almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

kabakiz canim heralde bu saette kadar girmedigine göre Bebislerini alip evine dönmüssündür Rabbim insallah sana simsiki tutundurur onlari insallah ikizlerin olur canim cok mutlu oldum acayip icimde bir kipirtilar var hem bugün senin icin hemde yarin benim icin bak ne güzel transferlerimiz ayni zamana denk geldi kader iste senden güzel haberler bekliyorum stres yapma kendine iyi bak canim öptüm

canim yarinda senin transferin var rabbim kabakizada sanada bu transferinizi insallah hayirli kilsin insallah pozitifi görürsünüz canim bizede umut olursunuz dualarim sizlerle canim

canim yarinda senin transferin var rabbim kabakizada sanada bu transferinizi insallah hayirli kilsin insallah pozitifi görürsünüz canim bizede umut olursunuz dualarim sizlerle canim

amin canim amin insallah Rabbim bizede sizede nasip eder

Kabakiz dün aksam senin icin dua ettim insalah hakkinda herseyin hayirlisi olur bebislerin sikica tutunur sana.
Edanur bu aksamda senin icin dua edicem yarin icin Allah yar ve yardimcin olsun bebislerin öyle tutunsun ki birakmasin seni.

Insallah her ikinizinde bebislerinizin haberlerini aliriz.

Sevgilerle

Amin canim amin Allah razi olsun Rabbim duaalarimizi kabul eder insallah Rabbim kimseyi mahrum birakmasin...

canlarim dualariniz icin allah razi olsun sizinde allah gönlunuze göre versin
bugun ikinci gunum yatiyorum kalkiyorum iste
ama elimde ne yazikki dondurulmusum yok 7den 6 altidan 4 e dustu 4ten 2 ye dustu allatan onlar kaldi cok sukur insallah benimle kalirlar
cok uzgunum ama bunada sukur kizlar asil sinav simdi allah olurya bi sorun cikarsa simdiden dabrini verir insallah ama aksini dusunmek istemiyorum
DUALARINIZA IHTIAYCIM VAR NE OLUR DUA EDIN

EDANURCUM BUGUN TRANSFERIN VARDI INSALLAH HAYIRLISI OLUR GUZELIM BENDEN BI GUN SONRA SENDE SONUC ALCAK SIN

canim hadi gözün aydin diyelim bebeislerini almissin rabbim pozitifide duyurup kucaginada almayi nasip etsin insallah simdi edanurun haberlerinde gelmedigine göre oda bebisini aldi diye düsünüyorum insallah rabbim onund seninde bizimde yüzümze gülsün

selam canim cok sagol evet aldim bebegimi geldim cok sükür 2taneden biri bozulmus ama 1tanesi transfer edildi heralde diyorum bbim bunu bana nasip edecek her zaman iki tane transfer edildi bu sefer ilk defa tek transfer edildi insallah bende Kabakizda hamileyiz diye yazariz ardindan sende bekleriz insallah bize dua et canim dualariniza ihtiyacim var

sagol canim ikimizinkide hayirli olur insallah bende 1 tane transfer ettiler diyeri bozulmus cok sükürki 1 canliydi bakalim ne olacak ben diger topicte normalde transferden sonrakilere dua okuyorlar 3gün boyunca ama halen baslamamislar ama ben simdiden sana 101 ihlas,101 kevser,101 Fatiha,70de Ayetel kürsü okudum rabbim kabul eder insallah benim test günüm 9mart ama bana 7 marttada yap dedi cikabilir dedi yani iki tarihtede yapicam senin ne zaman.Bide belirti felan varmi canim bende suanada hic birsey yok

Sizlerin adina cok sevindim canlarim Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin her aksam ikinizede dua ediyorum öpüyorum sizleri....

Son düzenleme:

canlarim yasin vakia ve fetih sürelerini sizin icin okudum canlarim rabbim kaul etsin acilan ellerimizi bos cevirmesin insallah bol bol dua edin canlarim 3 gün sonra cok yatmayin kizlar evin icin de yavas yavas dolasin kendinizi yormadan canlar

canim allah razi olsun allah seninde gönlunun muradini hayirlisi ile versin canim iki cihanada da sikintiya dusurmesin yuce yaradan canim insalllah
allah kabul eder insalllah canim suan cok duygulandim canim

canim transferin hayirli olsun hadi insallah bu sefer olur canim burdaki herkeze dua ediyorum insallah yasdigimiz su son ahir zamanda bizlerde anne olmayi hak ederiz allah nasip edr insallah
bizim icin arkadasimiz yasin fetih vaka surelerini okumus cok duygulandim canim
canim tranferden sonra neden orda yarim saat falan neden yatirmiyolar hemen kalkinca disari cikcak diye cok korktum
cunki diger merkezde transferden sonra yarim saat uzaniyoduk kalkip öyle gidiyok valla elimden gelse sise mantari ile tikiycaktim orayi

edanur canim simdi gördum sende benim icin dualar okumussun allah sanada hayililarin en hayirlisini nasip edr canim bende senin icin dua edicem allah kabul eder insallah
bende senin icin tutumasi icin 707 defa ya varis okuycam canim sende hergun oku 707 defa

Allah senden bin razi olsun canim kardestende ötesin benim icin Rabbim insallah sanada en kisa zamanda mucizeni versin insallah.
canim bende fazla yatmadim 4saatte bir evin iicnde 15dakika felan yürüdüm kan dolasimi olsun diye namazimida birakmadim oturarak kiliyorum yani fazla yatmiyorum sikiliyorum kuran okuyorum bol bol dua ediyorum hem kendim hemde kabakiz icin.
canim ama hic belirtim yok o biraz kafami kurcaliyor ilk kindede hic yoktu ama ikincide 3gün vardi belirti ama ikiside negativti bakalim bu ne olacak?

Amin canim amin insallah anne oluyoruz diye yazariz buraya evet bunlar yatirmiyorlar hicbirsey olmaz diyor doktor kalkinca bende ona güvenip kalktim hemen.olacagi varsada her cesit olur canim.
Sende belirti felan varmi canim diger tüp bebeklerinde belirti oldumu bende diger ikisinde olmadi sadece ikinci denememde 3gün ayni saatlerde kasik agrim oluyordu ama tabi ikiside negativ olduama busefer bende bugün 3üncü gün ama belirti hic yok sadece dün sabah namazina kalktim koyu renk akintim olmustu ama bugün birsey yok ne agri ne sizi.sen nasil geciriyorsun günlerini ne yiyor ne iciyorsun test tarihin ne zaman?

canim benim belirtim sadece bulantim oluyu bence bol hormonlardandir cunki ben igne cok kullandim halende kullaniyorum fragmin kan sulandirici yani bide blastokistlerde idrara tahlilinde bile pozitif cikiyomus anliycan umutsuz vakalardanim
ha bide kanamam da var traferden sonra transfer yaptiktan sonrada hififimsi lekeler olmustu sadece dun durmusru bugun kahve rengi gibi geliyo canim bide hesapladim bu ayin 5.de tagem gelmisti tage gunumgeldi yani anliycan galiba
ama bugun darmsdt ti aradim kanamam var fitili yinede alcakmiyim diye sordum belki tagem geldi diye sordum hemsire sanmam tegen gunu degil dir cunku einschpruch gunu daha yenidiydi dedi sanki tagemin gununu biliyomus gibi diye biraz söylendim cok korkuiyorum anliycan:18::18::18::18::18::18::18:
bugun kadin doktorunaa gidip igne vurdurmam lazim 4 te termin var
doktor bilgic söylemisti igne ayin 1rinde igne vurdurman lazim hcg ignesi vurmama lazimmis ama inan ne ise yariyo bilmiyom sorma yani
gitmisken doktora sorarim tage baslangicimi yada normalmi

yemek icmek derken de sut yumurta peynir findik badem kuru uzum flan
canim folio almayi unutma o yardimci oluyomus dedi doktor gunde bir kere

ya canim ne tagesi doktor hormon icin alttan kullanilan utrogest zaten adetinin gelmesini engeller yani adetini bekleme kim bilir tutmustur lekelenme iyi isaret öyle diyorlar canim hemsire hakli yani olmaz öyle sey.bak gör insallah ikimizde hamileyiz inaniyorum ben bu sefer test günün ne zaman ha buarda duan basladi diger topikte 1001ihlas,1001kevser,1001fatiha,313ayetel kürsi okunacak senin icin 3günde bitirilecek.takip et.tüm gelismeleri yaz bana belirtileri felan tamammi canim

canim bu ayin 6 sinda kan tahlili var 7 sinde de sonuc bakalim hayirlisi
benim icin ve senin icin dua listesini baslatmislar
allah razi olsun yuce mevalm hepinizi bos cevirmesin
peygamber efendimize komsu eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…