almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

canim geldim belime agri girdi valla 9gündür ev isi yapmamistim ev miss gibi oldu aman cocuk olsaydida bok götürseydi evi ne yapalim bizde temiz temiz otururuz.
canim benimki 2inin altindaymis ama yarinda kan vericem benim test 2defa verilecek doktor Bilgicyildirimlan görüstüm bugün hayret kaliyor embiryo kaliteniz cok cok iyi ee rahimdede hic birsey yok iki 3defadir niye negativ aliyorum, bana kader dedi demekki zamani gelmemis peki yapilacak baska birsey yokmu dedim yok dedi sende hersey okadar iyiyki bebeklerde cok iyi o yüzden nedeni bulunamaz sadece kader dedi ama sansinizi devem edin cok iyi kalitede bebekler cikiyor o yüzden sonunda olacak dedi.
nisansada kanun cikiyormus o zamana kadar birsey yapma dedi nisan sonunda felan artik devlet %75ini ödeyecekmis yani bize düsen pay az.Bakalim ne zaman acaba birdaha yaparim.Rüyalarim biri tersine biri dogru cikti.Üzülme sende takil buraya daha rahat ilk defa bu kadar rahat karsiladin negativi bunda sizlerin payida var Rabbim hayira cevirip nasip eder insallah bi bakmissin ikimizde normal yollan hamile kaldik..

Son düzenleme:
canim bisey sorcam bu merkezde neden transfer islemini ultrasal ile göruntuleyip yani karnindan ultrasal yapip emriyolari neden hem biz görmuyoruz hemde onlar nereye koyduklarini görurler benim diger merkezde bilgisayarda emrioylrimin remini cekislerdi her transferden önce bunlar senin ve ultrasalda gösteriyolardi bakin burasi iyi buraya birakiyoruz böyle islem yapiyolar
ama benim amacim yanlis anlama bu merkez göremedigim icin olmayan emriyolarimi transfer edioylar diye asla aklimdan gecmedi

ama bi sitede blastokist trasferlerinde rahimin neresi uygunsa oraya birakilir eger rahimin herhangi biyerine birakilirsa o birakilan yerde mukoza kabugundan cikiyomus ve rahim onu tanimsa ordayken sönuyomus yani blastokistlerde bu detay önemlimi bilmiyorum cunki bu blastolar hazir oldugu icinrahmin yeri önemli imis

ama 3.gun transferinde rahimde bolune bolune ilerledigi icin en sicak ve nerde cok kanla beslenecegi yeri bulabiliyomus ama ilerlemese yani bölunmelerinde zamani varmis o zaman icinde bölunme durursa hamilelik olmuyomus

sence doktora sorsak sacma bi sorumu olurr

canim bisey sorcam bu merkezde neden transfer islemini ultrasal ile göruntuleyip yani karnindan ultrasal yapip emriyolari neden hem biz görmuyoruz hemde onlar nereye koyduklarini görurler benim diger merkezde bilgisayarda emrioylrimin remini cekislerdi her transferden önce bunlar senin ve ultrasalda gösteriyolardi bakin burasi iyi buraya birakiyoruz böyle islem yapiyolar
ama benim amacim yanlis anlama bu merkez göremedigim icin olmayan emriyolarimi transfer edioylar diye asla aklimdan gecmedi

ama bi sitede blastokist trasferlerinde rahimin neresi uygunsa oraya birakilir eger rahimin herhangi biyerine birakilirsa o birakilan yerde mukoza kabugundan cikiyomus ve rahim onu tanimsa ordayken sönuyomus yani blastokistlerde bu detay önemlimi bilmiyorum cunki bu blastolar hazir oldugu icinrahmin yeri önemli imis

ama 3.gun transferinde rahimde bolune bolune ilerledigi icin en sicak ve nerde cok kanla beslenecegi yeri bulabiliyomus ama ilerlemese yani bölunmelerinde zamani varmis o zaman icinde bölunme durursa hamilelik olmuyomus

sence doktora sorsak sacma bi sorumu olurr

yok canim bence cok güzel bir soru olur sen sor bunu doktora cok mantikli bir soru benim ilk merkez denememdede sadece embiryolari Büyütecte göstediler ama burda sadece kutuyu gösterdiler isim üstünde yaziyor diye ama ilk merkezimde bana ultrasonlan transfer yapmadilar bunlarda yapmadilar.Bu sefer yaparsam 3üncü günde icime koyduracam 3.denemedir hep Blastosi ile denedik bu sefer 3üncü gün olsun bakalim ne olacak ama heralde artik okadar uzaga gitmem yine begenmedigim yerde yaparim taktir Allaha kalmis olursa her yerdede olur komsum yapti oldu ikizleri yani merkezin iyi kötüsü yok Rabbim istedimi hersey olur...

canim tabiki takdiri ilahi neresi olursa olsun simdi ulm deki gittigim kiliginide övemem yani
ama onun disindaki bilgic hanim da dahi bunlar iyi merkezler bisey diyemem haklarinida istismar edemem

bazen bende burdakine gerimi dönsem diyorum ama onlarda 5.gun trasferi yok taminen adam isini titizlikle yapiyo fakat orda iki kisicalistiklari icin adam istedgini kafasindan saliyo bende kendimi zorla adam gircem diyodum
beni geri alirmi bilmem cunki ordan cikarkenn baska yerde deniycez dedik adam artik bize kil oluyomus

canim ilk defami 5günlük embiryo koydular sana benim ise hep 5günlüktü benim Dr.Bilgicyildirimi IMSI teknikleri icin secmistim spermler 10bin kat büyütüp en iyilerini seciyorlar ama bizim zaten hic bi zaman embiryoda problem olmadi hep cok iyi ciktilar,problem tutunmuyorlar.Bende burda yanimda denerim ama simdi degil kanun ciksin nisanda ondan sonra.sen Türkiyeyi hic düsünmedinmi canim.canim baska merkez yokmu gel burda beraber yapariz Arap doktorda

canim cok üzüldüm hersey rabbimin elinde sana sabir versin ikinizinde negativ sonucu aslinda beni cok düsündürdü acaba ben tr ye mi gitsem diye karar veremiedim siz ne dersiniz canim su ultrason iside takildi kafama bilememdim yorumlarinizi bekliyorum

canim valla icindeki ses seni nereye götürüyorsa oraya git derim benim icimdeki ses Darmstadta götürdü ama olmadi benim burda hala 2hakkim daha var bunlari Almanyada denemek istiyorum hem kanunda cikiyor %50den
%75 e cikiyor ondan sonra bakarim cünkü türkiye daha zahmetli düsün ben Darmstadta 1.30saat yoldu o bile bize zordu ben hep oraya baslarken esime istermisin biz yine beyenmedigimiz yerde yapacagiz derdim öyle oldu simdi bize yol göründü bakalim kismet ne zaman olursa artik..

olmadi birden duru verdi

kiz bi baktin ikimizde hamisiz dermisiz
benimde sabahki koyu akintim yok bi geldi sabahtan tik yok ilaclarida biraktim valla annem kiziyor devam et diye aman Rabbim nasip etse ilacsizda olur bugün bir temizlik yaptim anlatamam belimi kopardim yani bakalim adet olacakmiyim
buarada test yarinda yapacakmisim ama ben yapmiyacam Pazartesiye kadar adet olmazsam yaparim pazartesi

canim benim ne desek bos belki sen.aysen bilgic hanimda hamile kalirsin o rasi hic belli olmaz canim benim de son hakkim dondurulmuslarim olmadigi icin su gibi akip gitti

odun sordunya hangi site de okudun transfer islemini diye
embriyoloji laboratuvari memorial hastanesi tup bebek diye gir karsina prf dr semra hanim cikacak orda embriyolarin blosto kistine kadar baya uzun bi sayfa oku bak derim ve yukarda mavi yerde basliklar ayrilmis INFERTILITE KADIN VE ERKEGIN DEGERLENDIRILMESI LABARATUVAR YÖNTEMLERI GENETIK HAKKIMIZDA DANISMA FORMU DIYE ayirmis

danisma formunu altinda sikca sorular sorular diye yaziyo orayidaoku bence hem butun bilgi var orda emriyolarin arasindaki farklarida yaziyo kalitler falan yaini

bende bazen diyorumki bendemi turkiyeye gitsem cunki burda neyi sorsam yok o 10 sene önce vardi artik yapilmiyo deniliyo yok onu biz yapmiyoruz

bazi seyleri okuyorum yapay rahim yani rahim den parca alininip emriyo ile disarda blastomu yapiyolr artik yada 3.gun mu yapiyolar bilemem ki rahim onu yabanci samasin kabullensin diye

bide buokudugum yerdede blasto lar ín kabugu cok sert oldugu icin bazilarininmi anlamadim o blastolar kabugunda rahat ciksin diye lazele delip öyle trasfer ediyolar
bideayni islemi rahime yapiyolar yani rahimi lazerle delip o deligin icine tranfer ediyolar

yani anliycan her alternatifi okudum burda yapan merkezlerin oldugunu hiiic sanmiyorum turkiye okadar ilerldii bence bi turk doktoru bu sistemde buyuk bi merkez acsa butun insalarin oraya akin edecegincedn eminim cogu almanlar bile artik dis implanti icin turkiyeye gidiyolar ama tabi isi ticarete doken bi doktorun eline dustusen yandin

Selam canim nasilsin senin adina üzüldüm ama takdiri ilahi elimizden bisey gelmez hakkinda ve hakkimizda hayirlisi olsun.Kal saglicakla.

Merhaba Kabakiz

Nasilsin tatlim. Ben sana bisey sormak istiyorum edanurla sizin olumsuz sonuclarinizi duyduktan sonra darmstadata gitmelimiyiz diye düsünür olduk, fakat senin biryerde türkiyede tüp bebek yaptirdigini okudum bu senmisin yoksa baska kabakiz mi diye sormak istedim ?? Eger sen isen nerede yaptirdin ve önerirmisin bizim icin maddiyat önemli deil elimizden geleni yapicaz veya arkadaslarindan duydugun istanbulda en iyi tüp bebek merkezini bana yazabilirmisin?? Simdiden tesekkür ederim kusura bakma.

Sevgilerle..

canim ben hic turkiyede yaptirmadim ama ben sana bilgic hanima gidip gitmemeni soyleyemem ama ben bu son sansini senin gibi turkiyede denemyi dusunuyorum
ben dun ankaradiki akrabamla görustum onlar bana siddetle
PRF.DR.TIMUR GURGAN HOCAYI TAVSIYE EDIYOLAR
istersen internetten arastir adini yazinca cikiyo ve bazi video larini dinledim esim hic bi doktoru begenmezdi gözum tutmadi derdi bilgic hanima bayagi guvenmisti halende guveniyor ama yaptilari enson sistem hosumuza gitmedi emriyo transferini ultrasalsiz yapi verdi
bense taki dun e kadar yani timur hocayi dinleyene kadar belki ultrasalsiz transfer o kadar önemli degil diyodum ama öyle degilmis
istersen timir hocanin emriyo trasfer islemi önemlimidir diye bi video su var siddetle dinle derim ama bilirsin benim tercihim orasi
bizsse maddiyat yönunden baygi bi hirpalandik vede manevi yönden artik bisey yapip gitmek istiyorum
bu almanya TUP BEBEK KONUSUNDA HEP AYNI SISTEM ILERLEME YOK

Merhaba canim cevabin icin tsk ederim. Ben ilk tüp bebek denememi yapacagim alman sayfasinda esim okudu bilgic hanimla ilgili olumsuz yorumlar vardi. Bizde istiyoruz ki doktorumuz bilgili ilgili isinin ehli biri olsun türkiyede olsun ama istanbulda yaptirmak istiyoruz. Herbirimiz icin hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…