almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

herseyin hayirlisi canim bi bakmisiz bebklerimiz olmus bu seferde ay bizi yoruyorlar yok sunu yapiyorlar yok bunu yapiyorlar diye yazariz insallah.
Listede bizi gördünmü maalesef negativ diye yaziyor nekadar kötü hep o asgdaki hamile listesinde kendimi hayal etmisitim neyse artik bi dahaki sefere insallah ikimizinde yine ayni zamanlarda olur insallah!!!!

kizlar simdi konumuzla ne alakasi var diyeceksiniz ama benim kafamm dolu oldumu bosaltmak icin ben hep bu sitedeki bi topik var
ESINIZE ILK NEZAMAN REZIL OLDUNUZ DIYE BI BÖLUM VAR OARAYI OKUDUKCA COK GULURUM BIRAZDA OLSA ISTE
BENDE YAZMISTIM BAZI REZILLIKERIMI BI ZAMANLAR

Bende bunaldim tüp bebek merkezi bakmaktan Foruma baktikcada kimisi galiba hamileyim ne yapicam diye yaziyor. Ah Allahim diyorum biz bi yavrucugumuz olsun diye bakarken kimisi hamile kalirsam ne yaparim diye düsünüyor ya cok üzülüyorum. Gecen aksam yatarken Dualarimi okuyup yattim Allahim darmstadt hakkimda hayirlimi ne olur bana rüyamda bi isaret göster dedim karalar ve kirmizi renklerde elbiseler gördüm. Daha sonrasinda iyice vurdum kafayi internete istanbulda tüp bebek aramaya. Allahim hakkimizda hayirlisini nasip et Yarabbimmm AMIN.

amin canim amin.kabakizin dedigi sayfaya bak varya kabakiz bir alem yani vallahi gülme krizine girdim millet neler yasamis diye ben düsünüyorumda esime rezil hic olmamisim galiba yada dertlerden rezilligimi düsünüyoruz.
canim evet kimisi ay korkuyorum hamilemiyim diye yaziyor kimisi zaten bebkleri dogar dogmaz atiyorlar biz ise ah bi duya bilsek hamile oldugumuzu dünyalar bizim olur diyoruz.hayat acimasiz ne yapalim.eger rüyanda gördüysen yapma derim ben cünkü ben istihareye yatmistim her iki rüyamdada siyah görmüstüm zaten negativi aldim ama bu sefer yesil gördüm esimin yesil asker atleti giydigini görmüstüm hatta esim bana bak yeni aldim diyordu vede hamile komsum bana iki tane yesil mum getirmisti rüyamda ne hikmetse yine negativ cikti anlamadim yani bu seferki rüyami.

Selam canim kardeslerim
Uzun zamandir sizleri takip ediyorum.Inanin bende sizler kadar uzuldum bir ceken olaraktan hep dua ediyorum.Rabbim bizleri sevindirdin bu uvgurda maddi manevi emek veren herkezin kucaklarini doldur Yarabbim diyorum.
Su anda okadar coook yorgunumki yazmadan gecemedim beni bu siteden cogu tanir bende emek ve savas verenlerdenim cooook mucadele ettim bu ugurda sukrolsun hamdolsun sabir ve duayla tam 20 sene sonra Rabbim nasip etti Sizden ricam eger beni yanlis anlamssaniz sansinizi Turkiyede deneyin.
Bende Almanyada yasiyorum ve burada tam 5 negatifim oldu.
Bizlere en son tedavimde yeter artik bosuna yorulmayin artik bu dosyayi kapatiyoruz Asla cocugunuz olmaz dediler yuzumuze karsi yumurtalarin bitti bitecek olsada kaliteli olmaz tutmaz en fazla iki yada bir yum olur dediler.
Beb turkiyeye gittim ve farki gördum Elhamdulillah Allahim razi ve hosnut olsun doktorumdan her zaman duaciyim.Tabiki nasibin nerede oldugu belli olmaz ama burda pel ilgi alaka tecrube yok hep rutin yapiyorlar yani emek yok hemde son iki tedavimi özel tup bebek merkezinde yaptirmistik beni hep depresyona soktular sacma sapan tavirlriyla bu konuda artik TURKIYEMIZ EN ONDE GIDIYOR TUP BEBEKTE Rabbim insallah herkezin gonlune gore versin Yaradanim mucizesini kendi nasip etsin AMINNNNNN
cANLARIM YAZACAK OKADAR COOOK KONULAR VARKI MAALESEF VT YOKKKK HEPINIZI KOCAMAN ÖPÜYORUM HERDAIM DUAMDASINIZ AEO Sevgiler

Saol canim Allah razi olsun bizlere umut oldun.Insallah bizde en kisa zamanda anne oluruz. Tüp bebek tedavini hangi merkezde gördügünü yazabilirmisin ??

Insallah bidahaki denemende hamile kalirsin hatta normal yolla dualarim hepimiz icin canim.

canim önceliklen Allah yavrunu bagislasin sen sonunda kavusmussun yavruna Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin sende haklisin bende önceden burda asla yapmam diyordum.Türkiyede yapicam diyordum ama etrafimdakileri görünce demekki bu isler kismet isi deyip basladim o yüzden halen türkiyeyi düsünmüyorum insallahta gerek kalmaz ama tabi türkiye bu konuda cok cok iyi inaniyorum belki gitsem ilk denememde olur bilemem.Sen türkiyede ilk denemedemi hamile kaldin canim?

Selam edanur
Gönlu guzel Kardesim Gordugun ruya coook guzel Rabbim mubarek etsin ins bellimi olur Allahu taala belkide kendiliginden verecek ruya salih bir ruya ins ikitane askerin olur.
Ben inaniyorumki olcak Rabbimin izniyle yuregini ferah tut bol bol dua et canim meryem suresini coook coook oku Mevlam o guzel gonlune gore versin canim ALLAH c.c. her daim yar ve yardimcimiz olsun selam ve duayla Allahima emanet olun

sagol canim Allah razi olsun amin amin insallah duan kabul olur.
ben zaten hep okuyorum meryem suresini hatta bu sefe transferden sonrada hic birakmadim her gün okudum insallah Rabbim mükafatini verir

Saol canim Allah razi olsun bizlere umut oldun.Insallah bizde en kisa zamanda anne oluruz. Tüp bebek tedavini hangi merkezde gördügünü yazabilirmisin ??

Selam canim
Sizlere keske faydam olbilse ben turkiyede 3. tedavimde tek bir yumurtayla hamile kaldim istanbulda MEMORIAL HASTANESINDE DOKTORUM PRF SEMRA KAHRAMANDI SIDDETLE TAVSIYE EDRIM mukemmel bir ekip tabiki nasip meselesi yeterki Rabbim ol desin istesin aninda olur benim toplamda 7. denememde oldu insallah rabbim sizlerde nasip etsin sevgiler

Canim resimdeki oglunsa maasallahcok tatli bir oglan vermis Rabbim sana Rabbim onu size bagislasin insallah normal yoldan hamile kalirsin Rabbim sana o mucizeyide verir insallah.
bu arada kac defa türkiyede yaptin ilkindemi oldu

demekki o senin nasibinmis tek yumurta vede oda tutmus Rabbimin ol demesini bekleyecegiz dua etmekten baska caremiz yok bizim.
Ablacigim eger yanlis bir soru degilse sorun neydi sizde cevaplarsan sevinirim

Son düzenleme:
Canim resimdeki oglunsa maasallahcok tatli bir oglan vermis Rabbim sana Rabbim onu size bagislasin insallah normal yoldan hamile kalirsin Rabbim sana o mucizeyide verir insallah.
bu arada kac defa türkiyede yaptin ilkindemi oldu

Evet canim oglum UMUT
Dilerimki Allahim sizlerde versin AMINNNNNN Allah razi olsun guzel dualarin icin coook tatli ablasi bizim minik mucizemiz pasam Turkiyede 3. oldu ayni merkezde insallah sizlerde tatacaksiniz o duygulari

masallah ablasi o tatli yanaklarindan öper benim icin öp onu canim.Insallah canim insallah bende bu yil göbisi böyle yaparim insallah.bazen diyorum acaba benimde göbegim birgün öyle dolacakmi diye bazen kendimi eksik görüyorum hic olmayacak diye ne bilim iste.Sende az cekmemissin bizimkicektiklerinin yaninda hafif kaldi galiba.canim sizde sorun neydi?

Son düzenleme:
canim önerilerin icin tesekkur edrim
canim bende bu topikte ama baska bi safada MEMORIAL HASTANESEI VE PRF DR SEMRA KAHRAMAN HAKKINDA IYI YAZILARA RASTLAMDIN BIKAC ÖRNEK
cogusu yazmis-semra hanimi bi görusmede yani ilk konusmada göruyosun tedaviye basladiginda bi bakmissinki diger ordaki görevli doktorun yaninda almissin solugu transfer islemine kadar hatta transferi bile kendi gelmiyo tamam anlarim cok yogun mus ama bi iki kere de sen ilgilesen yani semra hanim ilgilense
digeri ise sizin gibi riskli bi hasta gitmis ama onda sorun ne derece bilmiyorum yazdigina göre söyle
tek yumurtam kaldi ve semra hanim bana belki de o tek yumurtada olmaya bilir yani döllenmeye bilir ben sizi hasta olarak kabul edemem diyip odadan cikmis
ve semra hanimi bu hareketinden dolayi cogu arkadaslar kiniyoruz diye yazmisalr canim
yani anliycan problemi ciddi olmayan hastalari bitki uzmaanalri bitki tedavisi yapip sonuc alabiliyolar bence
kendi kariyerini dusunmus bence bi doktor prf uzmanligi almissa kafasi ile degil bence zoru basararak verilmeli beniimde cok param olsa
bende coktaaaaannnn baska yerlerdeydim anliycan
ama gel görki bunu turkiyedeki istisnayi bozan doktorlara bi sormak lazim

Allah bebegine uzun ömürler versin canim. Saglik sihhat huzur icinde büyüsün insallah. Bende kabakizin dedigine katiliyorum dün aksam semra kahraman hakkinda arastirma yaptim. Tüm tedavi boyunca 1kez ya görüyorsun ya görmüyorsun diye yazmislar bende tedirgin oldum. Önerin icin tesekkürler.

Son düzenleme:

kizlar ayin 15 de bilgic yildirimla randevumuz var genetik sonuclarimiz cok sükür temiz cikti bilmiyorum bu ay basliyalim dicekmi zaten tagemde 20 si büyük ihtimal ama ben hala merkez konusunda karar veremedim bande yaren gibi en basta hep türkiye dedim umut ile memorial arasinda kaldim simdi biraz acibadem bülent trasada aklim yatti kafam cok karisik kizlar bir türlü karar veremiyorum esim tr de istiyor nedense orasi daha iyi diyor bende burasi daha yakin evimde kalirim diyorum bilmiyorum istanbuldada bir aile arkadaslarimizda kalcaz onlarda genc kimsede bilmicek istanbulda oldugumuzu orasida rahat aslinda bilmiyorum nolur yardim edin karar vermem gerek yaren ve edanur nerde oturuyorsunuz kilar bana özelden yazarsaniz sevinirim...

Nehir mrb tatlim ben özelden msj atamiyorum. Henüz sadece 30-40 msj yazmisim 100 msji asmam gerekiyormus özelden msj atabilmem icin, kusura bakma. Umarim buraya yazmamin senin icin bi sakincasi yoktur. Bugün yine bilgic yildirimdaydik biz ya bende sorun var yada sevgili doktorumuzda kadin hic gülmüyor bende cok üzülüyorum tabi kahkahalarla gülmesini beklemiyorum siritsa yeterli benim karsimda biri siritmazsa isinamiyorum ya Esimde seni ikna edebildimi diye bana sordu cünki kendide ikna olmadi Ama yinede ilk denememizi darmstadta nisan ayi veya mayista deneyecegiz, eylüldede istanbulda umut tüp bebekte. Memoriali kimse tavsiye etmiyor ekip iyi olabilir ama benim icin doktoru cok önemli. Esimle ilk doktor görüsmesi yaptigimizda bize o güveni vermeli, ama Memorialde ki Semra hanimi tedavin boyunca belki 1 kez görebiliyormussun bu da bize göre deil. Hakkimizda hayirlisi neyse Allah bizi ona götürsün kalbimize göre versin. Saglicakla kalin. (ben frankfurtta oturuyorum.)

canim seni gördügüme sevindim demek güler yüzlü degil ben hic görmedim kendisini bugün neden gittiniz canim özelmi cagirdi hani trde dr aditin su günü bu günü cagiriyorya yoksa sizin ilk termininizmi bende karlsruhede oturuyorum canim neden nisanda basliyorsunuz bu ayda baslamiyorsunuz sizede nisan sigortanin 75 ni karsilicani söyledimi isini iyi yapsinda varsin yüzü gülmesin canimpeki transferle ilgili konstunuzmu ulturasonlami yapiyorlar birazdaha bahsedermisin canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…