 3 30 SATLIK YOL GIDIYORUM YANI HEMEN TRANSFERDEN SONRA RABAYA ARKA KOLTOGA YATAK YAPTIK YATA GITTIM CANIM ALLAHIN DEDIGI OLUR YAPA YAPA UZMANLASMISLAR
SE SÖYLEDIKTEN SONRA YATMAK ISTIYORUM DIYE BISEY DIYECEKLERINI SANMIYORUM CANIM AMA ARAMIZDA KALSIN
A.BILGICYILDIRIM HANIMI COK SEVDIM YANAKLARINI MINCIRASIM GELIYO SANKI YILLARDIR TANIYORUM GIYIM CANIM YA ALLAH ISNDE BASARILARINI DAIM ETSIN

dr sevmen ve güvenmen cok önemli bana biraz bilgili geldi gerci biz alman olan dr görüstük aysen hn yogun oldugu icin sonra telle görüstük hep ben aradim ogün hemen geri aradi beni pek bir alakali insallah sonumuzda iyi olur canim rabbim duysun sesimizi insallah dualarimizi kabul etsin

selam canim nasil gidiyor kanaman durdumu belirti felan varmi

canim biraz biraz geliyo yine akasya arkadasimizin dayazdigi gibi o fitili kullanirken bugun bi garip koku geldi acaba kötu biseymi diye yazinca korktum

bilmiyorum valla neden kötü kokunun geldigini belkide ilacin etkiidir.canim evet herseyimiz ayni dogum günümüz bile 1gün araylan insallah hamileligimizde 1gün araylan olur innnnnnsssssssssaaaaaaaalllllllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhhh...
canim sen sürekli yatiyormusun ben fazla yatmiyorum ama evdnde hic cikmadi ya oturuyorum ya evde geziniyorum dün dayanamadim 2dakika gusül abdesti alip ciktim ilik suylan sen diger denemelerinde ne yapmistin simdi ne yapiyorsun

canim diger topikte okudum kanaman hala durmamis insallah tutunma kanamasidir diger denemelerindede böyle olmusmuydu doktor bana rahimi transferde zor actigi icin iki gün kana olabilir dedi zor acildigi icin panik olma normal demisti ama olmadi bende kanama
acaba seninkide öyle birseymi anlamadim stres yapma sakin insallah tutunma kanamasidir okusan görürsün cok oluyor öyle kanamalar ama sükürki tutunuyor insallah seninkide öyledir bende keske leke az olsada anlasam diyorum koyun renkli birsey olsada tutunmus desem insanoglu iste.....

ne oldu bebis sanada endiselerimi bulastirdimmi cicis tekte olsa ciftte olsa insan beklemekten bunaliyo canim
canim kahve rengi olsa naliycam ama dun gece 02 de kirmizi sekilde serce parmak uzunlugunda kalinliginda geldi o yuzden fitili alsam alsam endiselendim bugunde saat 4 ayni sekilde geldi
malum alaman kurali ct kapali 11 kadar acikmis ama zirt pirt aramadim bu kadin ne kadar geri zakli bir turlu anlamiyor diye cekindim
bilgic hanim demisti bundan sonra bu kadar yolu bunlar icin gelme oraki kadin doktoruna gidersin dedi bizi dusunerek hakliad burdaki doktorum almanmi bilmiyorum ama adam
ama bilgic hanim her sonucu bildirisin dedi
o yuzden diger doktor otomatik man ct kapali
saliya kaldik yine canim anliycan

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN BUTUN HERKEZIN

TRANSFEDE BI BAYAN DAHA VARDI AMA HIC KONUSMADIM TRANSFERDE YUMURTA TOPLAMA ISLEMINDEDE SADECE IKIMZDIK ONADA DUA ETTIM
TUM HERKEZE MILSTONE ARKADASIMADA ETTIM TANIDIK TANIMADIK HERKEZE
DEDIMKI ALLAHIM HIC KIMSEYI BASKASININ YADA AKARABA OLSUN BEBEKLERIN ARKASINDAN BOYNU BUKUK ARDINDAN KIMSEYI BIRAKMA VE BATIRMA VE TUM EVLERI COCUK SESLERI ILE SENLEDIR TABI BASTA SAGLIK HUZR CANIM

insallah kötü birsey yoktur bi örensek hamile oldugumuz bize yeter canim.
benimlen beraber bir bayaninda transferi oldu onada iki tane dondurulmus transfer ettiler benden önce o girdi oda tesettürlüydü 35yasindaydi yakinlardan gelmisti 5denemesiymis ama bilgic hanimda ikinci denemesiydi bende ona dua ettim valla cok heycanliydi 5denemesi olmasina ragmen titriyordu ben ise umrumda degildi bir an acaba senmisin dedim konustuk yok oda 1saat uzakliktan geliyormus.

Canım sende heycanlıymıssın ama sende farkında degılmıssın cunkııııııııııı benım transferım pazatesı olmus bıtmıstı bıle canım

Canım sende heycanlıymıssın ama sende farkında degılmıssın cunkııııııııııı benım transferım pazatesı olmus bıtmıstı bıle canım

haklisin canim aman bu bebekler bizde akli birakmadi:78:
evde yalnizmisin benim gibi esinde gece calisiyor amaben bu sefer istemedim 12de gelecek benimki sen internetten uzak duruyormusun canim ben ilk günlerde durdum ama simdi duramiyorum sikintidan giriyorum sure acip dinliyorum

Kabakiz slm canim gecmis olsun insallah güzel haberlerin baslangicidir bu yasadiklarin.
Canim sana Dua listesi acilmis ben elimden geldigi kadar 25Ihlas 25Kevser 25Fatiha ve 25Ayetel Kürsü okudum. Diger tarafa nasil ekliycemi bilemedigim icin buraya yazayim dedim.

Edanur sen nasilsin tatlim umarim sanada bebisin sImsIkI tutunur ve güze haberlerini aliriz.
Canim az önce kabakiza okuduktan sonra ayni sekilde hepsinden 25 er adet sanada okudum Allah kabul eder insallah. Seninkinide dua listesine eklemedim bilmedigim icin.

Saglikcakla kalin güzel haberler almak dilegiyle Hayirli geceler.

Allah razi olsun canim Rabbim insallah mükafatini verir Rabbim dualarimizi kabul etsin.bildigin gibiyim safak sayiyaorum iste günler gecmiyor ah bide bi ögrensem hamile oldugumu bana yeter heralde.....

canım benım allah razı olsun okudugun her harf sana öncun olsun ınsalah allah muradını tez zamanda verır herkezın de ınsallah

CANIM DOGUM GUNU KUTLU OLSUN NICE MUTLU HUZURLU
BEBISLI YILLARA INSALLAH CANIM
SENEYEDE BEBISLERLE BIRLIKTE KUTLARIZ INSLAH BURDAN

CANIM BI DUSUN SENE DOGUM GUNLERI BI GUN ARAYLA TRANSFERLER BIGUN ARAYLA VE VE BIBISLERIN DUNYAYA GELIS AYI BILE AYNI TABI ERKEN DOGUM FALAN OLMAZSSA
YANI DUSUN SENE CANIM INSALLAHH BU HESAP KITAP ISLERINDEN ANLAMAM AMA AKLIMA GELDI CANIM
INSALLH BU TESADUFLER HER IKIMZ ICIN VE TUM ANNE ADAYLARI ICIN DE HAYIRLA VESILE OLUR

Kizlarr cogunuz transfere gitmiissiniz ALLAH gönlünüze gore versin insallahh...her dua edisimde aklimdasinizz insallah Rabbim bizede nasip edecek insallahh merak etmeyinn...ALLAH yardimciniz olsunnn...

Kizlarr cogunuz transfere gitmiissiniz ALLAH gönlünüze gore versin insallahh...her dua edisimde aklimdasinizz insallah Rabbim bizede nasip edecek insallahh merak etmeyinn...ALLAH yardimciniz olsunnn...

Allah razi olsun canim insallah hepimiz bu yil hamile kaliriz........

Canlar ben bu sabah rüya gördüm rüyamda negativ olmustu o kadar agliyordumki anlatamam hatta bagira bagira agliyordum ablama felan saldiriyordum cok kötü birseydi.
Kabakizida gördüm buraya kizlar degerim dörtbin felandi yanlis hatirlamiyorsam diyordu bu normalmi diye yazmisti.
Bakalim rüyamin hangisi cikacak cok kötüydü ya nasil bagira cagira agliyordum rüyamda anlatamam....

canim ruyan hayr olsun insallah hanilesindir cunki ruyada aglamak sevinmek gulmek analamina geliyomus canim
ve tabi mide bulantin ise insallh guzl haberi getirir
vede o negatif bana ait galiba cunki ruyalar ters cikarmis cunki benim zaman yaklastikca olumsuz olmaya basladim

Umudunu kaybetme bende bugün umudum biraz gitti ishal oldum duduramiyorum anlamadim agri sizi hic birsey yok karnimda ama ishal oluyorum bak sen hic olmazsa adet sancisi gibi agri var diyorsun bence bu hamileliktir bende hic birsey yok ne adet agrisi ne birsey adetimede 5gün kaldi olurum heralde hicmi insanda azda olsa karin agirmazmi benim arkadasimdAa adet olucam adet sancilarim geliyor dediginde bende o zaman hamilesin demistim öylede oldu o sanci bence iyi bir isaret canim.

Of bu günler bi gecsede ögrensek gercegi ona göre hayatimiza devam ederiz varya bu sefer olmazsa heralde hic üzülmem taktiri Ilahi diyip Bebek sevdasini burda kapaticam Rabbim ne zamanki normal yollan verirse artik cünkü 3defadir artik bebekleride icine koyup tutunmuyorlarsa vardir bir bildigi Rabbimin.
ne yapalim kaderim diyip gecerim aglasamda bos onun icin hic üzülme canim olmasada ki insallah olurda bunlari okuyup güleriz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…