almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

kizlar ikinci sayfaya düsmüsüz cekip alayim dedim.

hepinize hayirli ve umut dolu bir hafta dilerim.

sevgilerle,

Z.

kizlar ikinci sayfaya düsmüsüz cekip alayim dedim.

hepinize hayirli ve umut dolu bir hafta dilerim.

sevgilerle,

Z.

iyi aksamlar canim..nasilsin nasil geciyor günlerin?
ben 3 gündür ignelerime basladim.persembe kontrolüm var.
insaallah su yumurtlama dönemini verimli bi sekilde kapatirim..

Valla bilmiyorum genel olarak memnundum aslinda ama doktorumu begenmedim fazla kadin doktoru benimkisi suzan gencsoy bende aret kamari istiyordum ama esim erkek doktor istemiyor.laboratuvar olarak cok iyi diyor herkes ve hastasida cok hastanenin bilemiyorum ben hic bilmiyordum isnt.arastirarrak gittim oraya kismet bilemiyorum yaa...

bu arada benim bildigim tefriciyeyi adetliyken okuyabiliyorsun normalde kur'ani okuyamazsin ama ezbere bildigin dualarida okuyabilirmissin.ama yinede sen bilirsin canim nasil kolayina gelirse artik tesekkur ederim..ben bildigimi soyleyimde!

iyi aksamlar canim..nasilsin nasil geciyor günlerin?
ben 3 gündür ignelerime basladim.persembe kontrolüm var.
insaallah su yumurtlama dönemini verimli bi sekilde kapatirim..

canim benim hayirlisi olsun valla. benim günlerim pek bir rahat geciyor. sigara illetinden kurtulduktan sonra simdi de kilolarla mücadele icerisindeyim. Protein diyetine basladim. Allah sonumu hayir etsin. benim Aysen hanimdaki ilk randevum 19 Kasim'da. o tarihe kadar bebek konusunu pek kafaya takmiyorum. baska forumlarda okuyorum hatunlar caylar, otlar falan iciyor ama sanirim bizim icin zor bunlari Almanya'da bulmak. isi seyrine birakmak gerekir. hayatin keyfini yasamak lazim.

umarim kontrolde hersey yolunda gider. sakin ama sakin takma kafana rahat ol. kocaman birsürü yumosun olur insallah. gerci bir sürü olmasi da önemli degil. hepimiz tek yumurta ve tek spermden degil miyiz

Allah verimini daim etsin canim. Persembe bekliyoruz haberlerini.

sevgilerle Z.

günaydin kizlar. ikinci sayfadan cektim cikartim bizi.

dilemim bize güzel haber ver bugün. doktorun güzel güzel yumoslar var desin insallah

günaydin kizlar. ikinci sayfadan cektim cikartim bizi.

dilemim bize güzel haber ver bugün. doktorun güzel güzel yumoslar var desin insallah

günaydin canimm
doktordan geldim daha yeni..aynen diledigin gibi dedi doktorum:))8 tane folikül olmus.büyüklükleride iyi dedi.orda hemen cetrotide yaptik catlamasinlar diye.cumartesi aksami catlatma ignesi yapacagim.bugün ve yarin puregon devam..pazartesi yumurtalar toplanacak Allah nasip ederse..
cok sevindim 8 yumosa.ignemi yanlis yapmistim kötü birsey olacak diye cok korkmustum..hersey yolunda cok sükür..galiba haftaya bugün bebeklerim benimle olacaklar
bu arada grip oldum nefes alamiyorum..insaallah atlatirim transfere kadar..

canim sigarayi biraktigin icin kocamann tebrik ediyorum..imreniyorum ,hayran oluyorum sigarayi birakanlara.nasil biraktin?yardimci birseyler mi kullandin.?
ohh 19 kasimda icin rahat, vücudun temiz baslayacaksin tedaviye.sen kilolarinida atarsin inaniyorum:))güclü iradelisin.
canim ben caya corbaya degil de su cok duydugum bal-cörekotu-tarcin karisimini yedim iki haftadir.incir yedim birde.o karisimlarin caylarin hepsini birden nasil kullanacagiz bulsak bile.biri bir hormonu düzenliyo biri bozuyor bilemeyiz ki yararlimi zararli mi olur.ben pek ilgi duymuyorum o kadarina..illa kullanmak istedigin bir bitki varsa bende bakarim buralara.gönderebilirim sana bulursam.bizim burda türk bakkallari felan cok var.:)
canim ilgine tesekkür ederim..Allah gönlünün muradini versin.öpüyorum..

Ayyy cok guzel bir haber bu haftaya bebislerinin seninle olması :)))) cok sevindim senin adına Isallah bu sefer Rabbim yüzünü güldürür canım.Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.bende yarın kalp atışını duyucam leblebimin :))))) galiba bitane gecen hafta bitane kese gördü Dr suan bisey diyemem haftaya kalp atışlarında anlaşılır dedi ikiside orsami diye. Ama gecen hafta bi kanamam olmuştu galiba onda biri gitti ((( ama Allah'tan bitanesi benimle,Rabbim bunu saglikla kucağıma almayı nasip etsin.Darisida bu topikteki arkadaslara olsun en kısa zamanda Âmin.

Amin arkadasim tebrik ederim Rabbim gonlunuze gore versinn..Saglicakla kucagina alirsin muradina kavusursun Insallah

hekezi horon tepmeye mutluluk gösterisine davet ediyorum. Allahim ne güzel bir haber. masallah vurmussun gözüne dilemim. insallah hepsi sana bebis olarak geri döner vücudunun her bir uzvuna bir tanesini baglarsin. Ay valla cok heyecanlandim. hayirlisi canim benim. 8 yumusun hepicigi bol bol bölünsün insallah. canim benim ayrica pazartesi icin sana bol sans. hersey güzel olacak bak gör.

yupiyupiyeeeeeeeeeeeeeee

Yüce Rabbim hepimizin gönlüne göre verir insallah. ay sizleri burada bulduguma cok sükür. sanki kendi canimi kanimi bulmus gibiyim. can dostlarim dert ortaklarim.
sigara benim en büyük problemimdi. 1 paketin üzerinde iciyordum ve aslinda pek de birakmaya niyetli degildim. yaw esrarkes alkoliklerin bile oluyor benim sigara mi engel olacak dedim. ama ikinci negatif deneme sonrasinda esim "ama sende ilave bir caba göstermedin gülüm" deyince dank etti. ben TR tatilindeyken bakanlik onayli bir ilac ile biraktim. süper yardimci oldu. normalde 1 ay kullanmak gerekiyordu ama ben 15 gün bile kullanmadan komple defteri kapattim. inanki sadece arada sirada söyle bir kahve höpürdetirken icesim geliyor ama istek sonraki 30 saniye icerisinde kayboluyor. bugün 5 hafta oldu. bu kadar icmedim simdi bir tane icip isi berbat edeyim istemiyorum. ilaci tavsiye ederim ama senin zaten ihtiyacin yok ki. 8 yumos var. haftaya transfer insallah. eh sonra sen kendiligin ufakliklara zarar olmasin diye azaltip belki de birakacaksin. kesin eminim.
bal alerjim oldugu icin su her tarafta tavsiye edilen bal-cörekotu-tarcin formülünü uygulayamiyorum. ben ot iciyorum. adacayi, isirgan otu cayi. ayrica okumustum rahatlatiyor diye internetten aslanpencesi (frauenmantel), civan percemi (schafgarbenkraut) ve coban cantasi (hirtentäschelkraut) siparis ettim. hepsi dogal hepsi cay. hayirlisi. kahvenin yerini tutacak birseyler olmali degil mi

hemserim sana birtek söz kendine cokkkkkkkkkk ama cok iyi bakkkkkkkk. özellille de leblebilere. bu yüzden :88: isin sakasi Yüce Rabbim nasip gördüyse ikisi de birbirine sikica tutunmus büyüyordur. sen vazgecme hemen diger leblebinden. eger tek kaldiysada Yüce Rabbim onu size bagislasin koruyup gözetsin. mutlaka bizi gelismelerden haberdar et. Allahim ne güzel hamileler insallah artacak. darisi tüm bekleyenlerin basina. Yüce Rabbim hepimizi görsün dualarini karsiliksiz birakmasin.

hepinize sanal ortamdan kocaman bir öpücükkkkkk

amiin canim amiinnn..Allah razi olsun..Allah leblebini sana bagislasin dogurup büyütmeyi nasip etsin insaallahh..
duydun mu bugün bebeginin kalbinin sesini..ayy cok merak ettim..hemen yaz noolur..

canim enerjine bayiliyorum senin
aynen bende iyiki burasi var iyiki sizler varsiniz diye mutluluk duyuyorum.sevinince sizlerle paylasinca sevincim cogaliyor.üzülürsem sizlerle üzüntüm hafifliyor.iyiki varsiniz..
insaallah bundan sonra bu topikte hep sevinclerimizi paylasiriz.hep horon ederiz,halay cekeriz

canim merhaba,
tefriciyeyi okumaya bugün baslayabildimcarsamba günü bitmisti adetim.kitaptan okuyabiliyorum basina oturup okumam lazimdi.iki gündür bir firsat bulamamistim.bugün 70 tane okudum.
her okudugumda yazacagim canim.sen stop dersin sayisi gecmesin..öpüyorum..

amiin canim amiinnn..Allah razi olsun..Allah leblebini sana bagislasin dogurup büyütmeyi nasip etsin insaallahh..
duydun mu bugün bebeginin kalbinin sesini..ayy cok merak ettim..hemen yaz noolur..

Canım iyi dileklerin icin TSK ederim.cuma gunu Dr gittim.zaten gecen hafta keseyi gormuştum bu haftada kalbi icin gitmiştim.Allahima şükürler olsun kalbide atıyor Leblebimin.gecenhaftaki kanamamda birtanesini düşürmüştum.ama bana kalan leblebim cok sağlıklı maşallah 12 mm olmuş teyzeleri :))) artık kendi kadın Dr uma yolladılar .tup bebek merkeziyle bağımı kopardım :)) salı gunu kendi drumda terminin var.7. Haftaya giricez Allah'ın izniyle.Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda Isallah.bu arada ben Bremen'e yakın olan oldenburgda Tagesklinik te yaptırdım tedavimi.Gercekten mükemmel bir yer ilgi ve alaka superdi.zaten ikinciyi yaptırırsam yine orda olsun leblebim isterim :))) Allah hepimizin yüzünü güldürsün.Amin

Hope 73 Pazartesi gunu eminol hep aklımda olucaksin ve hep sana dua edicem Isallah bu sefer yüzün güler tedavinde canım. Allah yar ve yardımcın olsun herzaman.

Edanur nasilsin canim bilmiyorum hala taniyormusun beni ben isvicredenim . Austos ayinda Tedavime baslicagimi söylemisdim sana . Basladim ve sonucum Kimyasal Gebelik oldu basdan cok sevinmisdik gene kismet olmadi. Kendimi baya toparladim ve simdikde Labroskopie oldum seneye Subatda denemeyi düsünüyorum gene ayni Klinikde Kimset artik Rabbim her siteyene versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…