- Konu Sahibi gulguzeli89
-
- #1.061
Nerelerdesınız dert ortaklarım yaz geldı kımse yok ortada hadı bakalım bu yaz ve sıcak günler bizlere şans getırdın inşallah!
Edanur gecmis olsun canim ama dualarimiz bize yardim edecek.gulguzeli sen ne yaptin memorial diye bi yazi okumustum yaniliyormuyum
Kizlar nasilsiniz? Nevar neyok uzun zamandir bisey yazan olmamis.Herkes galiba bebek yapmakla mesgul :))) Bende herseyyolunda coksukur 32 haftalik olduk masallah ama hala kendini gostermedi inatcim.Herkes sasiriyor 32 haftalik bebek nasil gostermez kendini diye Bende bebegime diyorum artik sen kendini gostersende Ben kimseye soylemicem senin kizmi erkekmi oldugunu.Zaten surda ne kaldi 01.07.13 allahin izniyle bizimle isallah.Rabbim sizlerede nasip etsin kizlar hep dualarimdasiniz.Rabbim gonlunuze Gore versin.
yahu harbiden kizlar neredesiniz? umarim hepiniz hamile kalip dogurmak icin gün sayiyorsunuzdur. o yüzden gelmiyorsunuzdur :) bizim bu forum ölmüs de aglayani yok valla. hu hu duyan varmi sesimi
Kizlar nasilsiniz? Nevar neyok uzun zamandir bisey yazan olmamis.Herkes galiba bebek yapmakla mesgul :))) Bende herseyyolunda coksukur 32 haftalik olduk masallah ama hala kendini gostermedi inatcim.Herkes sasiriyor 32 haftalik bebek nasil gostermez kendini diye Bende bebegime diyorum artik sen kendini gostersende Ben kimseye soylemicem senin kizmi erkekmi oldugunu.Zaten surda ne kaldi 01.07.13 allahin izniyle bizimle isallah.Rabbim sizlerede nasip etsin kizlar hep dualarimdasiniz.Rabbim gonlunuze Gore versin.
Masallah canim az kalmis bebisinle kavusmana.Allah Anali Babali sahlikla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin.Bende Mayista basliyorum kismetse banada dua et olurmu..
Canim ben buralardayim ara ara bakiyorum guzel bi gelisme varmi diye...Bu hafta sonu adetimi bekliyorum 18.gunu ilk ignemi olcam kismetse uzun protokol olcak.Sen nasilsin canim bu yaz tatil varmi?
Vay be ne guzel bi haber hayırlısı bakalım arkadasım senın eşinde sorun varmıyDı veya sorun Kkmdeydı ?özeline giriyorum ama merak ettım çünkü bizlerde sorun oldugundanama adına cok sevındım cok ıyı olmus boyle:)Zamanı gelmıs kapını tıklatmış darısı bizlere artık:)
Burdaki doktorlara göre ikimizdede sorun vardi. Ama gecen yaz Ankara´da bi doktora gittim ve rahimde miyom oldugunu söyledi. Burdakiler görmemisti. Dönünce Burda histereskopi yapildi ve alindi, tam 6 ay sonra kendiligimden hamile kaldim. Allah herkesin gönlüne göre versin. 7. Haftayi girdim :)
merhaba arkadaslar bende araniza katilmak istedim bende frankfurt civarindanim.4 yillik evliyim 2.5 yildir bebek istiyoruz ve gecen yil bu zaman düsük yaptim bidahada hamile kalamadim.kararimi verdim bende asilama yada tüp bebek denemek istiyorum aysen haminda ama size bi kac sorum olcak cevaplarsaniz cok sevinirim.ön görüsme icin ne kadar sürede termin vermiyor onu ögrenmek istiyorum cunku ben temmuz gibi ona gitmek istiyorum.birde ön görüsmeden ne kadar süre sonra tekrar termin veriyor onu bilmek istiyorum.anne adaylarinida tebrik ediyorum bizlerede insallah en kisa zamanda anne olmayi nasip eder yüce mavlam.
Merhaba canim hosgeldin..Ben ocakta aradim mart ayina termin verdiler.Adetine denk getirirsen terminini bi dahaki adetinle tedaviye baslarsin..Aysen hanim simdi tatilde diye biliyorum ben 13 mayista gelcekmis.Benim 17 mayista 2. Terminim var kismetse ...Eger su ara adetin yakinsa Kadin doktorundan adetinin 2.gunu hormo tahlillerini,troid testlerini yaptir esinde urologdan bi sperm tahlili yaptirsin bi on degerlendirmede isine yarar...
hosbuldum canim ben 2 aydir agnus castus hapini kullanmaya basladim cevremde bi kac kisi bununla hamile kaldigi icin bende bu hapi agustos ayina kadar denemek istiyorum.ama simdiden termin alayim dedim hazirda bulunsun diye.bilgin icin cok tskler bu testler bende yapildi gecen yil sadece kadin doktorumdan istemem gerekicek.gecen yil ben heidelberg te kinderwunschzentruma gidicektim orda erken vermislerdi termini ama termine 1 hafta varken hamile oldugumu ögrenmistim ve iptal etmistim simdide aysen hamina cok ilgi var ve beni orasi cekiyor nedense.
hosgeldin canim. sanirim sende benim gibi Heidelberg'tensin. ben 2 kez Uniklinik'te Prof Strowitski'de yaptirdim tüp bebek ve hicccccccccc memnun kalmadim. seni sadece bir numara olarak görüyorlar. sonrasinda takip falan yok. 3.denemeyi Darmstadt'ta Aysen Hanimda yaptim. önce pozitif sonra da negatif devam etmesine karsin ben cok memnun kaldim. ilk testimi orada yapmistim sonrakini TR'de yaptirmistim. beni aradilar gecenlerde bizde bilgi yok nasil devam ediyor mu hamilelik merak ettik diye. bence cok ilgililer.
ben info abend'a gitmistim ve 3 hafta sonrasina da randevu almistim. ilk görüsme icin randevu biraz uzun sürüyor cok vakit geciriyor ilk görüsmede ama sonra tedavi süresince randevulari cok esnek ayarliyorlar. tamamen senin durumuna göre.
hayirlisi olsun insallah. tekrar aramiza hosgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?