almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

oy oy hamis hemserim benim. hehe esim de cok sasirdi. zaten aksam beni öldürdü gülmekten. Infoabend'a gelen kadinlarin cogu uzun boyluymus. acaba uzun boylu kadinlarin hamile kalma konusunda problemleri mi var diye bir tez üretti. gercekten adamcagiza benim hormon ilaclari yaramiyor galiba. kokusu mu etkiliyor ne?

Allaha emanet ol ve leblebilerine cok ama cok iyi bak. yarin bekliyoruz senden de bomba gibi haberler

hayirli byramlar

sevgilerle,

Z.

selam canim,
icinize sinmesine ve karar vermenize sevindim.insaallah hersey yolunda gider kavusursunuz bebeginize.
benim gittigim klinikte de dr.embriyo hakkinda ayni seyi söyledi.5.gün embriyosuyla sansin yükseldigini.kismet olursa benimde 5.gün transfer olacak.
canim paylastigin icin tesekkürler.cok faydali oldu inan.
artik gözümüzü acalim demi bi daha doktorlarin deneme tahtasi olmayalim

Canım kafana göre biyer bulmana sevindim ,Isallah bu sefer hersey mükemmel gider.bende 2.gun embriyosu ve 4hucreliydi ikiside ve bak suan allahıma şükür hamileyim.yani aslında bu embryolarin tutunma olayı bence sadece rabbimin emriyle oluyor.bende bu sefer 5.gun embriyosu isticektim ama onun icinde extra 500 Euro odiyecekmisiz.bende dedim ikinci denemem daha buseferde dktrn istediği gibi olsun ve kismetimde varmiski hersey yolunda gitti.darisi cumaya artık Isallah.veee isteyen herkese nasip etsin allahım.

Selam canim afedersin bir kac gündür bayram telasi nedeniyle cevap yazamadim.

Bu arada Bayramini Cani Gönülden kutluyorum.

Insallah bir dahaki bayrama evlatlarinla girmek nasip olur.

Sana, bana ve tüüüm evlat özlemi cekenlere.

Sorularinin cevabina gelince , evet ben ordaki tedavilerimden gayet memnundum.

Doktorun ve merkezin ilgi ve alakasi süper. Gerci baya hasta yogunlugu var ama islerini iyi yaptiklarini söyleyebilirim.

Akillarinda hic bir soru isareti kalmamasi icin her seyi yapiyorlar , islerini garantiye aliyorlar diyebilirim.

Benim tüm tetkiklerim yapildi. Histeroskopi , laparoskopi , lenfosit asisi, genetik arastirma vs.

(Orda )Bir kez de hamile kaldim ama nasip degilmis.

Ben orda tedavimi sirf embriyolarda genetik tani Almanya ' da olmadigi icin biraktim ve Tr. 'de tedavi görmeye basladim.

Cünkü hersey iyiydi , embriyolar iyi gelisiyordu fakat rahime tutunup ilerleyemiyordu.

Esimle de akraba oldugumuz icin gerek gördük.

Ama simdi baska bir sorunumuz var. Rahmimde dogustan sekil bozuklugu oldugu ortaya cikti.

Yillarca bosuna ugrasmisim.

Türkiye deki , Almanya daki dünyanin herbir yerindeki bütün din kardeslerimin bayramlarini kutluyorum.

Bir dahaki bayrama ikiz ikiz ücüz ücüz bebeklerinizle girmenizi diliyorum Mevlamdan.

estafirullah canim kusura bakilirmi..cevabini bekliyordum cok tesekkür ederim.seninde bayramin mübarek olsun.dualarinada kalpten amiin diyorum.
sonunda sorununun teshis edilmesi iyi bir sonuc.sebebi bilmeden olumsuz sonuclar almak daha cok karamsar eder herhalde insani.rahimde sekil bozukllugunun tedavisi vardir herhalde demi?insaallah kolay bir tedavisi vardir.Allah yardimcin olsun sifani ve bebegini versin fazla bekletmeden..

canim duisburga ikinci bir praxis acmislar.novum duisburg..ben oraya gittim.sakin degil bombostu,bi ben vardim:)dr.katzorke ile konustuk gecmis tedavilerimi anlattim.orda deneyecegiz.simdi sende memnun oldugunu söyleyince dahada icime sindi.k.kassedan kagitlarimizi bekliyoruz.gelir gelmez baslayacagiz.

selam kizlar önceliklen Kurban Bayraminiz mübarek olsun Rabim tez zamanda bize evlatlarimizi hayirlisiylan nasip etsin insallah..

canim cok sevindim begendigine hadi hayirli olsun insallah bu yoldan ikiz ücüzlerlen dönersiniz hayirlisiylan..
simdi belki kizacaksin ama inan ben artik öyle düsünüyorum benim 3transferimdede 2tane Blastozyst embiryo transfer edildi yani 5inci gün embiryosuydular ve son iki tüp bebektede IMSI teknigi yapildi ama simdi ise tam tersine düsünüyorum cünkü 5.gün embiryosu rahime koyuldugunda sadece tutuanacakmis ve o ortama alismadigi icin ve rahim kabullenmedigi icin kolay kolay tutunma olmuyor benim fikrim tabi bazi doktorlarda aynisini diyor ama 2.veya 3.günde embiryolar ise transfer edildiginde icerde 3gün daha gelisip kabugundan cikip öyle tutunuyormus yani rahime alismis az da olsa bilmiyorum bu benim fikrim belkide hep 5.gün embiryosu transfer edildigi icin bende, artik tam tersini düsünüyorum simdi yaparsam 3.günlük transfer ettirecem tabi doktor uygun bulursa.
Amaaaaan buda benim salak düsüncem iste yok 3müs 5mis hepsi bahana blastosi tutunur derler hani bende 3defada tutunmadi Rabbim ol demedikten sonra ne yaparsam yapayim olmuyor iste bu sfer inan kendimi koyu vericem Rabbim siginacam ne dilerse öyle olur. olursa olur olmazsa olmaz Rabbim bize merhamet etsin bende gece gece kafayi yedim heralde bu mübarek günde

hadi hayirlisi dilemim. kesinlikle deneme tahtasi olduk valla. sonra da tutmayince ups bir sonrakine insallah diyorlar. benim icime sindi umarim 5 gün dayancak bir yumurta üretirim. sigarayi da biraktim Allahim sana bana güc kuvvet ver. umarim Yüce Rabbim hepimize gönlümüze göre verir.

senin transfer ne zaman olacak.

ah edanurum niye kizayim. aman valla hepimiz bu gidisle tüp bebek profesörü olacagiz. ben simdiye kadar 2 ve 3 gün transferi yasadim ve olmadi. asil bizi meraklandiran neden tutunmadi sorusu. embriyolarda mi bir problem vargelismiyor mu bozuluyor mu falan. belki de benimkiler 5.güne hic ulasamiyor. bizi en cok zorlayan kisim transfer sonrasindaki bekleme süresi oldu ve bu sürede de HCG ignesi yaptirdilar. yani bariz bir sekilde vücut kendini hamile hissediyordu. sonra da kötü sonucu almak darmadagan ediyor. 5 günlük süreyi kullanirsam en azindan gelismezse de transfer olmaz ve embriyonun gelisimi konusunda da bilgi sahibi oluruz. 2 ve 3 gün transferde gözün kapali hareket ediyorsun.

aslinda ha 2 ha 5 tutacaksa tutar sekerim. ama gönül iste aman herseyio deneyelim diyor. asil problem kafamizdan atmamiz gerekir. salterler insin rahatlama gelsin belkide kendiliginden hamile kaliriz. Yüce Rabbim su mübarek günde insallah dileklerimizi dualarimizi duyar.

sevgilerle,

Z.

ah edanurum niye kizayim. aman valla hepimiz bu gidisle tüp bebek profesörü olacagiz. ben simdiye kadar 2 ve 3 gün transferi yasadim ve olmadi. asil bizi meraklandiran neden tutunmadi sorusu. embriyolarda mi bir problem vargelismiyor mu bozuluyor mu falan. belki de benimkiler 5.güne hic ulasamiyor. bizi en cok zorlayan kisim transfer sonrasindaki bekleme süresi oldu ve bu sürede de HCG ignesi yaptirdilar. yani bariz bir sekilde vücut kendini hamile hissediyordu. sonra da kötü sonucu almak darmadagan ediyor. 5 günlük süreyi kullanirsam en azindan gelismezse de transfer olmaz ve embriyonun gelisimi konusunda da bilgi sahibi oluruz. 2 ve 3 gün transferde gözün kapali hareket ediyorsun.

aslinda ha 2 ha 5 tutacaksa tutar sekerim. ama gönül iste aman herseyio deneyelim diyor. asil problem kafamizdan atmamiz gerekir. salterler insin rahatlama gelsin belkide kendiliginden hamile kaliriz. Yüce Rabbim su mübarek günde insallah dileklerimizi dualarimizi duyar.

sevgilerle,

Z.

canim IMSI teknigi hakkinda neler anlatti?hatirliyomusun?

kesinlikle hatiliyorum cünkü dinledigimde cok sasirdim. Almanya'da uygulanmiyor saniyordum. sperm secimi yapiyorlar ve iyisini kullaniyorlar. spermi hassas mikroskop altinda en ince detayina kadar inceliyor ve iyi olduguna karar verdiklerini yumurtaya enjekte ediyorlar. bizde o yönde bir problem olmadigindan detayli soru sormadim. siralasaydin sorularini keske sorardim. ama gec sayilmaz yaz bilmek istedigini 19 Kasimda randevum var sorarim

ah canim benim öyle haklisin ki. Yüce Rabbim ol dedi mi 1 gün embriyosu bile olur. ama benim artik 3.cü denemem farkli bir seyler yapayim diyorum ve esim gelismiyorsa da neden gelismiyor nedenlerini bilmek istiyor. dedim ya aslinda hersey kafada bitiyor. ah bir salteri indirebilsem kimbilir neler olacak. bizde sebepsiz infertilite. ne menem birsey bu. gerci doktorum dedi keske problem ikinizden birinde olsaydi en azindan o zaman bilirdik ne yapacagimizi dedi simdi ise karanlikta el yordamiyla.

sen birak bizi senin leblebiler ne durumda. bugündü di mi ikinci test. ay habersiz birakma bizi valla moral güc oluyorsun. Yüce Rabbimden hayirlisini diliyorum canim benim

sevgilerle

Z.

Kızlar cokk mutluyum ikinci testim 165 çıktı :)))haftayada kontrolum var.Allahim Isallah hersey yolunda gider.Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın Isallah :)))

merhaba bayanlar hamburg ve cevresinde tüp bebek deneyimleri olanlar varmi benimle paylasabilirlermi?

Slm cnm ben oldenburgda tedavimi gerçekleştirdim, suan cok şükür pozitif sonucu gördüm ikinci denememde :)) senin ilkmi olucak canım?

Slm cnm ben oldenburgda tedavimi gerçekleştirdim, suan cok şükür pozitif sonucu gördüm ikinci denememde :)) senin ilkmi olucak canım?

hayir ben 3 negativim vat türlkiyede ayni merkezde.su an 3.5 cm lik miyomum var önce burda hamburgda onu aldiracagim.sonra burasimi türkiyemi diye düsünüyorum.

bende 3 negativ tüp bebek gerceklestirdim.tutunmadilar.sebep yok.istanbulda ayni merkezde.esim procexx kullandi ama bi faydasini göremedik.simdi rahimimde 3.5 bir miyom var.onu aldiracagim burda.burda derken ben hamburgtayim.sen nerdesin.ayrica 4 cüyü istanbulda hangi merkezde yapsam diye düsünüyorum.bakalim hayirlisi

herkese hayirli aksamlar arkadaslar,öncelikle kurban bayraminiz mubarek olsun,rabbim nice bayramlara saglik afiyet ile bizleri ve sevdiklerimizi ulastirsin insallah.edanur'cum uzun süredir ugrayamadim topige tr de idim hatirlarsan,geldim cok sukur.merak ettim bu süre zarfinda seni,neler yapiyorsun?basladin mi tedaviye?bende yilbasinda gitmek istiyorum aysen hanima,bu süre zarfinda sizlerden ögrenecegim cok sey var.yeni arkadaslar gelmis bu arada,hepinizi hosgeldiniz kizlar..edanur'cum sen su kan uyusmazligi testi ile ilgili bilgi sahibimisin?aysen hanim yapiyormu böyle bir test?bu aralar bunu taktim bende kafaya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…