almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

selam canim.bende sasirdim.:)merak ettigim acaba deefalarca olumsuz sonuc alanlarda mi yoksa herkeste mi uyguluyorlar?aslinda herkeste kullansalar daha bi sansli olurduk demi:)))canim cok tesekkür ederim cok duyarlisin, cok yardimseversininsaallah senden senin gibi insanlar gelsin dünyaya

amin amin insallah Rabbim bize merhamet etsin.
aynen canim Rabbim ol dedikten sonra hepsi bahane.
arastirarark ve yasayarak maalesfki bizde cok bilgilendik bazen diyorum keske bu kadar hersey ögrenmesem insan bilincli olunca tedavi asamasi daha zor oluoyr hele o beklemek zaten izdirap.

ya kizlar siz büyük sehirlerde oturuyorsunuz ama neden orda IMSI yok burasi kücük oldugu halde Darmstdata IMSi yaptim ben ve suanki merkezim yani basimda olan merkezim ise bana bu defa PKD yani PGT türkcesi embiryolari genetik test yapicaklar neden tutunmuyorlar diye bi bozuklukmu var bide bu IMSI ve PGTyi sizin isteginizlende yapiliyor buna siz karar veriyorsunuz ekstra ücret oldugu icin ben IMSI yaptim 400euro ekstra ödedim Krankenkasse karsilamiyor ekstralari ve bu denememde Allah izin verirse PGT yapicam oda 1200eoru ekstra ödenecekmis

Kızlar cokk mutluyum ikinci testim 165 çıktı :)))haftayada kontrolum var.Allahim Isallah hersey yolunda gider.Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın Isallah :)))

canim tebrik ederim hayirli olsun bak takma demistim sayiya cok güzel katlanmis masallah Rabbim kucaginada almayi nasip eder insallah

canim ben Frankfurta 60km uzaktayim bak bide derler türkiyede yapin orda kesin olur hep derim Rabbim ol demedikten sonra ol muyor iste canim neden burda hic yapmayi düsünmedin?türkiyede hangi merkzde yaptin bende bur 2taze 1dondurulmus yaptim bendede tutunma birtürlü olmadi doktorlarda anlam veremiyorlar hersey cok iyiydi tüp bebekte ama olmadi bu sefer PGt yöntemini deneyecegiz bakalim insallah.
siz kac yildir cocuk istiyorsunuz canim görünüste sperm syiniz cokta kötü degil ama bu 20milyon yokmu illede sanki o sayi olacak Rabbimol deyince bir tanesi yetiyor iste.
canim Emre Bakircioglu cok iyi bu konudaarstir istersen herkes ondan cok memnun oda Istanbulda.Miyom icinde sogan suyu dene canim insallah ameliyata gerek kalmaz

selam canim senin Kurban bayramin mübarek olsun Rabbim bi dahaki bayramda bebeklerimizlen girmeyi nasip eder insallah hayirlisiylan.
evet ugramiyorsun canim topik bir ara sönmüstü simdi canlandi yine.
suanda iki kisi daha var Aysen hanima gidecek ben bu sefer yakinimdaki merkezi gidecem maalesef yok git gel ugrasamiyacagiz yanimdaki merkezdede tanidigim tam 4kisi hamile kaldi 3ikiz oldu bir tek o yüzden artik diyorum Rabbim ol dedikten sonra her yerde olur yakin merkezde yapicam insallah subatta düsünüyorum canim ama inan cok korkuyorum.
tam anlamadim kan uyusmazligi derken kan pihtilasmasimi tam anlamadim sorunu onlar her testide yapiyorlar canm.
sen türkiyede negatifi almistin degilmi?

canim önceliklen Bayramin mübarek olsun.
bende esimlen akrabayim ve bizede Genetik test felan hersy yapildi ayni senin dedigin gibi histereskopi felan cok süküür hepside temiz cikti ama Embiryolar o kadar kaliteliydiki neden tutunmuyor diye doktorlar bile sasirdi 3.defa tüb bebek yaptim 2taze 1dondurulmus hepsindede 3Embiryo tutunur diye 2tane tarnsfer ettiler neymis blastosidiler ama hic bir zaman tutunma olmadi ve simdi doktor bana 3denemede tutunmayinca bu sefer PGT yani Almanca PKD yöntemini yapicaklar embiryolar olustuktan sonra embiryolara genetik tani yapicaklar yani bu Almanyada var kim demis yokki hatta doktorum sadece PGT icin 1200 euro ödenecek dedi bizde yapicagiz bu sefer bazen hersey cok iyi görünsede tutunma olmayiinca bu test hangisi daha saglikli ortaya cikiyormus yani anlayacagin burdada o tedavi yöntemi var sen bir arastir.
sekil buklugu rahimde cikti demissin canim peki sen tüp bebek tedavilerini türkiyede yapmadinmi yoksa hepsini burdami yaptin?

merhaba evet ben araniza yeni katilanlardanim gec olsada.cünkü yas 37. ama sizler ile cok ortak yanlarimiz var.sende ne vardi canim.problem neydi canim.bilgi alisverisinde bulunalim.

Kızlar cokk mutluyum ikinci testim 165 çıktı :)))haftayada kontrolum var.Allahim Isallah hersey yolunda gider.Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın Isallah :)))

oh oh bu bayram degil de ne. süper harika olaganüstü bir haber. Yüce Rabbim sonuna kadar ulastirsin. mutlu sona ihtiyacimiz var :)

benden de hayirli bayramlar ve hosbulduk. umarim birbirimize faydamiz olur. ben simdiden aranizda olmaktan büyük güc aliyorum kendimi cok cok iyi hissediyorum.

canim benim o senin güzelligin senin iyiligin. burada olmamizin nedeni bu degil mi. bizi bizden daha iyi anlayan var mi acep. tabii ki yok valla doktorun dedigi tüp denemeleri birkav kez olumsuz veren ve sperm konusunda gercek anlamda problemi olanlarda uygulaniyor dedi. ama dedigim gibi yaz sorularini canim ben sana cevap getiririm

merhaba evet ben araniza yeni katilanlardanim gec olsada.cünkü yas 37. ama sizler ile cok ortak yanlarimiz var.sende ne vardi canim.problem neydi canim.bilgi alisverisinde bulunalim.

sanki cok eskimisim gibi hosbulduk cufi. bende 39 yasindayim ama sanirim son nefesimi verinceye kadar vazgecmeyecegim.

bende iki kez daha Darmstadt'ta yaptirmayi planliyorum. olmadigi taktirde de TR sonraki planda. benim iki iyi arkadasim ki bir tanesi Almanya'da 9 deneme digeri de 5 deneme yaptiktan sonra TR'de Memorial Semra Kahraman'a gitiler. ikisi de ilk denemede ogluslarina kavustu bende TR'de yaptirirsam Semra Hanim'a gidecegim. ama onun öncesinde Aysen Bilgic Yildirim'a emanet edecegim kendimi. Yüce Rabbim'den hepimiz icin hayirlisini dilerim. Allahim kimseyi böyle bir imtihanla sinamasin boynu bükük birakmasin.

bu arada hepinize hayirli haftalr. bizim buralar -4 derece umarim sizin havalar daha sicaktir.

simsicacik sevgilerle.

Z.

arkadasim tebrik ederim insallah darisi bizee yaaa!!!

Ya kizlar Aralikta Türkiye ye gidiyorum yinee 2.tup bebek icin endiseliyim ne yapicam bilmiyorum korkuyorumdaOlacak mi dersiniz?

Kizlar ya bu arada tefriciye bileniniz var mi tefriciye okuyorum da alabilirmisiniz biraz?

canim tebrik ederim hayirli olsun bak takma demistim sayiya cok güzel katlanmis masallah Rabbim kucaginada almayi nasip eder insallah

Ah canim sende mi hamilesin:)cok sevindim insallah bizee darisi yaaa bende uzun zamandir bakmadim buraya dusunuyodum ama acabaa ne oldu tedaviye baslicaklar filan diye bugunde giriyim bakiyim demistim baktim ki neler varmis burda:)

TSK ederim canım darisi Isallah size olur ve bu topukta herkes Isallah hamile kalır :)) sende Isallah bebeğine kavuşursun canim

selam:)ohoooo sen olmayacak diye uzun uzun plan yapmissin Allahin izni ile bu sefer olacak.(tabi olasiliklari düsünmek de lazim saka bir tarafa)ama sen bu sefer olacagina inanarak basla canim
donuyoruz resmen kar yagsada kuru soguk kesilse

cufi
öncelikle gecmis olsun.aramiza hosgeldin
burda hic tedavi olmamissin anladigim kadariyla..masaallah 3 kere yurtdisinda tedaviyi göze alabilmissin.insaallah 4.de basarirsin insaallahhh..

merhaba,hakkinda hayirlisini nasip etsin Allah.tr`de hangi merkeze gideceksin?
tefriciyeyi ne zamana kadar bitirmen gerekiyor.ona göre ben alabilirim .

selam kizlar,
essen novumda yapmaya niyetlendigim tedavimi kendimizle ilgili bazi sartlar nedeniyle yapamiyorum.bir kere daha gelsenkirchendeki klinigimde deneyecegim.dün doktorla görüsmem vardi.benim icin ellerinden geleni yapacaklarini onlara güvenmemi istiyor.:)basaracagiz diyor bakalim..hafta sonuna dogru adet olacagim.kismetse haftaya ignelerime baslayacagiz.

selam:)ohoooo sen olmayacak diye uzun uzun plan yapmissin Allahin izni ile bu sefer olacak.(tabi olasiliklari düsünmek de lazim saka bir tarafa)ama sen bu sefer olacagina inanarak basla canim
donuyoruz resmen kar yagsada kuru soguk kesilse

he valla dilemim biraz 5 yillik kalkinma plani gibi olmus benim aciklama da. Allahin taktiri tabiiki. insallah bu son olur. ama umutlar asla tükenmez. yol haritasi belli: iki kez Darmstadt, bir kez TR, bir kez yumurta donasyonu ile Kibris ve bu arada evlatlik edinme basvurulari.

heyt kim tutar beni. cok calismam lazim cokkkkkkkkk. bu yazdiklarimin hicbiri saka degil ama isin diger tarafi son derece olumluyum. hersey olacagina varir. Yüce Rabbim hepimizi insallah 2013 yilinda bebislerle taclandirir ve önümüzdeki sene bu zamanlarda sacimiz basimiz daginik uykusuzluk konularinda sikayet eder hale geliriz insallah. ay kardes bizimkiler hic uyumuyor acep ne versem de uyusalar

hepinizi sevgiyle kucakliyorum.

Z.

merhaba,hakkinda hayirlisini nasip etsin Allah.tr`de hangi merkeze gideceksin?
tefriciyeyi ne zamana kadar bitirmen gerekiyor.ona göre ben alabilirim .

Istanbul tup bebek merkezine gidiyorum bu ikinci giidisim olcak donmuslarim var orda.

tefriciye icinde 1-1,5 haftaa da alirsan sevinirim sizler okudugunuzdada bana ozel mesaj atin okurum sizler icin yasin filan olursaa arkadaslar..

Istanbul tup bebek merkezine gidiyorum bu ikinci giidisim olcak donmuslarim var orda.

tefriciye icinde 1-1,5 haftaa da alirsan sevinirim sizler okudugunuzdada bana ozel mesaj atin okurum sizler icin yasin filan olursaa arkadaslar..

merhaba cnm,
ist.tüp bebek merkezinden memnun kaldin mi?daha bir ay önce benim bir arkadas orda tedavi yaptirdi.4.denemesiydi.burda 3 deneme yapmisti.aret kamar diye bir doktora yaptirmis tedaviyi.sonucu negatif oldu.negatif oldu diye degil de genel olarak memnun kalmamis doktorundan.acaba senin doktorunda mi o?
insaallah dondurulmuslarla yüzün güler bu sefer..
ben de yarin puregona baslayacagim.su anda adetliyim okuyamam canim.:26:carsambadan sonra insaallah okuyup bildiririm burdan ne kadar okuyabildigimi.Allaha emanet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…