- Konu Sahibi gulguzeli89
-
selam canim nasil gidiyor kanaman durdumu belirti felan varmi
canim biraz biraz geliyo yine akasya arkadasimizin dayazdigi gibi o fitili kullanirken bugun bi garip koku geldi acaba kötu biseymi diye yazinca korktum
ne oldu bebis sanada endiselerimi bulastirdimmi cicis tekte olsa ciftte olsa insan beklemekten bunaliyo canim
canim kahve rengi olsa naliycam ama dun gece 02 de kirmizi sekilde serce parmak uzunlugunda kalinliginda geldi o yuzden fitili alsam alsam endiselendim bugunde saat 4 ayni sekilde geldi
malum alaman kurali ct kapali 11 kadar acikmis ama zirt pirt aramadim bu kadin ne kadar geri zakli bir turlu anlamiyor diye cekindim
bilgic hanim demisti bundan sonra bu kadar yolu bunlar icin gelme oraki kadin doktoruna gidersin dedi bizi dusunerek hakliad burdaki doktorum almanmi bilmiyorum ama adam
ama bilgic hanim her sonucu bildirisin dedi
o yuzden diger doktor otomatik man ct kapali
saliya kaldik yine canim anliycan
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN BUTUN HERKEZIN
TRANSFEDE BI BAYAN DAHA VARDI AMA HIC KONUSMADIM TRANSFERDE YUMURTA TOPLAMA ISLEMINDEDE SADECE IKIMZDIK ONADA DUA ETTIM
TUM HERKEZE MILSTONE ARKADASIMADA ETTIM TANIDIK TANIMADIK HERKEZE
DEDIMKI ALLAHIM HIC KIMSEYI BASKASININ YADA AKARABA OLSUN BEBEKLERIN ARKASINDAN BOYNU BUKUK ARDINDAN KIMSEYI BIRAKMA VE BATIRMA VE TUM EVLERI COCUK SESLERI ILE SENLEDIR TABI BASTA SAGLIK HUZR CANIM
Canım sende heycanlıymıssın ama sende farkında degılmıssın cunkııııııııııı benım transferım pazatesı olmus bıtmıstı bıle canım
Kabakiz slm canim gecmis olsun insallah güzel haberlerin baslangicidir bu yasadiklarin.
Canim sana Dua listesi acilmis ben elimden geldigi kadar 25Ihlas 25Kevser 25Fatiha ve 25Ayetel Kürsü okudum. Diger tarafa nasil ekliycemi bilemedigim icin buraya yazayim dedim.
Edanur sen nasilsin tatlim umarim sanada bebisin sImsIkI tutunur ve güze haberlerini aliriz.
Canim az önce kabakiza okuduktan sonra ayni sekilde hepsinden 25 er adet sanada okudum Allah kabul eder insallah. Seninkinide dua listesine eklemedim bilmedigim icin.
Saglikcakla kalin güzel haberler almak dilegiyle Hayirli geceler.
kabakiz slm canim gecmis olsun insallah güzel haberlerin baslangicidir bu yasadiklarin.
Canim sana dua listesi acilmis ben elimden geldigi kadar 25ıhlas 25kevser 25fatiha ve 25ayetel kürsü okudum. Diger tarafa nasil ekliycemi bilemedigim icin buraya yazayim dedim.
Edanur sen nasilsin tatlim umarim sanada bebisin sımsıkı tutunur ve güze haberlerini aliriz.
Canim az önce kabakiza okuduktan sonra ayni sekilde hepsinden 25 er adet sanada okudum allah kabul eder insallah. Seninkinide dua listesine eklemedim bilmedigim icin.
Saglikcakla kalin güzel haberler almak dilegiyle hayirli geceler.
Kizlarr cogunuz transfere gitmiissiniz ALLAH gönlünüze gore versin insallahh...her dua edisimde aklimdasinizz insallah Rabbim bizede nasip edecek insallahh merak etmeyinn...ALLAH yardimciniz olsunnn...
Canlar ben bu sabah rüya gördüm rüyamda negativ olmustu o kadar agliyordumki anlatamam hatta bagira bagira agliyordum ablama felan saldiriyordum cok kötü birseydi.
Kabakizida gördüm buraya kizlar degerim dörtbin felandi yanlis hatirlamiyorsam diyordu bu normalmi diye yazmisti.
Bakalim rüyamin hangisi cikacak cok kötüydü ya nasil bagira cagira agliyordum rüyamda anlatamam....
canim ruyan hayr olsun insallah hanilesindir cunki ruyada aglamak sevinmek gulmek analamina geliyomus canim
ve tabi mide bulantin ise insallh guzl haberi getirir
vede o negatif bana ait galiba cunki ruyalar ters cikarmis cunki benim zaman yaklastikca olumsuz olmaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?