almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

Utangacligindan belliydi kiz olacagi gostermediya:)))Ismiyle yasasin Annesi hayirli uzun omurlu olsun...Hep mutlu olsun insallah...Rabbim ona guzel yazilar yazsin...Bende Kiz cocugunda Elif,Zeynep isimlerini cok begenirim...

Canim hakkinda hayirlisi olsun ...kendi yumurtandan olabilme sansin varsa once onu dene derim ben..Turkiyemin kokusunu soyle bi icine cek benim icin...

adanali senin adina cok sevindim kiz cocuklarini cok severim ben daha cilveli nazli oluyorlar ismide cok degisik ilk defa duydum ama kulaga hos geliyor allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.
bende aysen hamindan termin aldim 2. temmuzda ön görüsmemiz var simdiden cok heycanliyim zaman cabuk gecer insallah.
bu arada baska bebis yokmu topikte varsa yazsanizda beraber sevinc yasasak cok guzel olur.

Utangacligindan belliydi kiz olacagi gostermediya:)))Ismiyle yasasin Annesi hayirli uzun omurlu olsun...Hep mutlu olsun insallah...Rabbim ona guzel yazilar yazsin...Bende Kiz cocugunda Elif,Zeynep isimlerini cok begenirim...

Allah raziolsun canim guzel dileklerin icin.Darisi isteyen herkese olsun isallah.

Tskr ederim canim,Bende cok sevindim ogrenince Rabbim saglikla kucagima almayida nasip etsin.Darisi sizi gibi guzel arkadaslarima olsun.Isallah sende kavusursun bebegine hep dua ediyorum darisi isteyen herkese olsun isallah.

:)canım hayırlı,sağlıklı olsun inşallah kızımızın adı gibi kendıde güzel olsun inşallahRabbim hayırlı,sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah!Darısıda bize artık!...

Tskr ederim canim.Isallah Rabbim enkisa zamanda sizlerede nasip eder.Allahim kimseyi evlatsiz birakmasin.Amin

Kizlar nasilsiniz??
Uzun zaman oldu ben bu topige yazmayali ama hep takipteyim...
Kizlar evde canim cok slkIlIyordu bebek kapi süsü yapmaya basladim...
Cevrenizde ilgilenenler olursa yapabilirim...
Hepiniz saglicakla kalin...

Tskr ederim canim.Isallah Rabbim enkisa zamanda sizlerede nasip eder.Allahim kimseyi evlatsiz birakmasin.Amin

Canim selam...Ben sana bisey sormak istiyorum..Transferden sonra seni masadan yatagina yuruyerek mi goturduler,kac saat yattin yatakta,bide transferden once cok su ictinmi?beni ilk iki denememde yataktan hemen kaldirdilar bide yuruyerek goturduler sence bunlarin bi onemi varmi?
Ben Doktorum Aysen hanimla konusup oyle isticem bu denememde icim rahat etsin istiyorum...

Slm canim Evet beni transferden sonra hemen kaldirip yuruyerek dinleme odasina goturduler ve 30 dk uzanip Eve gidebilirsin dediler.transferden oncede hic birsey yapmadin cok su icmedim aksine tuvalete gidip kasiklarimi rahatlattim ve masadan kalkinca hemen tuvaletim gelmesin diye .ilk transferimde canli Embryo yerlestirmislerdi ve Ben internetten okudum cok su icin iyi diye.Bende Dr soylemedigi Halde transferden once hep su ictim.transferim yapildi yuruyerek Odaya gittim 30 dk sonra ayaga kalkinca hemen tuvalete gittim.kasiklarim patlicakti tutmaktan.ikincisinde tam tersini yaptim Bende.bide Test gunune kadar bol bol Sut ve Protein kaynakli beslen demislerdi.sut peynir guark Buttermilch gibi seyleri mutlaka Gun icinde tuket ve cok egilip hareket etme.ben bunlarin hep tersini yaptim ilk denemede olmadi.cok sukur ikincide dondurulmus bebegim benimle olmaya karar Verdi.Darisi sizlere isallah arkadaslar.Rabbim yuzumuzu guldursun.

Merhaba kızlar Türkiye'de transferden sonra hiç yürütmüyorlar direk yatırarak götürüyorlar odaya ve sonra yatağa gecıyorsun sonra yarım saat yatıp kalkıyorsun zamanın dolunca v transferden once bol su ıcılmesı ve sıkışman lazım berbat ama sıkışmak ama yaa..bizde 10.ayda denıyecegiz inşallah 3.yü bukez bebegıme kavuscam inşallah!!:)

Canim Ben hic inanmiyorum bu transferden once bol su icme olayina.Ben ikinci transferimde hic su icmedim transferden once.yerlestirmeden sonra ayaga kalkip cok normal yurudum 30 dk uzandiktan sonra kalkip otoparka yuruyup arabama bindin Eve geldim.Bide dondurulmus transferiydi ikincim.Cok sukur simdi 34 haftalik hamileyim.Tabiki allahin izniyle oldu bebegim belkide hepsi bahane yaptiklarimiz.rabbim ol desin yeter.Darisi herkese olsun isallah.

kurban olsun teyzeleri sidelyacigina. uzun ömürlü güzel bir hayati olsun insallah. rabbim koruyup gözetsin. yildiz gibi parlasin o da tüm hayati boyunca insallah.

Canim hakkinda hayirlisi olsun ...kendi yumurtandan olabilme sansin varsa once onu dene derim ben..Turkiyemin kokusunu soyle bi icine cek benim icin...
cektim ol bol Türkiye kokusunu icime. 32 derece sicakan geldim 10 dereceye

ben özellikle son denememde sordum transfeer öncesi tuvalet isini. bana git bosalt mesaneyi dediler. hic kimse simdiye kadar su ve tuvalet olayinda sikinti yaratmadi. tr'de illaki 2 litre su iciriyorlar. bence biraz hurafe isler. kismet tutacagi varsa tutar. Yüce rabbim yeterki nasip eylesin

Aslında su ıcılmesının nedenı canım embriyoyu transfer ederken üstten ulaştımı dıye bakıyorlar ultrasondan mesanenın hafıf şişik olması daha net gözukmesıne sebep oluyo yoksa ıdrara sıkışmanın tabıkı bi faydası yok ama embriyonun gıdısıne bakılıyo bende izlemiştım hatta.cunku bekarken ben kadın Dr.gıtmıstım ozamanda sıkışmak zorundasın yumurtalıkları gorebılmelerı ıcın yoksa bunda saçma olacak bısey yok arkadaslar. Ama şuda var bende ilk transferınde cok sıkısmıstım yatakta yattım yarım saat kalktığıma yürüyemiyordum ve wcde işerken söylemesi ayıp baş dönmesi ve felaket mıgde bulantısı oldu hemen wcden çıkıp hemsırenın yanına gıtmeseydım bayılıp kalacaktım orda ama ıkıncıde ıdrar sıkışmamda hıc bır sorun olmadı cok ıyıydı tutmuştu şükür ama olmadı ıstehersey Kismet !
Ve ayrica Demekki sizdr gorebiyorlar idrara sikismadan bilemicem..

slm kizlarrr ne alemdesiniz kimse girmiyor artik heralde bu topige nerelerdesiniz yahuu.......:)))ben 2.denemem icin tedaviye baslaydim cumadyada kontrollerim var nolur kizlar dua edin banada bolca vede kaliteli yumoslar olussun( benim yumurtalar az cünkü aylardir srtesteyim korkuyorum erken menopoza girmekten adetlerim düzensizlesti bilmiyorum strestenmidir yoksa simdiden menapozami giriyorum off ya offff ne zormus kadin olmak(((

Allah yar ve yardımcın olsun canım benim inşallah hersey dilediğin gibi yolunda gider..Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin bizede bebişlerimizi nasip etsin:)
Allahım gönlüne göre versin kardeşim:)

amin amin canim cok saol hepimizin....sen neler yapion?

Sımdılık acıkogretım sınavlarım var canım ve ona hazırlanmaya başlıcam sonra ver elini Sivas :)sivaslıyım cunku.sonra ordan gelecem 10.ayda 3.transfer ıcın istanbula gıdecez bu kez olur ınsallah ümitleniyorum şimdiden hayırlısı bakalım..boyle işte:)

masallh canim iyi yapiosun devam keske bende devam edebilseydim okuluma ama buaraya gelince yarida kaldi...canim bende bugun opu oldum bakalim transferi bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…