almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

oh be cok sükür sonundA BU aLMANYA TOPIGINDE BIR POSITIV cikti

canim cok sevindim insallah Rabbim sag salim hayirlisiylan kucagina almayida nasip eder..

sonunda gördük bizde bu sevinci bu topikte kizlar darisi basimiza canim bize dua etmeyi unutma hamilelerin duasi kabul olur derler

Canimmm cok TSK ederim hepinize,sizin guzel dualarinizinda payı var bu pozitifte:)))her zaman aklimdasiniz hepiniz icin dua ediyorum eminol.Allahim dileyen isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin Isallah.vee Isallah cuma Günü'de degerim ikiye katlanirda tam sevinç yasarım :)))

insallah canim sen sakin simdi kafani bu degere takma bence degerin iyi suanda hamileligin tadini cikar cuma günüde insallah katlanmis olur degerin.

bak simdi positifi gördük ya baslar sorularimiz :126:sen heralde Almanyada yaptin bu tüp bebegi kac embiryo transfer edildi kacinc günde embiryolarin transfer edildi canim ekstra bir yöntem kullanildimi ve ekstra birsey yaptinmi seninde yanilmiyorsam esinde problem vardi? bize negibi bir tavsiyen olur ee bulduk hamile kadini birakirmiyiz baslariz sorulara böyle kusura bakma canim.

seni bu topigin birincisi ilan ediyorum canim:92:

gururumuzsun canim

Guzel iltifatların icin TSK ederim canım benim:)) evet problem esimdeydi,ben Bremen'e yakın oldenburgdaki klinikte yaptırdım.ilk tüp denememde toplam14 tane yumurtam dollenmisti.tazelerle denedim iki tane yerleştirdiler birinci kalitedeydi ama olmadı,diğer embryolarimida donduemustum ikinciyide onlarla denedim.iki hafta önce Pazartesi gunu çözüldüler salı Günü'de yerleştirdiler.iki embryo ikincigun ikiside 4 hucreliydi.ilkinde kendimi cok dinlemiştim oldumu acaba diye ama bu sefer cok inandım ve kafamı hep başka şeylerle meşgul ettim.en güzeli bu aslında sanki onlar zaten hep denileymiş gibi yasamak:)))) ve mutlu son iste...

kizlar merhaba,
novumda görüsmem vardi.prof.dr.katzorke ile görüstüm.taze tüp bebek tedavisine karar verdik.4.denemem olacak.Allah nasip ederse kasimda baslayacagim.

kizlar merhaba,
novumda görüsmem vardi.prof.dr.katzorke ile görüstüm.taze tüp bebek tedavisine karar verdik.4.denemem olacak.Allah nasip ederse kasimda baslayacagim.

Hadi hayırlı olsun canım,Isallah bebisine kavuşursun bu tedavinde,Allah yanında yar ve yardımcın olsun.

Canim benim nasilsin ???Neler yapiyosun tedaviye basladinmi ??? Uzun zaman oldu konusamadik buralarda.
Ben yine türkiyedeydim canim gecen c.tesi geldim.
Esim 28 yilin ardindan sigarayi birakti onun icin cok mutlu oldum.
Esim suan kürlerle devam ediyor yogun bi sekilde bakalim herseyin hayirlisi.
Kendine iyi bak canimm....

selam canim iyiyim sagol evet uzun zaman oldu görüsmeyeli.
canim türkiyeye tedavi icinmi gittin yoksa tatil yapmak icinmi?
ne güzel esinin sigarayi birakmasi insallah kürlerde sigarayi birakmada size sifa olur canim benim bak gördünmü sonunda bu topikte hamile haberide aldik insallah bundan sonra sende bizde bu haberi en kisa zamanda veririz buraya hayirlisiylan.

kizlar merhaba,

canim hadi hayirlisi insallah bu sefer olurda burda 2ci sevinci yasariz hep beraber Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin seninde benim gibi 4.denemen olacak insallah insallah Rabbim ikizler nasip eder sana bu tedavinde

Yok canim olmayan dislerim vardi agzimda implant yaptirdim geldim.
Evet canim topikte bir ilk oolmus insallah devami gelir.
Artik senden de bekliyorum canim güzel haberler Allahin izniyle.
Allahim bu yolda care bekleyen her kuluna yardimci olsun.

Yok canim olmayan dislerim vardi agzimda implant yaptirdim geldim.
Evet canim topikte bir ilk oolmus insallah devami gelir.
Artik senden de bekliyorum canim güzel haberler Allahin izniyle.
Allahim bu yolda care bekleyen her kuluna yardimci olsun.

amin amin Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin.
yeni dislerinde hayirli olsun tek tek yeniliyorsun insallah o göbisinde dolup öyle gelirsin türkiyeden...
bende normalde bu ay basliyacaktim ama cesaret edemedim insallah subatta basliyacam öyle karar verdim hem simdi havalar cok sogudu her seferinde bu aylarda yapmistim öyle denk gelmisti simdide baska bir mevsimde olsun diyorum bakalim insallah bizde buraya hamileyiz diye yazariz....

kizlar merhaba,

haydi hayirlisi söyle taze taze giris bakalim bu ise :)

selam kizlar,

bugün acayip heyecanliyim. ayol sanki kiz istemeye gidecegiz alt tarafi Darmstadt'taki Infoabend'a katilacagiz. ama ne bileyim yeni bir heyecan yeni bir doktor yeni bir macera. aksam nasil olacak hic bilmem. esim de acayip heyecanli yanina yedek kiyafet bile aldi. aman üzerimdekine belki iste birsey olur diye. ne hikmetse kendimizi begendirmeye calisiyoruz. ayol müsteri biziz biz :) neyse sanirim bu yeni macera bize böyle bir gaz verdi.

bayram gelmis valla hic farkinda degiliz. gerci adanali size bayram daha önce geldi di mi :) valla bize bile geldi. esime anlattim cok sevindi. adanali nickinden Adana sehrinden oldugu varsayimi ile "helal olsun benim hemserime" dedi. esim de adana-ceyhanli ayiptir söylemesi. umarim piyango bize hepimize tez zamanda vurur. ama önce tüm konsantrasyonumuz ve ilgimiz yeni anne adayimiza ve leblebilerine olsun .

gurbette bayram yasamak zordur. bayram yoktur calisma vardir. ama simdiden bayraminiz kutlu olsun kizlar. olanlara aileleriyle olmayanlara biricik asklari kocalari ile mutlu saglikli bayramlar dilerim. sevdiklerinize ve umutlariniza sarilmayi sakin ihmal etmeyin.onlar bizim en büyük hazinemiz.

kocaman öpüyorum sanal ortamdan.

sevgilerle,

Z.

Canım msjni okurken com büyük sok yasadım.Neden diye sorarsan cvbi duyunca eminim sende cok şaşıracaksın çünkü ; bende Adana-Ceyhanliyim :)))))) buraya gelin olarak geldim 3 sene oldu :)) bu kadar büyük bir tesadüf olur ya :))) dilerim Rabbim dileğinizi en kısa zamanda gerceklestiriri.bende cumayı bekliyorum değerimin iki katına çıkması gerekiyormuş Isallah hersey yolunda gider.Allah yüzümüzü gülsün hepimizin.

LABORBEFUNDE:Routinelabor im Normbereich.Hormonstatus unauffällig.

SPERMIOGRAMMnach 1 std.vom 5.3.09) phys.Beschaffenheit: o.B
Vol:4,7 ml ph: 7,4
Spermienkonzentration: 24.5 mio\ml Gesamtzahl: 115,15 mio
Motilität: a:5 % b:20 % c: 25 % d: 50 %
Morphologie:3 % normale spermien Rundzellen: 1,2 mio\ml
Beurteilung: Asthenoteratozoospermie
(nach 1. std vom 16.4.09) phys.Beschaffenheit: o.B
Vol. 4,0 ml ph:7,4

Spermienkonzentration: 5,6 mio\ml Gesamtzahl: 22,4 mio
Motilität: a:1 % b:15 % c: 10 % d: 74 %
Morphologie: 2% normale spermien Rundzellen:<1 mio\ml
Vitalität> 60 %
Beurteilung: OAT- syndrom

BEURTEILLUG: Bei dem Pateienten besteht enie Fertilitätsstörung wie oben dargestellt.Ich habe dem Paar empfohlen,sich uber Moglichkeiten der assistierten Reproduktion beraten zu lassen...

Kizlar su degeerlere bi bakip soylermisiniz?

canim fazla birsey anlamadim ama anladigima göre toplamda 22milyon olan sayinizda sadece 5,6million canli sperm gerisini anlamiyorum biziimde hastaligimiz ayni esimede bu tani konulmustu Asthenoteratozoospermie yani sayida hizda ve seklinde problem var bizimde sayimimiz 3-5milyon arasi Rabbim yardim etsin hepimize ama ilk sperm sayiniz gayet iyi gibi 24,5mio neden sonra bu kadar düstüki ama cokta korkulacak bir durum yok sükürki sperm var yani millet 1milyon spermlen bile hamile kaliyor ama iste Rabbim ol demedikcede olmuyor bizde 4yildir deniyoruz 3tanede tüp bebek yaptik ama olmayincada olmuyor sen bosuna sIkma canini benim esim suanda profertile basladi sizde baslayin bence bide su arginmax de cok iyimis onuda bugün aldim bakalim insallah faydasi olur biz gecen yil esim Keciboynuzu kürünü kullanmidti iki ay ve spermler 3kat fazlalasmisti tüp bebege baslayinca herseyi birakdi simdi tekrarda takviyelere basliyacagiz insallah sifa olur hepimize..

Son düzenleme:

canim hadi hayirlisi insallah memnun kalip öyle gelirsin eee kolay degil yeni bir baslangic yapiyorsunuz tabiki heycanlanir insan ben aradigimda bile küt küt kalbim atiyor her seferinde.
senin Bayraminda simdiden mübarek olsun canim insallah Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarimizi kabul ederde bize ikiz ücüz bebekler nasip eder hayirlisiylan insalllah....
güzel haberlerlen gel canim meraktayim bekliyorum....

canim bende hepinize ailenizle beraber mutlu bayramlar diliyorum.bende seni öptüm
su anda klinikte olmalisin:)güzel haberlerle gel ..heyecanli olman ne güzel:))insaallah bu baslangicin sonunda en güzel duygunun heyecaninida yasarsin..
sevgiler..gelince yaz hemen

arkadaslar günaydin ve hayirli bayramlar.

aksam Darmstadt yollari tastan diyerek Infoabend'a gittik. valla ne yalan söyleyeyim ben cok begendim. tamam anlarimi yapan doktor benimki gibi Prof degil ama sanki benimki Prof da ne. tam bir düdük makarnasi. neyse benim eski Prof'u birakalim bir kenara.

Dr. Inackerki KiWu Darmstadt'in doktorlarindan biri yapti sunumu. cok güzel hazirlanmislar. hamilelik nedir nasil gerceklesir ve neden olmaz gibi konular islediler ve tabii ki konu en sonunda IVF. ICSI ve IMSI konularina geldi. benim gördügüm kadariyla adamlar bircok konuda gercekten önde. Türkiye'den (gerci yurtdisi) dediler bircok teknigi takip edip uyguluyorlar. en önemlisi de embriyo transferini ilk 5 günün sonunda yapiyorlar (yani Blastosis evresinde). benim zavalli embiyolar 2. ve 3. gün transfer olmuslardi. her neyse bende sordum avantaji ne diye.dedi ki 5.ci güne kadar takip yapildigindan düsük ve tutmama riski neredeyse %10'nun altindaymis. 2 veya 3.gün kondugunda ise tutma olasiligi %15. cünkü gtözü kapali ezbere 4 hücreli embriyo koyuyorlar normalde. Inacker dedi ki zaten cogu embriyo o safhaya geliyor ama embiryolarin sadece %20si Blastosist konumuna gelebiliyormus. onlar da en iyi gelismisi koyuyorlar ki tutunma olasiligi daha yüksek olsun diye. söyledigine göre zaten 5 gün boyunca güzel gelisen bir embriyo iceride de gelismeye devam edermis.

he bir de önemli. genellikle bizim dr'lar der ya ama rahim embriyo icin en iyi yer. ne kadar erken o kadar iyi. yalan ve uydurma. Inacker dedi ki bir embriyo ancak rahime giden yolculugunu 5 günde tamamliyormus. yani aslinda 2 veya 3 günlükken konulan embiroylara yabanci bir ortam rahim. unutmamak lazim.

valla cok sey anlatti 2 saat boyunca ve zavalli benim soru bombardimanima ayak uydurmaya calisti, bir hayli terlettim adami. anladi tabe bu konuda tecrübeli oldugumuzu. sadece bu konularda cok okuyan bazen de cok yanlilabilir gibi birsey dedi bende ona eger cok okumasaydim sizin merkezi de hic ögrenemezdim dedim sustu.

uzun lafin kisasi ben daha önemlisi esim cok begendi adamlari yaklasimlarini. 19 Kasim'da ilk randevu. kismetse KiWu darmstadt ile cikacagiz 3.cü yolculuga.ay heyecan dorukta. bu arada adama kasla göz arasinda bana TR'de bir doktorun tavsiye ettigi DEHA tabletlerini gösterdim. randevuya kadar iceyim mi dedim. aman bende bekle önce hormonlara bakalim öyle ezbere olmaz dedi. TR'deki doktor hicbir hormona bakmadan 3 kutu yazmisti

simdilik bende bu kadar. tüm sorulara acigim. hepinizi sevgiyle kucakliyorum. özellikle de hamis hemserimi. esime dedim yok inanmam dedi. dünya son derece kücük.

sevgilerle,

Z.

gelsin ikizler ücüzler. doktor ikiz ücüz riski dediginde benim koca yüzünü havaya kaldirip Rabbim insallah dedi. Almanlar kesin bizi manyak sandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…