almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

canim benim hepimiz icin dua ediyorum inan kendimden önce sizlere dua ediyorum insallah rabbim kabul edicekdir ben ari sütü bal poleni tr getirtip kendim karistirdim keci boynuzu icin sana sunu söyliycem kaynatma yapiyorsan onu kesinlikle 3 dakikada fazla kaynatmiycaksin yoksa icindeki hersey ölüyormus ürologun söylemesi dengeleyemezsen tozunu icir demislerdi bende öyle yaptim benim esimde suyunu zor icmisti ilk basta tozuna dönünce hic sorun cikarmadi sütün icinde her aksam icti rabbim sifa versin canim....

Masallah sabirla herseyi yapmissin Allah müfakatini vermis. Allahin izniyle Saglik sihhatle al bebegini kucagina tatlim.

canim benim hepimiz icin kocaman AMIN diyorum rabbim sizlerinde gönüllerindekileri sizler icin hayirli kilip sizlerede yasatsin bu güzel duygulari yüce rabbim .....

Amin canim. Sen tüp bebek denedigin icin benden daha fazla aci ve yokluk hissediyorsundur tabi ki. Ama benim hicbir deneyimim olmadigi icin kafam daha rahat cünkü nasil bir his nasil bir duygu nasil ümitler besliyorsun tüp bebekte bilemiyorum. Allahim hakkimizda hayirlisi ne ise onu nasip etsin hepimize.Amin.

Hosgeldin topigimize, sana yardimci olmayi isterdim ama ben hic tüp bebek yaptirmadim sadece tüp bebek yaptirmayi düsünenlerdenim. Darmstadta gidiyoruz bizde testlerimiz yapildi tr den tatil dönüsü yaptirmayi düsünüyoruz. Hakkinizda Allah hayirlisini nasip etsin.

selam canim hosgeldin aramiza ben Darmstadta 1tüp bebek 1de dondurulmuslarlan denedim 1 ay önce herseyin cok iyi olmasi ragmen Rabbim nasip etmedi toplamda 3defa denedim ilk denememide baska biryerde alman doktorda yaptim ama maalesef herseferinde cok iyi kalitede bebekler olmalarina ragmen hic birindede hamíle kalámadim ama doktoru sorarsan cok iyi ve cokta arastiran doktorlari var bizimki nasip isi tüp bebekte yapsakta Rabbim nasip etmeyince etmiyor.
sana gelince bence kürlen ve bu Profertil kapsellen dene cünkü sayiniz bence iyi 16milyon benim esimki ise 2,5-5milyon arasi degisiyor biz gecen yil keciboynuzu denedik sayi iki kat artti ama esim icemiyor maalesef bu ayda Profertil kapsele basladi bana göre sizin sansiniz cok yüksek tabi bence bide Preseed jeli kullan yumurtlama oldugu gün afferdersin alttan kullaniyorsun öyle iliskiye giriyorsun spermleri hizli bi sekilde yumurtaya ulastiriyor hamileligi kolaylastiryor bu gel az sperm sayisi olanlar icin canim
canim bendede maalesef guatr var ve bizde tam 5yildir bebek icin ugrasiyoruz .Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah.

Arkadaşlar Branca'Yı Türkiyeden nereden hangi siteden sipariş ettiniz.
Bulamıyorum yardımcı olun lütfen.

canim ya biz almanyada yasiyoruz o yüzden burdaki ebay sitesinden siparis ettik sen diger topige bak heralde suanda türkiyedede var Basit bir yöntemle infertiliteyi yendim topigindekiler sana yardimci olurlar.

canim ya biz almanyada yasiyoruz o yüzden burdaki ebay sitesinden siparis ettik sen diger topige bak heralde suanda türkiyedede var Basit bir yöntemle infertiliteyi yendim topigindekiler sana yardimci olurlar.

Edanur slm canim nasilsin? Benim Branca ursului bu sabah geldi yardimlarin icin cok tsk ederim canim Allah ne muradin varsa versin. Birde su nohut kürünü sorucam bilgin varmi, satin aldigimiz nohutu suda 1 gece bekletipte mi kaynaticam yoksa direkt 10 dakika mi kaynaticam eger bilgin varsa benide bilgilendirirsen cok memnun olurum canim. Allaha emanet ol. Sevgilerimle.

öncelikle cevabin icin cok tesekkur ederim nehir,ayrica tebrik ederim hamileymissin.rabbim kucaginada almak nasip etsin.ben sunu anladim ki hersey rabbimin taktiri,O dilemedigi surece hic birsey olmuyor.ne guzel senin vesilen olmus uyguladigin kurler,bir kenara not almayi dusunuyorum bende.benimde guatr'in 4 kusurlarda idi,en son 3 lere dusmus hala ilac kullanmaya devam ediyorum,bitince tekrar tahlil yaptiricam ins bir daha ilac kullanmama gerek kalmaz.moral cok önemli haklisin,ama yasadigimiz sartlarda bu pek mumkun olmuyor illaki imalar,sözler kulaga geliyor,zaten yarali olan bizler daha kötu oluyoruz.rabbim yardimcimiz olsun insallah..

tesekkurler cevabin icin yaren,bende hic tup denemedim canim.suan klomen tedavisi göruyorum.olmaz ise tup bebek merkezine gidin görusun dedi doktorum.asilama ve tup bebek yaptirmak icin.tup bebek merkezlerinde öncelikle testlermi yapiliyor?ne gibi testler benide bilgilendirirmisin?dilerim tupe gerek kalmadan gelir bebegin.

ve aleykum selam edanur,sanada cok tesekkur ederim cevabin icin.hersey allah'in taktiri vakti saati gelmemis demek ki,dilerim en yakin zamanda rabbim kavustursun bebegine.profertil kapsul sperm artirici ilacmi?esimde suan orthomol fertil plus diye bir ilac kullaniyor,3 aylik aldik 1 aydir falan kullaniyor.insallah vesilemiz olur.senin bahsettigin ilaci hic duymadim,dahami etkili acaba?bir dönemde esim cok duzenli olmasada keciboynuzu icti,bilirsin erkekler cabuk sIKIliyorlar ve biraktipreseend i doktormu yaziyor,yoksa özelmi aliyorsunuz?cok soru sordum kusura bakma,suan ne yapacagimi bilemiyorum,klomen tedavisine basladik ilk ay gunde bir tane 50 mg lik adetin besinci gununden itibaren icmeye basladim,doktor yumurtalarin istenen sekilde buyumedigini söyledi.bu ay adetin 2 ci gununden yine 50 mg lik gunde iki tane icmemi söyledi,bugun son gunu klomenin,insallah bu ay yumurtalar istenen sekilde buyurler.doktor 3 ay boyunca klomen deneyecegini,sonrasinda asilama ve tup bebek icin bir merkez ile görusmemizi söyledi.turk olmasi ve yakin olmasi hasebiyle aysen hanimi dusunuyorum ama kararsizim,bilgi sahibi olmadigimiz icin bu durumumuzun suistimal edilmesinide istemiyorum acikcasi.ilgi ve alaka nasil aysen hanimda?

evet canim profertil sperm icin ben zaten ikisinin arasinda kalmistim onami bunami baslayalim diye basta Orthomol mantikli geldi cünkü tüm vitaminler var ama Tüp Bebek doktoru profertili verince bende sormustum ortthomolu oda Profertili tavsiye ediyoruz demistim ama ikiside hemen hemen ayni yani sikinti yapma isterse kutu bittikten sonra Profertile basla sorun olmaz yani bence.aslinda en iyisi Keciboynuzu cünkü esimde bir ara iciti iki ay felan test yaptik o ara spermler iki katina cikmisti sok olmustuk valla sonrada tüp bebek felan derken esim tamamen birakti zaten zar zor tiksinerek iciyordu.
Preseede gelince canim yok ya her yerde alabilirsin Apothekedede var ama ben Amazon sitesinden siparis ettim bence dene cünkü spermleriniz az degil bence insallah bu ise yarar.
Canim bak Aysen hanim gercekten cok iligileniyor insanlan cok gercekci biri bence ben sahsen cok begendim 2 Tüp bebk denemesiorda yaptigimada pisman olmadim ama gel görki Rabbim nasip etmiyorsa etmiyor yani o yüzden doktorun hakkini yiyemem bize yapa bilecek hersey yapti herseyde cok iyiydi kendimide cok rahat hissettim orda istedigimi sora biliyordum ve saatlerce cevap verebiliyordu ama Rabbim nasip etmedi kader diyelim artik.Bence önce bu dediklerimi yap sonrada aysen hanima gitmek istiyorsan git.Rabbim insallah en kisa zamanda sana hayirli bir evlat nasip eder canim

ya kizlar nerelerdesiniz

vallahi topik korkunc bir hale gelmis hayalet topik olarak kalicak sonunda

yetim kaldi topigimiz

slm edanur,haklisin bir sure sonra keciboynuzu icmekten erkekler sIkiliyor malesef.presend konusunu arastiricam insallah cok sagolasin.hersey allah'in taktiri edanurcum,rabbim dilemedigi surece olmuyor iste,ne kadar tedavi olsanda en iyi proflara gitsende olmayinca olmuyor haklisin.vardir bir hikmeti diyerek sabretmekten baska carede yokcanim sen hic almanyada asilama denedinmi?buradaki doktorlar tupten önce asilama yapiyorlarmi,maliyeti vs biliyormusun?duan icin cok tesekkurler edanur,dilerim rabbim en yakin zamanda sanada hayirli evlatlar nasip etsin insallah.

selam canim önceliklen duan icin amin diyorum insallah.
asilamaya gelince evet deniyorlar eger esinin spermleri yeterince varsa önce onu yapiyorlar gerci burda sen ne isterse onu yapiyorlarda ben hic yapmadim direk tüp bebek yaptim asilamayi bi arkadasim yapmisti zaten yasin 25in üstündeyse yarisini devlet karsiliyor arkadasimda 500euro felan tutmustu herkeste farkli olabiliyor yani bazen cok az ilac kullanmana ragmen yumurtalar cogaliyor o yüzden ilac fiyatlarindan düser bu sayi.
mesela ben ilk tüp bebek denemede 10gün igne kullandim yumurtalarim iyi gelisti ama ikinci denemede 16gün kullanmak zorunda kaldim cünkü yumurtalar yavas gelisti o yüzden bu fiyatlar azda olsa degisiyor ama asilama bildigim kadariylan maliyeti asgi yukari 500euro felan yani fazla tutmuyor insallah Rabbim nasip eder sana......

CANIM BENIM BENDE SIZI MERAK EDIYORUM BAZEN SIFREMI VERMEDEN YAZDIKLARINIZI OKUYORUM CANIM
ARAMIZA YENI ARKADASLARDA GIRMIS HOS GELDIN DIYORUM ALLAH HEPIMIZIN YOLUNU ACIK ETSIN
CANIM BU NE ILACI ARANIZDA HEP BI ILAC ISMI DOLASIYO BU KADINLAR ICINMI YOKSA MENA ICINMI

CANIM BENDE DÖRT GÖZLE 6.AYIN SONUNU BEKLIYORUM TEDAVI ICIN ANKARAYA GITCEM ALLAH IZIN VERIRSE
SENDE BITKILERE BASALAMISSIN BENCE KANDILIGINDEN YAPMA BITKI BILE OLSA SANA UYGUN OLUP OLMADIGINI BILMEDEN YAPMA BENCE
DUN SITEDE GÖZ ATARKEN BI ARKADASIMIZ ALMANYADA homoöpatik DIYE BI DOKTORLAR VARMIS ILLEDE BITIKI DIYOSAN BU GIBI DR LARI ARASTIR

CANIM BENIM DEDIGIN GIBI TOPIGIMIZ HAYALET TOPIL OLMUS SENDE YAZMASAN BAZEN TOPIGIMIZI TAA 3 CU SAYFALERDA BULUYORUM BAKIYORUM KIMSE YOK
BENIM BU ARADA CIKOLATA KISTIM GERI GELMISTI DEMISTIM YA 3 CM OLMUS BURDA BI PRF DR TURK DOKTORU VAR ONA SORDUM DERT ETME TUP BEBEK TEDAVISI ICIN SORUN OLMAZ DEDI AMA OKUDUKLARIM HIC GUZEL DEGIL BU CKIOLATA KISTI EMRIOYNUN GELISMESINE ENGELMIS NEYAPAZAIM BILMIYORIM YALAN DUNYADA KI DIZIDE OYNAN ADAMIN DEDIGI GIBI

SEVGILIM ÖPULDUNUZ

Son düzenleme:
selam kizlar ben hep topige geliyorum ama hareket yok bakip cikiyorum biz cok sükür iyiyiz bebesimle bendende dualarinizi eksik etmeyin benimde pazartesi dr randevum var allah nasip ederse bebisimizi görücez 12 haftaya geldik 1 ay oldu cok merak ediyorum insallah saglikli sihhatli tüm azalariyla gelisir ikimiz birlikte size dua ediyoruz artik teyzeleri kabakiz edanur yaren diye sayiyoruz insallah rabbim geri cevirmez sanirim yaren ugramiyor artik onu merak ettim tr gidicekdi napti acaba allaha emanet olun gönlünüzdekini size rabbim en hayirli kilsin dualarimdasiniz

sagol canim dualarin icin insallah kabul olur.
Rabbim hayirlisiylan sag salim kucagina almayi nasip eder insallah.
yarene gelince 1ay sonra türkiyeye gidiyor orda yapicak tüp bebegi insallah güzel haberlerlen döner.
kendine iyi bak canim iki canlisin bizide unutma dualarinda arada bir olsada gir haber ver bize.
öptüm bye bye

kiz edos nasil tpigi ayakta tutuyorsun taaaaa 3.sayfalardan topluyorum topigini

bak bak nasilda egleniyor benimle ama haklisin canim valla bu ara hic ugramiyorum eltimin oglu bende 1haftadir 2yasinda daha. eltim türkiyeye gitti ona suanda ben bakiyorum valla beni cok yordu güzel duygu ama inan bebekten vazgectim öyle bir yaramazki görsen bir saniye yerimde duramiyorum hele bide emanet ya o yüzden cok dikkat ediyorum neyseki saliya geliyor insallah sag salim emaneti geri veririm insan korkuyor valla her an düsecek diye onun sayesinde cocuktan vaz gectim megerse cok rahatmisimda haberim yok,
cocuk kurulu saat gibi her sabah 6.54te uyaniyor ondan sonra kosusturmam basliyor banada degisiklik oldu tabi.
sen topla topigi ben yetisirim sana hic olmazsa topigi kurtaririz.

canim insallah eltini kiötu biseyi yoktur öylesine birakmistir
belki bunun sayesinde bakmissinki hamile kalmissin
bazen öyle oluyomus cogu kisiye canim
cunki o anda cocuk sahibi olanlar bidaha tövbe diyolar bi bakiyolrki 4.geliyo

canim insallah eltini kiötu biseyi yoktur öylesine birakmistir
belki bunun sayesinde bakmissinki hamile kalmissin
bazen öyle oluyomus cogu kisiye canim
cunki o anda cocuk sahibi olanlar bidaha tövbe diyolar bi bakiyolrki 4.geliyo

yok yok ev aldilar perde diktirmeye gitti türkiyeye o yüzden cocugada ben bakiyom valla aynen bende tövbe dedim Allah verirse tamam ama yoksa cocuk icin doktor doktor gezmem artik
gercektende cok zor bi cocuga bakmak özel hayat diye birsey kalmadi valla cocuga bakmaktan ama bi yandanda cok güzel bir duygu farkli oluyor insanin hayati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…