- Konu Sahibi gulguzeli89
-
yokmu ya frankfurta olupta tüp bebk yaptiran kimse yardim edin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn
yokmu ya frankfurta olupta tüp bebk yaptiran kimse yardim edin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn
Arkadasım bu topıği okuduysan eğer hep görmüşsündür hamile kalan arkadaşların yazısını Frankfurt ve cevrelerde cogu kışi darmstadt a gıdıyo ordan hamıle kalan arkadaslarımız var.ben de oraya başlamıştım sonra Türkıyede yaptırmada karar kıldım hayırlısı bakalım 3.yaptırmaya gıdecez ınsallah!hayırdır senın ılkmı bukadar endıselı olduguna bakılırsa!
Canim galiba ilk denemen olucak cok endiseli gordum seni.Ben oralara uzak oturuyorum Bremen-Oldenburg taraflarindayim.Burdaki klinikte yaptırdım tedavimi.İsallah senin icinde en hayırlı yer nerdeyse kısmetin seni oraya götürsün.
slm arkadaslar formu hep okuyodum ama yazmak simdiye nasip oldu yeniyim yani aranizda:))kizlar bende almanyada yasiyorum frankfurt cevresinde tüp bebk yaptiripta pozitif olanlar varmi yardim edin lütfenn....
selam canim hosgeldin aramiza sunda transferin 7.günündesin galiba diger topikte okumustum insallah ´Rabbim icindekileri sana simsiki tutundurur.
ilk denemen heralde sizdeki sorun neydi canim?
sakin stres yapma ama bakiyorum sende benim gibi sterslisin bende suanda 4.denememe basladim yani 3te diyebilirim 2taze 1de dondurulmus tedavim olmustu hepsinide burda yaptim yani Almanyada hersey cok iyi olmasina ragmen bir türlü Rabbim nasip etmedi herseyin hayirlisi diyelim artik.
Selam Kizlar size haber verim dedim ben Bismillah deyip tedaviye basladim suanda ignelerimin 8.günündeyim haftaya yumurtalar toplanacak hayirlisiylan insallah.
Hakkimizda herseyin hayirlisi insallah Rabbim bu defa nasip eder hayirlisiylan.
Bana dua edin canlarim cok zor bir sürec Akupunktur tedaviside görüyorum stres yapmim diye bakalim artik ne olacak.
Selam Kizlar size haber verim dedim ben Bismillah deyip tedaviye basladim suanda ignelerimin 8.günündeyim haftaya yumurtalar toplanacak hayirlisiylan insallah.
Bana dua edin canlarim cok zor bir sürec Akupunktur tedaviside görüyorum stres yapmim diye bakalim artik ne olacak.
evet benim ilk olacak wiesbaden yakin bize orda denemeyi düsünüyorum ama burdan okudugum kadariyla almanyada yapipta ilkinde basari saglayan yok gibi oyüzdende korkuyorum tabiki hersey nasip kismet ama duyduklarimda ümitsizlige itiyor beni......
hayirli olur insallah senin icin ben wiesbadenda yaptirdim 2 tane ordan cok memnun kaldim ilki hic tutmadi ikincide hamilelik oldu hem dusuk hemde kanallardaydi ondan hamilelik bitti,ama arkadasim ilk denemesinde hamile kaldi wiesbadenda ,insallah senin icin hayirli yer neresiyse rabbim orayi nasip eder,ben 3.yude gene orda yaptircam
kizlar günaydin. güzel dilekleriniz ve dualariniz icin Allah hepinizden razi olsun. ama ne derler olmadi mi olmaz diye. agzinla kus bile tutsan olmaz. olmadi kizlar. bebeklerim beni birakali 1 hafta oldu. elim varmadi yazamadim size. umut olan bebeklerimin kötü haberi bir kara bulut gibi umutlarin üzerine cöksün istemedim. bende yazamadim. kabullenemedim. 1 hafta gecti ama hala icimdeki yangin sönmedi. sönecek gibi de degil. bu sefer cok yaklasmistim. ilk testte pozitifi alinca dünyalar benim oldu sanki. ama sonrasi büyük hüsran. canimin ici kocam bana o kadar destek oldu ki Allah ondan razi olsun. olmasa ben napardim hic bilmiyorum. simdi bekleyecegiz bakalim biraz. hem kafaca hem de bedenen dinlenmem gerekiyor. hepinize simdiye kadar gösterdiginiz destekler icin tesekkür ederim. firsat bulunca gecmisi de okuyacagim umarim hep iyi haberlerle doludur.
evet benim ilk olacak wiesbaden yakin bize orda denemeyi düsünüyorum ama burdan okudugum kadariyla almanyada yapipta ilkinde basari saglayan yok gibi oyüzdende korkuyorum tabiki hersey nasip kismet ama duyduklarimda ümitsizlige itiyor beni......
kizlar günaydin. güzel dilekleriniz ve dualariniz icin Allah hepinizden razi olsun. ama ne derler olmadi mi olmaz diye. agzinla kus bile tutsan olmaz. olmadi kizlar. bebeklerim beni birakali 1 hafta oldu. elim varmadi yazamadim size. umut olan bebeklerimin kötü haberi bir kara bulut gibi umutlarin üzerine cöksün istemedim. bende yazamadim. kabullenemedim. 1 hafta gecti ama hala icimdeki yangin sönmedi. sönecek gibi de degil. bu sefer cok yaklasmistim. ilk testte pozitifi alinca dünyalar benim oldu sanki. ama sonrasi büyük hüsran. canimin ici kocam bana o kadar destek oldu ki Allah ondan razi olsun. olmasa ben napardim hic bilmiyorum. simdi bekleyecegiz bakalim biraz. hem kafaca hem de bedenen dinlenmem gerekiyor. hepinize simdiye kadar gösterdiginiz destekler icin tesekkür ederim. firsat bulunca gecmisi de okuyacagim umarim hep iyi haberlerle doludur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?