- 11 Aralık 2011
- 1.947
- 353
- 163
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
canim arkadaslarim kaderdaslarim gurbet kuslarim umudunuzu hic yitirmeyin rabbim dualari geri cevirmiyor sadece zamanini kendi tayin ediyor ben güzel haberlerle geldim cok sükür hamdu senalar olsun hamileyim sanirim bilgic yildiriminda vesilisiyle verdigi ilaclar iyi geldi sanirim yarencim sakin negatif yaklasma tedavine pozitif basla dualarimdasiniz kizlar rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah...
canim dogru diyonda ne yazabilirizki ben daha kara kara dusunuyorum hangi dr a gitsen diye bi prf dr a fax la raporlarimi yolladim cuma gunu ..............
dr bakma tenezzulunde bile bulunmamis yani anliycan canim yok bugun tv cekimi varmis da su an cekimdeymisde falanda filanda iste canim ben analamiyorum bu dr biri tv programi sunar
biri sarkici olur birileride kanal kanal dolasir kendilerin i reklam yaparlar bahaneleri de hazir
tpolumu bilgilendirmekmis tamam bilgilendirin bu isi pazar gunleri yapin yani ama adamlar mesleklerini unutur olmuslar canim
ayrica tamam allah kimsenin bagrini yakmasin kucaklarini bos birakmasin ama hemen hamile kalanlarda yani
uzun lafin kisasi gelininizin adet omasi kusura bakma ama guzel bi olay belki kendilerine getirmistir bu adet olayi yani sen nasil adet gunlerini beklerkaen nasil odugunu nasil bi duygu halinde oldugunu belöki anlamislardir insallh canim neden yenge diyosunki senden cok kucuk bosversene benden kucuk gelin olcakta yaenge diycemyavsimdi duyar gibiyim saygidan bizim oralarda öylé falan deme bana sakin canim bunlari cok duydum önce kucukler bi saygili olsúnlarda degmi canim ya bosver
hadi hadi hadi hadeee elalaem ne derse desin hadiii
hadi canim hadi tutma beni
canim arkadaslarim kaderdaslarim gurbet kuslarim umudunuzu hic yitirmeyin rabbim dualari geri cevirmiyor sadece zamanini kendi tayin ediyor ben güzel haberlerle geldim cok sükür hamdu senalar olsun hamileyim sanirim bilgic yildiriminda vesilisiyle verdigi ilaclar iyi geldi sanirim yarencim sakin negatif yaklasma tedavine pozitif basla dualarimdasiniz kizlar rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah...
Heyecandan hep ayni seyleri yazmisim :)
selam canim ya bende cok heycanlandim valla böyle seyleri yasayinca insan umutlaniyor Rabbimin mucizesini tekrar tekrar görüyoor o yüzdenden insanin inanci daha fazlalasiyor darisi artik bizim basimiza insallah Rabbim bizede böyle mucize nasip eder.
Edanur canim snaa bisey sorcam simdi biz tüp bebege bayliycaz ama benim adet düzenimde hicbir sorun yok her ay zamani zamanina olur doktor hanimin sizlere tedavi süresinde ilaclar verdigini okumustum bu adet düzensizligiylemi ilgili yoksa tedavi amaclimi veriliyor?
yok canim bu tedavi amacli ilaclar zaten benimde adetlerim düzenliydi gerci 31gün sürerdi ama tüm degerlerim cok iyiydi sana tavsiyem sakin 3aylik yumurtalari dondurma ignesini vurma bunun 4haftaligi varmis ben bilmiyordum bana baslamadan önce 3aylik bir seferligine igne vurdu adi Decapeptyl ve alti ay oldu halen adet olmuyorum yani 2ayda bir oluyorum adetlerim cok düzensizlesti simdide bu dert cikti bana doktora sordum bazlarinda vucuttan gec atiliyor ben sogan kürüne basladim bakalim atilacakmi bu.
Canim madem adetin düzenli o zaman yumurtlama sorunu olmamasi lazim neden igne vuruyor ki? Birde bu igneyi yapinca bu tedaviye baslamak icin 3 ay dahami bekliyorsun ?Yoksa demek istedigini benmi yanlis anladim yumurtayi neden donduruyor ki hem ?
canim nasilsin bakim görüsmeyeli yenge dediysem sözün geregi yani gercekte demiyorum o bana abla diyor aaa okadarda düsmedik yani.
doktorlara gelince aman hepsi öylesini isini yapiyor taktiri Allah kalmis Rabbim ol derse olur zaten bak Nehir hamileymis ne güzel bizim doktor vesile olmus insallah rabbim kucagina almayida nasip eder bizede en kisa zamanda nasip eder insallah.
sen halen karar vermedin heralde nerde yapacaginla ilgili ben yarin ilk tüp bebek yaptigim yerde terminim var tüm raporlari götürecem bakalim ne diyecek ama suanada halen baslamayi düsünmüyorum cünkü en son 2011 Kasimda vurulan igne halen vucudumdan sökülmedi yine adet olmuyorum doktora gittim hic yumurta yok yani gelismemis görünce kafayi yedim ya Rabbim neden hersey bukadar zor oluyor bende sorun yokken simdi ben sorunlu oldum sogan kürünü yapiyorum 4ay bunu yapacakmisim Ibrahim saracoglu söyledi bakalim insallah sökülürde kurtulurum bundan adet olmamak cok kötü birseymis bunu daha yeni yeni anladim.
peki sen adet oldunmu sonralardan adetlerin düzenlidir insallah gerci sana 4haftalik igne vermisti bana ise 3aylik herseyi dondurdu ama 6ay oldu halen hersey donuk halde duruyor bakalim ne olacak.
canim tabi sen yenisin bilmiyorsun bunu herkese vuruyorlar yani onlarin sadece tedavi altinda yumurta gelisecek yani sadece ignelerlen yapacaklar dogal yoldan yapmiyorlar yumurtalari igne vurup cogaltiyorlar bu ignede tedaviden bir ay önce vuruluyorki hersey donsun yumurta gelismesin kist felan olmasin sadece onlar istedikce yumurta gelissin ama bana ilk uygulamada tüp bebege baslarken o zaman 4haftalik dondurdular seninki ilk oldugu icin sana bunu yaparlar kesin kisa protokal bendede ilk denememde yapmilmisti o zaman adetlerime hic birsey olamdi düzenliydi ama bu sefre uzun protokoldu bu 3aylik cok kötü oldu bana gelmedi.
umarim anlamissindir anlamadiysan sor tekrar yani onlarin kontrolünde hersey olacak canim
YA CANIM NAPIYIM YA HALEN KÖZ KÖZ DUSUNUYOM.ADET SORUNUNA GELINCEDE TRANFERDDEN SONRAKI GELEN ADET GAET IYI GELIYO AMA DIGER AYLARD SORUN OLUYO BENDE YUSUF YUSUF YAPTIGIM ICIN CÖREK OTU BAL PAPATYA CAYINI ICIYOM SONRA SOGAN SUYU SONRA INTERNETI ACIK ADET SÖKTURUCU MNE VARSA BULABILIRSEM AllAH NE VERDIYSE ICIYOM CANIM
YAV HICMI BILEN YOK TIMUR GURGAN RECAI PAPUCU OGLUNU YAV TE 2008 YILININ YORUMLARI VQAR BU YUZDEN BAYGI BI KÖTU HIC IC ACICI DEGIL NE ETCEM BEN YAV
HATTA TIMUR BEYI HAKKINDA NASIL BI DOKTOR DIYE KONU ACMISTIM KIMSE YAZMADI BUR´DAN BI ARKADAS ONA GITMEYI DUSUNUYODU BENDE KONUYU ACIYIM DEDIM BELKII ILERDE BANADA LAZIM OLUR DEDIM OLDUMU OLMADIMI ANLAMADIM DOKTOR BIDE RAPOR ISTEDI BAKMAMIS BILE ADAM 6 GUN OLDU HALA TIK YOK ADAMDA
ACABA BEN GITSEM GERCEKTEN BIRKERE GÖRUP PRF PRF DOKTOR DIYE SURUNECEM GÖZUMU BI ACMISIMKI TRANSFERLERI PRF DOKTOR YAPIYOMUS MUTLAKA PRF DOKTORUMUZ TRANSFERDE KENDILRI OLUR DIYIOLAR AMA BI BAKIYOMUSUM ADAM YAPMIYOMUS YAV CANLAR ISTE ELE KAFAYI YIECEM COK GUZEL VAADLER VEREYOLAR AMMA TIK YOK YAV VER GAZI VER GAZI SONRA UCAN BALON GIBI UC
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?