- Konu Sahibi gulguzeli89
-
kesinlikle hatiliyorum cünkü dinledigimde cok sasirdim. Almanya'da uygulanmiyor saniyordum. sperm secimi yapiyorlar ve iyisini kullaniyorlar. spermi hassas mikroskop altinda en ince detayina kadar inceliyor ve iyi olduguna karar verdiklerini yumurtaya enjekte ediyorlar. bizde o yönde bir problem olmadigindan detayli soru sormadim. siralasaydin sorularini keske sorardim. ama gec sayilmaz yaz bilmek istedigini 19 Kasimda randevum var sorarim
ah edanurum niye kizayim. aman valla hepimiz bu gidisle tüp bebek profesörü olacagiz. ben simdiye kadar 2 ve 3 gün transferi yasadim ve olmadi. asil bizi meraklandiran neden tutunmadi sorusu. embriyolarda mi bir problem vargelismiyor mu bozuluyor mu falan. belki de benimkiler 5.güne hic ulasamiyor. bizi en cok zorlayan kisim transfer sonrasindaki bekleme süresi oldu ve bu sürede de HCG ignesi yaptirdilar. yani bariz bir sekilde vücut kendini hamile hissediyordu. sonra da kötü sonucu almak darmadagan ediyor. 5 günlük süreyi kullanirsam en azindan gelismezse de transfer olmaz ve embriyonun gelisimi konusunda da bilgi sahibi oluruz. 2 ve 3 gün transferde gözün kapali hareket ediyorsun.
aslinda ha 2 ha 5 tutacaksa tutar sekerim. ama gönül iste aman herseyio deneyelim diyor. asil problem kafamizdan atmamiz gerekir. salterler insin rahatlama gelsin belkide kendiliginden hamile kaliriz. Yüce Rabbim su mübarek günde insallah dileklerimizi dualarimizi duyar.
sevgilerle,
Z.
selam canim.bende sasirdim.:)merak ettigim acaba deefalarca olumsuz sonuc alanlarda mi yoksa herkeste mi uyguluyorlar?aslinda herkeste kullansalar daha bi sansli olurduk demi:)))canim cok tesekkür ederim cok duyarlisin, cok yardimseversininsaallah senden senin gibi insanlar gelsin dünyaya
Kızlar cokk mutluyum ikinci testim 165 çıktı :)))haftayada kontrolum var.Allahim Isallah hersey yolunda gider.Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın Isallah :)))
bende 3 negativ tüp bebek gerceklestirdim.tutunmadilar.sebep yok.istanbulda ayni merkezde.esim procexx kullandi ama bi faydasini göremedik.simdi rahimimde 3.5 bir miyom var.onu aldiracagim burda.burda derken ben hamburgtayim.sen nerdesin.ayrica 4 cüyü istanbulda hangi merkezde yapsam diye düsünüyorum.bakalim hayirlisi
herkese hayirli aksamlar arkadaslar,öncelikle kurban bayraminiz mubarek olsun,rabbim nice bayramlara saglik afiyet ile bizleri ve sevdiklerimizi ulastirsin insallah.edanur'cum uzun süredir ugrayamadim topige tr de idim hatirlarsan,geldim cok sukur.merak ettim bu süre zarfinda seni,neler yapiyorsun?basladin mi tedaviye?bende yilbasinda gitmek istiyorum aysen hanima,bu süre zarfinda sizlerden ögrenecegim cok sey var.yeni arkadaslar gelmis bu arada,hepinizi hosgeldiniz kizlar..edanur'cum sen su kan uyusmazligi testi ile ilgili bilgi sahibimisin?aysen hanim yapiyormu böyle bir test?bu aralar bunu taktim bende kafaya:26:
Selam canim afedersin bir kac gündür bayram telasi nedeniyle cevap yazamadim.
Bu arada Bayramini Cani Gönülden kutluyorum.
Insallah bir dahaki bayrama evlatlarinla girmek nasip olur.
Sana, bana ve tüüüm evlat özlemi cekenlere.
Sorularinin cevabina gelince , evet ben ordaki tedavilerimden gayet memnundum.
Doktorun ve merkezin ilgi ve alakasi süper. Gerci baya hasta yogunlugu var ama islerini iyi yaptiklarini söyleyebilirim.
Akillarinda hic bir soru isareti kalmamasi icin her seyi yapiyorlar , islerini garantiye aliyorlar diyebilirim.
Benim tüm tetkiklerim yapildi. Histeroskopi , laparoskopi , lenfosit asisi, genetik arastirma vs.
(Orda )Bir kez de hamile kaldim ama nasip degilmis.
Ben orda tedavimi sirf embriyolarda genetik tani Almanya ' da olmadigi icin biraktim ve Tr. 'de tedavi görmeye basladim.
Cünkü hersey iyiydi , embriyolar iyi gelisiyordu fakat rahime tutunup ilerleyemiyordu.
Esimle de akraba oldugumuz icin gerek gördük.
Ama simdi baska bir sorunumuz var. Rahmimde dogustan sekil bozuklugu oldugu ortaya cikti.
Yillarca bosuna ugrasmisim.
herkese hayirli aksamlar arkadaslar,öncelikle kurban bayraminiz mubarek olsun,rabbim nice bayramlara saglik afiyet ile bizleri ve sevdiklerimizi ulastirsin insallah.edanur'cum uzun süredir ugrayamadim topige tr de idim hatirlarsan,geldim cok sukur.merak ettim bu süre zarfinda seni,neler yapiyorsun?basladin mi tedaviye?bende yilbasinda gitmek istiyorum aysen hanima,bu süre zarfinda sizlerden ögrenecegim cok sey var.yeni arkadaslar gelmis bu arada,hepinizi hosgeldiniz kizlar..edanur'cum sen su kan uyusmazligi testi ile ilgili bilgi sahibimisin?aysen hanim yapiyormu böyle bir test?bu aralar bunu taktim bende kafaya:26:
Kızlar cokk mutluyum ikinci testim 165 çıktı :)))haftayada kontrolum var.Allahim Isallah hersey yolunda gider.Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın Isallah :)))
selam canim.bende sasirdim.:)merak ettigim acaba deefalarca olumsuz sonuc alanlarda mi yoksa herkeste mi uyguluyorlar?aslinda herkeste kullansalar daha bi sansli olurduk demi:)))canim cok tesekkür ederim cok duyarlisin, cok yardimseversininsaallah senden senin gibi insanlar gelsin dünyaya
merhaba evet ben araniza yeni katilanlardanim gec olsada.cünkü yas 37. ama sizler ile cok ortak yanlarimiz var.sende ne vardi canim.problem neydi canim.bilgi alisverisinde bulunalim.
bende 3 negativ tüp bebek gerceklestirdim.tutunmadilar.sebep yok.istanbulda ayni merkezde.esim procexx kullandi ama bi faydasini göremedik.simdi rahimimde 3.5 bir miyom var.onu aldiracagim burda.burda derken ben hamburgtayim.sen nerdesin.ayrica 4 cüyü istanbulda hangi merkezde yapsam diye düsünüyorum.bakalim hayirlisi
Kızlar cok şükür ikinci denememde şansı yakaladım.bugun testimin pozitif olduğunu öğrendim:)))))) hala cok şaşkınım degerim 44cikti.drum cuma gunü bidaha test istedi birazdaha yükselmesi gerekmiş Isallah cuma gunü degerim yükselirde tam anlamıyla sevinirim.duslariniz icin tskler.
canim tebrik ederim hayirli olsun bak takma demistim sayiya cok güzel katlanmis masallah Rabbim kucaginada almayi nasip eder insallah
arkadasim tebrik ederim insallah darisi bizee yaaa!!!
Ya kizlar Aralikta Türkiye ye gidiyorum yinee 2.tup bebek icin endiseliyim ne yapicam bilmiyorum korkuyorumdaOlacak mi dersiniz?
Kizlar ya bu arada tefriciye bileniniz var mi tefriciye okuyorum da alabilirmisiniz biraz?
bende iki kez daha Darmstadt'ta yaptirmayi planliyorum. olmadigi taktirde de TR sonraki planda. benim iki iyi arkadasim ki bir tanesi Almanya'da 9 deneme digeri de 5 deneme yaptiktan sonra TR'de Memorial Semra Kahraman'a gitiler. ikisi de ilk denemede ogluslarina kavustubende TR'de yaptirirsam Semra Hanim'a gidecegim. ama onun öncesinde Aysen Bilgic Yildirim'a emanet edecegim kendimi. Yüce Rabbim'den hepimiz icin hayirlisini dilerim. Allahim kimseyi böyle bir imtihanla sinamasin boynu bükük birakmasin.
bu arada hepinize hayirli haftalr. bizim buralar -4 derece umarim sizin havalar daha sicaktir.
simsicacik sevgilerle.
Z.
arkadasim tebrik ederim insallah darisi bizee yaaa!!!
Ya kizlar Aralikta Türkiye ye gidiyorum yinee 2.tup bebek icin endiseliyim ne yapicam bilmiyorum korkuyorumdaOlacak mi dersiniz?
Kizlar ya bu arada tefriciye bileniniz var mi tefriciye okuyorum da alabilirmisiniz biraz?
selam:)ohoooo sen olmayacak diye uzun uzun plan yapmissinAllahin izni ile bu sefer olacak.(tabi olasiliklari düsünmek de lazim saka bir tarafa)ama sen bu sefer olacagina inanarak basla canim
donuyoruz resmen kar yagsada kuru soguk kesilse
merhaba,hakkinda hayirlisini nasip etsin Allah.tr`de hangi merkeze gideceksin?
tefriciyeyi ne zamana kadar bitirmen gerekiyor.ona göre ben alabilirim .
Istanbul tup bebek merkezine gidiyorum bu ikinci giidisim olcak donmuslarim var orda.
tefriciye icinde 1-1,5 haftaa da alirsan sevinirim sizler okudugunuzdada bana ozel mesaj atin okurum sizler icin yasin filan olursaa arkadaslar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?