- 11 Aralık 2011
- 1.947
- 353
- 163
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
canim yaaa ne evdi bitmedi 3 katli evdemi oturuyon napiyon neyse kolay gelsinde
bugun bizle sakalasmadin degilmi canimkan degerin kac mis benim 5.4 mus 10 yada 10dan yukarisi sayiliyomus
du gelen tagem bugun yok oldu dr. a gitttim rahim kalinligim daha duruyomus baygi bi mesafe sonra gelirmis dedi dokrtor
canim bisey sorcam bu merkezde neden transfer islemini ultrasal ile göruntuleyip yani karnindan ultrasal yapip emriyolari neden hem biz görmuyoruz hemde onlar nereye koyduklarini görurler benim diger merkezde bilgisayarda emrioylrimin remini cekislerdi her transferden önce bunlar senin ve ultrasalda gösteriyolardi bakin burasi iyi buraya birakiyoruz böyle islem yapiyolar
ama benim amacim yanlis anlama bu merkez göremedigim icin olmayan emriyolarimi transfer edioylar diye asla aklimdan gecmedi
ama bi sitede blastokist trasferlerinde rahimin neresi uygunsa oraya birakilir eger rahimin herhangi biyerine birakilirsa o birakilan yerde mukoza kabugundan cikiyomus ve rahim onu tanimsa ordayken sönuyomus yani blastokistlerde bu detay önemlimi bilmiyorum cunki bu blastolar hazir oldugu icinrahmin yeri önemli imis
ama 3.gun transferinde rahimde bolune bolune ilerledigi icin en sicak ve nerde cok kanla beslenecegi yeri bulabiliyomus ama ilerlemese yani bölunmelerinde zamani varmis o zaman icinde bölunme durursa hamilelik olmuyomus
sence doktora sorsak sacma bi sorumu olurr
yok canim bence cok güzel bir soru olur sen sor bunu doktora cok mantikli bir soru benim ilk merkez denememdede sadece embiryolari Büyütecte göstediler ama burda sadece kutuyu gösterdiler isim üstünde yaziyor diye ama ilk merkezimde bana ultrasonlan transfer yapmadilar bunlarda yapmadilar.Bu sefer yaparsam 3üncü günde icime koyduracam 3.denemedir hep Blastosi ile denedik bu sefer 3üncü gün olsun bakalim ne olacak ama heralde artik okadar uzaga gitmem yine begenmedigim yerde yaparim taktir Allaha kalmis olursa her yerdede olur komsum yapti oldu ikizleri yani merkezin iyi kötüsü yok Rabbim istedimi hersey olur...
canim tabiki takdiri ilahi neresi olursa olsun simdi ulm deki gittigim kiliginide övemem yani
ama onun disindaki bilgic hanim da dahi bunlar iyi merkezler bisey diyemem haklarinida istismar edemem
bazen bende burdakine gerimi dönsem diyorum ama onlarda 5.gun trasferi yok taminen adam isini titizlikle yapiyo fakat orda iki kisicalistiklari icin adam istedgini kafasindan saliyo bende kendimi zorla adam gircem diyodum
beni geri alirmi bilmem cunki ordan cikarkenn baska yerde deniycez dedik adam artik bize kil oluyomus
Kabakiz canim hangi site bu versene bi bakim
Ha bu arada adet olmadinmi
canim cok üzüldüm hersey rabbimin elinde sana sabir versin ikinizinde negativ sonucu aslinda beni cok düsündürdü acaba ben tr ye mi gitsem diye karar veremiedim siz ne dersiniz canim su ultrason iside takildi kafama bilememdim yorumlarinizi bekliyorum
olmadi birden duru verdi
canim valla icindeki ses seni nereye götürüyorsa oraya git derim benim icimdeki ses Darmstadta götürdü ama olmadi benim burda hala 2hakkim daha var bunlari Almanyada denemek istiyorum hem kanunda cikiyor %50den
%75 e cikiyor ondan sonra bakarim cünkü türkiye daha zahmetli düsün ben Darmstadta 1.30saat yoldu o bile bize zordu ben hep oraya baslarken esime istermisin biz yine beyenmedigimiz yerde yapacagiz derdim öyle oldu simdi bize yol göründü bakalim kismet ne zaman olursa artik..
Merhaba Kabakiz
Nasilsin tatlim. Ben sana bisey sormak istiyorum edanurla sizin olumsuz sonuclarinizi duyduktan sonra darmstadata gitmelimiyiz diye düsünür olduk, fakat senin biryerde türkiyede tüp bebek yaptirdigini okudum bu senmisin yoksa baska kabakiz mi diye sormak istedim ?? Eger sen isen nerede yaptirdin ve önerirmisin bizim icin maddiyat önemli deil elimizden geleni yapicaz veya arkadaslarindan duydugun istanbulda en iyi tüp bebek merkezini bana yazabilirmisin?? Simdiden tesekkür ederim kusura bakma.
Sevgilerle..
canim ben hic turkiyede yaptirmadim ama ben sana bilgic hanima gidip gitmemeni soyleyemem ama ben bu son sansini senin gibi turkiyede denemyi dusunuyorum
ben dun ankaradiki akrabamla görustum onlar bana siddetle
PRF.DR.TIMUR GURGAN HOCAYI TAVSIYE EDIYOLAR
istersen internetten arastir adini yazinca cikiyo ve bazi video larini dinledim esim hic bi doktoru begenmezdi gözum tutmadi derdi bilgic hanima bayagi guvenmisti halende guveniyor ama yaptilari enson sistem hosumuza gitmedi emriyo transferini ultrasalsiz yapi verdi
bense taki dun e kadar yani timur hocayi dinleyene kadar belki ultrasalsiz transfer o kadar önemli degil diyodum ama öyle degilmis
istersen timir hocanin emriyo trasfer islemi önemlimidir diye bi video su var siddetle dinle derim ama bilirsin benim tercihim orasi
bizsse maddiyat yönunden baygi bi hirpalandik vede manevi yönden artik bisey yapip gitmek istiyorum
bu almanya TUP BEBEK KONUSUNDA HEP AYNI SISTEM ILERLEME YOK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?