almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

Selam kizlar bugün Histereskopie oldum Rabbime sükürler olsunki hicbirsey cikmadi doktorum zaten yapmami istemiyordu birsey yok diye ama ben istemistim icim rahat etsin diye iki defa neden negativ aldim bu seferde soru isareti kalmasin istedim aklimda.
buseferde olmazsa artik kader diyecem katlanacam.
Haftaya sali adetimin 12.günü yumurta takibi yapilacak o gün eger yumurtalar gelismis ise tabi buarada bana klomifen verdi onu kullanicim 5gün,
normal yollan yumurtladiktan sonra rahim kalinligina bakilip 2tane dondurulmus bebislerimi transfer yapacaklar bu son sansim Insallah bu sefer Rabbim nasip eder bana dua etmeyi unutmayin....

canim cok sevindim narkozdan biraz kötu oolursun dedim ama iysindir insallah canim cunki ben narkoz yiyince basim halsizlik bi tuhaf oluyorumda canim allah hepimize herseyin hayirlisini nasip etsin canim benim
yakinda buz bebeklerine kavuscaksin insallh
canim merak ettim giirp bi bakiyim yazmismsi diye yarin misafirleim var caninz cekermi bilmem ama
canim kalkip yarina lahana sarmasi sarmamlazim canim
tekrar gecmis olsun tatlim

amin canim insallahbu son olur hepimiz icin ,canim narkoz iyiydi ama nedense her uyandiktan sonra heralde narkozun etkisi olmali 10 dakika felan agliyorum istemesemde kendimi tutamiyorum ama ameliyat cok sükür cok rahat gecti.
Kolay gelsin sana canim allahtan suanda hamile degilim severim lahana sarmasini

Insallah canim doktorlara gerek kalmadan hamile kalirsin.Evet ameliyati Aysen hanim yapti birsey söylemiyorlar sebebi yok diyorlar hersey cok iyi olmasina ragmen tutmuyor bu ameliyati o yüzdende yaptim ama birsey cikmadi cok sükür.yok canim iki günde bir gidilmiyor 5günde bir felan kan degerlerine gelince iki günde bir burda ev doktorumda veriyordum oraya gidincede kan alip diger kanlara bakiyordular.Kan degerlerine transferden sonra bile iki günde bir kan verdim ev doktorumda dolaba koyup gidince götürüyordum.Bana bu sefer uzun protokol uyguladilar ilk denememde farkli bir KWZrumda kisa protokol yapmislardi.

canim sorun esindeydi neden uzun protokol uyguladiklarini anlamadim bunun icin bir sebep söyledilermi yoksa genelde uzun protokolmü uyguluyorlar..

Kızlar ne olur bana duaedın
carsamba gunu yumurtalıklar topöancak ınsallah hepsı olusurlar
5.gunu transfer olur ınsallah
duaedın ne olur kızlar
darası hepımızın basına allah herseyın hayırlısı

Selam Kizlar

Uzun süredir sizleri takip ediyorum. ve sonunda yazmaya karar verdim. Allah ilk önce hepimizin yar ve yardimcisi olsun hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Bende Aysen hn.a gidiyorum 1.5 yillik evliyim ilk görüsmemiz ocak ayinda oldu,subatin 21.de yani sali günü tekrar gidicez hayirlisiyla.Kabakiz Allahin izniyle insallah en kisa zamanda bebislerine kavusursun. Senin icin dua edicem. Insallah en kisa zamanda tüm isteyen arkadaslarimin kollari bebisleriyle dolar. Sevgilerle

Nisan ayi Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezi yolcusu.....Baktim burdada her kösede neredeyse Kinderwunschklinik, ama yeterli degiller. Bende yazicam buraya hamileyim diye ....

canım sendemı darmsdt ta sın yanı bılgıc yıldırım oldugu klınık canım orda baska turk bayan doktoru daha varmı hıc duymadım
canım guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım allah sanada en hayırlısını nasıp eder yuce mevlam canım
ınsalah hersey yolunda yolunda gıder canım benım allah gönlune göre versın canım allah yar ve yardımcın ollsun

nisan ayi ankara anatolia tüp bebek merkezi yolcusu.....baktim burdada her kösede neredeyse kinderwunschklinik, ama yeterli degiller. Bende yazicam buraya hamileyim diye ....

canım benım anladıgım kadarıyla turkıyeye mı gıtceksın tedavı ıcın canım benım
allah gönlune göre versın canım
senyazdıgında kızlaaaaar beenyım dıye yazarsın
bızdetey tey halay ceker dans eder ve senıtebrık edrız ınsallahu teala canım

Insallah, cok arastirdim, ama icime sinen biryer bulamadim. Türkiye daha mantikli geldi. Maddi yönden bura avantajli ama vakit kaybi. Hep beraber herkes icin : halay cekicez burda....

canim Dr.Bilgicyildirim´in ismi Aysen

canim sorun esindeydi neden uzun protokol uyguladiklarini anlamadim bunun icin bir sebep söyledilermi yoksa genelde uzun protokolmü uyguluyorlar..

bilmiyorum canim neden uzun protokol uyguladiklarini ama benimde yumurtalarim yavas gelisiyordu bande 17gün igne kullandim yumurtalar cogalsin diye 14yumurta cikti ama 7si ici bos cikti yani geriye 7tane kalmisti cok sükür onlar cok iyi döllendi

Kızlar ne olur bana duaedın
carsamba gunu yumurtalıklar topöancak ınsallah hepsı olusurlar
5.gunu transfer olur ınsallah
duaedın ne olur kızlar
darası hepımızın basına allah herseyın hayırlısı

merak etme canim sana dua ediyorum insallah Yumurtalarin cok iyi cikar vee cokta iyi döllenirler rabbim sana yardim etsin insallah bu son denemen olurda bebegini kucagina alirsin.Bende sali günü ordayim adetimin 12.günü oluyor o gün eger yumurta olusmussa transferim belli olur bu gidisle transferimiz ayni günlere gelir canim insallah ikimizde ayni zamanda hamile kaliriz

selam canim bende sali günü ordayim kesin karsilasiriz sizde sorun ne daha yeni evlisinde canim..

Nisan ayi Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezi yolcusu.....Baktim burdada her kösede neredeyse Kinderwunschklinik, ama yeterli degiller. Bende yazicam buraya hamileyim diye ....

insallah canim hakkinda herseyin hayirlisi senin kismetin belki türkiyede

Slm canim bizde suanlik sorun yok yarin belli olucak. biz saat 1 de orda olucaz.

canim o zaman daha erken sorun yoksa bekle bence yarinmi belli olucak sorununuz insallah bir sorun cikmazda normal yollan hamile kalirsin.Biz yarin 11de orda olucagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…