- 5 Ekim 2012
- 683
- 222
- 83
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
kizlar ikinci sayfaya düsmüsüz cekip alayim dedim.
hepinize hayirli ve umut dolu bir hafta dilerim.
sevgilerle,
Z.
merhaba cnm,
ist.tüp bebek merkezinden memnun kaldin mi?daha bir ay önce benim bir arkadas orda tedavi yaptirdi.4.denemesiydi.burda 3 deneme yapmisti.aret kamar diye bir doktora yaptirmis tedaviyi.sonucu negatif oldu.negatif oldu diye degil de genel olarak memnun kalmamis doktorundan.acaba senin doktorunda mi o?
insaallah dondurulmuslarla yüzün güler bu sefer..
ben de yarin puregona baslayacagim.su anda adetliyim okuyamam canim.:26:carsambadan sonra insaallah okuyup bildiririm burdan ne kadar okuyabildigimi.Allaha emanet..
iyi aksamlar canim..nasilsin nasil geciyor günlerin?
ben 3 gündür ignelerime basladim.persembe kontrolüm var.
insaallah su yumurtlama dönemini verimli bi sekilde kapatirim..
günaydin kizlar. ikinci sayfadan cektim cikartim bizi.
dilemim bize güzel haber ver bugün. doktorun güzel güzel yumoslar var desin insallah
canim benim hayirlisi olsun valla. benim günlerim pek bir rahat geciyor. sigara illetinden kurtulduktan sonra simdi de kilolarla mücadele icerisindeyim. Protein diyetine basladim. Allah sonumu hayir etsin. benim Aysen hanimdaki ilk randevum 19 Kasim'da. o tarihe kadar bebek konusunu pek kafaya takmiyorum. baska forumlarda okuyorum hatunlar caylar, otlar falan iciyor ama sanirim bizim icin zor bunlari Almanya'da bulmak. isi seyrine birakmak gerekir. hayatin keyfini yasamak lazim.
umarim kontrolde hersey yolunda gider. sakin ama sakin takma kafana rahat ol. kocaman birsürü yumosun olur insallah. gerci bir sürü olmasi da önemli degil. hepimiz tek yumurta ve tek spermden degil miyiz
Allah verimini daim etsin canim. Persembe bekliyoruz haberlerini.
sevgilerle Z.
günaydin canimm
doktordan geldim daha yeni..aynen diledigin gibi dedi doktorum:))8 tane folikül olmus.büyüklükleride iyi dedi.orda hemen cetrotide yaptik catlamasinlar diye.cumartesi aksami catlatma ignesi yapacagim.bugün ve yarin puregon devam..pazartesi yumurtalar toplanacak Allah nasip ederse..
cok sevindim 8 yumosa.ignemi yanlis yapmistim kötü birsey olacak diye cok korkmustum..hersey yolunda cok sükür..galiba haftaya bugün bebeklerim benimle olacaklar
bu arada grip oldum nefes alamiyorum..insaallah atlatirim transfere kadar..
Ayyy cok guzel bir haber bu haftaya bebislerinin seninle olması :)))) cok sevindim senin adına Isallah bu sefer Rabbim yüzünü güldürür canım.Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.bende yarın kalp atışını duyucam leblebimin :))))) galiba bitane gecen hafta bitane kese gördü Dr suan bisey diyemem haftaya kalp atışlarında anlaşılır dedi ikiside orsami diye. Ama gecen hafta bi kanamam olmuştu galiba onda biri gitti((( ama Allah'tan bitanesi benimle,Rabbim bunu saglikla kucağıma almayı nasip etsin.Darisida bu topikteki arkadaslara olsun en kısa zamanda Âmin.
günaydin canimm
doktordan geldim daha yeni..aynen diledigin gibi dedi doktorum:))8 tane folikül olmus.büyüklükleride iyi dedi.orda hemen cetrotide yaptik catlamasinlar diye.cumartesi aksami catlatma ignesi yapacagim.bugün ve yarin puregon devam..pazartesi yumurtalar toplanacak Allah nasip ederse..
cok sevindim 8 yumosa.ignemi yanlis yapmistim kötü birsey olacak diye cok korkmustum..hersey yolunda cok sükür..galiba haftaya bugün bebeklerim benimle olacaklar
bu arada grip oldum nefes alamiyorum..insaallah atlatirim transfere kadar..
canim sigarayi biraktigin icin kocamann tebrik ediyorum..imreniyorum ,hayran oluyorum sigarayi birakanlara.nasil biraktin?yardimci birseyler mi kullandin.?
ohh 19 kasimda icin rahat, vücudun temiz baslayacaksin tedaviye.sen kilolarinida atarsin inaniyorum:))güclü iradelisin.
canim ben caya corbaya degil de su cok duydugum bal-cörekotu-tarcin karisimini yedim iki haftadir.incir yedim birde.o karisimlarin caylarin hepsini birden nasil kullanacagiz bulsak bile.biri bir hormonu düzenliyo biri bozuyor bilemeyiz ki yararlimi zararli mi olur.ben pek ilgi duymuyorum o kadarina..illa kullanmak istedigin bir bitki varsa bende bakarim buralara.gönderebilirim sana bulursam.bizim burda türk bakkallari felan cok var.:)
canim ilgine tesekkür ederim..Allah gönlünün muradini versin.öpüyorum..
Ayyy cok guzel bir haber bu haftaya bebislerinin seninle olması :)))) cok sevindim senin adına Isallah bu sefer Rabbim yüzünü güldürür canım.Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.bende yarın kalp atışını duyucam leblebimin :))))) galiba bitane gecen hafta bitane kese gördü Dr suan bisey diyemem haftaya kalp atışlarında anlaşılır dedi ikiside orsami diye. Ama gecen hafta bi kanamam olmuştu galiba onda biri gitti((( ama Allah'tan bitanesi benimle,Rabbim bunu saglikla kucağıma almayı nasip etsin.Darisida bu topikteki arkadaslara olsun en kısa zamanda Âmin.
hekezi horon tepmeye mutluluk gösterisine davet ediyorum. Allahim ne güzel bir haber. masallah vurmussun gözüne dilemim. insallah hepsi sana bebis olarak geri döner vücudunun her bir uzvuna bir tanesini baglarsin. Ay valla cok heyecanlandim. hayirlisi canim benim. 8 yumusun hepicigi bol bol bölünsün insallah. canim benim ayrica pazartesi icin sana bol sans. hersey güzel olacak bak gör.
yupiyupiyeeeeeeeeeeeeeee
Yüce Rabbim hepimizin gönlüne göre verir insallah. ay sizleri burada bulduguma cok sükür. sanki kendi canimi kanimi bulmus gibiyim. can dostlarim dert ortaklarim.
sigara benim en büyük problemimdi. 1 paketin üzerinde iciyordum ve aslinda pek de birakmaya niyetli degildim. yaw esrarkes alkoliklerin bile oluyor benim sigara mi engel olacak dedim. ama ikinci negatif deneme sonrasinda esim "ama sende ilave bir caba göstermedin gülüm" deyince dank etti. ben TR tatilindeyken bakanlik onayli bir ilac ile biraktim. süper yardimci oldu. normalde 1 ay kullanmak gerekiyordu ama ben 15 gün bile kullanmadan komple defteri kapattim. inanki sadece arada sirada söyle bir kahve höpürdetirken icesim geliyor ama istek sonraki 30 saniye icerisinde kayboluyor. bugün 5 hafta oldu. bu kadar icmedim simdi bir tane icip isi berbat edeyim istemiyorum. ilaci tavsiye ederim ama senin zaten ihtiyacin yok ki. 8 yumos var. haftaya transfer insallah. eh sonra sen kendiligin ufakliklara zarar olmasin diye azaltip belki de birakacaksin. kesin eminim.
bal alerjim oldugu icin su her tarafta tavsiye edilen bal-cörekotu-tarcin formülünü uygulayamiyorum. ben ot iciyorum. adacayi, isirgan otu cayi. ayrica okumustum rahatlatiyor diye internetten aslanpencesi (frauenmantel), civan percemi (schafgarbenkraut) ve coban cantasi (hirtentäschelkraut) siparis ettim. hepsi dogal hepsi cay. hayirlisi. kahvenin yerini tutacak birseyler olmali degil mi
hemserim sana birtek söz kendine cokkkkkkkkkk ama cok iyi bakkkkkkkk. özellille de leblebilere. bu yüzden :88:isin sakasi Yüce Rabbim nasip gördüyse ikisi de birbirine sikica tutunmus büyüyordur. sen vazgecme hemen diger leblebinden. eger tek kaldiysada Yüce Rabbim onu size bagislasin koruyup gözetsin. mutlaka bizi gelismelerden haberdar et. Allahim ne güzel hamileler insallah artacak. darisi tüm bekleyenlerin basina. Yüce Rabbim hepimizi görsün dualarini karsiliksiz birakmasin.
hepinize sanal ortamdan kocaman bir öpücükkkkkk
amiin canim amiinnn..Allah razi olsun..Allah leblebini sana bagislasin dogurup büyütmeyi nasip etsin insaallahh..
duydun mu bugün bebeginin kalbinin sesini..ayy cok merak ettim..hemen yaz noolur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?