- 5 Ekim 2012
- 683
- 222
- 83
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
Zaten yasım küçük olduğu ıcın hıc bıseyımı sıgorta karsılamıyor bunu karsılarmı bılmıyorum bıde burda yaptırsam nerde yaptırabılıyorum?
Boyle bızde aksam konustuk eğer burda olursa burda yaptıralım dıye ben ınt.baktım tüp bebekte düşme nedenını arastırmak ıcın hıperaskopı dıye bı bakma oluyo alttan bakıyolar ama senın dedıgınde olabılır bugun ayrıntılı sorcam burda olursa denıcem yoksa mecbur Türkıye 2-3gunlugune gudıp gelcez.
canim benim bunun yasla alakasi yok. bence Krankenkasse öder. burada herhangi bir kadin doktoru da yapabilir bu islemi. doktorun sigortaya da sorar. ya da kesin bilir. bence önce ayrintili TR ile görüs sonra da burada bir Frauenarzt ile görüs.
hersey güzel olacak :)
Canım hadi hayırlısı olur Isallah.Allah herzaman yanında yar ve yardımcın olsun Isallah.bu son denemen olsun ve tedavi sonucunda senden guzel haberi duyalım.Aminnn.
Canım dün sordum transferı ben yaptıgım ıcın rahımın nasıl olduğunu benım görmem lazım dedı 2-3gunlugune gıdıp gelcez artık benımkının adı hıperaskopı dedıgım gıbı sordum ve alttan ınt.baktım dogruluyor cogu doktor paylasmıs boyle vıdeolar.hayırlısı bakalım ya ama ücret pahalı bıraz malasef 1,5-2mılyar arası dıyo artık elımızı neye uzatsak yakıyo valla.ben hastanedeyken kadının bıtanesı benle aynı gün teansferı vardı ılaclarını getırttı ılacların fıyatını duyunca mübarek ılaç degıl cocuk alıyoz sankı demıstı:)valla aynı hesap bakalım hayırlısı olmayanlar ne yapıyor ben onları düşünüyorum ya cok üzücü varken bız boyle dusunuyorsak olmayan ne yapsın.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...
canim adanalim insallah bu son olur. bakalim iki tane yedekte bekleyen buz yumurta var simdi de bu ücü büyür gelisirse ne ala. 5 tane ile yola cikartiz. kismetten öteye gidilmez. Yüce Rabbim bu sefer Ol demis olsun yeterki. senin nasil gidiyor hamilelik. cinsiyet belli mi. yoksa söyledin de ben mi kacirdim. canim benim kendine ve bebisine cok iyi bak. Yüce Rabbim sizleri korusun gözetsin.
gülgüzeli karar tabii ki senin kararin. bana TR'deki doktorun biraz garip geldi. baska doktorun göremedigini kendi nasil görecekmis sasirdim. aman dikkat et arkadasim para tuzagina düsme. size de yazik bir sürü masraf. TR'ye uc ameliyat parasi otel falan derken bu is size gene 2000 Euroya patlayacak gibi. valla Allah kolaylik versin. bence gene de burada bir doktora danismakta fayda var. ama karar sizin tabiiki.
hersey gönlümüzce olsun. güzel günler bizi bekliyor
Canım hadi hayırlısı olur Isallah.Allah herzaman yanında yar ve yardımcın olsun Isallah.bu son denemen olsun ve tedavi sonucunda senden guzel haberi duyalım.Aminnn.
kizlar merhaba,
bugün 11 gün geciken ama sonra tesrif eden adetimin ikinci günü oldugundan apar topar Aysen Hanim'i ziyarete gittim. 3 tane yumicik gördü ben bile inanamadim. genelde 2'de kalirdim hep. bu aksam itibariyle ignelere basliyoruz. Heidelberg'deki Prof hep Gonal F kullandirtmisti ama Aysen hanim Menogon yazdi. allahtan güc ve hayirlisini dilerim. dualarinizi eksik etmeyin lütfen. benim icin resmi olarak 3.raund basladi
Kızlar bugun doktorda terminin vardı ve cok şükür guzel haberleri aldım.doktorum hersey yolunda gidiyord dedi ama benim bebisim cok hareketli olduğu icin kalp atışlarını bile dinletmek istemedi bize.Asil benim merakım cinsiyetiydi :))) hernekadar emin olamasada KİZ gibi görünüyor dedi Dr. Suan gercekten cok mutluyum Allahim bu sevinci her kadına ve ozelliklede sizlerede yaşatsın.Bir sonraki terminimde kesin belli olucak kız olduğu ama maşallah hic yerinde durmuyorki yaramaz Dr bile şaşırdı bu kadar hareketli olmasına.Kizlar Allah hepinizin yüzünü güldürsün bebek konusunda Isallah.
Kızlar bugun doktorda terminin vardı ve cok şükür guzel haberleri aldım.doktorum hersey yolunda gidiyord dedi ama benim bebisim cok hareketli olduğu icin kalp atışlarını bile dinletmek istemedi bize.Asil benim merakım cinsiyetiydi :))) hernekadar emin olamasada KİZ gibi görünüyor dedi Dr. Suan gercekten cok mutluyum Allahim bu sevinci her kadına ve ozelliklede sizlerede yaşatsın.Bir sonraki terminimde kesin belli olucak kız olduğu ama maşallah hic yerinde durmuyorki yaramaz Dr bile şaşırdı bu kadar hareketli olmasına.Kizlar Allah hepinizin yüzünü güldürsün bebek konusunda Isallah.
arkadasim daha yeni okudum degerlerin dusmus diye uyku felam kalmadi bende, rabbim hayirlisini nasip etsin duaya devam pes etmek yok daha yeni oyle basliklar okudumki pes etmeyin diye 10.denemede sahip olan varlütfen kardesim uzulme bizlerin morali yuksek umudu hic bitmemeli bunun aksi bebeklerimizden daha cok uzaklasdiracak sonuna kadar inanmaliyiz ,benimde 3.ye basliyacaz,ama biraz erteledik,erteleme sebebide zaten bu konun aytinlarini yazacam artik almanyada bedeva tup bebek yapabilecez cook sukur hatta bazi sigortalar 4-5.iyide oduyor ,suan sigarta degistirmekle mesguluz lutfen bu konuyu arasdirin tup bebek merkezimin appinde yaziyordu 10 tane sigorta var diye wiesbaden tup bebek merkezinde denemelerimi yapmisdim cok memnun kaldim en azindan oranin appine girip bakin ,ayrintilari yazacam insallah.rabbim icini ferahlatsin
birde sunu ögrenebilirmiyim.burada rahim filmi ceken yerler varmis hic duydunuzmu varmi.türkiyedeki doktor memorialdeki bana almanyada ceken bazi yerler var dedi.
merhaba arkadasim.dedigini anlayamadim.bende almanyadayim.yani yas ne olursa olsun erkek veya kadin krankasse tüp bebegi karsiliyor.dogrumu.biz barmer gk dayiz.gerekirse degistitirim.de öle bir sey duymadim ben.keske olsa.nerden nasil bakabilirim.veya diger kizlar bir bilginiz varmi.bizim yas itibari ile burada hepsini ödemek zorundayiz.tüp bebek merkezine sorduk 6 bin euro dediler.yas siniri olmasa idi 3 bin euro edemeliyiz.iste türkiyede verdigimiz paranin aynisi
Krankenkasse gegen Heiratszwang: Klage vor dem Sozialgericht | Dies und das, Krankenkassen | Aktuelles zum Thema Kinderwunsch burdan bilgileri okuya bilirsiniz kardesim,suan yüzde yüz odeyen knapfschaft var hatta bazi sigortalar icinevli olman bile gerekmiyor ,lütfen arasdirin herkese okur insallah bosuna para odemeyin cok iyi arasdirin rahatliklaa sigortalarinizi degistire bilirsiniz ve bedeva yapanilirsiniz
gurbetci kizlar merhaba,
cumartesi günü Opum vardi. 3 tane yumi topladilar (gerci ikisinin olgunlugundan süphe vardi) bir de dondurulmus yumilerimi basari ile cözdürdüler. 5 yumi ile yola ciktik. bugün haber geldi. 1 tanesi hic döllenememis, 1 tanesi olgun degilmis ve 1 tanesini de 2 sperm döllemis garip bir sekilde bölünmeye baslamis biyolog da cöpe atmis. geriye kaldi bana 2 embriyo. bana önce umut sonra da insallah bebek olacak bu embiyolarim. Blast'a gidilecek yani transfer Persembe. biyolog simdilik hersey yolunda dedi. Yüce Rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip eylesin insallah. dualarinizi esirgemeyin kizlar. insallah hersey yolunda gider.
bu arada söylemeden gecemeyecegim bizim bu topik cok sessizlesit. nedendir acaba.
hepinize güzel bir hafta dilerim. bizim buralara gene kar yagdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?