- Konu Sahibi gulguzeli89
-
- #1.121
yaaa demeeee üzüldüm....hayırlısı ablacım olmayınca olmuyo işte kısmet demekki bende ikincisi tuttu biokimyasal gebelik oldu düştü üzülmekle elden Bişey gelmiyo keske gelse ama olmuyo demekki bişeyler yaşanacak bende 10.ayda gidiyorum istanbula 3.denemek için hayırlısı bakalım ümitlenip gıdıyoruz okadar iğne ilaç yiyoruz bu sefer emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah hiçbirimizinki ..!Dualarımızı daha cok artırarak dua edecez artık bi bildiği var Rabbimin:)HER HAYIRDA BİR ŞER HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR:)
Nasıl yapıldığını hıc bılmıyorum valla boyle süslemelerde fazla becerıklı degılım maalesef ama cok ıstıyorum oyle şeylerle uğraşmayı boyamalı fılanmı ıste ne bılım kuş mesela..bitane resim kormusun??
evet canim oyle dusunmekten baska caremiz yok...bende agust-eylul gibi dusunuyorum istanbula gitmeyi bi de orda deneyelim bakalim sansimizi..sen nerde yapmayi dusunuyon ben bahceci fulya da yapacam buyuk ihtimal..bide senburda nerde yaptirmistin ilk ikisini ....
Canim ilk once kurabiye kaliplarini alman gerekiyor...
Ilk etap icin yaklasik 100euro felan tutuyor kaliplar seker hamurlari...
Canim resim koymaya calistim ama olmadi resmide kucelttim ama eklenmedi tekrar deniycem koymayi....
Kızlar dün gece saat 3 te kızım Sidelya dünyaya geldi cok şükür.Bu okadar guzel duyguki anlatamam.Rabbim basta siz olmak üzere dileyen isteyen herkese nasip etsin.Bu zamana kadar bana destek olduğunuz icin hepinize cok tskr ederim.
Üzülme herseyin hayırlısı de herseyı akısına bırak zor bılıyorum ama elden Bişey gelmez
Ben Burda hic denemedim daha butun tedavilerim türkiyede oldu.ilk basta Burda Darmstadt Kinderwunsch Zentruma basvurmustuk tüp bebek tedavisi deyince Bende bisey oldu ve Türkiyede yaptirmak istedigimi soyledim ve Istanbulda baskadik gecen sene 7.ayda ve hala devam ediyoruz ıste daha donmuslarım var orda 9tane ilk tedavımde toplandı hala 3.tedavım ıcın yumurtam var ve tekrar 10.ayda denıcez ınsallah bakalım..biz taksımde istanbul tüp bebek merkezine gıdıyoruz hayırlısı ınsallah 3.de kavuşurum bebegıme....Rabbim umutsuz bırakmasın bızlerı..!
Kızlar dün gece saat 3 te kızım Sidelya dünyaya geldi cok şükür.Bu okadar guzel duyguki anlatamam.Rabbim basta siz olmak üzere dileyen isteyen herkese nasip etsin.Bu zamana kadar bana destek olduğunuz icin hepinize cok tskr ederim.
kızlar dün gece saat 3 te kızım sidelya dünyaya geldi cok şükür.bu okadar guzel duyguki anlatamam.rabbim basta siz olmak üzere dileyen isteyen herkese nasip etsin.bu zamana kadar bana destek olduğunuz icin hepinize cok tskr ederim.
arkadaslar sali günü benimde fr.bilgic te terminim var cok heycanliyim bu ilk görüsmemiz olcak.heycanliyim diyorum ama birazda korkum var sanki kötü bisey falan cikarsa diye ama yinede heycan daha fazla.günlerde gecmek bilmiyor bir an önce sali gelsin istiyorum artik.
ınsa allah hersey yolunda gıder arkadasım...bu ıste moral cok onemlı o korkuları at ıcınden bısmıllah de basla gerısı gelır....
canım allah analı babalı buyutsun.hayırlı evlat olsun.sansıda bahtıda hep acık olsun...adı guzel sıdelya omrude guzel olsun...ınsa allah...amınnnn
onun o guzel yanaklarından kocaman opuyorum...allaha emanet olun...
Adanalı ınsallah bana da bu guzel duyguyu yasamak nasıp olur haftaya test gunum dualarında benı de an olurmu....
Selam arkadaslar bende aranıza yeni katiliyom burda bazı yorumlar okudum Stuttgart kalıyorum aysen bilginc hanima bende gitmek istiyorum Tupbebek yaptırmak icin burdan oranın mesafesi baya var benim gibi olan hanımlardan yardım bekliyom giden lerden doktor hakında düşüncelerinizi yazarsanız sevinrim bu ikinci dememem olacak ilkini Türkiye'de yaptırmıştım maalesef kısmet değilmiş yorumlarımızı paylaşırsanız sevinirim
Selam arkadaslar bende aranıza yeni katiliyom burda bazı yorumlar okudum Stuttgart kalıyorum aysen bilginc hanima bende gitmek istiyorum Tupbebek yaptırmak icin burdan oranın mesafesi baya var benim gibi olan hanımlardan yardım bekliyom giden lerden doktor hakında düşüncelerinizi yazarsanız sevinrim bu ikinci dememem olacak ilkini Türkiye'de yaptırmıştım maalesef kısmet değilmiş yorumlarımızı paylaşırsanız sevinirim[/Q
Selam Arkadasim,
bende Stuttgart´ta kaliyorum. Ilk iki tüp bebegi Stuttgart ve tübingende yaptim. Ama maalesef olmadi. Tr´de bir doktora göründüm miyom oldugunu söyledi ve onu aldirdim. Aldirdiktan alti ay sonra kendiligimden 3. ayda hamile kaldim. VE suan 18 haftalik hamileyim. Kizim ismi gibi Melegim geliyor. Stuttgart´ta tesadüfen bir Türk kadin doktoruna gittim ( Tip egitimini Tr´de almis ) ve burda basimdan gecenleri anlattim. Ve dedigi miyomu olan bir kisiye kesinlikle Tüp bebek yapilamayacagini söyledi. Burda doktorlarin ve kinderwunschkliniklerin aralarinda paslastigini anlatti. Gercektende öyle!!! Okadar tedavi oldum miyom var demediler. Istersen Stuttgarttaki Türk kadin doktorunun adini verebilirim. Önce bi oraya gitmeni tavsiye ederim.
Herkesin bu mutlulugu tatmasi dilegiyle.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?