- Konu Sahibi gulguzeli89
-
canim masallah cok seyler yapmissiniz iyide devam edebilmissiníz Rabbim mükafatinizida verdi cok sükür.bende gecen ilk yaptigim tüp bebek merkezine gitmistim doktor esime Profertili kullansin dedi bende iki gün önce aldim bide yaninada keciboynuzu aldim esim icin biz gecen yil geciboynuzu suyunu icmisti esim tam üstünde durmasada 2 ay icti yani bir gün icti üc gün icmedi yinede sperm sayisi 2kat fazlalasti tüp yapincada birakti ama tekrar basadik insallah devam edebilir esimdede tablet fobbysi var bir türlü yutamiyor vede keciboynuzunu icincede midesi bullaniyor ama zorda olsa basliyacak artik.bende iki gün önce ari sütü ve polen siparis etmistim bugün yarin gelir sen ari sütünü ve poleni nerden aldin ben alman sitesinde siparis ettim.kürleride zaten siraylan yapiyorum kendim icin canim.bana dua et canim hamilelerin duasi kabul olur derler valla artik daynacak gücümde yok bunlari yapiyorum ama ertesi günü pes etmek istiyorum......
Masallah sabirla herseyi yapmissin Allah müfakatini vermis. Allahin izniyle Saglik sihhatle al bebegini kucagina tatlim.
amin canim insallah yararda Rabbim bizlere mucizemizi verir.
inan kafaya takmamak en dogrusu ama maalesef ben 3tüpten sonra yani mart ayindan beri kafayi yemek üzereyim hersey deniyorum ama tabi en önemlisi Rabbime siginiyorum elbet bir bildigi vardir bizim hayir sandigimiz seyler bizim icin ser olabilir bunu biz bilemeyiz insallah rabbim hayirlisiylan nasip eder bizlere Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah sende kafaya takmadan gelir bebegin insallah canim
merhaba arkadaslar,topiginize söyle bir göz attimda,tecrubelerinizden istifade etmeye ihtiyacim var.
bende almanyada yasiyorum,3 yillik evliyim,3 yildirda bebek istiyoruz.esimde sperm eksikligi var,sayi 16 milyon cikti.bende de cok yuksek ollmasada guatr var,ilac kullaniyorum.gecen ay klomen tedavisine basladik,3 ay deneyecegiz dedi doktorumuz.olmaz ise sayet tup bebek merkezine gidin dediaklimdan hep darmstad geciyor ama bilgi sahibi degilim,okudugum kadari ile sizler darmstad'a gidip tup yaptirmissiniz,bu konuda benide bilgilendirirmisiniz?zira tup bebek konusunda hic bir bilgiye sahip degilim.
merhaba arkadaslar,topiginize söyle bir göz attimda,tecrubelerinizden istifade etmeye ihtiyacim var.
bende almanyada yasiyorum,3 yillik evliyim,3 yildirda bebek istiyoruz.esimde sperm eksikligi var,sayi 16 milyon cikti.bende de cok yuksek ollmasada guatr var,ilac kullaniyorum.gecen ay klomen tedavisine basladik,3 ay deneyecegiz dedi doktorumuz.olmaz ise sayet tup bebek merkezine gidin dediaklimdan hep darmstad geciyor ama bilgi sahibi degilim,okudugum kadari ile sizler darmstad'a gidip tup yaptirmissiniz,bu konuda benide bilgilendirirmisiniz?zira tup bebek konusunda hic bir bilgiye sahip degilim.
Arkadaşlar Branca'Yı Türkiyeden nereden hangi siteden sipariş ettiniz.
Bulamıyorum yardımcı olun lütfen.
canim ya biz almanyada yasiyoruz o yüzden burdaki ebay sitesinden siparis ettik sen diger topige bak heralde suanda türkiyedede var Basit bir yöntemle infertiliteyi yendim topigindekiler sana yardimci olurlar.
canim yazini okuyunca acaba benmi yazdim dedim yasadiklarimiz cok benzer bnim esiminde sperm sayisi 16 miliondu eger morfoloji ve hizida iyiyse hiz %50 den faza morfoloji de yani bozuklukda %10 civarindaysa rabbim insallah sizede nasip eder bende cok agladim sizladim ama rabbim bize cok sükür hamdusenalar olsun nasip etti ve ben hamileyim sakin kendini üzüp yipratma ve yukarda yazdigim beslenme seklini ve kürleri uygula esine, trde kaan aydosun ankarada ünlü bir ürologun tavsiyeleri onlar benim normalde guatrim 2.95 de iken hamile kalmadan 15 gün önce ögrendimki 5.27 cikmis simdi ilac kullaniyorum en son 4.08 düsmüsdü eminim smdi birazdaha düsmüsdür rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah en önemliside moral ben artik tedaviye baslicam dedigim kafamin rahatladigi anda rabbim lutfuyla bu duyguyu cok sükür yasiyorum devamini getirsin diyede bol bol dua ediyorum canim...
Hosgeldin topigimize, sana yardimci olmayi isterdim ama ben hic tüp bebek yaptirmadim sadece tüp bebek yaptirmayi düsünenlerdenim. Darmstadta gidiyoruz bizde testlerimiz yapildi tr den tatil dönüsü yaptirmayi düsünüyoruz. Hakkinizda Allah hayirlisini nasip etsin.
selam canim hosgeldin aramiza ben Darmstadta 1tüp bebek 1de dondurulmuslarlan denedim 1 ay önce herseyin cok iyi olmasi ragmen Rabbim nasip etmedi toplamda 3defa denedim ilk denememide baska biryerde alman doktorda yaptim ama maalesef herseferinde cok iyi kalitede bebekler olmalarina ragmen hic birindede hamíle kalámadim ama doktoru sorarsan cok iyi ve cokta arastiran doktorlari var bizimki nasip isi tüp bebekte yapsakta Rabbim nasip etmeyince etmiyor.
sana gelince bence kürlen ve bu Profertil kapsellen dene cünkü sayiniz bence iyi 16milyon benim esimki ise 2,5-5milyon arasi degisiyor biz gecen yil keciboynuzu denedik sayi iki kat artti ama esim icemiyor maalesef bu ayda Profertil kapsele basladi bana göre sizin sansiniz cok yüksek tabi bence bide Preseed jeli kullan yumurtlama oldugu gün afferdersin alttan kullaniyorsun öyle iliskiye giriyorsun spermleri hizli bi sekilde yumurtaya ulastiriyor hamileligi kolaylastiryor bu gel az sperm sayisi olanlar icin canim
canim bendede maalesef guatr var ve bizde tam 5yildir bebek icin ugrasiyoruz .Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah.
ve aleykum selam edanur,sanada cok tesekkur ederim cevabin icin.hersey allah'in taktiri vakti saati gelmemis demek ki,dilerim en yakin zamanda rabbim kavustursun bebegine.profertil kapsul sperm artirici ilacmi?esimde suan orthomol fertil plus diye bir ilac kullaniyor,3 aylik aldik 1 aydir falan kullaniyor.insallah vesilemiz olur.senin bahsettigin ilaci hic duymadim,dahami etkili acaba?bir dönemde esim cok duzenli olmasada keciboynuzu icti,bilirsin erkekler cabuk sIKIliyorlar ve biraktipreseend i doktormu yaziyor,yoksa özelmi aliyorsunuz?cok soru sordum kusura bakma,suan ne yapacagimi bilemiyorum,klomen tedavisine basladik ilk ay gunde bir tane 50 mg lik adetin besinci gununden itibaren icmeye basladim,doktor yumurtalarin istenen sekilde buyumedigini söyledi.bu ay adetin 2 ci gununden yine 50 mg lik gunde iki tane icmemi söyledi,bugun son gunu klomenin,insallah bu ay yumurtalar istenen sekilde buyurler.doktor 3 ay boyunca klomen deneyecegini,sonrasinda asilama ve tup bebek icin bir merkez ile görusmemizi söyledi.turk olmasi ve yakin olmasi hasebiyle aysen hanimi dusunuyorum ama kararsizim,bilgi sahibi olmadigimiz icin bu durumumuzun suistimal edilmesinide istemiyorum acikcasi.ilgi ve alaka nasil aysen hanimda?
evet canim profertil sperm icin ben zaten ikisinin arasinda kalmistim onami bunami baslayalim diye basta Orthomol mantikli geldi cünkü tüm vitaminler var ama Tüp Bebek doktoru profertili verince bende sormustum ortthomolu oda Profertili tavsiye ediyoruz demistim ama ikiside hemen hemen ayni yani sikinti yapma isterse kutu bittikten sonra Profertile basla sorun olmaz yani bence.aslinda en iyisi Keciboynuzu cünkü esimde bir ara iciti iki ay felan test yaptik o ara spermler iki katina cikmisti sok olmustuk valla sonrada tüp bebek felan derken esim tamamen birakti zaten zar zor tiksinerek iciyordu.
Preseede gelince canim yok ya her yerde alabilirsin Apothekedede var ama ben Amazon sitesinden siparis ettim bence dene cünkü spermleriniz az degil bence insallah bu ise yarar.
Canim bak Aysen hanim gercekten cok iligileniyor insanlan cok gercekci biri bence ben sahsen cok begendim 2 Tüp bebk denemesiorda yaptigimada pisman olmadim ama gel görki Rabbim nasip etmiyorsa etmiyor yani o yüzden doktorun hakkini yiyemem bize yapa bilecek hersey yapti herseyde cok iyiydi kendimide cok rahat hissettim orda istedigimi sora biliyordum ve saatlerce cevap verebiliyordu ama Rabbim nasip etmedi kader diyelim artik.Bence önce bu dediklerimi yap sonrada aysen hanima gitmek istiyorsan git.Rabbim insallah en kisa zamanda sana hayirli bir evlat nasip eder canim
slm edanur,haklisin bir sure sonra keciboynuzu icmekten erkekler sIkiliyor malesef.presend konusunu arastiricam insallah cok sagolasin.hersey allah'in taktiri edanurcum,rabbim dilemedigi surece olmuyor iste,ne kadar tedavi olsanda en iyi proflara gitsende olmayinca olmuyor haklisin.vardir bir hikmeti diyerek sabretmekten baska carede yokcanim sen hic almanyada asilama denedinmi?buradaki doktorlar tupten önce asilama yapiyorlarmi,maliyeti vs biliyormusun?duan icin cok tesekkurler edanur,dilerim rabbim en yakin zamanda sanada hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
CANIM BENIM BENDE SIZI MERAK EDIYORUM BAZEN SIFREMI VERMEDEN YAZDIKLARINIZI OKUYORUM CANIM
ARAMIZA YENI ARKADASLARDA GIRMIS HOS GELDIN DIYORUM ALLAH HEPIMIZIN YOLUNU ACIK ETSIN
CANIM BU NE ILACI ARANIZDA HEP BI ILAC ISMI DOLASIYO BU KADINLAR ICINMI YOKSA MENA ICINMI
Hele sükürki yazdin sonunda canim.
preseed jele diyorsun galiba bunu iliski aninda sen alttan kullaniyorsun krem gibi spermlerin erken ve hizli bir sekilde yumurataya ulasmasini sagliyor yani kolay hamile kalmak icinmis.
CANIM BENDE DÖRT GÖZLE 6.AYIN SONUNU BEKLIYORUM TEDAVI ICIN ANKARAYA GITCEM ALLAH IZIN VERIRSE
SENDE BITKILERE BASALAMISSIN BENCE KANDILIGINDEN YAPMA BITKI BILE OLSA SANA UYGUN OLUP OLMADIGINI BILMEDEN YAPMA BENCE
DUN SITEDE GÖZ ATARKEN BI ARKADASIMIZ ALMANYADA homoöpatik DIYE BI DOKTORLAR VARMIS ILLEDE BITIKI DIYOSAN BU GIBI DR LARI ARASTIR
ben suanda sadece sogan suyu yapiyorum cok sükürki Ibrahim saracoglunun dedigi gibi yaptim ve sonunda 2aydir adetlerim düzenli sekilde geldi cok sükür 6aydan sonra söktü ilacin etkisini.
Cok sevindim canim insallah ordan bos cikmazsin ikizlerini alip evine dönersin canim Rabbim insallah nasip eder bu sefer.Doktor sana ne dedi umut verdimi sansinin ne oldugunu söyledi?
CANIM BENIM DEDIGIN GIBI TOPIGIMIZ HAYALET TOPIL OLMUS SENDE YAZMASAN BAZEN TOPIGIMIZI TAA 3 CU SAYFALERDA BULUYORUM BAKIYORUM KIMSE YOK
BENIM BU ARADA CIKOLATA KISTIM GERI GELMISTI DEMISTIM YA 3 CM OLMUS BURDA BI PRF DR TURK DOKTORU VAR ONA SORDUM DERT ETME TUP BEBEK TEDAVISI ICIN SORUN OLMAZ DEDI AMA OKUDUKLARIM HIC GUZEL DEGIL BU CKIOLATA KISTI EMRIOYNUN GELISMESINE ENGELMIS NEYAPAZAIM BILMIYORIM YALAN DUNYADA KI DIZIDE OYNAN ADAMIN DEDIGI GIBI
SEVGILIM ÖPULDUNUZ
aynen canim herkes terk etti topigi ama ayakta tutucam ben bu topigi insallah.
Bence sende sogan suyu dene canim cikolata kistine iyi gelir istersen saracoglunu ara veya mail at ben aradim bana 4-5ay sogan suyu yap dedi ve bende suanda 2inci ayini bitirdim soganin 2inci ay derken her ay adetime 15gün kala ilk ay 15gün boyunca ondan sonraki aylar adetime 10gün kala 10gün boyunca icicem ve Rabbimim mucizesi valla adetlerim son iki aydir biliyorsun zaten 6ay hic olmadim tüp bebekten sonra ve suanda gayet iyi oluyorum,iki ay daha yapicam sogani bence sende dene insallah gider kistinde hic olmazsa icin rahat bi sekilde tüp bebege baslarsin dene derim.
Insallah türkiyeden göbisin dolu doludönersin
canim artik ikizler iyi gider sana canim insallah olur
selam kizlar ben hep topige geliyorum ama hareket yok bakip cikiyorum biz cok sükür iyiyiz bebesimle bendende dualarinizi eksik etmeyin benimde pazartesi dr randevum var allah nasip ederse bebisimizi görücez 12 haftaya geldik 1 ay oldu cok merak ediyorum insallah saglikli sihhatli tüm azalariyla gelisir ikimiz birlikte size dua ediyoruz artik teyzeleri kabakiz edanur yaren diye sayiyoruz insallah rabbim geri cevirmez sanirim yaren ugramiyor artik onu merak ettim tr gidicekdi napti acaba allaha emanet olun gönlünüzdekini size rabbim en hayirli kilsin dualarimdasiniz
kiz edos nasil tpigi ayakta tutuyorsun taaaaa 3.sayfalardan topluyorum topigini
canim insallah eltini kiötu biseyi yoktur öylesine birakmistir
belki bunun sayesinde bakmissinki hamile kalmissin
bazen öyle oluyomus cogu kisiye canim
cunki o anda cocuk sahibi olanlar bidaha tövbe diyolar bi bakiyolrki 4.geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?