- 11 Aralık 2011
- 1.947
- 353
- 163
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
canimya cok sevindim eskimerkezinle görusmen guzel gecmis canim önemli olan tranfer islemini ultrasallami yapiyonuz diye sor bence canim icnde suphe olmaz biraz kaba olcak tabiri ama
tabiri caizsse sen esseigini saglam kaziga bagla gerisini allaha tevekkul et canim yani anlaiycan
sen ultrasli doktoru ve yarim saat ta olsa yatmayi yani merkezde yatmayi saglama bagla ondan sonra birsin allah sen bizim vekilmizssin de besmele cek kalk evine insallah bebeginle dön
eee artik dönelim insallah hep beraber
yuce mevlam bir sebep bir vesile gönderirde hamile kaliriz insalsallah canim
yuce rabbim senden miski amber kokulu yumuk yumuk elleri sen zamani gelince ol deiyecegin zamanda ki senden dilegim kucuk bi melek diliyorum senden allahim
allahim bende kucuk melegimin kokusunu cekeyim icime doya doya 13 senenin mukafatni insallah hayirlsi lie görurum
bazende söyle dua ediyorum ama bilmiyorum gunahami giriyorum
allahim senden ne cennet bahcelerinden ne bi bahce saraylarindan nede bi saray istiyorum senden kucuk melegimin hayirli saglikli elei ayagi duzgun esimle melegimle ve benimle saglik sihat huzur mutluluk ver cennete kapi araligindan bile bakmam yeter nasilki diger kullarin gibi bu dunya meyvelerinden bahsettegin meyvedende tum isteyenlere de nasip et
HASBIYALLHU VE NIGMEL VEKIL AMIN
kizlar topik terk edilmis kasaba gibi birakmayalim topigimizi ben ugrayamadim cünki lekelenmelerim oldu simdi gecti cok sükür sonra bakteri sorunu oldu 1 haftafitil kullandim sonra bogazim sisti ateslendim yarinda dr kontrolum var kabakiz ne yaptin canim tr de dr karar verdinmi yaren sen naptin canim basladinmi tedaviye edanur sagolsun yazmis görüsmesini haberini aldim rabbim yolunuzu acik etsin yar ve yardimciniz olsun szin icin cok dua ediyorum kizlar lütfen side bize dua edin bakalim yarin dr kontrolümüz var tekrar size haber veririm canlar...
kizlar topik terk edilmis kasaba gibi birakmayalim topigimizi ben ugrayamadim cünki lekelenmelerim oldu simdi gecti cok sükür sonra bakteri sorunu oldu 1 haftafitil kullandim sonra bogazim sisti ateslendim yarinda dr kontrolum var kabakiz ne yaptin canim tr de dr karar verdinmi yaren sen naptin canim basladinmi tedaviye edanur sagolsun yazmis görüsmesini haberini aldim rabbim yolunuzu acik etsin yar ve yardimciniz olsun szin icin cok dua ediyorum kizlar lütfen side bize dua edin bakalim yarin dr kontrolümüz var tekrar size haber veririm canlar...
Gecmis olsun canim insallah önemli bisey yoktur. Ben suan herseyden elimi cektim bana bi durgunluk geldi. Hicbisey düsünmüyorum Türkiyeye gitmekten baska. Belki tatil dönüsü baslarim Almanyada, ama Haziranda Umut tüp bebek merkezine görüsmeye gidicez. Hakkimizda hayirlisi.
selam kizlar ben iki hafta önce ilk yaptigin tüp bebek merkezine gitmistim bana kan pihtilasmasi icin genetik test yaptilar cok sükür onlardada sorun yokmus aslinda ben diyordum belki sebep budurda tekrar baslarim diye ama sükür diyorum yine birsey cikmadi yani hic bir problem yok Doktor arapti bana sen daha iyi bilirsin bu isler Allaha kalmis dedi cünkü herseyin gayet iyi tüp bebek esnasinda bana eger yapmak istiyorsan sana bu sefer PGT yöntamini kullanacagiz almancasi ise PKD yöntemi yani embiryolar olustuktan sonra genetik test yapiyorlar embiryolara en sagliklisini transfer ediyorlar bana dedigi su bazen embiryo cok kaliteli görünsede bu teste sagliksiz oldugu görünüyormus o yüzdende tutunamiyormus cok hastam var dedi senin gibi hersey cok iyi genetik sorun yok ama embiryolari genetik test yapinca sorun cika biliyormus ve bunlan gebelik sansini daha yüksek oluyormus bakalim kismet ve maalesef bunu ücreti ekstraymis bu testin fiyati 1200euro tüp bebekten haric ve devlet ödemiyormus.ben daha hazir degilim belki Ramazandan sonra Rabbim kismet ederse tekrar baslariz bu yöntemlen herseyin hayirlisi.
canim benim bu mantikli olabilir daha önce darmstada alman dr söylemisti bazen genetikte cikmasada embriyoda olabilior sorun diye ama bence sende bu yoktur icimdeki his öyle diyor bende sana tavsiye sen biraz esine ve kendine kür uygula eger istersen benim uyguladim kürleri yapmak istersen bu arada sana yazabilirim ama bu konuda istikrarli olmaniz gerekli rabbim tez zamanda senide sevindirsin canim...
yok canim nerde ankarada recai hocanin yanindaydin histerskopi olup geldim tedaviyede iki üc ay sonra basliycam insalllah canim hic bi sorun cikmadi cikmadigi icin uzldum keske ciksaydi sen neler yaptin tedaviye basaldinmi
yinede cok sükür canim benim gibi sende diyorsun gecmisi okumussundur belki bende yöyle demistim bana ilk tüp bebek yaptigim merkez bana sende sadece kan pihtilasmasi testi yapilamamis dedi onuda yaptilar gecen hafta gittim cok sükürki ondada sorun yok bende keske bu ciksaydida bari sebebi belli olurdu dedim ama yinede cok sükür diyorum bana eger tekrar baslarsak Pgt yöntemiylen denenecek yani embiryolar olustuktan sonra genetik test yapilacak parca alacaklar embiryolardan en kalitelisi hangisiyse onu koyacaklar ama ben suanda yapmayi düsünmüyorum ya ramazan ayindan sonra yada sene sonunda kismetse artik suanada kürlerlen deniyorum ne görsem iciyorum yani anlayacagin tarlaya dönüstüm.
nerde yapican canim tedavini
yine ankara recai hocada turkiyede pgt yöntemi alamanyada yasak degilmi bilgic hanim öyle demisti ve turkiyde 250 tl hoca banada onu önerdi zaten demisti histereskopidi bi sorun cikcagini sanmiyorum gen le alakasi vardir dedi yani yumurtadan parca alip bakacak hayirlisi iyi geceler canim
Edanur slm canim nasilsin ? Kürleere baslamissin Allah insallah yüzünü güldürür normal yoladan hamile kalirsin. Sana bisey sorucam baska bi konuda yorumunu okudum. Branca Ursului diye romanyadan getirtilen ilac varya ondan almissin sanirim. Peki onu nasil buldun Almanyadan mi aldin romanyadanmi getirttin? Bana yardimci olurmusun canim bu ilaci nasil temin ettin? Tesekkür ederim.
amin canim insallah.
ben ebaydeb siparis ettim 2hafta felan sürdü ama sonunda elime ulasti4euro felan ben iki sise siparis etmistim ama posta parasi 10euro felandi
ebaye bak görürsün hatt dur bi bakim varsa sana direk adresi yazarim canim
ben bir dahaki aya kullanacam daha kullanmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?