- 11 Aralık 2011
- 1.947
- 353
- 163
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
neden olmasinn canim insallah karsilasiriz birgün ben karlsruhe tarafinda oturuyorum simdilik biz beklemedeyiz dr bu arad deneyin dedi ama tikda yokbenim esimin sperm sayisi düsük ve hiz orta morfolojidede hafif bir bozukluk var esim profertil diye bir ilac kullaniyor keci boynuzu pekmesi iciyor sera nin kini insallah iyi bir pekmezdir diye dua ediyorum bu arada zeytinyagli incire basliyayim dedim bakalim nasip veran rabbim hastaneler dr vesile rabbim hepimize hayirli saate zamanda hayirli evlatlar tez zamanda nasip etsin insallah saliya senin icin yasin ve fetih okuycam canim seni ve kabakizi dondurulmuslar topigindende takip ediyorum canim sizde bana dua edin ne olur bizim kimse bilmedigi icin sizlerden baska dua edenimde yok kimseye söylemedik simdilik bakalim
canim profertil ilaclar iyi esin kullaniyorsa sakin birakmayin keci boynuzu pekmezide iyi benim esim suyunu iciyordu spermler iki kat fazlalasti 80günde bence eger esin kürleri kullanabiliyorsa devam edin kürlerlen derim.
benim esim en fazla iki ay kullanirdi bikardi biraz inatcida mideside kaldirmiyordu o yüzden en iyisi tüp bebek dedim cünkü bende artik ugrasamiyordum sana dua edicem canim bende ilk denememde kimseye söylemedim ama 2.denememde anneme ve ablalarima söyledim ablamda o ay hacca gitmisti o yüzden söylemistim ama kismet olmadi iste simdide kimseye söylemicem 3.denemem olucak ama ilk defa dondurulmus olacak.
Bizi bizden baska kimse anlamaz ve bize bizden baska kimse icten duada edemez ancak biz birbirimizi anlariz Rabbim dualarimizi ve emeklerimiz bosa cikarmasin.
canim cok sevindim narkozdan biraz kötu oolursun dedim ama iysindir insallah canim cunki ben narkoz yiyince basim halsizlik bi tuhaf oluyorumda canim allah hepimize herseyin hayirlisini nasip etsin canim benim
yakinda buz bebeklerine kavuscaksin insallh
canim merak ettim giirp bi bakiyim yazmismsi diye yarin misafirleim var caninz cekermi bilmem ama
canim kalkip yarina lahana sarmasi sarmamlazim canim
tekrar gecmis olsun tatlim
Selam kizlar bugün Histereskopie oldum Rabbime sükürler olsunki hicbirsey cikmadi doktorum zaten yapmami istemiyordu birsey yok diye ama ben istemistim icim rahat etsin diye iki defa neden negativ aldim bu seferde soru isareti kalmasin istedim aklimda.
buseferde olmazsa artik kader diyecem katlanacam.
Haftaya sali adetimin 12.günü yumurta takibi yapilacak o gün eger yumurtalar gelismis ise tabi buarada bana klomifen verdi onu kullanicim 5gün,
normal yollan yumurtladiktan sonra rahim kalinligina bakilip 2tane dondurulmus bebislerimi transfer yapacaklar bu son sansim Insallah bu sefer Rabbim nasip eder bana dua etmeyi unutmayin....
canim profertil ilaclar iyi esin kullaniyorsa sakin birakmayin keci boynuzu pekmezide iyi benim esim suyunu iciyordu spermler iki kat fazlalasti 80günde bence eger esin kürleri kullanabiliyorsa devam edin kürlerlen derim.
benim esim en fazla iki ay kullanirdi bikardi biraz inatcida mideside kaldirmiyordu o yüzden en iyisi tüp bebek dedim cünkü bende artik
grasamiyordum sana dua edicem canim bende ilk denememde kimseye söylemedim ama 2.denememde anneme ve ablalarima söyledim ablamda o ay hacca gitmisti o yüzden söylemistim ama kismet olmadi iste simdide kimseye söylemicem 3.denemem olucak ama ilk defa dondurulmus olacak.
Bizi bizden baska kimse anlamaz ve bize bizden baska kimse icten duada edemez ancak biz birbirimizi anlariz Rabbim dualarimizi ve emeklerimiz bosa cikarmasin.
insallah canim bizimkide artarda dogal yolla gelir ayni merkezde oldugumuz icin sizi sürekli takipdeyip rabbim bu yolda seninde bizimde isteyen herkezin yolunu acsin canim ameliyatini ayse hn yapti nasil sence begeniyormusun dr daha önce olmayan denemelerin icin sana bir aciklama getirdi canim birde sunu merak ediyorum igneleri yaparken 2 günde bir yanina yumurta kontrolüne gittinmi yoksa bazilarini jinekologuna gidebilirsin dedimi sürekli kan degerlerini kontrol ettimi birde tedaviye uzun protokolmü yoksa kisa protokolmu uyguladi sana cevaplarsan sevinirim canim....
insallah canim bizimkide artarda dogal yolla gelir ayni merkezde oldugumuz icin sizi sürekli takipdeyip rabbim bu yolda seninde bizimde isteyen herkezin yolunu acsin canim ameliyatini ayse hn yapti nasil sence begeniyormusun dr daha önce olmayan denemelerin icin sana bir aciklama getirdi canim birde sunu merak ediyorum igneleri yaparken 2 günde bir yanina yumurta kontrolüne gittinmi yoksa bazilarini jinekologuna gidebilirsin dedimi sürekli kan degerlerini kontrol ettimi birde tedaviye uzun protokolmü yoksa kisa protokolmu uyguladi sana cevaplarsan sevinirim canim....
Insallah canim doktorlara gerek kalmadan hamile kalirsin.Evet ameliyati Aysen hanim yapti birsey söylemiyorlar sebebi yok diyorlar hersey cok iyi olmasina ragmen tutmuyor bu ameliyati o yüzdende yaptim ama birsey cikmadi cok sükür.yok canim iki günde bir gidilmiyor 5günde bir felan kan degerlerine gelince iki günde bir burda ev doktorumda veriyordum oraya gidincede kan alip diger kanlara bakiyordular.Kan degerlerine transferden sonra bile iki günde bir kan verdim ev doktorumda dolaba koyup gidince götürüyordum.Bana bu sefer uzun protokol uyguladilar ilk denememde farkli bir KWZrumda kisa protokol yapmislardi.
Kızlar ne olur bana duaedın
carsamba gunu yumurtalıklar topöancak ınsallah hepsı olusurlar
5.gunu transfer olur ınsallah
duaedın ne olur kızlar
darası hepımızın basına allah herseyın hayırlısı
selam kizlar
uzun süredir sizleri takip ediyorum. Ve sonunda yazmaya karar verdim. Allah ilk önce hepimizin yar ve yardimcisi olsun hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Bende aysen hn.a gidiyorum 1.5 yillik evliyim ilk görüsmemiz ocak ayinda oldu,subatin 21.de yani sali günü tekrar gidicez hayirlisiyla.kabakiz allahin izniyle insallah en kisa zamanda bebislerine kavusursun. Senin icin dua edicem. ınsallah en kisa zamanda tüm isteyen arkadaslarimin kollari bebisleriyle dolar. Sevgilerle
nisan ayi ankara anatolia tüp bebek merkezi yolcusu.....baktim burdada her kösede neredeyse kinderwunschklinik, ama yeterli degiller. Bende yazicam buraya hamileyim diye ....
canım benım anladıgım kadarıyla turkıyeye mı gıtceksın tedavı ıcın canım benım
allah gönlune göre versın canım
senyazdıgında kızlaaaaar beenyım dıye yazarsın
bızdetey tey halay ceker dans eder ve senı tebrık edrız ınsallahu teala canım
canım sendemı darmsdt ta sın yanı bılgıc yıldırım oldugu klınık canım orda baska turk bayan doktoru daha varmı hıc duymadım
canım guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım allah sanada en hayırlısını nasıp eder yuce mevlam canım
ınsalah hersey yolunda yolunda gıder canım benım allah gönlune göre versın canım allah yar ve yardımcın ollsun
canim sorun esindeydi neden uzun protokol uyguladiklarini anlamadim bunun icin bir sebep söyledilermi yoksa genelde uzun protokolmü uyguluyorlar..
Kızlar ne olur bana duaedın
carsamba gunu yumurtalıklar topöancak ınsallah hepsı olusurlar
5.gunu transfer olur ınsallah
duaedın ne olur kızlar
darası hepımızın basına allah herseyın hayırlısı
Selam Kizlar
Uzun süredir sizleri takip ediyorum. ve sonunda yazmaya karar verdim. Allah ilk önce hepimizin yar ve yardimcisi olsun hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Bende Aysen hn.a gidiyorum 1.5 yillik evliyim ilk görüsmemiz ocak ayinda oldu,subatin 21.de yani sali günü tekrar gidicez hayirlisiyla.Kabakiz Allahin izniyle insallah en kisa zamanda bebislerine kavusursun. Senin icin dua edicem. Insallah en kisa zamanda tüm isteyen arkadaslarimin kollari bebisleriyle dolar. Sevgilerle
Nisan ayi Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezi yolcusu.....Baktim burdada her kösede neredeyse Kinderwunschklinik, ama yeterli degiller. Bende yazicam buraya hamileyim diye ....
selam canim bende sali günü ordayim kesin karsilasiriz sizde sorun ne daha yeni evlisinde canim..
Slm canim bizde suanlik sorun yok yarin belli olucak. biz saat 1 de orda olucaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?