almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

Tamam canim bilgin icin cok tsk ederim.

aklinda birsey kalirsa sora bilirsin canim ben bu yolardan gide gele uzmanlastim biraz
sanki iyi bi marifet gibi söylüyorum bide

canim bak Doktorlan görüs deki bana kesinlikle ultarasonlan transfer islemini yapin bi sor canim ne diyecek sana ben bunu daha yeni ögrendim deki genelde her doktor öyle yapiyor bazi alman doktorlari bile öyle yapiyormus transfer islemini ultrasonran bakip öyle yerlestiriyorlar.sen bu konuda israrci ol bence

Son düzenleme:

Tamam canim yardimdasligin icin cok tesekkür ederim tekrardan dedigim gibi sen ve kabakiz birkac kez denediginiz icin sizlere soruyorum tecrübelisiniz diye kusura bakmayin. Doktora söyliycemde korkuyorum ya bisey sormaya isinamadik biz doktorumuza size davranisi nasildi sicakmiydi. Allah hepimizin gönlüne göre verir insallah.

Kabakiz canim senin tüp bebek rechnungen geldimi?
benim bugün geldi dondurulmus yaptigim icin ben 1200beklerken az bi rechnung geldi 580Euro tutmus diger masrafimiz
dondurulmuslardan önce 3200Euro tutmustu.

ya ne kusura bakacagiz sen istedigini sora bilirsin.doktora gelince tam tersine kadin cok cana yakin hatta illede soru sorun diyor bekliyor aklinizda birsey varsa sorun diye zaten okadar uzun anlatiyorki yani senin soracaklarini o zaten anlatiyor kadin bence cok konuskan vede cok iyi davraniyor ama esimde sevmedi cünkü pat diye söylüyordu herseyi bazen tersliyordu tabi esimi
esimde tuhaf bi sorular sorunca

kabakiz dün ben bir rüya gördüm hayir olur insallah.
ben bu ilk gittigim yerden Hamile olarak ciktim bi göbegim olmustu yani rüyamda.
rüyamda hamileydim o ilk doktorumda yanimdaydi ben göbegimi tutmustum bide ikizdiyordu doktor ama cok güzel bir rüyaydi insanin rüyada hamile oldugunu görmek bile cok güzel bir duyguymus vallahi

yaren16 canim bize karsi baygi bi guler yuzluydu belkide uzaktan onun icin gittigimiz icimiydi acaba ama her soruna sabirla cevap veriyo odadan hemen disari cikin diye gözunun icine bakarlar ya alman doktorlar bilgic hanim hic yapmadi hatta
ilk görusmede 1,30saat odada kaldik disari cikinca disardaki turk adamdi ve bana bakip hele sukur dedi

canim ruyan hayr olur insallah belkide dogru cikar allh gönlune göre versin

amin canim insallah ama nerde artik rüyalarimada inanmiyorum.

eee anlat sen neler yapiyorsun bir dahaki deneme ne zaman canim ben bugün aradim Darmstadti tüm raporlarimi istedim heralde cuma gelir postaylan

amin canim insallah ama nerde artik rüyalarimada inanmiyorum.

eee anlat sen neler yapiyorsun bir dahaki deneme ne zaman canim ben bugün aradim Darmstadti tüm raporlarimi istedim heralde cuma gelir postaylan

canim bende zaman kaybetmeden turkiyeye gideyim diyo önumuzdeki ay 4 ayin 14 den sonra tabi bi akasilik olupta tagem gelmemezlik yapmazzsa

canim bende zaman kaybetmeden turkiyeye gideyim diyo önumuzdeki ay 4 ayin 14 den sonra tabi bi akasilik olupta tagem gelmemezlik yapmazzsa

canim azmine hayranim insallah bos gelmessin Türkiyedende bu son denemende ha söyle Hamile kalirsinda alirsin oikiz bebegini Insallah..
nerde yapican türkiyede?
bende bugün yine ilk yaptigim yerde termin aldim 26.03.2012ye verdiler termini sadece bir görüsmek istiyorum bakim ne diyecek bana eger kabul edersede kesinlikle bana ultrasonlu transfer yap diyecegim bakalim ne olacak insallah bu son olur bizler icin.tabi hala yapmaya karar vermedim bu yil kalsin diyorum ama bakalim belki Ramazan ayindan öncede yaparim belli olmaz benimki ama cok yapmak istiyorum bir taraftanda cok korkuyorum ya yine olmazsa diye biraz zaman gecsin diyorum vucudum degissin ama bilmiyorum:18:

Nehir mrb canim nasilsin. Ne oldu gittinizmi bilgic hanima nasil gecti görüsmeniz. KOnustunuzmu detaylari neye karar verdiniz tedaviye ne zaman basliycaksiniz?

Ben nisan ayinda yaptirmaya karar verdim haziranin 4üne de umut tüp bebekten randevu aldim eger olumsuz sonuclanirsa. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Ben nisan ayinda yaptirmaya karar verdim haziranin 4üne de umut tüp bebekten randevu aldim eger olumsuz sonuclanirsa. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Hadi canim hayirli olsun insallah ordan bebisleriniz alip cikarsinizda türkiyeye gitmeye gerek kalmaz Insallah

Nehir mrb canim nasilsin. Ne oldu gittinizmi bilgic hanima nasil gecti görüsmeniz. KOnustunuzmu detaylari neye karar verdiniz tedaviye ne zaman basliycaksiniz?

canim benim önümüzdeki ay baslayalim dedik ama ben hala kararsizim önümüzdeki aya kadar düsünüp karar vericem bakalim hayirlisi aslinda ben bilgic yildirima isindim kadin bana niyeyse bilgili geldi ama bakalim hayirlisi sen neden canim hemen hazirana randevu aldin anlamadim iki ana tedavinin arasinda 3 ay olmali diye biliyorum madem haziranda trye gitme sansin var yada dusuncen niye burda yapiyorsun yada burda yaptin neden olmazsa hemen tr ye gidiyorsun bana karisik bir denklem geldi bukadar vicuduna yüklenmen yanlis olur diye düsünüyorum birde yoksa dondurmayi düsünmüyormusun birde neden umut tüp bebege karar verdin merak ettim canim rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun canim....

canim bugün bilgic yildirim la görüscekdin degerlerle ilgili ne oldu canim merak ettim...

ne degeri anlamadim ama eger raportakilerini diyorsan evet aradi beni görüstük.
neden raporlarin üstünde bana teshis HYPERANDROGENÄMIE/PCO yaziyor bana simdiye kadar böyle birseyden bahsetmemistiniz dedim bende hastalik oldugunu bilmiyordum oda bilgisayar hatasi dedi yani sende öyle birsey yok herseyin gayet iyi dedi cünkü testesteron hormonum gayet iyi cikmisti bu teshis koydukari isimlerin anlami erkeklik hormonuymus bende görünce sok oldum ama neyseki doktor bilgisayar hatasi dedi de cok rahatladim cok sükür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…