- 11 Aralık 2011
- 1.947
- 353
- 163
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
kizlar kac 2-3 gün nete gelemedim cok merak ettim sizi dogum günleriniz varmis rabbim gönlünüze göre versin yeni yasinizi hamile gecirin ve bebisisnize kucaginiza alin insallah merakla ve duayla sonuclarinizi bekliyorum rabbim pozitifi göstersin insallah ikinize dularimdasiniz...
kizlar kac 2-3 gün nete gelemedim cok merak ettim sizi dogum günleriniz varmis rabbim gönlünüze göre versin yeni yasinizi hamile gecirin ve bebisisnize kucaginiza alin insallah merakla ve duayla sonuclarinizi bekliyorum rabbim pozitifi göstersin insallah ikinize dularimdasiniz...
canim guzel dileklerin icin allah razi olsun canim allah seninde gönlune göre versin
sabahtan beri yoktum konsolosluga gittik pasaport yenilemek icin canim gec geldik ses veremedim o yuzden
bugun sadece kan verdim insallah yarin sonuc gelir burda bi gun sonra ögrene biliyosun yarin bide yarim gun acik insalllah kagitlarim yetisir öglene kadr
hemsire faxla yollatirim dedi oraya pyle not yazarim dedii ama bakalim hayirlisi canlar:18:
Hayırlı haberlerini duyarız inşş..
canim test sonucuna gerek kalmadi bu sefer beklenen adet geldi bu sabah hemsireye sordum eve bu sefer adet kanamasidir diye dualarin icin allh razi olsun
bu sefer tutar senin insallah
ben bi sure aradanizdan ayrilcam hakkkinizi helal edin eger bidaha baslarsam gene gelirim
canim nasilsin heyecan varmi rabbim hayirli haberler duyursun insallah kabakiza cok züldüm ama hersey rabbimin elinde sen olsun bizi mutlu et canim ama sonucun negativde olsa asla vazgecme ve üzülme bunlar bizim sinavimiz yasin cok genc rabbim yolluycak sana ve bize bebeislerimizi insallah dualarimdasiniz
Edanur sen nasilsin canim senin sonuc belli olmadi mi? Ben heycanla sizlerin haberlerini bekliyordum kabakizdan malesef negatif sonuc geldiBenimde güvenim sarsildi ne kadar yorum okuduysam kimsenin tutmamis bilgicyildirima giden hic kimsenin mi tutmaz ya. Acaba sorun nerde koyulan embriyolardami yoksa bizlerdemi cok korkuyorum bizimde haftaya randevumuz var. Allah herkese hayirlisini nasip etsinn hakkimizda neyse hayirlisi o olsun.
Sevgiler hepinize...
canim bende o negativ duvarini yikmak istiyorum benimde transfer günü oldugum gün orda bi benim gibi tesettürlü bayan vardi onun 5inci denemesiydi ama Dr.bilgicta ikinci denemesiydi oda bizim akraba burda yapti ikizleri oldu o yüzden bende geldim dedi bilmiyorum bu bence kismet isi.Hakkinda herseyin hayirlisi insallah Rabbim bu yolda olanlara hayirli bir evlat nasip etsin canim...
Canim ne yalan söyleyeyim ben biraz tedirgin oldum, esimde pek bilgili gelmedi bana dedi bilmiyorum. Dedigin gibi insallah hakkimizda hayirlisi olur. Insallah yarin buraya güzel haberlerini yazarsin canim.
canim ne oldu aldinmi sonucunu
ben bu sabah aldim
negativ
Selam kizlar maalesef bu sabah 3.NEGATIVimizide aldik ama ilk defa ben ve esim bir damla göz yasi bile dökmedik hatta güldükyine olmadi diye.Taktiri Ilahi ne yapalim kaderimizde varsa cekecegiz.Artik alistim ne dedim bugün kendime normalde bekleme sürecinden aglamaya baslardan teste kadar bugün ise hic bana aci vermedi bile ben istemezmiydim bugün bizim icin yeni bir gün olsun olmadi doktorun telefonunu acarken bile negativi duyacagimdan emindin.Bizim icin bu hayirlisiymis demekki yok hersey o kadar iyi gitmesine ragmen üc severdir Embiryolar bile Blastosiyken tutunmamasini hic bir nedeni yokken Rabbimin bir bildigi var elbet diyorum bugünden sonra.Insallah Rabbim o bebegi bize hayira cevirip nasip eder sagligiylan.
Benim icin bugünden itibaren Bebek olayi kapanmistir tabi diyorum ama bakalim en azindan bu yil icin düsünmüyorum yada yaza kadar:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?