- 11 Aralık 2011
- 1.947
- 353
- 163
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
Kızlar cok şükür ikinci denememde şansı yakaladım.bugun testimin pozitif olduğunu öğrendim:)))))) hala cok şaşkınım degerim 44cikti.drum cuma gunü bidaha test istedi birazdaha yükselmesi gerekmiş Isallah cuma gunü degerim yükselirde tam anlamıyla sevinirim.duslariniz icin tskler.
oh be cok sükür sonundA BU aLMANYA TOPIGINDE BIR POSITIV cikti
canim cok sevindim insallah Rabbim sag salim hayirlisiylan kucagina almayida nasip eder..
sonunda gördük bizde bu sevinci bu topikte kizlar darisi basimiza canim bize dua etmeyi unutma hamilelerin duasi kabul olur derler
Canimmm cok TSK ederim hepinize,sizin guzel dualarinizinda payı var bu pozitifte:)))her zaman aklimdasiniz hepiniz icin dua ediyorum eminol.Allahim dileyen isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin Isallah.vee Isallah cuma Günü'de degerim ikiye katlanirda tam sevinç yasarım :)))
kizlar merhaba,
novumda görüsmem vardi.prof.dr.katzorke ile görüstüm.taze tüp bebek tedavisine karar verdik.4.denemem olacak.Allah nasip ederse kasimda baslayacagim.
Canim benim nasilsin ???Neler yapiyosun tedaviye basladinmi ??? Uzun zaman oldu konusamadik buralarda.
Ben yine türkiyedeydim canim gecen c.tesi geldim.
Esim 28 yilin ardindan sigarayi birakti onun icin cok mutlu oldum.
Esim suan kürlerle devam ediyor yogun bi sekilde bakalim herseyin hayirlisi.
Kendine iyi bak canimm....
kizlar merhaba,
novumda görüsmem vardi.prof.dr.katzorke ile görüstüm.taze tüp bebek tedavisine karar verdik.4.denemem olacak.Allah nasip ederse kasimda baslayacagim.
selam canim iyiyim sagol evet uzun zaman oldu görüsmeyeli.
canim türkiyeye tedavi icinmi gittin yoksa tatil yapmak icinmi?
ne güzel esinin sigarayi birakmasi insallah kürlerde sigarayi birakmada size sifa olur canim benim bak gördünmü sonunda bu topikte hamile haberide aldik insallah bundan sonra sende bizde bu haberi en kisa zamanda veririz buraya hayirlisiylan.
Yok canim olmayan dislerim vardi agzimda implant yaptirdim geldim.
Evet canim topikte bir ilk oolmus insallah devami gelir.
Artik senden de bekliyorum canim güzel haberler Allahin izniyle.
Allahim bu yolda care bekleyen her kuluna yardimci olsun.
kizlar merhaba,
Canım msjni okurken com büyük sok yasadım.Neden diye sorarsan cvbi duyunca eminim sende cok şaşıracaksın çünkü ; bende Adana-Ceyhanliyim :)))))) buraya gelin olarak geldim 3 sene oldu :)) bu kadar büyük bir tesadüf olur ya :))) dilerim Rabbim dileğinizi en kısa zamanda gerceklestiriri.bende cumayı bekliyorum değerimin iki katına çıkması gerekiyormuş Isallah hersey yolunda gider.Allah yüzümüzü gülsün hepimizin.selam kizlar,
bugün acayip heyecanliyim. ayol sanki kiz istemeye gidecegiz alt tarafi Darmstadt'taki Infoabend'a katilacagiz. ama ne bileyim yeni bir heyecan yeni bir doktor yeni bir macera. aksam nasil olacak hic bilmem. esim de acayip heyecanli yanina yedek kiyafet bile aldi. aman üzerimdekine belki iste birsey olur diye. ne hikmetse kendimizi begendirmeye calisiyoruz. ayol müsteri biziz biz :) neyse sanirim bu yeni macera bize böyle bir gaz verdi.
bayram gelmis valla hic farkinda degiliz. gerci adanali size bayram daha önce geldi di mi :) valla bize bile geldi. esime anlattim cok sevindi. adanali nickinden Adana sehrinden oldugu varsayimi ile "helal olsun benim hemserime" dedi. esim de adana-ceyhanli ayiptir söylemesi. umarim piyango bize hepimize tez zamanda vurur. ama önce tüm konsantrasyonumuz ve ilgimiz yeni anne adayimiza ve leblebilerine olsun.
gurbette bayram yasamak zordur. bayram yoktur calisma vardir. ama simdiden bayraminiz kutlu olsun kizlar. olanlara aileleriyle olmayanlara biricik asklari kocalari ile mutlu saglikli bayramlar dilerim. sevdiklerinize ve umutlariniza sarilmayi sakin ihmal etmeyin.onlar bizim en büyük hazinemiz.
kocaman öpüyorum sanal ortamdan.
sevgilerle,
Z.
LABORBEFUNDE:Routinelabor im Normbereich.Hormonstatus unauffällig.
SPERMIOGRAMMnach 1 std.vom 5.3.09) phys.Beschaffenheit: o.B
Vol:4,7 ml ph: 7,4
Spermienkonzentration: 24.5 mio\ml Gesamtzahl: 115,15 mio
Motilität: a:5 % b:20 % c: 25 % d: 50 %
Morphologie:3 % normale spermien Rundzellen: 1,2 mio\ml
Beurteilung: Asthenoteratozoospermie
(nach 1. std vom 16.4.09) phys.Beschaffenheit: o.B
Vol. 4,0 ml ph:7,4
Spermienkonzentration: 5,6 mio\ml Gesamtzahl: 22,4 mio
Motilität: a:1 % b:15 % c: 10 % d: 74 %
Morphologie: 2% normale spermien Rundzellen:<1 mio\ml
Vitalität> 60 %
Beurteilung: OAT- syndrom
BEURTEILLUG: Bei dem Pateienten besteht enie Fertilitätsstörung wie oben dargestellt.Ich habe dem Paar empfohlen,sich uber Moglichkeiten der assistierten Reproduktion beraten zu lassen...
Kizlar su degeerlere bi bakip soylermisiniz?
selam kizlar,
bugün acayip heyecanliyim. ayol sanki kiz istemeye gidecegiz alt tarafi Darmstadt'taki Infoabend'a katilacagiz. ama ne bileyim yeni bir heyecan yeni bir doktor yeni bir macera. aksam nasil olacak hic bilmem. esim de acayip heyecanli yanina yedek kiyafet bile aldi. aman üzerimdekine belki iste birsey olur diye. ne hikmetse kendimizi begendirmeye calisiyoruz. ayol müsteri biziz biz :) neyse sanirim bu yeni macera bize böyle bir gaz verdi.
bayram gelmis valla hic farkinda degiliz. gerci adanali size bayram daha önce geldi di mi :) valla bize bile geldi. esime anlattim cok sevindi. adanali nickinden Adana sehrinden oldugu varsayimi ile "helal olsun benim hemserime" dedi. esim de adana-ceyhanli ayiptir söylemesi. umarim piyango bize hepimize tez zamanda vurur. ama önce tüm konsantrasyonumuz ve ilgimiz yeni anne adayimiza ve leblebilerine olsun.
gurbette bayram yasamak zordur. bayram yoktur calisma vardir. ama simdiden bayraminiz kutlu olsun kizlar. olanlara aileleriyle olmayanlara biricik asklari kocalari ile mutlu saglikli bayramlar dilerim. sevdiklerinize ve umutlariniza sarilmayi sakin ihmal etmeyin.onlar bizim en büyük hazinemiz.
sevgilerle,
Z.
canim bende hepinize ailenizle beraber mutlu bayramlar diliyorum.bende seni öptümselam kizlar,
sevgilerle,
Z.
canim hadi hayirlisi insallah memnun kalip öyle gelirsin eee kolay degil yeni bir baslangic yapiyorsunuz tabiki heycanlanir insan ben aradigimda bile küt küt kalbim atiyor her seferinde.
senin Bayraminda simdiden mübarek olsun canim insallah Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarimizi kabul ederde bize ikiz ücüz bebekler nasip eder hayirlisiylan insalllah....
güzel haberlerlen gel canim meraktayim bekliyorum....
canim bende hepinize ailenizle beraber mutlu bayramlar diliyorum.bende seni öptüm
su anda klinikte olmalisin:)güzel haberlerle gel ..heyecanli olman ne güzel:))insaallah bu baslangicin sonunda en güzel duygunun heyecaninida yasarsin..
sevgiler..gelince yaz hemen
canim hadi hayirlisi insallah memnun kalip öyle gelirsin eee kolay degil yeni bir baslangic yapiyorsunuz tabiki heycanlanir insan ben aradigimda bile küt küt kalbim atiyor her seferinde.
senin Bayraminda simdiden mübarek olsun canim insallah Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarimizi kabul ederde bize ikiz ücüz bebekler nasip eder hayirlisiylan insalllah....
güzel haberlerlen gel canim meraktayim bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?