almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

evet canim tam deger derken bunu sormustum iyi sonuc almana cok sevindim canim...

edaniur askim icede olduguna sevindim canum canim sana sorum olacak
canim bilgic te histreskopi yaptitidinya adetin kacinci gun yapti

evet canim ama burda degil inanirmisin bir gunde kac amerkez ariyiorum turkiyeyi yani hepside prf dr ama hep asistanalari ile konustum
diger prf dr uzman dr a bagladilar ve hepsi soktalar 5 denemede neden histereskopi yapildimi diye soruyolar yok deyorum ve ve hepsi aa neden yapmadilar biz burda hastalarimiza bir kac denemeden sonra muhakak yapaiyoruz diyolar
zaten telefonda iki prf doktorla birebir konustum prf doktorlarda ayni seyi söyluyolar
diger kac prf dr aradim hic baglamadilar yok toplantida yok hastasi var yok su yok bu
hele bi prf dr merkezini aradim asistanimidir yoksa telefonla ilgilenen bi calisan elemanmidir bilmem ona su soruyo sordum ve dedimki
prf dr lar sadece ilk görusmelerde göruyosun ondan sonra seni kendi ekiplerine yönlendiriyolarmis dedim dogrumu bazi önemeli tedavilerdedemi görusmek mumkun degilmi acaba
neyse uzn lafin kisasi bana dedi laf su
HANFEDI PRF DOKTOR TURKIYENIN EN ÜNLU PRFD DR U SIZIN ETRAFINIZDA PERVANE OLACAK DEGIL DEDI SANKI BEN HER DAKIKA YANIMDA OLSUN ISTIYORMUSUM GIBI
SALAK SEY

Canım bence cok tuhaf sey yasamıssın nasıl olur bılgısayar hatası acaba rakamını mı yanlıs yazmıs bılgı sayr canım

güzelim birebir görüstügün prof dr hangileri merak ettim

salakmi ne o ne öyle tabi nede olsa müsterileri cok valla o yüzdende türkiyeyi istemiyorum insan korkuyor hele bide yurt disindan oldugu örenince daha bi kazikliyorlar insani aman bos ver canim takma kafana en iyisini secip git canim.
Dr.Bilgicyildirim sana neden histereskopi yapmadi söyleseydin ya yapsin diye bak ben söyledim gerci o yok birsey dedi ama ben icim rahat olsun diye yaptim zaten neyseki cok sükür birsey cikmadi.
isimiz zor bizim canim valla bende kafayi yemek üzereyim ne yapsam ne etsem diyip düsünüyorum yapimmi yapmimmi biraz zamanmi gecsin bilmiyorum bakalim kader neyi gösterecek bize.

Canım bence cok tuhaf sey yasamıssın nasıl olur bılgısayar hatası acaba rakamını mı yanlıs yazmıs bılgı sayr canım

yok canim rakamlar dogruda teshis yanlis yazilmis doktor bilgisayar ve ya hemsirelerin hatasi dedi sende öyle bir sey yok dedi.

evet canim ama ne yapcaksin kimisi gercekten islerini laikiyla yapiyolar kimiside para gelsin yeter allah insallah karsimiza iyi birini cikarir
bursuru merkezi aradim 3 ye vardi ama birini en son plina birakrim dige iki prf dr da gelgit yasiyorum hakkimizda hayirlisi canim

Nehır 35
canım bırebır görustugum prf dr recaı papucuoglu
prf dr teksen camlıbel

canimcim hendgi merkeze karar verdin bellimi daha arastircakmisin bence birde aci badem bülent tiras var onuda ara derim onun yardimcisi var derya hn görüsemezende o iletiyor baska bir topikde cok az yumurtasi olan tanidigim iki kadin pozitif aldi hatta biri ilk memorialde yapmisti negatiften sonra bu dr gitti biride ciddi erkek sorunluydu oda ikizlere hamile bir düsünderim yada ara bakalim ne diycekler yardimcisi cok ilgili bir bayan

ya insallah bu son denemen olurda Rabbim kucagina ikizlerini hayirlisiylan nasip eder canim insallah karsina iyi doktorlar cikarda buraya dönüsünde üc kisi olarak dönersin.

merhaba canım,
Allah benim dualarımı kabul etti ya ben de tüp bebekle ilgili tavsiye isteyen herkese cevap veriyorum.
Ben de yeni anne oldum. Tedavimi İstanbul Tüp bebek Merkezinde yaptırdım. Doktorum da Aret Kamar'dı.İstersen onlarla bir iletişime geç.
Oldukça ilgililer. Merkez falan da temiz,çalışnalar güler yüzlü.
Çekinirsen internet adreslerinde iletişim formu var hemen cevaplıyorlar ordan sorunu sor.
Hadi sana yardımcı olayım.Burayı tıklarsan iletişim formuna giriyorsun.İstanbul Tüp Bebek Merkezi | İLETİŞİM FORMU | İstanbul Tüp Bebek Merkezi
Allah dualarını kabul eder insallah.

Hayirlisi canim senin ve hepimizin adina. Biz 1haziranda gidiyoruz kismetse trye zaten gidecekktik bende eger tutmazsa burda diye randevumu simdiden aldim. Ben isimi garantiye almayi seven biriyim Haziranda eger burdaki tutmazsa tedavi süreci 2 ayi gecmis olacak yeterli bence. Umut tüp bebekte tedavi olanlarin cogu hamile ve cok memnunlar tüm doktorlardan,bende memorialle umut arasinda gidip geliodum oraya karar verdik hakkimizda hayirlisi.

Son düzenleme:

hayirlisi canim rabbim bu yolda hepimizin yüzünü güldürsün insallah birbirimize dularimizi unutmayalim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…