- Konu Sahibi gulguzeli89
-
- #1.141
Sagulun canım İkinizede bebeğin hayırlı olsun canım Allah bizlerede nasip etsin ins doktorun ismini verirsen sevinirim ama benim tup bebekle anca olur bende ve esimdede problem var 13yilik evliyim Burdaki doktorlara çok güvenmiyorum turk olması çok önemli buradakiler Bişey anlamıyor çok oyalıyorlar yasımda 34 o yüzden fazla zaman harcamak istemiyorum aysen hanımı denemek istiyorum olmasa Türkiye giderim tup bebek yaptırmak icin ins bu sefer olur dua edin ins çok zor maddi manevi yipraniyorsun Allahım hepimizin hayirlica nasip etsin
selam kizlar nasilsiniz bakiyorum kimse artik ugramaz oldu.Bana gelince son 4.denememde yine negatifi aldim 3blastosi embiryoya ragmen kendi israrimlan Laparaskopi oldum rahimde bi arca cikti yani tam olarak oda belli degilmis var gibi diyorlar hastaligin adi ADENOMYOSIS UTERI INTERNA doktorlar yinede diyor tam olarak tutunmama sebebi bu degil diye ne Kadar dogruysa bana eger bir daha tüp bebek yaparsak transferden önce rahime cizik atilip öyle Transfer edecekler yani rahim yaralaninca bebekler daha iyi oraya gömülüyormus yani 4negatiften sonra daha yeni bunu bana öneriyorlar almanlar.neyse herseyin hayirlisi.ADANALI canim kizin hayirli olsun Rabbim anali babali buyutsün masallah Zaman ne Cabuk gecmis..
Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Kızlar nasilsiniz nevar neyok nerelerdesiniz.kimler neler yapıyor anlatın biraz güzeller
Günaydin canim nasilsin? Yazdiklarimi okudugumda eksik yazdigimi gördüm cvp yazayim dedim. Canim bizim ne zaman baslayacagimiz belli deil sadece Emre beyle görüstük cünkü bizim ilk tese amelyatimiz geceli sadece 3 ay oldu 1 sene felan gecsin istiyoruz. Ayrica eger yaptirirsak evet umut tüp bebek merkezinde yaptiracagiz canim.
Ay Merhaba canim, ben daha demis mesajlarima bakarken buraya cevap yazmayi unuttugumu farkettimbiz baya bir yazismisiz bir sene önce :))
nasilsinn? Umut tüp bebek merkezinde gittinmi?
Kizlar nerelerdesiniz sayfayi bulana kadar canim cikti 6.sayfaya dusmus.
DEZZZ neyaptin gittinmi Aysen hanima merak ettim seni.
Edanur sen histeroskopi yaptirdinmi?
Kizlar varmi guzel gelismeler?
Canım gecmış olsun ya evet dogru duzgun uğramaz olduk sizleride soramız olduk valla nasıl bişeymiş anlattıkların oyle sen bence bi TÜrkiyede bu olanları anlat ve muayene ol canım..hakkında hayırlısı ınsallah ınsallah Rabbım bızlerede nasıp edecek..
Merhaba kızlar,
B'nde bi bakayım kızlardan bı haber varm dedım baktım yazmışsınız burdan yazışmayı özlemşîm sizlerle:)ne var ne yok bakalım? Bizde eşimle 3.yü denemeye gidiyoruz bayramda aksam istanbula uçuyoruz kızlar inşallah bu sefer bebeğimi alıp gelicem beni bekliyor orda yada bebeklerimi:)inşallah dua edın bizim için..hepimize Allah yardım etsin..
selam canim evet yaptirmistim Darmstadta dr.Aysen hanimda cok o zamanlar Aysen Hanim hersey cok iyi birsey yok demisti.
selam canim 1hafta önce Türkiyeden geldim,orda bende Bahceci Fulya tüp bebek merkezine gittim kismetse seneye orda denemeyi düsünüyoruz bana farkli bir yöntem yapicaklar ve iki defa gitmek gerekiyor bir defa yumurta toplamaya daha sonra dönecem ve rahim kendine geldikten sonrada trasnfere gidicem Rabbim nasip ederse mart gibi düsünüyoruz.
Bu arada insallah bebislerini alip dönersin buraya Rabbim emeklerini bosa cikarmasin..
Ya kizlar artik kimse ugramaz oldu nerelerdesiniz.
Bu topikte hicmi hamile haberi alamiyacagiz hep ayni sekilde gidiyo biraz bebisli topik olsun yaa
Rabbim insallah hepimize en kisa zamanda daha fazla bekletmeden hayirlisiylan nasip etsin...
Canım cok tskr ederim guzel dileklerin icin.Allah razı olsun.İsallah Rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip eder.İnan her gun aklıma geliyorsunuz ve herzaman dualarım sizinle Allahim şahit.Cok şükür anne oldum ama hicbirzaman ne zorluklarla bu bebeğe sahip oldugumu unutmadım.O yüzden hergun aklimdasiniz Rabbim en kısa zamanda dualarınızı kabuletsin Isallah.
Kızlar 28 ekimde transferim olacak:)hayırlısı başlıcam yıne gün saymaya meraklanmaya:)Allahım nasıp etsın inşallah artık bu sefer yaa istiyorumm bebeğimi artık banane
Selam kizlar,
konu frankfurt diye baktim ama dagilmis konu sanki.
Okudugum kadariyla herkes Bilgic hanimi tavsiye ediyor.
Varmi baska tavsiyeler ?
Ben bugün amh degerimin cok düsük oldugunu ögrendim 0,33
Acilen birsey yapmam gerekiyor...
Yumurtalarim bitmek üzeri , cok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?