- 11 Aralık 2011
- 1.947
- 353
- 163
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
uzun bi aradan sonra yaziyorum tekrar, 2 kez stuttgartta tüp bebek yaptirmistim ve negatif. Bu yaz Ankara Anatolia tüp bebek merkezine gittim. Ilk muayene 270 tl 15 dakikalik bir görüsme Doktor Hakan Yarali ile. Ve ne görsün rahim duvarinda bir miyom. Burdaki okadar Ultraschall da muayenede, hem kadin doktorum hem 2 kez tüp bebek yaptirdigim Doktor nasil göremez dedim kendi kendime. Histereskopi yapalim dediler 2000 tl istediler, yaptiramadim. Herneyse herseyi ayarladik, lucrin ignesini aldim ve almanya ya geri döndüm. Kadin doktoruma gittim miyom varmis dedim, bakti göremedi bi Doktor daha cagirdi beraber baktilar ve aa evet var dediler. Türkiye´nin gözünü seviym :) Histeroskopiyi burda yaptirdim, miyom alindi, krankasse karsiladi. Aralik ayinda gidecektik olmadi, simdi insallah nisan sonu gitmeyi düsünüyoruz.
Ama halen kararsizim merkez konusunda, cünkü ilk izlenimim para para para oldu. Doktor ilgisiz geldi. 3.de olmazsa kesinlikle birdaha denemiycem. Manevi olarak kaldiracak gücüm yok cünkü. Yoruldum ...
gurbetci kizlar merhaba,
cumartesi günü Opum vardi. 3 tane yumi topladilar (gerci ikisinin olgunlugundan süphe vardi) bir de dondurulmus yumilerimi basari ile cözdürdüler. 5 yumi ile yola ciktik. bugün haber geldi. 1 tanesi hic döllenememis, 1 tanesi olgun degilmis ve 1 tanesini de 2 sperm döllemis garip bir sekilde bölünmeye baslamis biyolog da cöpe atmis. geriye kaldi bana 2 embriyo. bana önce umut sonra da insallah bebek olacak bu embiyolarim. Blast'a gidilecek yani transfer Persembe. biyolog simdilik hersey yolunda dedi. Yüce Rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip eylesin insallah. dualarinizi esirgemeyin kizlar. insallah hersey yolunda gider.
bu arada söylemeden gecemeyecegim bizim bu topik cok sessizlesit. nedendir acaba.
hepinize güzel bir hafta dilerim. bizim buralara gene kar yagdi :)
canim hayirli olsun insallah 2embiryonda saglikli bir sekilde gelisirde Rabbim ikisinide sana bagislasin, insallah ikizlerin olur canim.
Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah bu topikte ikinci hamile sen olursun senden sonrada ben gelirim bende martin ilk haftasinda 3Tüp bebege baslliyorum bakalim herseyin hayirlisi.
dedigin gibi topik terk edilmis herkes kabuguna cekilmis gerci ben tedaviye basladiktan sonra haber veririm demistim o yüzden bu ara herseyden uzak duruyorum..
Ay hayırlısı olsun ınsallah arkadasım Rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın.ınsallah onlarda hayırlı sağlıklı tutunurlarda sizlerde bizlerde sevınırız canım...
kizlar persembe günü transferim oldu. bana iki tane döllendi demislerdi bir tanesi sonradan karar vermis bölünmeye etti 3 tane. gerci 16 hücreli cok yavas seyrediyor digerlerini yakalar mi bilemeyiz dediler ama ben "Birakmam geride hicbir bebis dedim. gönderin onu da kardesleriyle iceriye" Allahim sen ne büyüksün insallah simdi sonuna kadar bebislerimi korur doguma kadar bana siki siki tutunmalarini saglar.
1 adet 16 hücreli 1 adet Morula ve 1 adet Blast anneciklerinin sicacik göbisinde rahat rahat tutunma gayretinde. Yüce Rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin kucaklarini bos birakmasin. Allah hepinizden razi olsun.edanurum beni bu denli merak ettigin icin cok tesekkür ederim canim iyiki varsin, iyiki varsiniz kizlar. gerci pek hareketlilik yok artik bu topikte ama umarim en kisa sürede burasi da hamilelik haberleri ile yankilanacaktir. cuma günü test günüm aksamina da kismetse memlekete yolculuk.
hope arkadasim transferin hayirli olsun.insaallah sevincle son bulur.benimde kafam karmakarisik.türkiyeye gidecegim 4 cü tüp bebek icin memorilale lakin benden rahim filmi istediler.elimde yok.burdanda termin aldim histeroskopi adina.ayin 11 de bakilacak iste.bu yeterli olurmu bilmiyorum.buradaki doktorlarda para amacli yapiyorlar türkiyede bunu diyorlar. rahim filmi icinde türkiyeye gidip geri gelmek gerekli.adetin bitiminde cekildigi icin.bakalim iste allahtan hayirlisi.ayrica edanur bizi habersiz birakma
Canim hayirli olsun,ayy isallah hepsi tutunur annelerine :))) Rabbim sonuna kadar goturmeyi nasip etsin isallah.sonucunu sabirsizlikla beklicem.Sanki benim sonucum gibi heycanlaniyorum Ya :)))
hope arkadasim transferin hayirli olsun.insaallah sevincle son bulur.benimde kafam karmakarisik.türkiyeye gidecegim 4 cü tüp bebek icin memorilale lakin benden rahim filmi istediler.elimde yok.burdanda termin aldim histeroskopi adina.ayin 11 de bakilacak iste.bu yeterli olurmu bilmiyorum.buradaki doktorlarda para amacli yapiyorlar türkiyede bunu diyorlar. rahim filmi icinde türkiyeye gidip geri gelmek gerekli.adetin bitiminde cekildigi icin.bakalim iste allahtan hayirlisi.ayrica edanur bizi habersiz birakma
Canım hayırlısı olsun ınsallah tutunurlar sende duyarsın pozıtıf haberı ıstedıgın gıbı olur Rabbım dualarını/dualarımızı kabul etsın sırayla hep hamıle kalalım burdan tüp bebek üzüntülerımızı ,sevınclerımızı paylaştık ınsallah yakındada bebıskerımızı paylaşırız hersey gönlünce olsun canıııııııımmmm
kizlar persembe günü transferim oldu. bana iki tane döllendi demislerdi bir tanesi sonradan karar vermis bölünmeye etti 3 tane. gerci 16 hücreli cok yavas seyrediyor digerlerini yakalar mi bilemeyiz dediler ama ben "Birakmam geride hicbir bebis dedim. gönderin onu da kardesleriyle iceriye" Allahim sen ne büyüksün insallah simdi sonuna kadar bebislerimi korur doguma kadar bana siki siki tutunmalarini saglar.
1 adet 16 hücreli 1 adet Morula ve 1 adet Blast anneciklerinin sicacik göbisinde rahat rahat tutunma gayretinde. Yüce Rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin kucaklarini bos birakmasin. Allah hepinizden razi olsun.edanurum beni bu denli merak ettigin icin cok tesekkür ederim canim iyiki varsin, iyiki varsiniz kizlar. gerci pek hareketlilik yok artik bu topikte ama umarim en kisa sürede burasi da hamilelik haberleri ile yankilanacaktir. cuma günü test günüm aksamina da kismetse memlekete yolculuk.
YÜCE RABBIMMMMMMMMMMMMM SÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNNNNN:
kizlar merkezi aradim biyolog bana yillardir duymak istedigim sonucu verdi. Pozitif dedi. Allahim sükürler olsun. bebisim /bebeklerim tutunmus ilk asamada. su anda is yerindeyim sevincten haykirabilirim inanin. ama daha ikinci test var dedi biyolog. simdiden oplumlu düsünün ama sonuc olarak yükselmesi gerekir sonucun.
siz sormadan söyleyeyim hcg sonucu 19.6 cikti. biraz düsük mü diye sordugumda normal dedi. önemli olan 10'nun üzerinde olmasi dedi. gec tutunma olabilir, test erken olabilir dedi. gerci test icin de biraz erken 12.gün sanirim ama onlar dedi yapalim diye. biyologun dedigi önemli olan tek sey bu degerin yükselmesi dedi. insallah artik memlekette yaptiracagiz bir sonraki testi.
sevincten agliyorum ben yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. sizi cok seviyorum her an destek oldunuz bana. iyiki varsiniz
kizlar merkezi aradim biyolog bana yillardir duymak istedigim sonucu verdi. Pozitif dedi. Allahim sükürler olsun. bebisim /bebeklerim tutunmus ilk asamada. su anda is yerindeyim sevincten haykirabilirim inanin. ama daha ikinci test var dedi biyolog. simdiden oplumlu düsünün ama sonuc olarak yükselmesi gerekir sonucun.
siz sormadan söyleyeyim hcg sonucu 19.6 cikti. biraz düsük mü diye sordugumda normal dedi. önemli olan 10'nun üzerinde olmasi dedi. gec tutunma olabilir, test erken olabilir dedi. gerci test icin de biraz erken 12.gün sanirim ama onlar dedi yapalim diye. biyologun dedigi önemli olan tek sey bu degerin yükselmesi dedi. insallah artik memlekette yaptiracagiz bir sonraki testi.
sevincten agliyorum ben yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. sizi cok seviyorum her an destek oldunuz bana. iyiki varsiniz
Canim cok sevindimmm Ya.Allahim sukurler olsun sonunda guzel Bir Haber aldik.Rabbim basa kadar gotursun isallah.Darisi diger arkadaslara olsun. Haftaya persembede benim terminim var.6 ay oldu hala cinsiyetini gostermedi Bizim nazli bebek :) o yuzden alisverise bile baslayamadim.bende merakla 14unu bekliyorum :)).Allah hepimizin yuzunu guldursun isallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?