almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

Canim ne yaptin verdinmi kani insallah positivtir
hep beraber kutlariz burda Hamileligini

benimde icimde bir positivlik varki anlatamam

kizlar kac 2-3 gün nete gelemedim cok merak ettim sizi dogum günleriniz varmis rabbim gönlünüze göre versin yeni yasinizi hamile gecirin ve bebisisnize kucaginiza alin insallah merakla ve duayla sonuclarinizi bekliyorum rabbim pozitifi göstersin insallah ikinize dularimdasiniz...

Amin canim amin insallah hepimiz bu yil göbekler böyle yapariz cok sagol canim.
Kabakizdan bugün ses cikmadi cok merak ediyorum neyapti

kabakiz nerdesin ablacigim kafayi yecem :99:bugün seni beklemekten bir ses ver beni meraktan öldürecen:18:

canim guzel dileklerin icin allah razi olsun canim allah seninde gönlune göre versin
sabahtan beri yoktum konsolosluga gittik pasaport yenilemek icin canim gec geldik ses veremedim o yuzden
bugun sadece kan verdim insallah yarin sonuc gelir burda bi gun sonra ögrene biliyosun yarin bide yarim gun acik insalllah kagitlarim yetisir öglene kadr
hemsire faxla yollatirim dedi oraya pyle not yazarim dedii ama bakalim hayirlisi canlar:18:

Hayırlı haberlerini duyarız inşş..

Hayırlı haberlerini duyarız inşş..

canim ya bana kizgin ve darildigini dusunuyodumki guzel dualarin beni yanliz birakmamis
cunki sana özelden hep msj yolladim ama geri geri yazmadin
canim beni de uyku tutmadi dua edecek yerine oturup bos zamamn gecriyorum
elimde besey gelmiyo bi saflik var ustumde seytanda olmasa kime suc aticaz seytan iste cuktu ustume yine diye söyleniyorum

canim test sonucuna gerek kalmadi bu sefer beklenen adet geldi bu sabah hemsireye sordum eve bu sefer adet kanamasidir diye dualarin icin allh razi olsun
bu sefer tutar senin insallah
ben bi sure aradanizdan ayrilcam hakkkinizi helal edin eger bidaha baslarsam gene gelirim

canim niye ayriliyorsunki anamadim üzme kendini her iste bir hayir vardir böyle düsün dr grüstünmü peki ne söyledi sana hemsire yerine dr ara bence nonunla bir görüs derim

Canim üzülme herseyin hayirlisi takkdiri Ilahi belki mucizen kendiliginden gelir. Aramizdan ayrilma aradada olsa yaz yine bize..

canim nasilsin heyecan varmi rabbim hayirli haberler duyursun insallah kabakiza cok züldüm ama hersey rabbimin elinde sen olsun bizi mutlu et canim ama sonucun negativde olsa asla vazgecme ve üzülme bunlar bizim sinavimiz yasin cok genc rabbim yolluycak sana ve bize bebeislerimizi insallah dualarimdasiniz

Edanur sen nasilsin canim senin sonuc belli olmadi mi? Ben heycanla sizlerin haberlerini bekliyordum kabakizdan malesef negatif sonuc geldi Benimde güvenim sarsildi ne kadar yorum okuduysam kimsenin tutmamis bilgicyildirima giden hic kimsenin mi tutmaz ya. Acaba sorun nerde koyulan embriyolardami yoksa bizlerdemi cok korkuyorum bizimde haftaya randevumuz var. Allah herkese hayirlisini nasip etsinn hakkimizda neyse hayirlisi o olsun.

Sevgiler hepinize...

canim cok sagol valla insallah ben yarin positiv haberi veririm ,hem heycan hem korku var yeni yeni karnima agrilar girdi artik korkudanmi ya adetmi oluyorum bende bilmiyorum

canim bende o negativ duvarini yikmak istiyorum benimde transfer günü oldugum gün orda bi benim gibi tesettürlü bayan vardi onun 5inci denemesiydi ama Dr.bilgicta ikinci denemesiydi oda bizim akraba burda yapti ikizleri oldu o yüzden bende geldim dedi bilmiyorum bu bence kismet isi.Hakkinda herseyin hayirlisi insallah Rabbim bu yolda olanlara hayirli bir evlat nasip etsin canim...
Benim sonuc yarin sabah belli olacak....

Son düzenleme:

Canim ne yalan söyleyeyim ben biraz tedirgin oldum, esimde pek bilgili gelmedi bana dedi bilmiyorum. Dedigin gibi insallah hakkimizda hayirlisi olur. Insallah yarin buraya güzel haberlerini yazarsin canim.

Canim ne yalan söyleyeyim ben biraz tedirgin oldum, esimde pek bilgili gelmedi bana dedi bilmiyorum. Dedigin gibi insallah hakkimizda hayirlisi olur. Insallah yarin buraya güzel haberlerini yazarsin canim.

amin canim insallah aman erkekler hep öyle der biz hangi doktora gittik esim hic birini begenmedi bunuda begenmedi yani anlayacagin erkekler doktor isinde tedirgin oluyorlar zaten bu da olmazsa heralde yani basimizdaki yerde yapican yani ilk yaptigim yerde beyenmedigim halde komsum ikinci denemede ikizleri oldu simdi dogdular 1kiz 1erkek 2ayliklar heralde yine 1denememi yaptigim yere gidecem bilmiyorum artik insallah gerek kalmaz...

Selam kizlar maalesef bu sabah 3.NEGATIVimizide aldik ama ilk defa ben ve esim bir damla göz yasi bile dökmedik hatta güldük yine olmadi diye.Taktiri Ilahi ne yapalim kaderimizde varsa cekecegiz.Artik alistim ne dedim bugün kendime normalde bekleme sürecinden aglamaya baslardan teste kadar bugün ise hic bana aci vermedi bile ben istemezmiydim bugün bizim icin yeni bir gün olsun olmadi doktorun telefonunu acarken bile negativi duyacagimdan emindin.Bizim icin bu hayirlisiymis demekki yok hersey o kadar iyi gitmesine ragmen üc severdir Embiryolar bile Blastosiyken tutunmamasini hic bir nedeni yokken Rabbimin bir bildigi var elbet diyorum bugünden sonra.Insallah Rabbim o bebegi bize hayira cevirip nasip eder sagligiylan.
Benim icin bugünden itibaren Bebek olayi kapanmistir tabi diyorum ama bakalim en azindan bu yil icin düsünmüyorum yada yaza kadar:44:

canim yaaa ne evdi bitmedi 3 katli evdemi oturuyon napiyon neyse kolay gelsinde
bugun bizle sakalasmadin degilmi canim kan degerin kac mis benim 5.4 mus 10 yada 10dan yukarisi sayiliyomus
du gelen tagem bugun yok oldu dr. a gitttim rahim kalinligim daha duruyomus baygi bi mesafe sonra gelirmis dedi dokrtor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…