- Konu Sahibi gulguzeli89
-
canim seni gördügüme sevindim demek güler yüzlü degil ben hic görmedim kendisini bugün neden gittiniz canim özelmi cagirdi hani trde dr aditin su günü bu günü cagiriyorya yoksa sizin ilk termininizmi bende karlsruhede oturuyorum canim neden nisanda basliyorsunuz bu ayda baslamiyorsunuz sizede nisan sigortanin 75 ni karsilicani söyledimi isini iyi yapsinda varsin yüzü gülmesin canimpeki transferle ilgili konstunuzmu ulturasonlami yapiyorlar birazdaha bahsedermisin canim...
Kizlar merhabalar nasilsiniz? Siz daha deneyimli oldugunuz icin size bisey sormak istedim, rahim filmi istege göre mi cekiliyor yoksa sahista herhangi bi sorun olupta bilgi edinmek icinmi. Bugün eve gelince aklima geldi bende herhangi bi sorun yok testlerim hepsi temiz cikti ama yinede cektirmelimiyim doktor hanimda bisey demedi simdi aklima bu takildi yardimci olursaniz sevinirim canlar. Saglicakla kalin.
Kız edos napıyon gece ge kız cıcıs
senıdemı uyku tumadı o profosor bu doktor su klınık
Kılar ya ben turkıyeye gıtmeye kara vermıstımya prf dr tımur gurgana
onun kılınıgı hakkında cok ıyı seyler yazmıyolardı ısı tıcarete dökmus
doktor cok yıyı bılgılı falan mıs ama bır kere göruyomusun bırdaha görmuyomusun
ve cok kötu muamaeller görmusler
kızlar prf gıtme ıstıyosanız görmemeyı ele alacaksınız yazıoylardı
pekı bız magdurlar nerye gıdecegız gene kadıkmı burdakılere bılgılerı yok ama yınede turkıyeden gene ınsaflılar
helekı o dılek hanım mıdır nedır bılmıyorum onuda ellerınden gelseler dövecekler yanı
artık ınternetın basına yapıstım merkez merkez dıye
Kizlar merhabalar nasilsiniz? Siz daha deneyimli oldugunuz icin size bisey sormak istedim, rahim filmi istege göre mi cekiliyor yoksa sahista herhangi bi sorun olupta bilgi edinmek icinmi. Bugün eve gelince aklima geldi bende herhangi bi sorun yok testlerim hepsi temiz cikti ama yinede cektirmelimiyim doktor hanimda bisey demedi simdi aklima bu takildi yardimci olursaniz sevinirim canlar. Saglicakla kalin.
Kız sen sıgaramı ıcıyom dedıın
Kız sen sıgaramı ıcıyom dedıın
ahhh benim kocada izin versede icsem icsemde seni tezih ederim
nallari diksem cunki benim lungeler kaput zirt pirt usutum lungelerim yasli neneler gibi hirilti yapiyo
kizlaral oturmaya gittigimizde bende fazla kaciriyorum hop 2 gun sonra cigerler orkestra kurulmus oliyi
canim bende tr de cekin mistim rahim filmive doktor demisti rahimde cok minik miyomlar vardedi ve histerskopi yapip temizlemem lazim dei vr bizden 1,30 tl ppara istedi neyse biuz suphelendik parada az degildi yani baska baska doktorlra gösterdik kimsi evet cok ufak kimisi bisey yok temiz dedi
bazen dusunuyorum gercekten kucukte olsa bu yuzdenmi dusuk yaptim acaba ve doktora sormustum bu miyom ne yapar diye tutunmasiniengeller dedi ve bende tup yaptirayim dedeim tutar ama duse dedi bu yuzden dogrumuydu diye dusunup duruyodum ve bilgic hanimada anlattim oda miyom falan yok dedi sonografi ultrasili imis orda gözukurmis demisti
kocam bilmiyor zaten camlari kapilari aciyom koku kalmasin diye gelincede parfüm sepiyom
dün geldi bir anda bu duman koku ne dedi bende komsum geldi o icti dedim bide bilse benim ictigimi bilmem artik direk babama gider sikayet eder beni ay cok utanirim ozamanda
kacak icmesi daha cazip oluyo herkez bildimi bek tadi olmuyo bende bizimki yasakladigindan beri icmiyodum ama genede kacak yapiyodum bide kayin valide ile beraber oturuyoduk o zamanlar
kacak tutturuyodum kayinbabam da bise zaten abooaynen böyle olur du heralde a bide bizimki de trip yapardi
ama yinede kadinlari erken menepoza ve yumurta rezevi azligina yol aciyomus
erkeklerde biliyosun sperm azligina yol aciyo bebisler dogduktan sonra emzirme faslida gecince bi keyif cigarasi iceriz
sana iyi geceler canim bizmki koltukta horlamaya baslamis yine kalkip yapistin intenetin basin ademisin
canim nerde rahim filmi ceticeksin anlamadim dr bilgic hanimda mi
canimm ben bilgic hanima sordum ben 4yada 5 sene önce cektirdim gererk varmi dedim bilgic hanim bu islemi yalan olmasin baygi bi yildan beri yapiyolar artik gerek kalmiyo o gibi seyler dedi
bu yuzden anlamadim turkiyedemi cektircen canim
kendin isteye biliyosun ama ben yaptirmistim cok aci cektim icime boya veririken cok aci cektim bu boyayi vermesini sebebi de yumurtaliklara giden tupler tikalimi diye bakiyo
filim cektirnesi hic acitmiyo
eger bilgic hanim cekiyosa bende cetiririm cunki ben rahim filmimi kaybettim
turkiyeye giderken elimde olur birdaha istemezler
canim burda Almanyada rahim filmi cekmiyorlarmis ben Doktor Bilgicyildirima sordum cekilmiyor burda dedi bende istemistim burda sadece Laparaskopi ve Histereskopi yapiliyor.
Laparaskopi tüplerin acik olup olmadigina bakiliyor tabi tüp bebektede bunu önemi yok dedi yani sonucta tüp bebek yapiyorsun kapali olsada fark etmez dedi.
Histereskopi ise Rahime bakiliyor bir problem varmi diye yani polip miyom ve ya perde v.s
bende ozaman bana Histereskopi yap dedim iki defa neden tutunmadi embiryolar cok iyi kalitede yani Blastosi Embiryo olmalarina ragmen neden tutunmadi dedim kesin rahimde birsey var dedim oda eger birsey olsaydi rahimde kesin ultrasonda görünürdü dedi cünkü bizim ultrasonlar son model yani cok iyiler herseyi gösterir dedi bende yok istiyorum bu son denememde dedim oda eger icin rahatliyacaksa yapariz dedi hatta iste ameliyatta ola bilecek seyleri dedi yani rahim yirtila bilir veya baska birsey olabilir ama dedi ben bu ameliyati 200ün üstünde yaptim ve simdiye kadar bir problem yasamadim dedi ama olabilir dedi ve esimde karsi cikti yapma diye bende hayir icim rahatlasin hic olmazsa herseyi yaptim derim vede bu son denememde yaptim cok sükürki birsey cikmadi.
ameliyat voll narkozlu yapildi asagdan kameraylan iceri rahime girilip bakildi 20 dakika felan sürdü ameliyat sonrasinda ne bir agri ne kanama nede baska birsey yasmadim cok sükür rahat gecti.rahim temiz oldugu icin müdahele yapilmadi rahimde eger birsey olsaydi temizlerlerdi sonra doktor bak sana demedimmi Rahimin cok temiz hic birsey yok eger birsey olsaydi görürdüm ultrasonda dedi hatta bana sonra Ultrasonda gösterdide bak rahim düz egiri felan degil perdede yok miyomda yok polipte yok diye yani kadin hakli cikti cok sükürki temizdi ama yine embiryolerim tutunmadi hic olmazsa onuda ögrendim rahimde birsey yokmus kader sizinki dedi bize son denememde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?