almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

Hayirli aksamlar kizlar
ben almanyada yasiyorum bana yardimci olurmusunuz

Doktorum bugün ultrasondan baktiginda haftasonu catlamis olmali dedi cunku cuma gittigimde catlayacak kivama gelmedi demisti.
dun iliski olmasina ragmen spermler kanala rahime tüpe artik nereye ulasmasi gerekiyorsa ulasmamis bile yani sperm hareketsiz veya ölmus degil kanallara ulasmamis
Bu nedemek bilen varmi
Doktorum spermlerden veya senin herhangi bi salgidan dolayi olabilir dedi bakalim carsamba spermrtesti yapilcak pazartesi salgi hormonuna bakilcak. Bende laboroskopie istedim cunku aklima kanallarim tikaliysa tabi ulasamaz ve bitane bile sperm gormedi ultrasondan baktiginda.
Tamam dedi pztsi gel sonra hastanedeolursun konusulduktan sonra. Bunlar guzel haberlermi kizlar bilemedim

evet canim kesinlikle haklisin katiliyorum hersey kismet isi....allah yardimcin olsun senin de,allh emek veren isteyen herkese nasip etsin.insallah bu son denemn olur ve kavusursun mutluluguna.....

biraz acik olacak kusura bakmayin. ultrason aletini biliyorum o zaten ucu kalin yuvarlak bisey onlada bakti sperm göremedi artik yumurtaliklarima giden veya o yolda hicbir sperm yokmus. sonra eline aldi bir ince cubuk nerden baksan en az 15cm uzunlukta ve alttan beni kerpetene benzeyen bi aletle acti cubugu soktu sivi cekti sonra o siviyi bi camparcasina sikti resmen sperm gibi katiydi hatta öyle bi SIKTIKI ayni krem santiye benziyordu.
bana söyledikleri oydu normalde doktor spermleri ultrasonda görmek icin bakti ama sperm görmedigini söyledi. bu sekil spermleri nerde görülmesi lazimmki artik orda hicbirtane sperm yoktu. ilk gittigimde cuma günü yumurtam catlamamisti sonra araya haftasonu girdi bugünde pazartesi catlamiis dedi ve sperm yoktu demekki yumurtanin etrafina bakti rahime bakti. aslinda iliskiden 16saat gecmis oluyor ve coktan ulasmasi gereken yere ulasmalari gerekirdi diye düsünüyorum.

bilgilendirebilirmisiniz beni bundan sonraki asama ne olmali?
ben bunlari ivf Merkezinde yaptiriyorum yani tüpbebek merkezi

mrb canim hayirli aksamlar bende almanyadayim bende aynilarini yasadim...benimde baktilar spermler rahime ulasiyormu diye ama daha öncesinde spermler hep iyi derken o gün nedense cok az dediler....hem bunu yapmadan önce laparoskopi olmustum hersey normal dediler bi sikinti yoktu yani bosu bosuna yapmis oldum...ama vajinal bi salgidan olabilir yani iltihap mantar faln onlarda spermleri öldürüyormus..

canim beni onun icin cagirdiklarinda iliskiden 4,5 saat sonra gelin demislerdi seninki cok gec olmamis mi

bende 2011de spermiogram yapildiginda doktorum süper dedi yani hersey yolundaymis. ama bu islemde sperm görmedi ve aynen sana dedigi gibi sendeki sividan dolayi ölmüs olabilir dedi.
bu carsamba yine bakilacak spermlere. pazarteside bendeki salgiya artik hayirlisi. ama doktorum kendiliginde laboroskopi ol demedi belkide gerek duymuyor. ssna doktorunmu demisti laboroskopi ol diye? bide rahim filmi ne oluyor onuda yaptirdinmi? almancasini biliyormusun rahim filmin?
ben bide kürtaj oldum 2010da belkide ondan sonra bi yapisiklik var veya tikaniklik olabilir degilmi? cünkü ilkinde hemen hamile kalmistim normal yoldan

canim beni onun icin cagirdiklarinda iliskiden 4,5 saat sonra gelin demislerdi seninki cok gec olmamis mi

bilmiyorum canim bana 6-18 saat arasi olmali dedi yani 6saatden az olmamaliymis.
dün aksam icin beraber olun ertesi sabah yani bugün sabah gel dedi. cuma günü gittigimde persembe yatin dedi cuma günüde yumurtan daha catlayacak kivama gelmemis pazartesi gel dedi ve yine sperm görmedi. pazartesi gittigimdede catlamisti bile

evet canim ayni benimde oyle olmustu bende ilkinde hamile kaldim kendiliginden ve kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim ondan sonra normal kadin doktorlarina gidiyordum hep fakat bisey yok diyorlardi en son baktik olmuyor normal yollarla tüp bebk merkezine basvurduk orda ilkin kan tahlilleri faln yaptilar bi sorun yok diyinde bide laparoskopi yapalim dediler cünkü bazen kürtajdan sonra yapisiklik yada iltihap fan tikiyormus yollari bakalim dediler ama oda temiz cikinca direk asilama yapmadan tüp bebk yaptirmaya karar verdik...ben rahim filmi cektirmedim almancasini bende bilmiyorum maalesef ama bu topikten okudugum kadariyla almanyada pek yapmiyorlarmis onu...sen neden kaybettin bebegini....

bilmiyorum güzelim ama ben burdaki doktorlardan hicc memnun degilim hic bir aciklama yapmiyorlar herseye gut gut diyip geciyorlar:))girdik bi yola ama bakalim artik nolcak bende simdi 9. günümdeyim bekliyorum sabirsizliklaa.....bizede iliskiden 5 6 saat sonra gelin demislerdi ama ozmn nerdeyse hic yok dediler ondn öncede hep iyi diyorlardi spermlere sonrada tekrardan yine bi spermografi istemediler onlarda pek önemsemiyor olursa olur olmazsada ugrasmiyorlar...

seninde tedavin hayirli olsun hayirli haberlerini duyariz insallah cok ihtiyacimiz var güzel haberlere allah yar ve yardimcin olsun ins....

rabbim hamile olmani nasip eder insallah ,nasil tavsiye ediyormusun akupunturu stresini azaltiyormu sende

Başladınmı canım ne guzel hayırlı ve guzel sonuçla bıtter tamamen tedavın ınsallah hadı bakalım bızede duyur o guzel haberı

Sagolun kizlar güzel dualariniz icin Aminnnnnn diyorum insallah bu defa son olur hepimiz icin Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah.
Cuma günü yumurta toplama islemi yapilacak haftaya carsamba ise Rabbim kismet ederse Transferim olucak herseyin hayirlisi ne diyelim insalah Rabbim hayirlisiylan ol der ve olur..

Ah canim cok üzüldüm Rabbimin bir bildigi vardir elbet herseyin hayirlisi ne diyelim biz elimizden geleni yapalim Rabbim insallah sana en kisa zamanda normal yollarlan mucizeni gönderir.
Sakin pes etme biraz dinlen sonra yoluna devam et insallah bu son olur canim.

hosgeldin canim aramiza inan bu dediklerinden hic bir bilgim yok hani Tüp bebek olsa yardimci olurdum ama bu sperm olayinida ilk defa duyuyorum nasil gözükürki Ultrasonda:26:

edanurum canim sagol. yapacak birsey yok boyun egmekten baska. insallah o kutlu gün gelir bir gün bende bebegimi kucagima alirim. sana da simdiden hayirli olsun. tedavine baslamissin. cumaya birsey kalmamis. insallah güzel güzel yumoslarin toplanir güzel güzel döllenip bölünürler. carsamba da annelerinin sicacik göbisine konduklarinda güzelce tutunurlar dünyaya gözlerini acincaya kadar da hic birakmazlar insallah. ne durumda yumoslar doktorun bilgi verdi mi? ne kullandirdilar bu sefer?

kizlarrrr bugun benim transferin 10. günü ve ben dayanamayip idrar testi yaptim sabah sonuc negatif...........fakat iki saat sonra cöpten geri cikarip tekrar baktim cok silik bi cizgi olusmustu sizce umut varmiii bütün umutlarim yikildi simdiden((

ah be canim nasil da kendine eziyet ediyorsun. bak ben subatta tüp bebek forumundaydim ve o kadar cok kisi erken idrar testi yapip negatif sonucla karsilasti ki anlatamam ama bircogu kan testinde popzitif sonuc aldi. hatta bir arkadas idrar testinde negatiften sonra resmen hayata küstü kendini perisan etti ve aslinda ikize hamileymis. sakin üzme paralama kendini. bebislerine yazik degil mi. kesin bir sonuc yokken ortada sen kendini de perisan ediyorsun. cöpten aldiginda silik cizgi bir anlam ifade etmez. 10 dakika gectikten sonra olusan sonuc gecerli degilmis galiba öyle okumustum bir kere. ama senin testinin negatif cikmasi da hic ama hic bir sey ifade etmez. idararda cok sonra cikabilir. önemli olan kan testi. lütfen kan testi günü gelinceye kadar sabirli ol, bebislerinle konus, stres yapma. Yüce Rabbim'den hayirlisini dile canim. bebisler annelerine siki siki tutunmus olsun insallah.

ahh canim ya saol icimi rahatlattin insallh dedigin gibidir....ama olsaydim cikardi zaten diye düsünüyorum hep benim ilk gebeligimde adet olmam gereken günde yapmistimda cikmisti hemen ama bunda cikmadi iste(( insallh dedigin gibidir bi mucize olurda kanda cikar rabbim nasip eder insallh o mutlulugu...

evet canim kesinlikle haklisin katiliyorum hersey kismet isi....allah yardimcin olsun senin de,allh emek veren isteyen herkese nasip etsin.insallah bu son denemn olur ve kavusursun mutluluguna.....

İnşallah canım bizde bi ümittir çabalıyoruz işte!!
Seninde yazını okudum hayırlısı hakkında hiç Bişey için ne cok ümitlen nede vazgeç denecek bişeyde yok aslında çok zor beklemek,heyecanlanmak,hayal kurmakRABBİM HEP HAYIRLISINI NASIP ETSIN İNŞALLAH!

napalim güzelim ya emek verince insan böyle oluyor iste....elimizden baska bisey gelmiyor zaten biz yapabilecegimizi yaptik gerisini allaha biraktik hakkimizda nasil hayirliysa onu nasip etsin..

Selam kizlar nasilsiniz???
nerelerdesiniz bu ara yine kimse ugramaz oldu.
neyse size haber verim dedim Cuma günü yumurtalarim toplandi Rabbim kismet ederse Carsamba günü transferim olacak.
Insallah bu son olur gerci cok korkuyorum yine olmayacak diye 4.denemem oldugu icin icim bombos hicbirsey hissetmiyorum artik.
Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin...

slm canm ya evett kimse ugramiyor buraya benden baska:))canim hayirli olsun insallh siki siki tutunurlar bebislerin sana:)) allah yardimcin olsun bu son olur insallh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…