- Konu Sahibi gulguzeli89
-
- #1.021
insallah canim saol icimi rahatlattin biraz....yaptik artik beklemedeyiz.allahim isteyen herkese nasip eder insallah.sen nezamn baslayacan 3. ye insallah busefer kucaguna alirsin bebegini..
kizlar günaydin. güzel dilekleriniz ve dualariniz icin Allah hepinizden razi olsun. ama ne derler olmadi mi olmaz diye. agzinla kus bile tutsan olmaz. olmadi kizlar. bebeklerim beni birakali 1 hafta oldu. elim varmadi yazamadim size. umut olan bebeklerimin kötü haberi bir kara bulut gibi umutlarin üzerine cöksün istemedim. bende yazamadim. kabullenemedim. 1 hafta gecti ama hala icimdeki yangin sönmedi. sönecek gibi de degil. bu sefer cok yaklasmistim. ilk testte pozitifi alinca dünyalar benim oldu sanki. ama sonrasi büyük hüsran. canimin ici kocam bana o kadar destek oldu ki Allah ondan razi olsun. olmasa ben napardim hic bilmiyorum. simdi bekleyecegiz bakalim biraz. hem kafaca hem de bedenen dinlenmem gerekiyor. hepinize simdiye kadar gösterdiginiz destekler icin tesekkür ederim. firsat bulunca gecmisi de okuyacagim umarim hep iyi haberlerle doludur.
hadi hayirlisi insallah rabbim kucagina bebislerini almayi nasip etsin amin ,bende allahinn izniyle 5.ayin basinda insallah suan sigorta degistiriyorum bedeva yapabilmek icin ,bilmiyorum bu konuda bilginiz varmi wiesbaden kinderwusch un APPinde yaziyordu bazi sigortalar komplet parayi karsiliyor diye,bizde arasdirdik KAPtSCHAFT komplet karsiliyor diye ,hayirlisi dualarin icin allah razi olsun insallah hepimizin yuzu guler
Canım nasılsın? Nasıl geçiyor günlerin,umarım herseyyolundadir.Test gunün nezamandi ?Merakla sonucunu bekliyorum.Kendine ve bebeklerine iyi bak :)))
canim iyiyim cok sagol merak ettigin icin.
valla birgün umutlu bir sekilde uyaniyorum ertesi gün tamamen umudum kesmis bi sekli uyaniyorum yani anlayacagin dengesiz bir durumdayim Rabbim yardimcimiz olsun.
ha bu arada hic belirtim yok bu yüzden çok korkuyorum digerleri gibi buda olmayacak diye
canim sen belirti yasadinmi hic?
bugün 6.günüm
test günüm 08.04.2013 Pazartesi :18::18::18:
canim iyiyim cok sagol merak ettigin icin.
valla birgün umutlu bir sekilde uyaniyorum ertesi gün tamamen umudum kesmis bi sekli uyaniyorum yani anlayacagin dengesiz bir durumdayim Rabbim yardimcimiz olsun.
ha bu arada hic belirtim yok bu yüzden çok korkuyorum digerleri gibi buda olmayacak diye
canim sen belirti yasadinmi hic?
bugün 6.günüm
test günüm 08.04.2013 Pazartesi :18::18::18:
Edanur senin test gununu heyecanla bekliyorum.Insallah pozitif olur.hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin.Hope 73 te cok dua ettim guzel haberini bekledim ama demek kismet deilmis.ondan once guzel haber almistik o zaman oh cok sukur dedim bi pozitif onun uzerine Aysen hanima gittim gorusmeye.Dilerim sende hersey guzel devam etsin.Benim icin COK BUYUK UMUT olcak...
Canım bizim sorun eşimden kaynaklanıyordu ileri hareketli sperm sayısı düşüktu.Ben ilk denememi Oldenburg tagesklinik te yaptırdım tutmadı kalan dondurulmuşlarimla 3ay sonra ikinciyi yaptırdım yine aynı yerde ve mutlu sona ulaştık :))) Gittiğim klinikten sonsuz memnun kaldım.Daha 8 tane dondurulmusum var klinikte Allah izinverirse ikinci bebeğimi yada bebeklerimi yine orda yaptiricam.Allah herkesin kalbindeki muradı nasip etsin.
Canim merhaba.Allah saglikla evladini kucagina almayi nasip etsin insallah.Benim icin de dua edermisin Sen simdi iki canlisin ugur getirsi bana.Adanali cnm.bana biraz tedavini anlatabilirmisin nasil beslendin.hangi metodlar uygulandi sana,nelere dikkat ettin,bide transferden sonra ne kadar yatirdilar seni.Bizdede sorun ayni hareketlilik kotu...
Guzel dileklerin icin tskr ederim canım Isallah Darisida sana olur.ben ilk denememi canlı embryolarla yaptım ikitane ama olmadı.Bide ben o denemde evde tektim hep test gunüne kadar esim başka sehirde çalışıyordu ve her ısı ben yaptım evde cokta hareketliydim ama test gunünden birgun önce kanamam geldi ve sonuc negatif cikti.iknciyide 3ay sonra dondurulmuş embryolarla denedim ikitane koydular.transferden hemen sonra ayağa kaldırıp dinlenme odasına aldılar ve 30 dk dinlenip eve gidebilirsin dediler.Busefer esim hep yanimdaydi şanstan ozamanlar issizdi :)) Sagolsun o herseyimi yaptı. Ben sadece arada bir kalkıp evin icinde biraz yürüyüp geri ya uzanıyordum yada oturuyordum.Ama test gunüne kadar hergun bol bol süt peynir yoğurt tükettim.bilmiyorum belki bunlarında faydası oldu.test gunu sonuc 43.9 felan çıkmıştı galiba çünkü birtanesi ikinci testim birhafta sonra oldu test gunu sabah kanamam oldu bir parça geldi sonra klinikte Dr kontrol edince herseyyolunda merak etme ben kanama göremedim dedi ama bir tane embryo var dedi :)) anlican biraz stresli donem yasadım ama herzaman busefer olucak diye Allah'a sığındım ve cok inandım.tedavide hersey normal ilerledi dondurulmuşlarla kolay oldu ama suan İnan o tarihleri hic hatırlamıyorum nezaman oldu İnan transfer tarihimi bile hatırlamıyorum :))Cunku butun evraklarimi cope attim Pozitifi gorunce.allah sanada Kismet etsin isallah
kizlar merhaba
önceki denemelerinizde negatif sonuc aldiktan kacgün sonra kanamaniz basladi?????
hemen 12. gün mü???
Canim cooook tesekur ederim.Uzun uzun yazmissin.Ben iki denememde cok dikkat etmedim.bir taze bir dondurulmus denedim.daha 4 tane dondurulmus vardi ama onlari yeni iptal ettirdik.Cunku ayni merkeze gitmek istemedim.Benim almancam pek iyi deil doktorla pek anlasamiyoduk .hemsireler asik suratli.ilk tedavide son ignenin saatini yanlis soylediler az kalsin butun tedavi cope gidiyodu.sonradan farketmisler.Esim doktora bi soru sormak istese termin alin diyolar gorusturmuyolar.Herkese ayni tedaviyi uyguluyolar hic bir farkli bisey gormedim.Hafta sonlari calismadiklari icin 3.gun embriyosu tercih ediyolar.2010 yilinda IMSI teknigi yeni cikmisti biz soyledik doktora boyle boyle kuzenimiz turkiyede yaptirdi dedik.Once o nedir bizde yok dedi.Bir hafta sonra arayip tamam imsiyi yapiyoruz dedi.Hala supheliyim bizden parayi aldilar ama yaptilarmi?sigorta 3 taze denemenin yarisini oduyormus onlar bizim dondurulmus denemeyi 2.deneme olarak saydilar.Boyle iste arkadasim cok yiprattilar bizi o yuzden simdi biraz tedirginim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?