almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

Edanur, Rabbim bu sabrının karşılığını sana kat kat verrsin...
Yazacak bişey bulamıyorum canım benim....

Nerelerdesınız dert ortaklarım yaz geldı kımse yok ortada hadı bakalım bu yaz ve sıcak günler bizlere şans getırdın inşallah!

Edanur gecmis olsun canim ama dualarimiz bize yardim edecek.gulguzeli sen ne yaptin memorial diye bi yazi okumustum yaniliyormuyum

Yok canım en degılım baska bı arkdastı ben İSt.tüp bebeğe devam yumurtalarım var orda ama gelecek hafta hıperakopıye gıdıp gelecem ınsallah 6.aydada 3.transfer ıcın gıdecez bakalım hayırlısı.

yahu harbiden kizlar neredesiniz? umarim hepiniz hamile kalip dogurmak icin gün sayiyorsunuzdur. o yüzden gelmiyorsunuzdur :) bizim bu forum ölmüs de aglayani yok valla. hu hu duyan varmi sesimi

Kizlar nasilsiniz? Nevar neyok uzun zamandir bisey yazan olmamis.Herkes galiba bebek yapmakla mesgul :))) Bende herseyyolunda coksukur 32 haftalik olduk masallah ama hala kendini gostermedi inatcim.Herkes sasiriyor 32 haftalik bebek nasil gostermez kendini diye Bende bebegime diyorum artik sen kendini gostersende Ben kimseye soylemicem senin kizmi erkekmi oldugunu.Zaten surda ne kaldi 01.07.13 allahin izniyle bizimle isallah.Rabbim sizlerede nasip etsin kizlar hep dualarimdasiniz.Rabbim gonlunuze Gore versin.

canim benim ne kadar da az kamis melegini kucagina almana. olsun varsin göstermesin ailesine sürpriz yapmak istiyor belki de. Yüce Rabbim ikinizi de korusun gözetsin bir kolay bir dogum nasip eylesin insallah.

yahu harbiden kizlar neredesiniz? umarim hepiniz hamile kalip dogurmak icin gün sayiyorsunuzdur. o yüzden gelmiyorsunuzdur :) bizim bu forum ölmüs de aglayani yok valla. hu hu duyan varmi sesimi

Canim ben buralardayim ara ara bakiyorum guzel bi gelisme varmi diye...Bu hafta sonu adetimi bekliyorum 18.gunu ilk ignemi olcam kismetse uzun protokol olcak.Sen nasilsin canim bu yaz tatil varmi?

Masallah canim az kalmis bebisinle kavusmana.Allah Anali Babali sahlikla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin.Bende Mayista basliyorum kismetse banada dua et olurmu..

Masallah canim az kalmis bebisinle kavusmana.Allah Anali Babali sahlikla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin.Bende Mayista basliyorum kismetse banada dua et olurmu..

Cok tskr ederim canim guzel dileklerin icin.Darisi isallah sana ve buradaki diger arkadaslara olur.Bakalim bu topikteki ilk bebegimiz Kiz mi olucak erkek mi :))) Mayisin 8inde terminim var isallah ozaman gosterir kendini nazli bebegim.

Ooo en sonund yazanlar olmus:)Adanalı canım zamanın cok az kalmış maşallah Allah hemen kucağına almayı nasıp etsın inşallah hayırlı sağlıklı en başta tabiii:)Rabbim hepsimize nasıp etsın inşallah!!

Canim ben buralardayim ara ara bakiyorum guzel bi gelisme varmi diye...Bu hafta sonu adetimi bekliyorum 18.gunu ilk ignemi olcam kismetse uzun protokol olcak.Sen nasilsin canim bu yaz tatil varmi?

simdiden hayirlisi olsun nilcigim. bende haziran gibi son denememi yapayim dedim ama benim koca azitti tatil sonrasina Cek Cumhuriyetinde donasyon deneyelim dedi. olmazsa son denememizi yapariz ama olursa yeniden 4 deneme hakkimiz oluyor. anlayacagin tutsa kocam beni kulucka makinesi haline getirecek.

tatil olmaz olur mu gülüm. mayis'in 13 ile 22'si arasinda is dolayisiyla Istanbul'dayim. tabii bu tatil degil ama gene de ailemi görecegim cok seviniyorum. asil tatil agustosta. kismetse 1 Agustos'ta yola cikacagiz ve ver elini Istanbul. 3,5 hafta demeyin keyfime. suyundan da koy valla

Burdaki doktorlara göre ikimizdede sorun vardi. Ama gecen yaz Ankara´da bi doktora gittim ve rahimde miyom oldugunu söyledi. Burdakiler görmemisti. Dönünce Burda histereskopi yapildi ve alindi, tam 6 ay sonra kendiligimden hamile kaldim. Allah herkesin gönlüne göre versin. 7. Haftayi girdim :)

Ne guzel valla bende gıttım geldım Türkıyeye hıstereskopı yapıldı ama Bişey yokmuş sadace rahîm üstten basıktı yani Çöküktü onu tıraşladk dedı.bende elimize hep farkedıyordum aslında bakalım hayırlısı RABBIMDEN hıc bir zaman ümit kesılmez bakarsın bende hamile kalırım.gerci oyle olması sanıyorum hamıle kalmama engel degıl de yınede bi değişiklik diye kalırım inşallah bebişimi istiyorum artık

merhaba arkadaslar bende araniza katilmak istedim bende frankfurt civarindanim.4 yillik evliyim 2.5 yildir bebek istiyoruz ve gecen yil bu zaman düsük yaptim bidahada hamile kalamadim.kararimi verdim bende asilama yada tüp bebek denemek istiyorum aysen haminda ama size bi kac sorum olcak cevaplarsaniz cok sevinirim.ön görüsme icin ne kadar sürede termin vermiyor onu ögrenmek istiyorum cunku ben temmuz gibi ona gitmek istiyorum.birde ön görüsmeden ne kadar süre sonra tekrar termin veriyor onu bilmek istiyorum.anne adaylarinida tebrik ediyorum bizlerede insallah en kisa zamanda anne olmayi nasip eder yüce mavlam.

Merhaba canim hosgeldin..Ben ocakta aradim mart ayina termin verdiler.Adetine denk getirirsen terminini bi dahaki adetinle tedaviye baslarsin..Aysen hanim simdi tatilde diye biliyorum ben 13 mayista gelcekmis.Benim 17 mayista 2. Terminim var kismetse ...Eger su ara adetin yakinsa Kadin doktorundan adetinin 2.gunu hormo tahlillerini,troid testlerini yaptir esinde urologdan bi sperm tahlili yaptirsin bi on degerlendirmede isine yarar...

hosbuldum canim ben 2 aydir agnus castus hapini kullanmaya basladim cevremde bi kac kisi bununla hamile kaldigi icin bende bu hapi agustos ayina kadar denemek istiyorum.ama simdiden termin alayim dedim hazirda bulunsun diye.bilgin icin cok tskler bu testler bende yapildi gecen yil sadece kadin doktorumdan istemem gerekicek.gecen yil ben heidelberg te kinderwunschzentruma gidicektim orda erken vermislerdi termini ama termine 1 hafta varken hamile oldugumu ögrenmistim ve iptal etmistim simdide aysen hamina cok ilgi var ve beni orasi cekiyor nedense.

hosgeldin canim. sanirim sende benim gibi Heidelberg'tensin. ben 2 kez Uniklinik'te Prof Strowitski'de yaptirdim tüp bebek ve hicccccccccc memnun kalmadim. seni sadece bir numara olarak görüyorlar. sonrasinda takip falan yok. 3.denemeyi Darmstadt'ta Aysen Hanimda yaptim. önce pozitif sonra da negatif devam etmesine karsin ben cok memnun kaldim. ilk testimi orada yapmistim sonrakini TR'de yaptirmistim. beni aradilar gecenlerde bizde bilgi yok nasil devam ediyor mu hamilelik merak ettik diye. bence cok ilgililer.

ben info abend'a gitmistim ve 3 hafta sonrasina da randevu almistim. ilk görüsme icin randevu biraz uzun sürüyor cok vakit geciriyor ilk görüsmede ama sonra tedavi süresince randevulari cok esnek ayarliyorlar. tamamen senin durumuna göre.

hayirlisi olsun insallah. tekrar aramiza hosgeldin.

hosbuldum canim bende sana yakin sayilirim MA`dan ben.beni doktorum fr. thöne ye yönlendirmistiki tam terminime 1 hafta varken düsük yaptigimi ögrenmdim yani hamile kalmisim ve düsürmüsüm fark bile etmemisim öyle olunca kendiligimden hamile kalabiliyormusum diye termini iptal ettim.ama yine kendiliginden olsun diye beklicek halde degilim artik bir an önce anne olmak istiyorum.bide en su var esimdede bendede sorun yok bu yüzden doktorum tedavi uygulayamiyor tek care aysen hamin artik.birde bende cikolata kisti vardi 2 yil önce ameliyat oldum ve cok sükür tekrarlamadi sürekli kontrola gidiyorum erken müdahale edilsin eger geri gelmisse diye ama sükür yok bisey.bu hafta termin alicam aysen hamindan cok heycanliyim offf icim icime sigmiyor :) allahim isteyen herkese nur topu gibi bebisler verir insallah rabbim büyük.

Kizlar bugun terminim vardi ve 33.haftandaydim.Buzamana kadar kendini saklayan bebegimin cinsiyeti bugun belli oldu.Kizlar topigimizin ilk bebegi KIZZZZ :)))) zaten isminede karar vermistim gecenhafta Kiz olursa veya erkek olursa birer isim belirlemistim.Allahin izniyle kizimin ismi SIDELYA olucak(Cennette acan yildiz cicegi) Rabbim saglikla kucagimiza almayida nasip ettsin isallah.Darisi diger arkadaslara isallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…