- Konu Sahibi gulguzeli89
-
Güzel haber verıyorum HAMILEYIM kızlarrrr.alıskın olmadıgımdan hamıleyım derken bırtuhaf oluyorum ama cok güzel bı kelıme ya.500 küsürlerdeymıs Dr.aradı soyledı benım almancam cokta ıyı degıl kendımı ıdare edıyorum artık ama ıste soyledıklerını türkceye cokta güzel cevıremem ama anladım soylıyım hamılesın ama dedı 1000 ve uzerı daha ıyı dedı yarın tekrar kan vercem.dahada yukselır ınsallah demı kızlar sızdede boyle oldumu?AMa cok şükür aldım bu güzel haberı RABBIM bütün olmayanlara senelerdır bekleyenlere nasıp etsın ınsallah!(amın)
:13:
hayirli olsun kardesim rabbim kucaginiza almayida nasip etsin saglikli sihatli bi sekilde dualarinda benide unutma
iyi haftalar kizlar. Almanya'nin bahar havasi gibi olsun sizin havanizda.
sevgilerle,
Z.
Iyı haftalar canım kımsecıkler yazmamış senın ve benım dışımda bakalım nerdelermıs
valla haklisin sanirim hepsi cocuk yapmakla mesgul. ay cok fenayimmmmm
Hehe guzel cümle tuttum senı arkadasım
VALLA SUAN BU YAZIYA GÜLDÜM AMA MORALIM COK BOZUK DÜN 3.KEZ KAN TESTI ICIN KAN VERMISTIM YUKSELIYOMU DIYE BAKMISLARDI.BUGUN DR .GITTIK VE KÖTÜ SONUCU OGRENDIM ILK SONUCUM 529 IKINCI 830 ÜÇÜNCÜ KAC BILIYORMUSUNUZ 37 GÖRÜNCE SOK OLDUM VE BEBEK YOK DEDI SEVINCIM,HEVESIM HERSEYIM KURSAĞIMDA KALDI YAHAFTAYA TEKRAR KAN VERCEM 0 OLANA KADAR BAKALIM DEDI.YA YUKSELIRMI BUKADAR DÜŞEN DEGER KIZLAR BI UMUTTUR DIYE BEKLICEM VE ILACLARIMA DEVAM ETCEM NEDERDINIZ? BIDE HIC KANAMAM OLMADI. ULTRASONDADA HIC BISEYDE GOZUKMEMISTI AMA!COK ÜZGÜNÜM HERKESEDE SOYLEMISTIK HERKES BILYODU HAMILE OLDUGUMU NEDEN BOYLE OLDU !
Hehe guzel cümle tuttum senı arkadasım
VALLA SUAN BU YAZIYA GÜLDÜM AMA MORALIM COK BOZUK DÜN 3.KEZ KAN TESTI ICIN KAN VERMISTIM YUKSELIYOMU DIYE BAKMISLARDI.BUGUN DR .GITTIK VE KÖTÜ SONUCU OGRENDIM ILK SONUCUM 529 IKINCI 830 ÜÇÜNCÜ KAC BILIYORMUSUNUZ 37 GÖRÜNCE SOK OLDUM VE BEBEK YOK DEDI SEVINCIM,HEVESIM HERSEYIM KURSAĞIMDA KALDI YAHAFTAYA TEKRAR KAN VERCEM 0 OLANA KADAR BAKALIM DEDI.YA YUKSELIRMI BUKADAR DÜŞEN DEGER KIZLAR BI UMUTTUR DIYE BEKLICEM VE ILACLARIMA DEVAM ETCEM NEDERDINIZ? BIDE HIC KANAMAM OLMADI. ULTRASONDADA HIC BISEYDE GOZUKMEMISTI AMA!COK ÜZGÜNÜM HERKESEDE SOYLEMISTIK HERKES BILYODU HAMILE OLDUGUMU NEDEN BOYLE OLDU !
iyi geceler kizlar..
foruma cok nadir girdim son zamanlar.
evimde problemler var.. ne yazik ki o yüzden bebek konusunuda sizleride bi nevi unuttum ;derdimden.
simdi gülgüzelini okuyunca cok üzüldüm.yazmadan edemedim.
gülgüzeli ,cok üzüldüm.gecmis olsun.Allah sabir versin canim.daha cok gencsin hamile kalabilmen cok büyük umut sana.yavrun cok yakinda gelecek insaallah.bu hamileligin onun isareti.iyimser olmaya calis.bunu bir imtihan olarak düsün ve ayni inancla yoluna devam et.umarim cabuk atlatirsin.
NIYE BÖYLE OLDU YA ŞOK OLDUM TEKRAR YÜKSELIRMI ACABA?830 dan GEL 37ye DÜŞ NASIL BİŞEY BU YA.?
Canim sen ciddimisin Ya ,okuyunca sok oldum.Ben senden kizlar ikizmis bebeklerim demeni beklerken Off Ya cok uzuldum.Isallah Bir yanlislik olmustur deferlerinde.Peki drn Neden biranda bukadar degerinin dustugunu aciklamadimi.Bu arada uzulmemi istemem ama degerin dusuk olsada oyle hemen kanaman olmuyor.bazen 10,15 Gun gecikebiliyor Bende oyle olmustu.Ama sen isallah guzel haberlerle donuceksin bize.Allah yardimcin olsun.
Aynen bu soyledıklerım gıbı.yok sunun ıcın boyle düşmüş fılan demıyo artık hamıle degılsın dıyo yüzüne baka baka onlar ıcın gayet normal.ama benım Türkıyedekı tüpbebek merkezıde boyle bıanda düşmez test yaptır dıyo gıttım kadın Dr.yapamayız dıyo ordakılerde zaten düşük çıkmış senın ıcın ıyı olmaz bıraz bekle zaten haftaya termının var ozaman verırsın dınlen dıyo.ammaann Türkiye başka dıyo burası başka dıyo bılmıyorum ya bıde Dr dan gelırken Rossmandan test aldım yaptım negatıf cıktıümidim kesildi artık bilemiyorum...
BİDE SIZE SORAYIM BILIRSINIZ BELKI KENDI KADIN DR. DAN BAŞKA YERDE KAN TESTI YAPTIRABIKIRMIYIM?BENIM HIC BI BILGIM YOK BU KONUDA HASTANE FILAN YAPARMI SIZCE?
KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ (YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÖZELİME YAZARSANIZ SEVİNİRM )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?