almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

selam kizlar nerelerdesiniz topigimizi hayalet topige dönüstürdünüz kimseler kalmamis lütfen topige geri dönün
topik 3üncü sayfalara atilmis bence bu topige sahip cikinki Almanyadakilerine az da olsa fayda olur

canim dogru diyonda ne yazabilirizki ben daha kara kara dusunuyorum hangi dr a gitsen diye bi prf dr a fax la raporlarimi yolladim cuma gunu ..............
dr bakma tenezzulunde bile bulunmamis yani anliycan canim yok bugun tv cekimi varmis da su an cekimdeymisde falanda filanda iste canim ben analamiyorum bu dr biri tv programi sunar
biri sarkici olur birileride kanal kanal dolasir kendilerin i reklam yaparlar bahaneleri de hazir
tpolumu bilgilendirmekmis tamam bilgilendirin bu isi pazar gunleri yapin yani ama adamlar mesleklerini unutur olmuslar canim

ayrica tamam allah kimsenin bagrini yakmasin kucaklarini bos birakmasin ama hemen hamile kalanlarda yani
uzun lafin kisasi gelininizin adet omasi kusura bakma ama guzel bi olay belki kendilerine getirmistir bu adet olayi yani sen nasil adet gunlerini beklerkaen nasil odugunu nasil bi duygu halinde oldugunu belöki anlamislardir insallh canim neden yenge diyosunki senden cok kucuk bosversene benden kucuk gelin olcakta yaenge diycemyavsimdi duyar gibiyim saygidan bizim oralarda öylé falan deme bana sakin canim bunlari cok duydum önce kucukler bi saygili olsúnlarda degmi canim ya bosver
hadi hadi hadi hadeee elalaem ne derse desin hadiii
hadi canim hadi tutma beni

canim arkadaslarim kaderdaslarim gurbet kuslarim umudunuzu hic yitirmeyin rabbim dualari geri cevirmiyor sadece zamanini kendi tayin ediyor ben güzel haberlerle geldim cok sükür hamdu senalar olsun hamileyim sanirim bilgic yildiriminda vesilisiyle verdigi ilaclar iyi geldi sanirim yarencim sakin negatif yaklasma tedavine pozitif basla dualarimdasiniz kizlar rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah...

Ay canim masallah hayirli olsun yemin ederim cok sevindim kurban oldugum Rabbim sana mucizesini verdi insallah bizede bu mucizeyi verir inan insana birseyler vesile oluyor seni vesilende buymus ne güzel Tüp bebege gerek kalmadan normal yoldan kaldin hamile Rabbin insallah sagligiylan ve hayirlisiylan kucagina almayi nasip eder bizede dua etmeyi unutma canim hamilelerin duasi kabul olur derler.

Sen neden tüp bebek yapmak istedinki bak normal yoldan oldu
siz kac yildir bebek sahibi olmak icin ugrasiyordunuz?

canim nasilsin bakim görüsmeyeli yenge dediysem sözün geregi yani gercekte demiyorum o bana abla diyor aaa okadarda düsmedik yani.
doktorlara gelince aman hepsi öylesini isini yapiyor taktiri Allah kalmis Rabbim ol derse olur zaten bak Nehir hamileymis ne güzel bizim doktor vesile olmus insallah rabbim kucagina almayida nasip eder bizede en kisa zamanda nasip eder insallah.
sen halen karar vermedin heralde nerde yapacaginla ilgili ben yarin ilk tüp bebek yaptigim yerde terminim var tüm raporlari götürecem bakalim ne diyecek ama suanada halen baslamayi düsünmüyorum cünkü en son 2011 Kasimda vurulan igne halen vucudumdan sökülmedi yine adet olmuyorum doktora gittim hic yumurta yok yani gelismemis görünce kafayi yedim ya Rabbim neden hersey bukadar zor oluyor bende sorun yokken simdi ben sorunlu oldum sogan kürünü yapiyorum 4ay bunu yapacakmisim Ibrahim saracoglu söyledi bakalim insallah sökülürde kurtulurum bundan adet olmamak cok kötü birseymis bunu daha yeni yeni anladim.
peki sen adet oldunmu sonralardan adetlerin düzenlidir insallah gerci sana 4haftalik igne vermisti bana ise 3aylik herseyi dondurdu ama 6ay oldu halen hersey donuk halde duruyor bakalim ne olacak.

Ayyyyyyyyy canim benimmmmmmmm o kadar mutlu oldum ki anlatamam yaa ben cok duygusal bi karaktere sahibim gozlerimden yaslar süzüldü. Cok ama cook mutlu oldum canim ay ne diycemi bilemedim afalladim kaldim cok ama cok mutlu oldum Allahim hayirlisiyla yavrunu kucagina almayi nasip etsin tebrik ederim bitanem gözün aydin.

Heyecandan hep ayni seyleri yazmisim :)

selam canim ya bende cok heycanlandim valla böyle seyleri yasayinca insan umutlaniyor Rabbimin mucizesini tekrar tekrar görüyoor o yüzdenden insanin inanci daha fazlalasiyor darisi artik bizim basimiza insallah Rabbim bizede böyle mucize nasip eder.

Amin canim bende o kadar mutlu oldum ki 5 dakikadir icim icime sigmiyor o kadar sevindim ki nehir adina Allah tüm evlat hasreti ceken herkese nasip etsin insallahhhh. Insallah en kisa zamanda seninde benimde kabakizinda göbisleri bebeklerle dolar Allahimin izniyle.

Edanur canim snaa bisey sorcam simdi biz tüp bebege bayliycaz ama benim adet düzenimde hicbir sorun yok her ay zamani zamanina olur doktor hanimin sizlere tedavi süresinde ilaclar verdigini okumustum bu adet düzensizligiylemi ilgili yoksa tedavi amaclimi veriliyor?

yok canim bu tedavi amacli ilaclar zaten benimde adetlerim düzenliydi gerci 31gün sürerdi ama tüm degerlerim cok iyiydi sana tavsiyem sakin 3aylik yumurtalari dondurma ignesini vurma bunun 4haftaligi varmis ben bilmiyordum bana baslamadan önce 3aylik bir seferligine igne vurdu adi Decapeptyl ve alti ay oldu halen adet olmuyorum yani 2ayda bir oluyorum adetlerim cok düzensizlesti simdide bu dert cikti bana doktora sordum bazlarinda vucuttan gec atiliyor ben sogan kürüne basladim bakalim atilacakmi bu.

Canim madem adetin düzenli o zaman yumurtlama sorunu olmamasi lazim neden igne vuruyor ki? Birde bu igneyi yapinca bu tedaviye baslamak icin 3 ay dahami bekliyorsun ?Yoksa demek istedigini benmi yanlis anladim yumurtayi neden donduruyor ki hem ?

Son düzenleme:
Canim madem adetin düzenli o zaman yumurtlama sorunu olmamasi lazim neden igne vuruyor ki? Birde bu igneyi yapinca bu tedaviye baslamak icin 3 ay dahami bekliyorsun ?Yoksa demek istedigini benmi yanlis anladim yumurtayi neden donduruyor ki hem ?

canim tabi sen yenisin bilmiyorsun bunu herkese vuruyorlar yani onlarin sadece tedavi altinda yumurta gelisecek yani sadece ignelerlen yapacaklar dogal yoldan yapmiyorlar yumurtalari igne vurup cogaltiyorlar bu ignede tedaviden bir ay önce vuruluyorki hersey donsun yumurta gelismesin kist felan olmasin sadece onlar istedikce yumurta gelissin ama bana ilk uygulamada tüp bebege baslarken o zaman 4haftalik dondurdular seninki ilk oldugu icin sana bunu yaparlar kesin kisa protokal bendede ilk denememde yapmilmisti o zaman adetlerime hic birsey olamdi düzenliydi ama bu sefre uzun protokoldu bu 3aylik cok kötü oldu bana gelmedi.
umarim anlamissindir anlamadiysan sor tekrar yani onlarin kontrolünde hersey olacak canim

slm canim allah tamamna erdir insallh canim saglikla insallah
bilgic hanima gidip gitmemekte senmi karasizdin canim yoksa yaren mi karistirmis olabilirim amam sonucta degim gibi bi vesile olmus sonucta bu yuzden ben asla doktor ve merkezlerini burda kötuleyen arkadaslar gibi yapmak istemem ve bende bazi yorumlar yaptim tamam ama bu arkadaslar gibi zutmadiginda kötulemedim ben orda kalmadim diye simdi doktor söyle böyle diyemem
sadece transfer islemleri yanlis ultrasl olmadan yapiyolar ama oda
bilgic hanimin eleinde degildir belki merkezin kuralidir ama dedigim gibi cok ilgili sorulari sabirla cevapliyo odadan burdaki gittigim doktorlar gibi 15 dk icnde beni odadan cikarmadi seven gulec bi bayn benim alamanyada son hakkim kaldi bu yuzden bi hakkimi öldurmek istemedim eger turkiyede olmazssa yine bilgice gitcem

ama dedgim gibi turkiyede ki iki doktordan karar veremedi hangisine gitsem diye ama sagolsunlar burda bazi arkadaslar timur hoca ve recai papucuyu da baygi bi elestiri yapmisalr
yok ekibi söylé böyle ilgi yok yok basarisiz bi merkez ner yapcam bilmiyorum
bazi doktorlar var kendilerini prf dr mu saniyolar ne fiyatlari duyunca tavan ayapiyorum ama bu iki doktor prf olmasina ragmen uygunlar ama yinde bahallilar yani

yuce mevlam sonuna kadar saglikla kucagina verir insallah sizleri allah evladina evladinida size bagislasin insallah canim benim

BIDE BILGIC HANIM SANA NE ILACI VERDIKI YARADI ILAC SAYESINDE KALDIM YAZMISSIN MAHSURU YOKSA ILACIN ADINI ALABILRMIYM

YA CANIM NAPIYIM YA HALEN KÖZ KÖZ DUSUNUYOM.ADET SORUNUNA GELINCEDE TRANFERDDEN SONRAKI GELEN ADET GAET IYI GELIYO AMA DIGER AYLARD SORUN OLUYO BENDE YUSUF YUSUF YAPTIGIM ICIN CÖREK OTU BAL PAPATYA CAYINI ICIYOM SONRA SOGAN SUYU SONRA INTERNETI ACIK ADET SÖKTURUCU MNE VARSA BULABILIRSEM AllAH NE VERDIYSE ICIYOM CANIM
YAV HICMI BILEN YOK TIMUR GURGAN RECAI PAPUCU OGLUNU YAV TE 2008 YILININ YORUMLARI VQAR BU YUZDEN BAYGI BI KÖTU HIC IC ACICI DEGIL NE ETCEM BEN YAV
HATTA TIMUR BEYI HAKKINDA NASIL BI DOKTOR DIYE KONU ACMISTIM KIMSE YAZMADI BUR´DAN BI ARKADAS ONA GITMEYI DUSUNUYODU BENDE KONUYU ACIYIM DEDIM BELKII ILERDE BANADA LAZIM OLUR DEDIM OLDUMU OLMADIMI ANLAMADIM DOKTOR BIDE RAPOR ISTEDI BAKMAMIS BILE ADAM 6 GUN OLDU HALA TIK YOK ADAMDA
ACABA BEN GITSEM GERCEKTEN BIRKERE GÖRUP PRF PRF DOKTOR DIYE SURUNECEM GÖZUMU BI ACMISIMKI TRANSFERLERI PRF DOKTOR YAPIYOMUS MUTLAKA PRF DOKTORUMUZ TRANSFERDE KENDILRI OLUR DIYIOLAR AMA BI BAKIYOMUSUM ADAM YAPMIYOMUS YAV CANLAR ISTE ELE KAFAYI YIECEM COK GUZEL VAADLER VEREYOLAR AMMA TIK YOK YAV VER GAZI VER GAZI SONRA UCAN BALON GIBI UC

Tamam canim cok tesekkür ederim aciklaman icin simdi anladim. Cok saol.

Canim slm nasilsin? O bendim kararsiz kalan bilgic hanim ile ilgili ama yinede yaptircam karar verdim. Ben gecen aksam Kanal B de Baskent Üniversitesi ankaradan Prof Dr.Hulusi bülent zeyneloglu programdaydi onu dinledim. Adam herseyi en ince detayina kadar anlatti bana cok mantikli geldi. 2-3 tedaviden sonra olumsuz cvp alanlar icin genis arastirmalar yaptiklarini mikroskoplarinin kalitesini felan anlatti. Bende daha sonra internette genis capli arastirma yaptim gercekten baya olumlu birine benziyor ama Ankarada ben ancak burda tutmazsa istanbulda yapabilirim sana söylemek istedim. Belki arastirmak istersin diye.

canim ya Rabbim yardimcin olsun insallah bunlari arastirirken bide bakmissinki hamilesin insallah.Ya bu igneler bizide bozdu tüm bedenimiz alt üst oldu bi bu adetlerimiz düzelsede rahatlasak hic olmazsa bunu atlatiriz.
bende bugün ilk tüp bebek yaptigim yerde terminim vardi görüstüm doktorlarlan cok cok iyi karsiladilar beni adamlar 1 saat görüstüler benlen tüm raporlara tek tek baktilar herseyi gayet iyi yapmislar dedi doktor yani hersey cok iyide olmus dedi sadece neden tutunmuyor dedim bilemeyiz sonra bakti tek birsey kalmis dedi ne dedim oda KAN PIHTILASMASI dedi yani almancasi heralde trombozuydu tam anlamadim ama anlatigina göre kan pihtilasmasi testi benden bunun icin 16sise kan aldi 2hafta sonra sonuclar belli olur dedi ilk defa 16sise kan verdim bayilacaktim valla.Sonra doktor Bilgic bana 3aylik vucudumu dondurma ignesi vurdu dedim adet olmuyorum dedim adam 3ay ama o igneler 5-6ayda zor sökülür keske öyle yapmasaymis dedi doktorun ama yoksa uygulanan herseyi adam cok begendi Bilgicyildirimin.adama acik acik dedim ben seni begenmemistim ama benden sonra 4arkadasim burda ikiz dogurdu dedim adamda kader dedi bilemessin dedi AMA COK MEMNUN KALDIM BUGÜN.bakalim sonuclarim ne cikacak ne diyorum biliyormusun insallah adamin dedigi gibi kan pihtilasmasi ciksinda hic olmazsa sorunum belli olur ona görede tüp bebege yeniden inanarak baslarim eger dedi sorun buysa hamileligin ilk 3ayina kadar bunun icin igene vuracakmisim öyleki rahime kan gitsin bebekler öyle tutunuyormus ya...

canimya cok sevindim eskimerkezinle görusmen guzel gecmis canim önemli olan tranfer islemini ultrasallami yapiyonuz diye sor bence canim icnde suphe olmaz biraz kaba olcak tabiri ama
tabiri caizsse sen esseigini saglam kaziga bagla gerisini allaha tevekkul et canim yani anlaiycan
sen ultrasli doktoru ve yarim saat ta olsa yatmayi yani merkezde yatmayi saglama bagla ondan sonra birsin allah sen bizim vekilmizssin de besmele cek kalk evine insallah bebeginle dön

eee artik dönelim insallah hep beraber
yuce mevlam bir sebep bir vesile gönderirde hamile kaliriz insalsallah canim

yuce rabbim senden miski amber kokulu yumuk yumuk elleri sen zamani gelince ol deiyecegin zamanda ki senden dilegim kucuk bi melek diliyorum senden allahim
allahim bende kucuk melegimin kokusunu cekeyim icime doya doya 13 senenin mukafatni insallah hayirlsi lie görurum
bazende söyle dua ediyorum ama bilmiyorum gunahami giriyorum

allahim senden ne cennet bahcelerinden ne bi bahce saraylarindan nede bi saray istiyorum senden kucuk melegimin hayirli saglikli elei ayagi duzgun esimle melegimle ve benimle saglik sihat huzur mutluluk ver cennete kapi araligindan bile bakmam yeter nasilki diger kullarin gibi bu dunya meyvelerinden bahsettegin meyvedende tum isteyenlere de nasip et
HASBIYALLHU VE NIGMEL VEKIL AMIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…