almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

canim cok Sağol.
valla bu defa rahatim fazla takmiyorum Rabbim ol derse olur zaten.
sen hep uzandinmi yoksa disari ciktinmi evin icinde gezindinmi canim[/QUOTE]

Canım ben test gunüne kadar evdeydim.Sadece evin icinde 10 dk dolanip uzanıyordum.cok egilme sakın dolaplara uzanma ve bol bol saglikli beslenmeye bak portakal suyu,yoğurt süt hergun mutlaka tüketmeye bak.Ben her sabah yumurta peynir türü öğlen meyve tavuk et veya sebze aksam yatmadan mutlaka ballı birbardak süt tükettim.Tabiki bunların faydası oldumu bilmem ama Rabbim nasip ettiki hamile kaldım diyorum.Bide hergun bir dilim taze ananas yemiştim.İsallah Rabbim sana busefer bebeklerini nasip eder.Amin.

insallah canim saol icimi rahatlattin biraz....yaptik artik beklemedeyiz.allahim isteyen herkese nasip eder insallah.sen nezamn baslayacan 3. ye insallah busefer kucaguna alirsin bebegini..

hadi hayirlisi insallah rabbim kucagina bebislerini almayi nasip etsin amin ,bende allahinn izniyle 5.ayin basinda insallah suan sigorta degistiriyorum bedeva yapabilmek icin ,bilmiyorum bu konuda bilginiz varmi wiesbaden kinderwusch un APPinde yaziyordu bazi sigortalar komplet parayi karsiliyor diye,bizde arasdirdik KAPtSCHAFT komplet karsiliyor diye ,hayirlisi dualarin icin allah razi olsun insallah hepimizin yuzu guler

cok uzuldum kardesim inan bende ayni durumu yasadim hatta ben tlfda ilk haberi hemsireden haberi aldigimda hamileyim diye cenem kitlenmisdi gulme pozisyonunda kaldi acamamisdim sonra esimin yardimlariyla acildi cenem ,sonra gittiler bebisler nasip,bi imtihandayiz,ama cook icden duamizla rabbim bizlerede emaet edecekdir insallah,rabbim icini ferahlatsin

slm canim maalesef benim olmadi ilk denemem....simdi ikinciye hazirlaniyoim allah kismet ederse mayista baslayacam...bizde wiesbaden da yaptik yine orda devem edecez hepsini karsilayan varmi bende bilmiyorum inana bizim yarsini sigorta karsiladi ama 1500 euro ödedik biz....bende bi arastirayim onu ...insallah allah emeklerimizi busefer bosa cikarmaz hepimizin yüzünü güldürür insallahhh....

Slm.arkadaslar ben sitede henuz yeniyim.ama sizleri onceki sayfalari okumaya calistim.Ben Stuttgartta yasiyorum 2010 yilinda 2 deneme yaptik.malesef negatifti.mayis ayinda darmstadt ta tekrar denemek istiyoruz.Dr.aysen hanimla on gorusme yaptik.fikirlerinizi paylasirmisiniz...Dilerim rabbim herkesin gonlune gore versin.

Canım nasılsın? Nasıl geçiyor günlerin,umarım herseyyolundadir.Test gunün nezamandi ?Merakla sonucunu bekliyorum.Kendine ve bebeklerine iyi bak :)))

Canım nasılsın? Nasıl geçiyor günlerin,umarım herseyyolundadir.Test gunün nezamandi ?Merakla sonucunu bekliyorum.Kendine ve bebeklerine iyi bak :)))

canim iyiyim cok sagol merak ettigin icin.
valla birgün umutlu bir sekilde uyaniyorum ertesi gün tamamen umudum kesmis bi sekli uyaniyorum yani anlayacagin dengesiz bir durumdayim Rabbim yardimcimiz olsun.
ha bu arada hic belirtim yok bu yüzden çok korkuyorum digerleri gibi buda olmayacak diye
canim sen belirti yasadinmi hic?
bugün 6.günüm
test günüm 08.04.2013 Pazartesi :18::18::18:

Merhaba,
Bende merak edıyodum acaba test günü ne zaman diye hayırlısı canım ya merak etme aynı benım gıbı duygular ıcındeymısın bende oyleydım. Korkudan demekkı akışına bırak dıcem ama olmuyo bılıyorum hayırlısı artık herkeste belırtı olmak zorunda degılmıs bunu bılıyorsun bendede pek oyle belırtı yoktu bel agrısından baska oda birkaç gün oldu sonra geçmişti bende size soruyordum hatırlarsan benım hıc belırtım yok diye hayırlısı herseyın canını sıkma hıc kardesım olacaksa olur!

Arkadaslar herkese iyi geceler.Darmstadt a gidenlerden tecrubelerini anlatabilirmi.Biraz kararsizim..Acaba Agustosta Turkiyede mi yaptirsam...Yada sadece bir slm da yeter.yolunuz acik olsun...

Edanur senin test gununu heyecanla bekliyorum.Insallah pozitif olur.hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin.Hope 73 te cok dua ettim guzel haberini bekledim ama demek kismet deilmis.ondan once guzel haber almistik o zaman oh cok sukur dedim bi pozitif onun uzerine Aysen hanima gittim gorusmeye.Dilerim sende hersey guzel devam etsin.Benim icin COK BUYUK UMUT olcak...

sagol canim amin insallah hepimiz güzel haberler veririz.
ben darmstadta 1taze 1de dondurulmus tedavim oldu ama Allah yukarda cok memnun kaldim herseyde cok iyi gecti her methodu kullandi aysen hanim onlarda methodlar Almanyadaki diger merkezlerde yok mesala IMSi teknigi var ve dondurma teknikleri farkli.
AMA KISMET olmadi bana orda birazda uzak oldugu icin bu defa ilk yaptigim yerde hatta memnun kalmadigim yerde suanda tedavimi tamamladim ve bekliyorum sonucu.
esim calistigi icin uzak oldugu icin benide yalniz birakmiyordu o yuzden bu denememide yani basimda olanda yaptim.
Aysen hanima giden memnun ama hamilelik kader isi biraz o yüzde n kalbin seni nereye gotururse oraya git canim.
inşallah hic gerek kalmaz Rabbim mucizeni gonderir.

Canım hic kafana takma sakın oldumu yok olmadı mı diye.Benimde hic bir tane belirtim olmadı.Sadece bıkac gun belim ağrıdı sonra yine normale dondüm :)) test gunüne kadar sanki icim bomboş gibiydi,icimde hicbirsey yok gibiydi ama bak sonuca 28 hafta gecti coksukur.Darisi sana olucak inanıyorum ben busefer Allah'ın izniyle bebislerin seninle olucak.

Merhabalar Gurbet Gulleri.Gurbette evlat ozlemi ceken anne adaylari.Ben 6senedir bu hasreti cekiyorum.Bir gun bir an bile ozlemim gecmedi...

Canim merhaba.Allah saglikla evladini kucagina almayi nasip etsin insallah.Benim icin de dua edermisin Sen simdi iki canlisin ugur getirsi bana.Adanali cnm.bana biraz tedavini anlatabilirmisin nasil beslendin.hangi metodlar uygulandi sana,nelere dikkat ettin,bide transferden sonra ne kadar yatirdilar seni.Bizdede sorun ayni hareketlilik kotu...

kizlar merhaba

önceki denemelerinizde negatif sonuc aldiktan kacgün sonra kanamaniz basladi?????
hemen 12. gün mü???

Guzel dileklerin icin tskr ederim canım Isallah Darisida sana olur.ben ilk denememi canlı embryolarla yaptım ikitane ama olmadı.Bide ben o denemde evde tektim hep test gunüne kadar esim başka sehirde çalışıyordu ve her ısı ben yaptım evde cokta hareketliydim ama test gunünden birgun önce kanamam geldi ve sonuc negatif cikti.iknciyide 3ay sonra dondurulmuş embryolarla denedim ikitane koydular.transferden hemen sonra ayağa kaldırıp dinlenme odasına aldılar ve 30 dk dinlenip eve gidebilirsin dediler.Busefer esim hep yanimdaydi şanstan ozamanlar issizdi :)) Sagolsun o herseyimi yaptı. Ben sadece arada bir kalkıp evin icinde biraz yürüyüp geri ya uzanıyordum yada oturuyordum.Ama test gunüne kadar hergun bol bol süt peynir yoğurt tükettim.bilmiyorum belki bunlarında faydası oldu.test gunu sonuc 43.9 felan çıkmıştı galiba çünkü birtanesi ikinci testim birhafta sonra oldu test gunu sabah kanamam oldu bir parça geldi sonra klinikte Dr kontrol edince herseyyolunda merak etme ben kanama göremedim dedi ama bir tane embryo var dedi :)) anlican biraz stresli donem yasadım ama herzaman busefer olucak diye Allah'a sığındım ve cok inandım.tedavide hersey normal ilerledi dondurulmuşlarla kolay oldu ama suan İnan o tarihleri hic hatırlamıyorum nezaman oldu İnan transfer tarihimi bile hatırlamıyorum :))Cunku butun evraklarimi cope attim Pozitifi gorunce.allah sanada Kismet etsin isallah

Canim cooook tesekur ederim.Uzun uzun yazmissin.Ben iki denememde cok dikkat etmedim.bir taze bir dondurulmus denedim.daha 4 tane dondurulmus vardi ama onlari yeni iptal ettirdik.Cunku ayni merkeze gitmek istemedim.Benim almancam pek iyi deil doktorla pek anlasamiyoduk .hemsireler asik suratli.ilk tedavide son ignenin saatini yanlis soylediler az kalsin butun tedavi cope gidiyodu.sonradan farketmisler.Esim doktora bi soru sormak istese termin alin diyolar gorusturmuyolar.Herkese ayni tedaviyi uyguluyolar hic bir farkli bisey gormedim.Hafta sonlari calismadiklari icin 3.gun embriyosu tercih ediyolar.2010 yilinda IMSI teknigi yeni cikmisti biz soyledik doktora boyle boyle kuzenimiz turkiyede yaptirdi dedik.Once o nedir bizde yok dedi.Bir hafta sonra arayip tamam imsiyi yapiyoruz dedi.Hala supheliyim bizden parayi aldilar ama yaptilarmi?sigorta 3 taze denemenin yarisini oduyormus onlar bizim dondurulmus denemeyi 2.deneme olarak saydilar.Boyle iste arkadasim cok yiprattilar bizi o yuzden simdi biraz tedirginim...

kizlar merhaba

önceki denemelerinizde negatif sonuc aldiktan kacgün sonra kanamaniz basladi?????
hemen 12. gün mü???

mrb cnm benim ilk denememde transferin 14.günü adet kanamam basladi test günümden bigun önce yani test bile yapamadim...ama normal adet tarihimi 2 gün gecmisti haliyle bende ümitlendim tuttu diye cünkü normalde hic gecikme olmazdi benim adetlerim ama olmadi iste kismet degilmis...

Canim nediyeyim bilmiyorumki benim gittigim Klinik gercekten cok kibar calisanlari ve drlari var.benimde almancam yok aslinda herzaman yanimda birilerioldu.hatta Biz parayi transferden 2 ay sonra odedik fatura ozaman geldi hemen para almadilar.hatta benim yasim ozaman 24 oldugu icin butun masraflari dondurulmuslarla kendi cebimizden odedik.dr bize once en dusuk fiyat olan asilamayi onerdi ama Biz drek mikroenjeksiyon tedavisini istedik.anlaican Klinik icin para ikinci plandaydi.Ve nezaman Bir Sorun icin arasam hemen hemsireler Dr a sorup tekrar bizi ararlardi.hatta hamile olunca arada bizi ziyarete Gel unutma demislerdi:))) Dedim Ya belkide kismetim ordaydi oyuzden orasi bana iyi geldi ve cokta memnun kaldim.uzak olmasaydin emin ol gozum kapali tavsiyelerin ederdim.galiba bikac sehirdede subeleri var ama nerde bilmiyrum tam.Isallah Rabbim sesini duyar ve dilegini gerceklestirir en kisa zamanda.

Kızlar merhaba.Soguk bi gurbet sabahina uyandik...calisanlara kolay gelsin ev hanimlarina(bende) test tarihini bekleyenler hadi mucizenizle gelin olurmu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…