almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

hayirli olsun kardesim rabbim kucaginiza almayida nasip etsin saglikli sihatli bi sekilde dualarinda benide unutma

hayirli olsun kardesim rabbim kucaginiza almayida nasip etsin saglikli sihatli bi sekilde dualarinda benide unutma

Cok tesekkür ederım arkadasım.hepınız bütün cocuk bekleyenler duamda Rabbım hakkınızda/hakkımızda hayırlısını nasıp etsın ,dualarımızı kabul etsın Insallah Allah büyük herseyın bası sabır!

BÜTÜN ARKADASLARA SÖYLÜYORUM YASIN KITAPLARINDA KENZÜL ARŞ DIYE DUA VAR SUREKLI OKUYUN DILEGINIZI DILEYIN INSALLAH RABBIMDEN HAYIRLISI VERIR INSALLAH!

iyi haftalar kizlar. Almanya'nin bahar havasi gibi olsun sizin havanizda.

sevgilerle,

Z.

valla haklisin sanirim hepsi cocuk yapmakla mesgul. ay cok fenayimmmmm

Hehe guzel cümle tuttum senı arkadasım

VALLA SUAN BU YAZIYA GÜLDÜM AMA MORALIM COK BOZUK DÜN 3.KEZ KAN TESTI ICIN KAN VERMISTIM YUKSELIYOMU DIYE BAKMISLARDI.BUGUN DR .GITTIK VE KÖTÜ SONUCU OGRENDIM ILK SONUCUM 529 IKINCI 830 ÜÇÜNCÜ KAC BILIYORMUSUNUZ 37 GÖRÜNCE SOK OLDUM VE BEBEK YOK DEDI SEVINCIM,HEVESIM HERSEYIM KURSAĞIMDA KALDI YAHAFTAYA TEKRAR KAN VERCEM 0 OLANA KADAR BAKALIM DEDI.YA YUKSELIRMI BUKADAR DÜŞEN DEGER KIZLAR BI UMUTTUR DIYE BEKLICEM VE ILACLARIMA DEVAM ETCEM NEDERDINIZ?BIDE HIC KANAMAM OLMADI. ULTRASONDADA HIC BISEYDE GOZUKMEMISTI AMA!COK ÜZGÜNÜM HERKESEDE SOYLEMISTIK HERKES BILYODU HAMILE OLDUGUMU NEDEN BOYLE OLDU!

canim ya nasil bu kadar düstükü acaba diyorum bi yanlislikmi var bide kanamanda hic olmamis eeee nasil olurda deger bu kadar düser onu anlamadim ben ya insallah bebegin seninlendir canim bu Almanlar zaten hic birseyden anlamiyorlar sen yine bi test yap canim insallah korkuldugu gibi degildir..

iyi geceler kizlar..
foruma cok nadir girdim son zamanlar.
evimde problemler var.. ne yazik ki o yüzden bebek konusunuda sizleride bi nevi unuttum ;derdimden.
simdi gülgüzelini okuyunca cok üzüldüm.yazmadan edemedim.

gülgüzeli ,cok üzüldüm.gecmis olsun.Allah sabir versin canim.daha cok gencsin hamile kalabilmen cok büyük umut sana.yavrun cok yakinda gelecek insaallah.bu hamileligin onun isareti.iyimser olmaya calis.bunu bir imtihan olarak düsün ve ayni inancla yoluna devam et.umarim cabuk atlatirsin.

cabim benim gercekten cok üzüldüm ama ne olur kendini yipratma. ben 2 kez yasadim ayni seyi. tabii ki üzülecek hatta bagira bagira aglayacaksin. cok da dogal. ama sonra yeniden kendini toparlaman gerekir. nefes aldigimiz sürece umut var. aslinda kan degerinin birden bu denli düsmesi biraz garip. gebelik sona ermis olsa dahi yavas yavas inmesi gerekmez mi. hayirlisi olsun arkadasim. ben eminim. hepimiz istedigimiz sonuca birgün ulasacagiz. gerekli olan tek sey umudumuzu kaybetmememiz ve sabirli olmamiz.

dilemim umarim problemler icinden cikilmayacak sekilde degildir. allah yardimcin olsun. asilmayacak sorun yoktur aslinda. bazen biz kendimiz de olayi daha da asilmaz hale getiriyoruz. en azindan ben kendimden biliyorum. umarim en kisa sürede herse düzelir. sende bebek konusu nasil devam ediyor.

NIYE BÖYLE OLDU YA ŞOK OLDUM TEKRAR YÜKSELIRMI ACABA?830 dan GEL 37ye DÜŞ NASIL BİŞEY BU YA.?

Canim sen ciddimisin Ya ,okuyunca sok oldum.Ben senden kizlar ikizmis bebeklerim demeni beklerken Off Ya cok uzuldum.Isallah Bir yanlislik olmustur deferlerinde.Peki drn Neden biranda bukadar degerinin dustugunu aciklamadimi.Bu arada uzulmemi istemem ama degerin dusuk olsada oyle hemen kanaman olmuyor.bazen 10,15 Gun gecikebiliyor Bende oyle olmustu.Ama sen isallah guzel haberlerle donuceksin bize.Allah yardimcin olsun.

Aynen bu soyledıklerım gıbı.yok sunun ıcın boyle düşmüş fılan demıyo artık hamıle degılsın dıyo yüzüne baka baka onlar ıcın gayet normal.ama benım Türkıyedekı tüpbebek merkezıde boyle bıanda düşmez test yaptır dıyo gıttım kadın Dr.yapamayız dıyo ordakılerde zaten düşük çıkmış senın ıcın ıyı olmaz bıraz bekle zaten haftaya termının var ozaman verırsın dınlen dıyo.ammaann Türkiye başka dıyo burası başka dıyo bılmıyorum ya bıde Dr dan gelırken Rossmandan test aldım yaptım negatıf cıktıümidim kesildi artık bilemiyorum...

BİDE SIZE SORAYIM BILIRSINIZ BELKI KENDI KADIN DR. DAN BAŞKA YERDE KAN TESTI YAPTIRABIKIRMIYIM?BENIM HIC BI BILGIM YOK BU KONUDA HASTANE FILAN YAPARMI SIZCE?

Canim sakin olmaya calis,isallah bidahaki termininde kan degerin yukselir.Ama degerlerine bakinca aslinda her testte iki kati olmasi gerekiyor.Senin ilk kan degerin ikincide iki kati yukselmeliydi.Seni uzmek istemem ama galiba kimyasal gebelik yasiyosun.Ama isallah Ben yanilirim ve guzel sonuclar alirsin.Ya Ben cok uzuldum bu habere uff.Allahim yaninda yardimcin olsun isallah.

canim benim git baska bir kadin doktoruna veya Frauenklinik yok mu sizin oralarda. ortada ya yanlis yapilmis bir test var ya da adanali'nin dedigi gibi kimyasal bir gebelik. lütfen gönlünü ferah tut panik yapma. üzülme diyemeyecegim kimyasal gebelik olursa ama kendini kötüye de hazirlamalisin. önce testini yaptir sonucunu al ve sonra da yasini tutarsin. bu alman doktorlara da ne gicik oluyorum bir bilseniz. pat diye herseyi ruhsuz bir sekilde söylüyorlar. gerci kiziyoruz ama belki de dogrusu bu. bos yere ümit vermek ki cogunda TR'dekiler yapiyor belki de daha fazla yipratiyor.

hadi canim git test yapacak bir yer bul bizi de habersiz birakma. aklimiz ve kalbimiz seninle.

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ (YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÖZELİME YAZARSANIZ SEVİNİRM )

Gelecek haftayı beklıcem artık yapıck bısey yok artık esımle ben hazırladık kendımızı napım artık bıdahakıne Rabbım saglık versın bırbırımızı sevmeye devam edelım bıdaha denerız donmuslarım hala.Nıce ınsanlar delıkanlı olmuş cocuklarını kaybedıyor sehıt verıyo benım onlarınkının yanında bır ele ığne batması gıbıdır sanıyorum hazırım artık.hayırlısı neyse onu versın Rabbım bundada var bı hayır bılıyorum!

simdiden hayirli ugurlu olsun yeter. Yüce Rabbim seni ve arkadasini armaganlarin en güzeliyle ödüllendirir insallah. Yasin konusunda özeline yazdim.

beni hatirlarsiniz bende 4 cüyü denemek icin hazirlaniyorum fakat rahim filmi cektirmem gerek burada almanyada nasil nerde krankasse karsiliyormu ogrenebilirmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…