almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

canim gecmis olsun evet türkiye bu konuda cok iyi ama iste bu para göz olmalari insani korkutuyor bir Histereskopiye 2000tl diyorlar ben burda yaptim ama sirf meraktan doktora Histereskopinin fiyatini sordum doktorum türktü oda bana 70Euroya yapiyoruz dedi ve ben ona Türkiye fiyatini dedigimde kadin sok olmustu nasil bu kadar ücret alirlar diye.
Rabbim kismet ederse heryerde eder burasi orasi bos yeterki Rabbim ol desin.
Insallah bu sefer hersey istedigin gibi olur canim bu son denememiz olur hepimizin insallah..

Ay hayırlısı olsun ınsallah arkadasım Rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın.ınsallah onlarda hayırlı sağlıklı tutunurlarda sizlerde bizlerde sevınırız canım...

canim benim sagol güzel dileklerin icin. aslinda cok korkuyorum embriyolara birsey olacak diye. ama korkunun ecele faydasi yok. Allah hakkimizda hayirlisini versin.
Ay hayırlısı olsun ınsallah arkadasım Rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın.ınsallah onlarda hayırlı sağlıklı tutunurlarda sizlerde bizlerde sevınırız canım...

canim benim ne güzel dilekler. cümlemize Yüce Rabbim nasip eylesin. kucaklarimizi bos birakmasin evimizi cocuk civiltilari ile doldursun insallah

canim seni cok merak ettim normalde transferin persembeydi hic haber vermedin bize insallah hersey yolllundadir canim

kizlar persembe günü transferim oldu. bana iki tane döllendi demislerdi bir tanesi sonradan karar vermis bölünmeye etti 3 tane. gerci 16 hücreli cok yavas seyrediyor digerlerini yakalar mi bilemeyiz dediler ama ben "Birakmam geride hicbir bebis dedim. gönderin onu da kardesleriyle iceriye" Allahim sen ne büyüksün insallah simdi sonuna kadar bebislerimi korur doguma kadar bana siki siki tutunmalarini saglar.

1 adet 16 hücreli 1 adet Morula ve 1 adet Blast anneciklerinin sicacik göbisinde rahat rahat tutunma gayretinde. Yüce Rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin kucaklarini bos birakmasin. Allah hepinizden razi olsun.edanurum beni bu denli merak ettigin icin cok tesekkür ederim canim iyiki varsin, iyiki varsiniz kizlar. gerci pek hareketlilik yok artik bu topikte ama umarim en kisa sürede burasi da hamilelik haberleri ile yankilanacaktir. cuma günü test günüm aksamina da kismetse memlekete yolculuk.

Canim hayirli olsun,ayy isallah hepsi tutunur annelerine :))) Rabbim sonuna kadar goturmeyi nasip etsin isallah.sonucunu sabirsizlikla beklicem.Sanki benim sonucum gibi heycanlaniyorum Ya :)))

hope arkadasim transferin hayirli olsun.insaallah sevincle son bulur.benimde kafam karmakarisik.türkiyeye gidecegim 4 cü tüp bebek icin memorilale lakin benden rahim filmi istediler.elimde yok.burdanda termin aldim histeroskopi adina.ayin 11 de bakilacak iste.bu yeterli olurmu bilmiyorum.buradaki doktorlarda para amacli yapiyorlar türkiyede bunu diyorlar. rahim filmi icinde türkiyeye gidip geri gelmek gerekli.adetin bitiminde cekildigi icin.bakalim iste allahtan hayirlisi.ayrica edanur bizi habersiz birakma

Canım hayırlısı olsun ınsallah tutunurlar sende duyarsın pozıtıf haberı ıstedıgın gıbı olur Rabbım dualarını/dualarımızı kabul etsın sırayla hep hamıle kalalım burdan tüp bebek üzüntülerımızı ,sevınclerımızı paylaştık ınsallah yakındada bebıskerımızı paylaşırız hersey gönlünce olsun canıııııııımmmm

Canım merhaba,

Bende Türkıyede yaptırdığım ıcın sana sunu deyım once hastaneye sor hıstereskopıyı kabul edermısınuz dıye sonra yaptır oraya gıdıncede bu olmaz dıyebılırler kesın bı bılgı al sonra yaptır.hıc olmazsa oraya gıttıgınde zaten adet sonuna gelmıs olacaksın ozamanda yaptırırsın merak etme rahîm fılmı cok acısız bısey.bende yakın zamanda hıstereskopı ıcın Türkıyeye gıdıcemkendı Dr.bakacak bebegım düştüğü ıcın neden tutunumadı dıye.

Hayırlısı olsun hakkında canım.

Canim hayirli olsun,ayy isallah hepsi tutunur annelerine :))) Rabbim sonuna kadar goturmeyi nasip etsin isallah.sonucunu sabirsizlikla beklicem.Sanki benim sonucum gibi heycanlaniyorum Ya :)))

canim benim sagolasin. korkmuyorum desem yalan. gercekten cok ümit bagladim ve icimden bir ses bu sefer oldu. bebisler siki siki tutundu diyor. Yüce Rabbim beni haksiz cikartmaz insallah. zamani gelmis olur insallah. senin nasil gidiyor hamilelik hemserim. umarim hersey yolundadir. teyzeleri baslasin patikleri örmeye :)

sagolasin senin de tedavin insallah problemsiz baslar. ben tüm tedaviyi burada yaptirdigim icin doktorum tam olarak ne istedigini söyledi. ama ilk ikisini farkli yerde yaptirmama ragmen yeni Aysen hanim benden rahim filmi filan istemedi. tedaviye planlandigi gibi basladi. ben sadece önceki doktorun ameliyat raporunu verdim.

canim benim annelik hepimizin basina insallah. bu forumu anne olsak da birakmayalim. bebisler olunca dertler de baslayacak. gerci güzel dertler bunlar. ha gaziydi yok kakasiydi. aman disi cikti atesi mi ne var. Yüce Rabbim bunlari da buradan paylasmayi nasip eylesin bize insallah. adanalinin yolundan bizde gidelim insallah sira sira gelsin bebisler

canim benim annelik hepimizin basina insallah. bu forumu anne olsak da birakmayalim. bebisler olunca dertler de baslayacak. gerci güzel dertler bunlar. ha gaziydi yok kakasiydi. aman disi cikti atesi mi ne var. Yüce Rabbim bunlari da buradan paylasmayi nasip eylesin bize insallah. adanalinin yolundan bizde gidelim insallah sira sira gelsin bebisler [/QUOTE]

İnşallah canm ya hayırlısı evet bakalım zaman olursa tabıkı paylaşalım :). Hele bi hamîle kalalım hayırlı sağlıklı kucağımıza alalım ınsallah paylaşalım yıne herseyımızı.

canim yarin test gününmüs insallah bize güzel haberler verirsin Rabbim insallah yavrularini sana bagisladi.
canim erken degilmi test icin yarin 9.gün oluyor neyse insallah güzel haberlerlen gelirsinde burda hep beraber seviniriz topigimizin ikinci hamisi olursun insallah...Rabbim yar ve yardimcin olsun

YÜCE RABBIMMMMMMMMMMMMM SÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNNNNN:

kizlar merkezi aradim biyolog bana yillardir duymak istedigim sonucu verdi. Pozitif dedi. Allahim sükürler olsun. bebisim /bebeklerim tutunmus ilk asamada. su anda is yerindeyim sevincten haykirabilirim inanin. ama daha ikinci test var dedi biyolog. simdiden oplumlu düsünün ama sonuc olarak yükselmesi gerekir sonucun.

siz sormadan söyleyeyim hcg sonucu 19.6 cikti. biraz düsük mü diye sordugumda normal dedi. önemli olan 10'nun üzerinde olmasi dedi. gec tutunma olabilir, test erken olabilir dedi. gerci test icin de biraz erken 12.gün sanirim ama onlar dedi yapalim diye. biyologun dedigi önemli olan tek sey bu degerin yükselmesi dedi. insallah artik memlekette yaptiracagiz bir sonraki testi.

sevincten agliyorum ben yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. sizi cok seviyorum her an destek oldunuz bana. iyiki varsiniz

heralde seni bu topikte ilk kutlayan ben olacagim.bize yani benim gibi yasi ilerlemislere umut oldun cok sevindim adina.insaallah güzel ilerler.cok sevindim adina.sen nerde yaptirmistin arkadasim yani hast

Canim cok sevindimmm Ya.Allahim sukurler olsun sonunda guzel Bir Haber aldik.Rabbim basa kadar gotursun isallah.Darisi diger arkadaslara olsun. Haftaya persembede benim terminim var.6 ay oldu hala cinsiyetini gostermedi Bizim nazli bebek :) o yuzden alisverise bile baslayamadim.bende merakla 14unu bekliyorum :)).Allah hepimizin yuzunu guldursun isallah.

Canim masallah cok sükür ikinci hamilemiz sen oldun demekki seni bosuna merak etmiyormusum icmden hep bi ses hamile kalacak diyordu.
Hayirli olsun insallah Rabbim kucagina almayida nasip eder degerin kat kat artar insallah ama keske türkiyeye bu kadar erken gitmeseydin biraz dinlenseydin suanda heralde memlekettesin bize haber vermeyi unutma.Rabbim ol dedikten sonra olur bunu bir kez daha iyi anladim ben Dr.Bilgicyildirimdan cok memnun kalmistim ama Rabbim nasip etmedi cok sükürki sen o merkezden hamile ciktin.
Degerin iyi canim bence o 3üncü sonradan gelisen embiryo sana tutunduki deger yeni yeni cikmaya basladi Rabbimin mucizesi iste.
Insallah 3üncü hamile ben cikarim bu topikte bende yarin ignelere basliyorum banada dua et Rabbim hepimize nasip etsin hayirlisiylan.

Canim masallah zaman nasilda gecmis sanki dün hamile haberini almis gibiyiz ve simdi 6.aya girdin insallah Rabbim sag salim kucagina almayida nasip eder.
bizde eger bebek kendini göstermiyorsa kiz derler terbiyesinden göstermiyordur derlerhayirlisi artik.
Bu arada bana dua etmeyi unutma canim bende ignelere basladim bu 3.üncü taze Tüp bebek denemem olacak bir tanede dondurulmus denemem vardi yani onuda sayarsak 4.deneme oluyor Rabbim insallah bu defa yüzüme güler..

Ayy canim benim guzel dileklerin icin cok tskr ederim.Sen merak etme herzaman aklimdasiniz hergece yatmadan once dualarimdasiniz.Rabbim yuzumuzu guldursun ve dileklerimizi Kabul etsin isallah.

Canımmmmm çok sevındım ınsallah Rabbım hayal kırıklığına uğratmaz istedıgın gıbı hayırlı sağlıklı hamılelıgın olur..Allahım bu sevıncını daım etsın

Slm kizlar nasilsiniz?Dun kontrolum vardi Dr da.Bebisimi gorduk 1ay sonra yine :)) kalp atisini dinledik,durumu anlatti Dr ve Hersey gayet yolunda gidiyor dedi cok sukur.Boyu olmus 30 cm kolisu olmus 500 gr masallah:)) ama gel gorelim ki Kiz mi erkek mi hala bilemiyoruz ((( 7.aya girdik ama cinsiyetini hala goremedim.Bu kontrolde de bacaklari kapaliydi Instinkt benim :)) 1ay daha beklicez Termin gununu Ama saglikli Ya herseyde yolunda Sorun degil okadar benim icin cinsiyeti.Zaten ilk cocugum olucak o yuzden kizda olur erkekte olur :))))ikisindende yok nasilsa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…