- Konu Sahibi gulguzeli89
-
- #1.001
Selam kizlar nasilsiniz???
nerelerdesiniz bu ara yine kimse ugramaz oldu.
neyse size haber verim dedim Cuma günü yumurtalarim toplandi Rabbim kismet ederse Carsamba günü transferim olacak.
Insallah bu son olur gerci cok korkuyorum yine olmayacak diye 4.denemem oldugu icin icim bombos hicbirsey hissetmiyorum artik.
Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin...
slm canm ya evett kimse ugramiyor buraya benden baska:))canim hayirli olsun insallh siki siki tutunurlar bebislerin sana:)) allah yardimcin olsun bu son olur insallh....
Canim Allah yuzune gulsun isallah busefer.Hic kotu dusunme allahim izniyle hersey cokguzel olucak isallah.dualarim seninle olucak.Ben inaniyorum busefer tutunacak senin kucuk meleklerin.
neyse size haber verim dedim Cuma günü yumurtalarim toplandi Rabbim kismet ederse Carsamba günü transferim olacak.
Insallah bu son olur gerci cok korkuyorum yine olmayacak diye 4.denemem oldugu icin icim bombos hicbirsey hissetmiyorum artik.
canim benim ben test bile yaptiramadan adet oldum bugun(( senin insallah hayirla sonuclanir...güzel haberlerini aliriz insallh....allhim insallh isteyen herkese nasip eder ....
Aaa pardon Adanalı burdaymış hakkını yemeyim yazıyormuş. Nasılsın canım bebiş nasıl iyidir inşallah?
Aaaaaa cok üzüldüm canımama olsun hıc üzülme Rabbımın bı bıldıgı var demekkı ınşallah bıdahakı sefere ilkte illa tutacak dıye bısey yok benımkınde ılkte okadar ağır bı iğne kullandımkı yuruyemiyordum aglıyordum hep olsun dayanırım bebek tutsunda dedım amma velakın benım ılkte hıc tutunmamış bebek okadar da acı cektım Rabbımın bı bıldıgı var herseyın zamanı var bıdahakı seferı saglık olsun yeterkı!!
Kızlar ben sizi herzaman takip ediyorum yzdiklarinizi evet cok fazla yorum yazmıyorum ama herzaman aklimdasiniz.beni sorarsanız hersey yolunda gidiyor 27hafranin içindeyim :)) ama tek sorun hala bebeğimin cinsiyetini ogrenemedim :)) inatçı olduğu icin herterminde bacakları kapalı,ama maşallah cok hareketli beni herzaman tekmelemeyi ihmal etmiyor.Dilerim Rabbim bu duyguları sizde yaşatır enkisa zamanda.Burdaki herkesin anne olmasını cok istyorum. Allahim sesinizi duysun Isallah Amin.
aminnnn insallah bizlere dua et canim bol bolll....hayirli olsun seninde bu arada bebegin..sag salim kucagina alirsin insallah.canim sen nerde oldun tedavini kac kez yaptin?bide sorun neydi sizin özel degilse...
Canım bizim sorun eşimden kaynaklanıyordu ileri hareketli sperm sayısı düşüktu.Ben ilk denememi Oldenburg tagesklinik te yaptırdım tutmadı kalan dondurulmuşlarimla 3ay sonra ikinciyi yaptırdım yine aynı yerde ve mutlu sona ulaştık :))) Gittiğim klinikten sonsuz memnun kaldım.Daha 8 tane dondurulmusum var klinikte Allah izinverirse ikinci bebeğimi yada bebeklerimi yine orda yaptiricam.Allah herkesin kalbindeki muradı nasip etsin.
canim benim ben test bile yaptiramadan adet oldum bugun(( senin insallah hayirla sonuclanir...güzel haberlerini aliriz insallh....allhim insallh isteyen herkese nasip eder ....
Merhaba arkadaslar az önce bebeklerimi aldim geldim çok şükür. bana 3 tane blastosi embiryo transfer edildi 2tanesinin kalitesi cok iyiydi 1tanesi normaldi bunada şükür hic dondurulmusum yok.Rabbim inşallah icimdekilerini bana nasip eder hayirlisiylan ha bu arada doktor embiryolarin resimlerinide bana
verdi durup durup bakıyorum öylece.
kizlar bide doktorum bana kan sulandirici igne verdi bugunden baslayacagim. crinone jel, prognova, Ass 100 budefa cok sey kullaniyorum
Merhaba arkadaslar az önce bebeklerimi aldim geldim çok şükür. bana 3 tane blastosi embiryo transfer edildi 2tanesinin kalitesi cok iyiydi 1tanesi normaldi bunada şükür hic dondurulmusum yok.Rabbim inşallah icimdekilerini bana nasip eder hayirlisiylan ha bu arada doktor embiryolarin resimlerinide bana
kizlar bide doktorum bana kan sulandirici igne verdi bugunden baslayacagim. crinone jel, prognova, Ass 100 budefa cok sey kullaniyorum
canim saol seninde hayirli olsun insallahh bebeislerin sana siki siki tutunurlar hiccc birakmazlar....almanyada 3 tane embriyoyu nasil taransfer ettiler ben de istemistim ama yapmadilar 2 tane biraktilar onuda dondurmadikta öylece cöpe gittti bebisim( crinone jel ve ass 100 bende kullaniyordum günde bitane olarak ama igneyi transfer günü ve 3 gün sonrasinda olmak üzere yalniz iki defa vurulmustum....canim insallah güzel haberler veririsin bize allah yardimcin olsun...
Canım Allahim Isallah busefer yüzüne güler ve bebislerin sana tutunur.Cok sakın ol ve hic test gunünü düşünmeden hamileymissin gibi geçir günlerini ve ilaçlarını saatinde al hep.Test gunünü eminol senin gibi bende merakla beklicem :)) Hersey guzel olucak unutma,en ufak ağrıda yada olumsuzlukta karamsarlığa sakın kapılma.hatirlarsan bendede test gunüne kadar olumsuzluklar olmuştu iki tane embryom vardı karnımda test gunu kanam oldu ağrılarım oldu ama herseye rağmen bak Rabbim birini bana bağışladı.Sende olumlu düşün.kendine cok dikkat et bizi haberdar et gelişmelerden.
Kızlar ben sizi herzaman takip ediyorum yzdiklarinizi evet cok fazla yorum yazmıyorum ama herzaman aklimdasiniz.beni sorarsanız hersey yolunda gidiyor 27hafranin içindeyim :)) ama tek sorun hala bebeğimin cinsiyetini ogrenemedim :)) inatçı olduğu icin herterminde bacakları kapalı,ama maşallah cok hareketli beni herzaman tekmelemeyi ihmal etmiyor.Dilerim Rabbim bu duyguları sizde yaşatır enkisa zamanda.Burdaki herkesin anne olmasını cok istyorum. Allahim sesinizi duysun Isallah Amin.
Hadı bakalım hayırlısı canım ınsallah kavuşursun bebıslerıne Rabbım zamanlarını getırmıs olsun ınsallah!crınone jelı bende kullandım canım kaşıntı yapıo ilk sıralarda zorlanırsın bıraz sonra alısırsın bebeklerın tutunmasına yardımcı oluyor ınsallah mutlu sonlada bıter sevınırız hepımız!!Hadı hayırlı,uğurlu olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?