- Konu Sahibi gulguzeli89
-
Canim ben simdi ebay den baktim ama cikmadi. Branca ursului olarak mi arama yaptin sen yoksa baska isimle mi ?
evet canim ayni isimlen bende baktim heralde kalmamis ben ariyorum ben baska sayfadada görmüstüm almanyaya siparis oluyordu bi bakim bulursam haber vericem sana
Tamam canim cok tesekkür ederim. Birde sana bisey daha sorucam canim ben simdi tüp bebege karar verirsem hemen yaptirabilirmiyim yoksa illa tedavi görüpte mi yaptirabilirim ? Gecende sordugumda demistin ya doktor ilac veriyo tedavi 3 hafta kadar sürüyor diye bu ilaclari kullanmak mecburimi?
Canim kusura bakma belki sacma sapan sorular soruyorum bu aralar kafam cok karisik ne yapicami bilemiyorumHemen hersey oluversin istiyorum yada ne istedigimi bilmiyorum sanirim (((
canim tüp bebege basladigin zaman zaten sana 10 -12gün boyunca igne vuruyorsun sonra yumurtalarini topluyorlar döllenme oluncada embiryolari transfer ediyorlar yani ilaclar derken tüp bebek igneleri demistim yani diyelim bu gelen adetlen baslamak istiyorsan adetinin3gününden basliyorlar ignelere yani istedigin zaman baslaya bilirsin doktoru ara baslamak istiyorum de zaten heralde daha önce kan testi felan alinmisti sende o yüzden tüm testlerin yapildiysa istedigin adetlen baslaya bilirsin bende ilkinde birsey bilmiyordum simdi ise yasaya yasaya herseyi ögrendim gecen ilk yaptigim tüp bebek merkezine gittim herseyi doktora,
doktor demeden öne söyledim tüm tedavileri iste bu olsa nasil olur felan diye Alman doktor hayret kaldi bukadar seyi nasil biliyorsun üniversteye gerek yok dedi bana saka olsun diye bende eeee bukadar aci seyler yasadiktan sonra mecburen herseyi arastira arsti yasayarak ögrendim dedim doktorda korktum senden sana herseyde dikkat edecegiz desene dedi herseyden bilgin var dedi
canim sagol bende suanda kürlere basladim ben gecen ay sogan kürünü kullandim adet oldum saracoglu bana 4ay kullan her ay 10gün boyunca sogan kürü sonrada yumurtlama icinde incir kürünü yapacam bu ayda 12gün kestanebali-cörek otu-tarcin kürünü yiyorum günde bir bardakta arslanpencesi kürünü iciyorum esimede ilk tüp bebek yaptigim yer bu hafta Profertil kapsel yazdi kullansin dedi tüp bebege kadar gerci biz sene sonunda tüp bebek yapmayi düsünüyoruz, yanindada Keciboynuzuna baslayacagiz bakalim insallah bunlar vesile olurda normal olur.
sen hangi kürleri yaptin canim yazarsan iyi olur?
yarencim simdi anladigim kadariylan sen ve esinde hic bir sorun yok degilmi eger yoksa bence kürlerlen dene önce hic kür felan denedinizmi bilmiyorum bu benim fikrim ama kac yildir ugrasiyorsunuz hamile kalmak icin eger tabi yillardirsa hemen tüp bebek yap derim yoksa kür dene derim
ne oldu siparis ettinmi branceyi
canimcim ben evde dinlendigim icin internete pek gelemedim yaziyi simdi okudum ben kendime hayit tohumu kürü uyguladim 3 ay 3. ayinda hamileydim sükürler olsun almanyadasadece eczanelerde satiliyor 1 cay kasigini 1 bardak suyla 2-3 dakika kaynatip 15 dakika bekletip ilik ictim birde esimle birlikde bal polen ari sütü yedik 1 kasik ama sen simdi sanirim farki kürler uyguluyosun kendine cok kür uygulama siraya sok derim en önemlisi esimdi esim profertili 6 ay boyunca hic kacirmadan düzenli kullandi cok iyi takip ettim ona kalsa 1 icer 3 icmezdi sabahlari zeytinyagda bekletilmis 1 incir yedi haftanin 3 günü yumurta ile kahvalti yapti kirmizi et hic yedirmedim belki ayda 1 ancak yasak ama beyazlari yiyebilir hergün mutlaka salata yedi bol yesillikli isyerine hergün 1 havuc ve 1 muz götürüp yedi hatta arada havucun taze sikilmis suyunu icirdim icine 1 kasik zeytin yagi katip haftada 1 mutlaka nohutu haslama suynu dökmeden islatip direk pisirip yedirdim bu cok önemli ürologlar nohutu kesinlikle haftada bir tavsiye ediyor tabi etsiz haftanin 3 günü sebze pisirdim kereviz.pirasa.karnibahar ispanak ama mutlaka iclerine suyuna karissin diye havuc rendeledim heraksam yemeginden sonra 1 bardak isirgan otu suyu icirdim 3 dakika kaynatilip 15 dakika bekletilmis ve arkasindan ya 1 avuc kabak cekirdegi yada kabuklu fistik yedirdim yatmadanda mutlaka sütün icine karistirdigim 1 kasik keciboynuzu tozunu icirdim onu hosuna giderek icti tadi kapicinoya benziyordu böyle canim istikrarla uygulamanizi tavsiye ederim.
Canim benim nasilsin dün gece nete birsey oldu baglanti bi geldi bi gitti bende birdaha girmedim. Canim ben subat ve mart ayinda kürlerle denedim, esime keciboynuzu kürü yaptim, kendime kestane bali cörek otu tarcin yaptim beni mahvetti zamaninda gelen adetim 1.5 hafta ertelendi. Suanda hicbirsey yapmiyorum kür olarak. Biz evlendigimizden beri istiyoruz nerdeyse evleneli 1yil 8 ay oldu. Branca ursului yi aksam siparis ettik canim. Tekrar cok ama cok saol yardimin icin.
cok sevindim yardimci olduysam insallah sifasini verir Rabbim size en kisa zamanda nasip eder.
bende bu ay kestane tarcin bali denedim dün bitti kür bakalim ne olacak yumurta takibi yapiyorum ama halen yumurtlamadim.
canim insallah olurda tüpe bile gerek kalmaz ah ah nedir bu bebek sevdamiz bazen bosver olmazsa olmasin diyorum ama inan tvde bebek görünce bile aglamaya basliyorum önceden böyle degildim ama 3tüp bebekten sonra bebek bile göremez hale geldim hemende cesmelerim aciliyor
canimcim ben evde dinlendigim icin internete pek gelemedim yaziyi simdi okudum ben kendime hayit tohumu kürü uyguladim 3 ay 3. ayinda hamileydim sükürler olsun almanyadasadece eczanelerde satiliyor 1 cay kasigini 1 bardak suyla 2-3 dakika kaynatip 15 dakika bekletip ilik ictim birde esimle birlikde bal polen ari sütü yedik 1 kasik ama sen simdi sanirim farki kürler uyguluyosun kendine cok kür uygulama siraya sok derim en önemlisi esimdi esim profertili 6 ay boyunca hic kacirmadan düzenli kullandi cok iyi takip ettim ona kalsa 1 icer 3 icmezdi sabahlari zeytinyagda bekletilmis 1 incir yedi haftanin 3 günü yumurta ile kahvalti yapti kirmizi et hic yedirmedim belki ayda 1 ancak yasak ama beyazlari yiyebilir hergün mutlaka salata yedi bol yesillikli isyerine hergün 1 havuc ve 1 muz götürüp yedi hatta arada havucun taze sikilmis suyunu icirdim icine 1 kasik zeytin yagi katip haftada 1 mutlaka nohutu haslama suynu dökmeden islatip direk pisirip yedirdim bu cok önemli ürologlar nohutu kesinlikle haftada bir tavsiye ediyor tabi etsiz haftanin 3 günü sebze pisirdim kereviz.pirasa.karnibahar ispanak ama mutlaka iclerine suyuna karissin diye havuc rendeledim heraksam yemeginden sonra 1 bardak isirgan otu suyu icirdim 3 dakika kaynatilip 15 dakika bekletilmis ve arkasindan ya 1 avuc kabak cekirdegi yada kabuklu fistik yedirdim yatmadanda mutlaka sütün icine karistirdigim 1 kasik keciboynuzu tozunu icirdim onu hosuna giderek icti tadi kapicinoya benziyordu böyle canim istikrarla uygulamanizi tavsiye ederim.
Amin canim Allah Teala hepimizin yuzunu güldürsün. Umarim yaptigin kürler ise yarar ve en kisa zamanda hamile kalirsin canim. Ben eskiden bebeklere ve kücük cocuklara dayanamazdim evlenmeden önce simdi öyle bi güc geldi ki bana cocugum olmasa o kadar üzülmeyecegim gibi hissediyorum kendimi Ama her aksam yalvariyorum dua ediyorum Allahima bana sabir genislik ferahlik ver diye bazen hic cocuk aklima gelmiyor desem yeri.
merhaba arkadaslar,topiginize söyle bir göz attimda,tecrubelerinizden istifade etmeye ihtiyacim var.
bende almanyada yasiyorum,3 yillik evliyim,3 yildirda bebek istiyoruz.esimde sperm eksikligi var,sayi 16 milyon cikti.bende de cok yuksek ollmasada guatr var,ilac kullaniyorum.gecen ay klomen tedavisine basladik,3 ay deneyecegiz dedi doktorumuz.olmaz ise sayet tup bebek merkezine gidin dediaklimdan hep darmstad geciyor ama bilgi sahibi degilim,okudugum kadari ile sizler darmstad'a gidip tup yaptirmissiniz,bu konuda benide bilgilendirirmisiniz?zira tup bebek konusunda hic bir bilgiye sahip degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?