almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

slm arkadaslar formu hep okuyodum ama yazmak simdiye nasip oldu yeniyim yani aranizda:))kizlar bende almanyada yasiyorum frankfurt cevresinde tüp bebk yaptiripta pozitif olanlar varmi yardim edin lütfenn....

yokmu ya frankfurta olupta tüp bebk yaptiran kimse yardim edin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn

Arkadasım bu topıği okuduysan eğer hep görmüşsündür hamile kalan arkadaşların yazısını Frankfurt ve cevrelerde cogu kışi darmstadt a gıdıyo ordan hamıle kalan arkadaslarımız var.ben de oraya başlamıştım sonra Türkıyede yaptırmada karar kıldım hayırlısı bakalım 3.yaptırmaya gıdecez ınsallah!hayırdır senın ılkmı bukadar endıselı olduguna bakılırsa!

yokmu ya frankfurta olupta tüp bebk yaptiran kimse yardim edin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canim galiba ilk denemen olucak cok endiseli gordum seni.Ben oralara uzak oturuyorum Bremen-Oldenburg taraflarindayim.Burdaki klinikte yaptırdım tedavimi.İsallah senin icinde en hayırlı yer nerdeyse kısmetin seni oraya götürsün.

evet benim ilk olacak wiesbaden yakin bize orda denemeyi düsünüyorum ama burdan okudugum kadariyla almanyada yapipta ilkinde basari saglayan yok gibi oyüzdende korkuyorum tabiki hersey nasip kismet ama duyduklarimda ümitsizlige itiyor beni......

saol canim cok endiseliyom gercekten korkuyorum olumsuz sonuc almaktan....belki burdan duyacagim güzel haberlerle korkumu biraz olsun azaltirim diye düsünmüstüm....

slm arkadaslar formu hep okuyodum ama yazmak simdiye nasip oldu yeniyim yani aranizda:))kizlar bende almanyada yasiyorum frankfurt cevresinde tüp bebk yaptiripta pozitif olanlar varmi yardim edin lütfenn....

selam canim hosgeldin aramiza sunda transferin 7.günündesin galiba diger topikte okumustum insallah ´Rabbim icindekileri sana simsiki tutundurur.
ilk denemen heralde sizdeki sorun neydi canim?
sakin stres yapma ama bakiyorum sende benim gibi sterslisin bende suanda 4.denememe basladim yani 3te diyebilirim 2taze 1de dondurulmus tedavim olmustu hepsinide burda yaptim yani Almanyada hersey cok iyi olmasina ragmen bir türlü Rabbim nasip etmedi herseyin hayirlisi diyelim artik.

Selam Kizlar size haber verim dedim ben Bismillah deyip tedaviye basladim suanda ignelerimin 8.günündeyim haftaya yumurtalar toplanacak hayirlisiylan insallah.
Hakkimizda herseyin hayirlisi insallah Rabbim bu defa nasip eder hayirlisiylan.
Bana dua edin canlarim cok zor bir sürec Akupunktur tedaviside görüyorum stres yapmim diye bakalim artik ne olacak.

saol cnm evet herseyin hayirlisi demekki vakti zamani gelmemis halen...benim ilk denemem nerdeyse iki sene olcak evleneli evliligimin 4.ayinda hamile kaldim fakat 7 haftalikken kalbi durdu onun üzerine bidahada kalmadim bizde tüp bebk yaptirmaya kakrar verdik.ne bende ne esimde bi sorun yok dediler.....ben burdakilerden hicte memnun degilm hic bi sey söylemiyorlar....beklemedeyim artik bakalim artik hayirlisi...insallah sende biran önce bebegine kavusursun allah hepimize o mutlulugu yasatsin

seninde tedavin hayirli olsun hayirli haberlerini duyariz insallah cok ihtiyacimiz var güzel haberlere allah yar ve yardimcin olsun ins....

Canım hayırlı olsun tedavin.İsallah Rabbim busefer yüzüne güler.İnan senin icin ve diğer arkadaslar icin hep dua ediyorum.Cok sakın ol ve sakın oldumu veya busefer olucak mı diye düşünme.Sanki hamilesin gibi bekle test gunünü daha rahat olursun Ozaman.Guzel haberini sabırsızlıkla beklicez benim cinsiyetini henüz ogrenemedigim nazli bebisimle :)))

hayirli olur insallah senin icin ben wiesbadenda yaptirdim 2 tane ordan cok memnun kaldim ilki hic tutmadi ikincide hamilelik oldu hem dusuk hemde kanallardaydi ondan hamilelik bitti,ama arkadasim ilk denemesinde hamile kaldi wiesbadenda ,insallah senin icin hayirli yer neresiyse rabbim orayi nasip eder,ben 3.yude gene orda yaptircam

rabbim hamile olmani nasip eder insallah ,nasil tavsiye ediyormusun akupunturu stresini azaltiyormu sende

kizlar günaydin. güzel dilekleriniz ve dualariniz icin Allah hepinizden razi olsun. ama ne derler olmadi mi olmaz diye. agzinla kus bile tutsan olmaz. olmadi kizlar. bebeklerim beni birakali 1 hafta oldu. elim varmadi yazamadim size. umut olan bebeklerimin kötü haberi bir kara bulut gibi umutlarin üzerine cöksün istemedim. bende yazamadim. kabullenemedim. 1 hafta gecti ama hala icimdeki yangin sönmedi. sönecek gibi de degil. bu sefer cok yaklasmistim. ilk testte pozitifi alinca dünyalar benim oldu sanki. ama sonrasi büyük hüsran. canimin ici kocam bana o kadar destek oldu ki Allah ondan razi olsun. olmasa ben napardim hic bilmiyorum. simdi bekleyecegiz bakalim biraz. hem kafaca hem de bedenen dinlenmem gerekiyor. hepinize simdiye kadar gösterdiginiz destekler icin tesekkür ederim. firsat bulunca gecmisi de okuyacagim umarim hep iyi haberlerle doludur.

insallah canim saol icimi rahatlattin biraz....yaptik artik beklemedeyiz.allahim isteyen herkese nasip eder insallah.sen nezamn baslayacan 3. ye insallah busefer kucaguna alirsin bebegini..

cokk üzüldüm inan coooook gecmis olsun insallh bu son hüsranin olur..allah yardimcin olsunkendimle birlikte isteyen herkese hergün dua ediyorum allh hepimize nasip etsin ins

Aahh canım bende senın gıbıydım aynı bu topıgı zaten bu yüzden acmıştım ılk sayfaları okursan görürsün endısemı hepımız oyleydık ama oyle seyler yasıyorsunkı tedavın bıtıyor başlıyorsun beklemeye negatıf yada pozıtıf sonuc alıyorsun zaman cok hızlı gecıyor ve zaman herseyın ılacı negatıf olunca ağlıyorsun ama bıyere kadar atlatıyorsun 2.denemeye başlıyorsun yaşadıkta herseye alışıyorsun bak bende senın gıbı gecen sene araştırıyordum durmadan ama sımdı 3.tupbebegı denıcez ALLAH kısmet ederse!üzülme ve endıselenme hersey olacağına varır evet Wiesbaden da ıymıs galıba oyle yazıyor arkadaslar herseyın hayırlısı bızde ılk tutmadı dıye sendede tutmayacak dıye bısey yok arkadasım Allah hakkında hayırlısı neyse onu verır.onunda bı zamanı vardır merak etme!

Canııııımmm hıc üzülme bıliyorsun aynı seylerı bende yasadım zor bılıyorum heveslenmıstım ama hıc üzülme dıgerınde olur kendını dınle artık yapacak bısey yok olmazsa olmuyor bunu hepımız bılıyoruz onlarda hayırlı zamanı beklıyorlar Rabbım bızımde ve bızım gıbı tedavı gorenlerınde yüzüne gülecek unutma..

Başladınmı canım ne guzel hayırlı ve guzel sonuçla bıtter tamamen tedavın ınsallah hadı bakalım bızede duyur o guzel haberı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…