- 11 Aralık 2011
- 1.947
- 353
- 163
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
Tamam canim bilgin icin cok tsk ederim.
aklinda birsey kalirsa soa bilirsin canim ben bu yolardan gide gele uzmanlastim biraz sanki iyi bi marifet gibi söylüyorum bide
canim bak Doktorlan görüs deki bana kesinlikle ultarasonlan transfer islemini yapin bi sor canim ne diyecek sana ben bunu daha yeni ögrendim deki genelde her doktor öyle yapiyor bazi alman doktorlari bile öyle yapiyormus transfer islemini ultrasonran bakip öyle yerlestiriyorlar.sen bu konuda israrci ol bence
Kabakiz canim senin tüp bebek rechnungen geldimi?
benim bugün geldi dondurulmus yaptigim icin ben 1200beklerken az bi rechnung geldi 580Euro tutmus diger masrafimiz
dondurulmuslardan önce 3200Euro tutmustu.
Tamam canim yardimdasligin icin cok tesekkür ederim tekrardan dedigim gibi sen ve kabakiz birkac kez denediginiz icin sizlere soruyorum tecrübelisiniz diye kusura bakmayin. Doktora söyliycemde korkuyorum ya bisey sormaya isinamadik biz doktorumuza size davranisi nasildi sicakmiydi. Allah hepimizin gönlüne göre verir insallah.
ya ne kusura bakacagiz sen istedigini sora bilirsin.doktora gelince tam tersine kadin cok cana yakin hatta illede soru sorun diyor bekliyor aklinizda birsey varsa sorun diye zaten okadar uzun anlatiyorki yani senin soracaklarini o zaten anlatiyor kadin bence cok konuskan vede cok iyi davraniyor ama esimde sevmedi cünkü pat diye söylüyordu herseyi bazen tersliyordu tabi esimi
esimde tuhaf bi sorular sorunca
Demekki biz isinamadik üzülüyorum bende böyle olunca birde dünki konusmadan sonra esim hic ikna olmadi bende pek olamadim. Birde bakiyormusum oradaki tedaviden sonra hamile kaliyomusum ne utanirim ya :)
ya ne kusura bakacagiz sen istedigini sora bilirsin.doktora gelince tam tersine kadin cok cana yakin hatta illede soru sorun diyor bekliyor aklinizda birsey varsa sorun diye zaten okadar uzun anlatiyorki yani senin soracaklarini o zaten anlatiyor kadin bence cok konuskan vede cok iyi davraniyor ama esimde sevmedi cünkü pat diye söylüyordu herseyi bazen tersliyordu tabi esimi
esimde tuhaf bi sorular sorunca
Demekki biz isinamadik üzülüyorum bende böyle olunca birde dünki konusmadan sonra esim hic ikna olmadi bende pek olamadim. Birde bakiyormusum oradaki tedaviden sonra hamile kaliyomusum ne utanirim ya :)
belkide daha yeni basladiniz o yüzdendir acilirsiniz ilerde.aman canim sen hamile kalda insallah utancindan yerin dibine gir birsey olmaz yeterki gelsin bebisin...
canim rüyami okudunmu?
canim ruyan hayr olur insallah belkide dogru cikar allh gönlune göre versin
amin canim insallah ama nerde artik rüyalarimada inanmiyorum.
eee anlat sen neler yapiyorsun bir dahaki deneme ne zaman canim ben bugün aradim Darmstadti tüm raporlarimi istedim heralde cuma gelir postaylan
canim bende zaman kaybetmeden turkiyeye gideyim diyo önumuzdeki ay 4 ayin 14 den sonra tabi bi akasilik olupta tagem gelmemezlik yapmazzsa
kizlar ayin 15 de bilgic yildirimla randevumuz var genetik sonuclarimiz cok sükür temiz cikti bilmiyorum bu ay basliyalim dicekmi zaten tagemde 20 si büyük ihtimal ama ben hala merkez konusunda karar veremedim bande yaren gibi en basta hep türkiye dedim umut ile memorial arasinda kaldim simdi biraz acibadem bülent trasada aklim yatti kafam cok karisik kizlar bir türlü karar veremiyorum esim tr de istiyor nedense orasi daha iyi diyor bende burasi daha yakin evimde kalirim diyorum bilmiyorum istanbuldada bir aile arkadaslarimizda kalcaz onlarda genc kimsede bilmicek istanbulda oldugumuzu orasida rahat aslinda bilmiyorum nolur yardim edin karar vermem gerek yaren ve edanur nerde oturuyorsunuz kilar bana özelden yazarsaniz sevinirim...
Ben nisan ayinda yaptirmaya karar verdim haziranin 4üne de umut tüp bebekten randevu aldim eger olumsuz sonuclanirsa. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Nehir mrb canim nasilsin. Ne oldu gittinizmi bilgic hanima nasil gecti görüsmeniz. KOnustunuzmu detaylari neye karar verdiniz tedaviye ne zaman basliycaksiniz?
canim bugün bilgic yildirim la görüscekdin degerlerle ilgili ne oldu canim merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?