almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

evet canim oyle dusunmekten baska caremiz yok...bende agust-eylul gibi dusunuyorum istanbula gitmeyi bi de orda deneyelim bakalim sansimizi..sen nerde yapmayi dusunuyon ben bahceci fulya da yapacam buyuk ihtimal..bide senburda nerde yaptirmistin ilk ikisini ....

Canim ilk once kurabiye kaliplarini alman gerekiyor...
Ilk etap icin yaklasik 100euro felan tutuyor kaliplar seker hamurlari...
Canim resim koymaya calistim ama olmadi resmide kucelttim ama eklenmedi tekrar deniycem koymayi....

Üzülme herseyin hayırlısı de herseyı akısına bırak zor bılıyorum ama elden Bişey gelmez
Ben Burda hic denemedim daha butun tedavilerim türkiyede oldu.ilk basta Burda Darmstadt Kinderwunsch Zentruma basvurmustuk tüp bebek tedavisi deyince Bende bisey oldu ve Türkiyede yaptirmak istedigimi soyledim ve Istanbulda baskadik gecen sene 7.ayda ve hala devam ediyoruz ıste daha donmuslarım var orda 9tane ilk tedavımde toplandı hala 3.tedavım ıcın yumurtam var ve tekrar 10.ayda denıcez ınsallah bakalım..biz taksımde istanbul tüp bebek merkezine gıdıyoruz hayırlısı ınsallah 3.de kavuşurum bebegıme....Rabbim umutsuz bırakmasın bızlerı..!

Canim ilk once kurabiye kaliplarini alman gerekiyor...
Ilk etap icin yaklasik 100euro felan tutuyor kaliplar seker hamurlari...
Canim resim koymaya calistim ama olmadi resmide kucelttim ama eklenmedi tekrar deniycem koymayi....

Anlıyorum cok TSK ederım anlattığın ıcın merak ettım onun ıcın görmek ıstedım koyabılırsen sevınırım..

Kızlar dün gece saat 3 te kızım Sidelya dünyaya geldi cok şükür.Bu okadar guzel duyguki anlatamam.Rabbim basta siz olmak üzere dileyen isteyen herkese nasip etsin.Bu zamana kadar bana destek olduğunuz icin hepinize cok tskr ederim.

Gözün aydin olsun canim...
Allahim uzun saglik dolu ömürler nasip etsin melegine...
Rabbim güle oynaya büyütmeni nasip etsin...

insallah canim allah emeklerimizi bosa cikarmasin....

gözünüz aydin canim allahim size basgislasin saglikli uzun ömürler versin insallah............

kizlar bisey soracam size rahim filminin almancasi ne? burdaki hastaneler yapiyormu ben tedavi sirasinda laparoskopi olmustum ama o sirada rahim filmide cektilermi tam bilmiyom esime demislerdi tüp lerede baktik hepsi iyi diye yani o arada rahim filmide cekmis olabilirlermi ?

hosgeldin Sidelya. canim benim Allah anali babali büyütsün. huzurlu, mutlu, uzun ve basarili bir ömür bahsetsin. gözünüz aydin kavustunuz meleginize ne kadar güzel.

gözün aydin canim allah iyi günlerde büyütmek nasip etsin insallah ve bizede senin gibi bu mutlulugu tattirsin rabbim.

arkadaslar sali günü benimde fr.bilgic te terminim var cok heycanliyim bu ilk görüsmemiz olcak.heycanliyim diyorum ama birazda korkum var sanki kötü bisey falan cikarsa diye ama yinede heycan daha fazla.günlerde gecmek bilmiyor bir an önce sali gelsin istiyorum artik.

canım allah analı babalı buyutsun.hayırlı evlat olsun.sansıda bahtıda hep acık olsun...adı guzel sıdelya omrude guzel olsun...ınsa allah...amınnnn

onun o guzel yanaklarından kocaman opuyorum...allaha emanet olun...

Adanalı ınsallah bana da bu guzel duyguyu yasamak nasıp olur haftaya test gunum dualarında benı de an olurmu....

ınsa allah hersey yolunda gıder arkadasım...bu ıste moral cok onemlı o korkuları at ıcınden bısmıllah de basla gerısı gelır....

Canım cok tskr ederim guzel dileklerin icin.Allah razı olsun.İsallah Rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip eder.İnan her gun aklıma geliyorsunuz ve herzaman dualarım sizinle Allahim şahit.Cok şükür anne oldum ama hicbirzaman ne zorluklarla bu bebeğe sahip oldugumu unutmadım.O yüzden hergun aklimdasiniz Rabbim en kısa zamanda dualarınızı kabuletsin Isallah.

Ayy gercektenmi:)Allah analı babalı buyutsun canım ınsallah darısı hepimizin basına:)

Selam arkadaslar bende aranıza yeni katiliyom burda bazı yorumlar okudum Stuttgart kalıyorum aysen bilginc hanima bende gitmek istiyorum Tupbebek yaptırmak icin burdan oranın mesafesi baya var benim gibi olan hanımlardan yardım bekliyom giden lerden doktor hakında düşüncelerinizi yazarsanız sevinrim bu ikinci dememem olacak ilkini Türkiye'de yaptırmıştım maalesef kısmet değilmiş yorumlarımızı paylaşırsanız sevinirim

selam hosgeldin canim.ben daha bu sali aysen haminda ilk görüsmemi yaptim bizde 2 yildir bebek istiyoruz gecen yil düsük yapmistim ondan sonra bidaha olmadi o yüzden gittim.bende ileri derecede cikolata kisti var ama ameliyattan sonra kislerim tekrarlamadi cok sukur baskada bi sorun yok.o sebebten bana tüp bebek yada asilama tavsiye etmiyor önce yumurta catlama ignesi kullan 3 ay onu deneyelim dedi eger olmazsa asilama daha sonra tüp bebek dedi.ilk defa adet gelsin istiyorum adetin 10-12 arasi igne olcam cok merak ediyorum acaba ise yaricakmi diye.ama sunu söyleyebilirim cok cana yakin güler yüzlü herseyi cok detayli anlatiyor sorularina cevap veriyor ben cok memnun kaldim.ordaki calisan kizlarla bile arkadas gibi sakalasiyor daha önce hic bi doktorda böyle görmemistim cok hosuma gitti :)

DEZZ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…