- 5 Ekim 2012
- 683
- 222
- 83
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
- #1.101
slm kizlarrr ne alemdesiniz kimse girmiyor artik heralde bu topige nerelerdesiniz yahuu.......:)))ben 2.denemem icin tedaviye baslaydim cumadyada kontrollerim var nolur kizlar dua edin banada bolca vede kaliteli yumoslar olussun( benim yumurtalar az cünkü aylardir srtesteyim korkuyorum erken menopoza girmekten adetlerim düzensizlesti bilmiyorum strestenmidir yoksa simdiden menapozami giriyorum off ya offff ne zormus kadin olmak (((
canim tedavin simdiden hayirli olsun. insallah kaliteli yumoslarin ve bir o kadar kaliteli embriyolarin olur. haberlerini bekliyoruz.
masallh canim iyi yapiosun devam keske bende devam edebilseydim okuluma ama buaraya gelince yarida kaldi...canim bende bugun opu oldum bakalim transferi bekliyorum...
Ay transferden bi heyecanlı oluyokı ben o transfer odasına gırıyorum sırıta sırıta çıkıyorum hep bakalım 3.nasıl olcak Allah yar ve yardımcımız olsun ya bizede nasıp etsin artık cok istiyorum evlat sevgisini tatmayı hep hayal kuruyorum bi ara karsrsızdım yapsakmı yapmasakmı dıye ama okadar cok cocuğu olan ınsan varkı çevremde cok etkılenıyorum artık bebeklerı kucağıma alınca ıcım bı tuhaf oluyo bıan kapılıyorum sankı kendı cocucgummus gıbı oluyo.o an ıstegım daha fazla artıyo
O güzel RABBİM inşallah emrklerini bosa çıkarmaz canım sende kavuşursun bebegıne alırsın kucağına :)Rabbim kimseye imrendirmesin daha fazla (âmin)
aminn canim rabbim hic kimseyi evlat hasretiyle sinamasin....benim transferimde cumartesi 6.gün transferi yapilacak cok korkuyorum buseferde ya ogüne kadar dayanamazlarsa ölürlerse hepsi diye( insallh biraz mücadeleci cikarlarda beni birakmazlar (
Bişey olmaz inşallah canım bu sefer kavuşursun bebişlerine:)kac tane transfer edılecek bılıyormusun?bende 3.de 3veya 4transfer edılmesını ıstıcem bakalım bırınden bırı tutar herhaldehayırlısı arkadasım ya cok zor beklemek ..neyse bekleyelımde hayırlısıyla bebişlerimize kavusalım ınsallah tek derdımız beklemek olsun dımı?:)RABBİM hayırlısını nasıp etsın ınsallah!!
canim zaten burda iki den fazla 30 un altindaysan birakmiyorlar benim ilkinde de 2 tane birakmislardi....bu seferki biraz tehlikeli zaten 6.gün embriyosu olacak bakalim kactanesi kalacak cumartesi gününe kadar kac tanesi iyiyse hepsini birakin diyecem:) hayirlisi artik....canim senin sorunun neydi kac senelik evlisin kac yasindasin? biraz cok oldu ama:))
Evet Can'ın Türkiyedede öyle aslında yasak bende bilmiyorum 3tane yaparlarmı yapmazlar mı söylicem bakalım ınsallah kabul ederler:)yaşım 24 buarada,5senelik evliyim ve pco luyum malasefbakalım hayırlısı..
Sen naptın transfer oldun buarada Çarşamba 3.günün hadi az kaldı sabret hayırlı haberlerini alırız inşallah!!bende sana sorayım bana sorduğun soruların aynısını cvp beklıyorum
Slm kizlar nasilsiniz nevar neyok ?Bizi sorarsaniz kaldi 2 haftamiz :)))) suana kadar 12 kilo almisim ve kizim 3 kilo olmus.normal dogum olsun istiyorum ve isallah kolayda olur.biryandan korkuda basiyor nasil olucak diye :))) Allah yardimcim olsun isallah.Darisi sizlere isallah kizlar.Dua edin benim icin.
Slm kizlar nasilsiniz nevar neyok ?Bizi sorarsaniz kaldi 2 haftamiz :)))) suana kadar 12 kilo almisim ve kizim 3 kilo olmus.normal dogum olsun istiyorum ve isallah kolayda olur.biryandan korkuda basiyor nasil olucak diye :))) Allah yardimcim olsun isallah.Darisi sizlere isallah kizlar.Dua edin benim icin.
mrb canim 2 tane transfer edildi bugun transfer gününüde sayarsak 4. günüm......bende 28 yasindayim canim bu augusta tam iki sene olacak evleneli sorun bende canim rezerv azligi var yani yumurtalar gittikce azaliyor(( cani senin yasin daha genc sikinti yapma kendine ins olur enkisa zamnda ama benim gecen zaman aleyhime isliyor ( hakkimizda hayirlisi olur ins
Slm kizlar nasilsiniz???
Ben bebek butik kurabiye ve kapi süsleri yapiyorum...
Yeni dogumlarda bebek mevlütlerinde baby showerlar da güzel bebek kurabiyeleri yapiyorum..
Ilginilenirseniz benimle iletisime gecebilirsiniz...(Almanya ve cevre ülkeler)
Sevgiler...
Ne guzel arkadasım Allah artırsın bende evden bişeyler yapıp satmak ıstıyorum ama olmuyo ne guzel kendı harçlığım çıkarda..Allah kazancına bolluk versın ..
Kelebek86 nerelerdesin merak ettım her dua etıgımde aklıma gelıyosun gırıp topiğe bakıyorum bıseyde yazmamıssın hayırdır ınsallah hayırlı bir sonuc aldın herhalde onun ıcın bılg.yada tlf ye dokunmak yasaklandı herhalde:)(bende oyle olmustuda)hadi hayırlısı ınsallah :)inşallah umduğumuz gıbı haberlerini beklıyoruz ınsallah ablacım(benden büyükmüşün)Allah yar ve yardımcımız olsun..
Bu arada dıger arkadaslar nerdesınız ya hıc ugramıyorsunuz cok yalnız bıraktınız burayı üzülüyo topik ama..
canim keske öyle olsaydi ama maalesef buseferde olmadi ilki gibi daha test günüm gelmeden adet oldum(( girecek biseyler yazacak gücüm yok günlerdir perisandim halende öyle gerci napalim kismet degilmis biraz toparlaynip istanbulda yaptiracam 3. yü bide öyle deneyelim sansimizi.....
Canim sende yapabilirsin bebek,kina,dügün,nisan ve dogum günü kurabiyeleri cok güzel bisey...Hemde eglenceli....
Amin canim Allahim hepimizin kazancini artirsin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?