almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

canim bazi doktor yorumlarini farkli buluyorum cunki olmayinca sorunlar i aslinda hep gittigimiz doktorlara yukluyoruz bence aslin dedigin gibi hayirlisi olsun
ama tabi bazi doktorlar ne kadar yoltarsam kardir diyo kimisi de ayrimcilik yapiyo bazen ben anlamiyorum doktorsa zorluklari asicaksin ellerine ne geciyo bilme birisi gelir birisi gider galiba
sen hangi merkezde yapican

Canim iste tek sorunumuz 1 haftadir uyumadan sabah 5lere kadar kadinlar kulübünde istanbuldaki merkezlerin yorumlarini okuyorum hangisi daha iyi hizmet veriyor parasi önemli deil. Suan aklima yatan umut tüp bebek bahceci klinik birbirinin koluymus, Memorial, Florance nottinghale ve brüksel tüp bebek bunlar arasindayim bakalim halen takipteyim.Hepimiz icin hayirlisi canim.

Yanlis yazmisim Florence Nightingale Hastanesi olacakti :)

selam canim neden bu kadar acele ediyorsun daha yeni evli degilmiydin sen canim sizde sorun ne cikti raporlarda.
ama yinede kalbinin sesini dinle seni nereye götürecekse oraya git ben halen türkiyeyi düsünmüyorum.ben sansimi yine ilk yaptigim yerde deneyecegim cünkü benden sonra beyenmedigim yerde iki tanidigim türk arkadaslarim ikizler getirdi ve bir yakiniminda kizi oldu yani kismetmis demekki benden yine Rabbim izniylen biraz topalndiktan sonra basliyacam zaten nisandada kanun cikiyor devlet %75i ödeyecek artik vede 4üncü denemeninde %50sini ödeyecek yani hersey daha kolay olacak tabi benim kanunen 2denemem olacak cünkü ben toplam 3deneme yaptim ama 25yasin altindaydim diye ikisini privat ödemistik.
sen nerde oturuyordun canim?

500 yasin okutmak icin sayfa actim tam da arkadaslar yasinleri aldilar 10-15tane felan alindi hemen hemen bi baktim ceza almisim siteden sildiler actigim konuyu neymis dini icerikliymis yani anlayacagin olmadi etrafimda dagitim diyorum ama ´nerde bulucam 500kisiyi ben

Son düzenleme:

Merhaba canim ben cok kararsiz kaldim ama bir defa bilgicyildirimda yaptirmak bana zaman haricinde bisey kaybettirmez. Bizim sonuclarda sebepsiz infertilite dendi. Ben frankfurtta oturuyorum darmstadt bize cok yakinn 15-20 dakika. Hakkimizda Allahim herseyin hayirlisini nasip etsin hepimize. Insallah en kisa zamanda bebilerimiz gelsin konsunlar göbislerimize :))

edanur canim o ilk gittigin yerde ultrasisiz öylesine transfer islemini yapmiyormuydu
bence tranfer isleminin bile cok önemli oldugun bi sende arastir canim sonucta hem ignelerden hormonlar alt ust oluyo hemde maddi yönden bosa gidiyo
bence hani edrler ya tarlayi sen usulune göre ek tevekkulunu allha birqk canim bence butun herseyi tam usuune göre yapan bi yer bul
tabi burda yaptirmayi dusunuyosan benim oturdugum merkez bu konuda iyi ama butun alman tatillerinde iki hafta olsa bile tatile giriyo adam cok iyi ama beni kanina yolluyolardi kadin soru sorsan cevabini veremiyodu bendiyodum anya o diyodu konya
ben de son sansimi turkiye olmasa bu benim burdaki eski doktoruma döncem adam tabi kabul ederse
turkiyedeki doktora bi arkasim gittcekti prf dr timur gurgana hatta o dotor nasil diye bi konu acmistim ama cevap alamadim ve
ankaradki akrabalarima sordum ve internetten arsastirdim cazip geldi bu yuzden bende sicak bakiyorum

amin canim amin insallah.yakinsin bana canim bize yarim saat uzakliktasin .sen bilirsin canim artik karari siz vereceksiniz insallah hakkimizda herseyin hayirlisi olur

ehh canim vegativ den sonra toparlanmaya calisiyorum canim sen toparlandinmi

vallahi dünden beri yeni basladim aglamaya dün lekeler basladi az öncede kanamam basladi yani anlayacagin yine gördük cok sükür kirmizilari.
ben 3yil önce yapmistim burdaki denememi degismis biraz tedavileri mesela ben yaparken bana sadece embiryolari büyütecte gösterdiler ama komsuma ise resimlerini vermisler biraz daha farkli seyler yapmislar ama ona soracam acaba onda ultrasonlami yapmislar diye

canim yasin hangi gune kadar bitecek bi zaman varmi ben su anda kullnadigim ignelerdenmi bilmem ama sular seller gibi akiyorum yani tagem var nezaman biter bilmiyorum
ve bénim bildigim bu 500 yasini 500 kisi yani herkez bir kere ama o okuyanlar 500 kisi olacak eger bi kisiye birden fazla okunuyosa ben tagem bittikten sonra 10 tane okurum
nezamana kadar okunacak canim mesela bir haftami yani falan seve seve okurum eger zamanina kadar biterse
cok surermi bilmiyorum canim yukarda yazdigim gibi cumadan beri cok geliyo anlamadim daha kötu olurda durmazsa doktora giderim yani normale dönmezse

yaren16 tatlim sen nasilsin canim
merkezlerimi arastiriyosun allh neresi hayirlisi ise orayi nasip etsin sana insallah anlayisli ve vijdani olan bi doktora rast gelirsin canim

Merhaba canim sanirim sen ankarada tüp bebek yaptirmayi aklindan geciriyorsun artik okumadigim doktor kalmadi.Istanbuldakileri bitirdim ankaradakilere gectim :) Eger ankarayi düsünüyorsan Prof.Kaan Aydos bana baya bilgili geldi istersen sende bi arastir derim. Bana gelince ben istanbuldaki tüp bebek merkezimi eleye eleye 2 ye düsürdüm ya umut tüp bebek yada memorial diye düsünüyorum. Son kez arastirip tekrar okuyup karar vericem. Ama esim simdi darmstadta yaptiralim eylülde istanbula gideriz dio bende sabirsiz bi insanim olacaksa saglam olsun istiyorum

canim herkes sadece 1tane okuyabilir ama süresi yok zaten daha baslamadim ben yaparsam sana haber veririm canim.sen buraya takilmaya devam et burda ´dertlerimiz ayni oldugu icin biz bizi anladigimiz icin rahatliyoruz valla.benimde gecen tüp bebekte cok kanamam vardi hatta 11gün sürdü ama suanada az kanamam basladi gercidaha 2sattir basladi kirmizi kanamam ama sen istersen doktora git cok olursa iyi olmaz varya her tüp bebekten sonra o parca gelince varya cok kötü oluyorum bebegi görmüs gibi oluyorum gecen kaldirdim esime gösterdim bak benden bir parca diye salakcada olsa ma iste insan üzülüyor

Son düzenleme:

canim anliyorum bilmezmiyim benim bu sene 13 yil oldu o aciyi cekiyorum
biliyorum sende salak ca hatta piskopatca bulacaksin belkideadina uymus diyeceksin ama iste
bende kan tahlilimin sonucunu almak icin erkenden kalktim dedim saat 9 olana kadar eve temizliyi dedim ama uyuya kalmisim ve cok kötu bi ruya ile uyandim akintim olmus ardinda adet olmusum
ve telefon caldi esim canim igneyi vurmana gerek yok negativ diyice telefonu kapatmisim farkinda degilim
uyuyup o kötu ruyayi niye gördun ve niye uyudun diye kendime öyle bi vurmusumki yanagimda kan toplanmis ve ertesi gune cok hafif mor olmustu
simdi ise sararmis
canim napiyim sen söyle cok zor gunler geciriyorum ne konusuyor nede disari cikiyorum yuce yaradan dileyene vermiyo istedigine veriyo buda dunya derdi artik
cogu muslumanlar bebekler bombalar savaslar altinda iste söylenecek fazla bi sey yok

ah canim ah bilmezmiyim o rüyalari neden gördüm derdim bende abdest alip namaz kilip allahim bana rüyamda göster eger olduysa hamile oldugumu veya bebek görim diye bende her seferinde negativ görürdüüm rüyama bende test günü gecesii rüya gördüm adet olmusum sonra keske rüya görim diye dua etmeseydim derdim ardindan ne yapalim hakkimizda bu hayirliymis bizim görmedigimiz birye var bilemeyizki biz.dün ablamdaydim bi konsumuzda ordaydi alti aylik hamile kendisi ben lavaboya gittim adet lekesi olmustumsonra geldim bana dogum aninda sadece sana dua edicem dedi tabi bende lavabodan cikmistim kan lekesini görmüstüm oda öyle deyince tutamadim kendimi gözelrimin cesmesi aktisonrada cok utandim ne yapim tutamadim kendimi konsum nerden bilecekti benim tüp yapip adet oldugumu ya canim arkadasim kimse kimsenin ne cektigini bilemez

Son düzenleme:

canim bende dedigim gibi o kadar gucsuz savunmasiz dengesiz yanliz hissedioyrum ki anlatamam canim bende hangi ilaclarmigörsem agliyorum neden diye önceden yani senin yaslarindayken tup bebege balayalim dedim esimin ailesi yani malum iki kisilerrr izin vermediler dini vesibelere uygun olmadigini saniyolardi ve esimide soguttular tup konusunda hep buzmana kadar onlari sucladim
ama simdide erken menepoz yok yumurta rezervi azligi cikti yani hep bi en gel hep bi sorun husran
bazen diyorumki o zaman ben niye yasiyorum
ama muslumanlara savasta yapilan insan disi isgenceleri izledikce o iskence altinda yinede allah diyolar ya ben kimimki diyorum bazen
hazira konan afedersin herkezin sözum meclisten disari sadece kendim icin söyluyorum
hazira konan les kargalari olurya onlar gibisin diyorum kendime cunki musluman kardeslerimiz o zulum altinda yine secdeye variyolar bense
cocuk olmadi diye namazi birakiyorum keza kuranida ama insallah bu tageden sonra birakmak yok

sakin canim sakin öyle düsünme belkide bu bizim sinavimiz Rabbim bizi siniyordur bakim kulum ne yapar diye ama bende öyle yapiyordum ama simdi ise tam tersine oldu bende dahada Rabbim siginiyorum bana aci bana merhamet et diyorum esim icin cezalandirma diyorum bizi cünkü esim namaz kilmiyorum herzeman bu yarin baslarim derken bir türlü baslamiyor hata gecen negativtan sonra bak dedi etrafina icki icenlerin harama el uzatanlar hepsine Rabbim nasilda nasip ediyor ded.tövbe tövbe dedim bu belki bizim sinavimiz öyle deme dedim oda hemen isyan ediyor oyüzden herzaman dualara dahada siginiyorum.
canim bak bu pgt yöntemi darmstadta yokmus ama bu benim ilk yaptigim yerde yeni yeni varmis daha yeni gördüm arastirdim embiryolari transfer yapmadan önce PKD almancasi türkcesi ise PGT (preimplantasyon genetik )yani embiryolara genetik taniya bakiyorlar düsük olmasin diye.daha yeni yeni seyler öreniyorum bende 3negativten sonra.

Son düzenleme:
canim allah herseyin hayirlisini versin ama napicaksin dunya telasi iste ama yinede insaniniz nefsimiz var
hergun suram agiriyor buram agiriyor diyoruz ama bide allahim sana sukurler olsun herseyim yerinde
bazen eli aygi olmayan insalar igöruyorum yinede öbur kolum ayagim dduruyor diye sukrediyolar
bazilarida herseyleri olsada sukretmiyolar
neyse canim bazen giriyorum kimler cevrim ici paneline bakiyorum ilmi ceken bi konu olursa kafami dagitiyorum
bazende buraya bakiyorum canim siz yazmissaniz yaziyorum allah hepimize sabir ihsan eylesin
hz ayse annemizin sabri olur insallah
biliyosun peygamberimizin hanimi ve cocugu olamdi cok istemesine ragemn ve vahiy gelir sen uzulme sen cennetle mujdelendin diye ve hemen secdeye gider ve sukreder
belki biz ayse validemiz gibi cennete öyle koaly giremeyiz ama allahin vardir bi hikmeti hayirlisi ile canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…