almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

canim yazini okudumda hicyabanci gelmedi bana benimde yumurtalar cok azalmis dedigin gibi burdaki doktorlar hicbiseyden anladiklari yok ben burda 2 negatif sonuc aldim sonra ist bahceciye gittim cok sukur suan hamileyim seninde imkanin varsa orda dene derim burda zaman kaybetme

Aaaa sevindim gözün aydin.
Kime gittin ffm de ?
Bilimde gitmim

Istanbulda kime gittin, fark neydi de tuttu orda ?

Aaaa sevindim gözün aydin.
Kime gittin ffm de ?
Bilimde gitmim

Istanbulda kime gittin, fark neydi de tuttu orda ?

burda wiesbaden de 2 kez denedik ikisindede 6 yumurtadan fazla olusmadi iki ay sonra ist da bahceci klinigine gittim 12 yumos toplandi:) bilmiyirum nadil bukadar fark oldu allahim yardim etti demek vede daha inanarak gitmistim oraya...allahim ins devaminida getirir saglikla kucagimada almayi nasip eder...sende biran once tup dene derim ben..

Sagol canım istanbulda-istanbul tüp bebeğe gidiyorum.2tane transfer edıldı yıne bakalım transfer gunü hariç bu 2.gunumdu.inşallah bende bebeklerme kavusucam.

Bu arada sevındım senınde hamıle olmana ıkızmı?sana kac tane transfer edılmıstı canım?

Memnunmuydun wiesbadende ?
ben Darmstadti deneyim diyorum.

Istanbuldan hemen geri mi uctun ?
Riskli degilmi ?
Almanya sigortasi karsiliyormu ?
Kac gün kaldin istanbulda ?

Canim burda birbirimizi mutlaka az cok taniyoruzdur.
Canim benim allah tamamina erdirsin insaallah.Canim benim acaba hangi bahcecide yaptiedin ulun ulug oldugu bolummu cunku iki merkezleri var suanda hangi topikte okuduysa ulun ulug var ona cok giden okudum.
Benimde aklimda 3 yer var fertijin memorial bahceci ama bahcecide hangi bolume gidecegime karar veremiyorum
Topiklerde pek fazla mekoriale giden okumadim acaba pahallimi?
Sayin semra kahraman hakkinda bi kac olumsuz yazilara denk geldim en cok yumurta rezervi az olupta riskli hasta oldugu icin pek ilimli bakmamis yani yaklasim tavirlari pek icten degilmis
Bende benim gibi riskli hasta gurubunu ayird etmesi kendi ve hastane itibarina zarar gelmesini istemedigi icin tavirlari degisik olabilir dusuncesi uyandirdi bi an
Fertijin de ise bu topikte giden pek fazla yok fertijin 3.sirada
Suan 2 yerde kararsizim acaba
Memorialmuli
Bahceci kliginimi hangi bolum

Hemen gider gitmez tup tedavisinemi baslattilar yoksq arastiripmi yaptilar canim

saol canim banada 2 embriyo transfer edildi ikizdi ama bugun bitanesinin gelisimibin durdugunu ogrendim rabbim bagislarsa birtane varsuan...ins sende hayirli sonuclar alursin

Memnunmuydun wiesbadende ?
ben Darmstadti deneyim diyorum.

Istanbuldan hemen geri mi uctun ?
Riskli degilmi ?
Almanya sigortasi karsiliyormu ?
Kac gün kaldin istanbulda ?

wiebadenden hicc hicc memnun kalmadim ilgi alaka hic yok hicbirbilgi vermiyorlar ama bana yakindi diye mecburen irda denedim evet almanya da 3 hakkin var yarisini sigorta karsiliyor...ist da toplam 21-22 gun suruyor transferden sonra ben uc gun kaldim sonra buraya dondum

canim ben fulya bahcecide guvenc beye gittim bende burdaki topiklerden arastirarak orayi tercih ettim ilk once dr ile tlfda gorustum imkanin varsa ongorusmeye gel elindeki tum testlerini tahlillerini de getir dedi bende alip hepsini gittim...rezerv azligi oldugu icin uzun protokol uygulandi adetin 21.gunu kullanmam icin bant ve igne verdi ve o ayki adet baslangiciyla tekrar gittim ve ikinci gunu tedaviye basladik...ben hastaneden ve doktirumdan cok memnun kaldim gercekten islerini cok iyi yapiyorlar cok sukur tuttuda bundan sonrasi takdiri ilahi allah nasip ettiyse kucagimada alirim ins...darisi sizlerin ve isteyen herkesin basina ins

canim ya seni cok merak ediyordum ne yapti acaba hamile kala bildimi diye,
herseyin hayirlisi birtanem Rabbim bizim icin en iyisini bilendir elbet,
bide farkli yönden düsünsen ya Rabbim bize evlat verirde (Allah korusun)özürlü olursa bizim icin hayirsiz olursa belkide bizim icin en hayirlisi budur,bize isyan etmeden sabirla dua edip beklemekten baska caremiz yok.Insallah Rabbim en kisa zamanda daha fazla bekletmeden sanada banada bizim gibi olanlarada hayirli evlatlar nasip eder.

Bana gelince bende Fulya Bahceci tüp bebek merkezine gittim Dr.Mustafa Bahceciylen görüstüm bize Pgt uygulamayi tavsiye etti eger tüp bebek yaparsak bahcecide önce yumurtalar toplanacak sonra embiryolar Pgt testi yapilacakmis yeni pgt cikmis tüm Genetike bakilacakmis ve bu testin sonucu 10gün sürüyormus o yüzden Embiryolari dondurup daha sonraki aylada rahimde kendine gelince Transfer edilecekmis en cok korktugumda bu eger pgt sonucu iyi cikmazsa Transfer iptal ediliyormus.
bize cikardiklari Tüp bebek fiyati 12Bin yani asagi yukari 5500Euro tutuyor.Rabbim kismet ederse mart gibi düsünüyoruz.

canim hayirli olsun cok sevindim Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.
Bende Fulya bahcecide Rabbim Kismet ederse denemeyi düsünüyorum benim doktorum Mustafa Bahceci sanada pgt uyguladilarmi ve tam olarak kac ödedin Tüp bebege?

Hayirli olsun canim insallah Rabbim icindekilerini sana hayirlisiylan simsiki tutundurur.
Bize haber vermeyi unutma insallah positiv diye yazarsin

Canim ya cok sevindim mart ayi insallah senin ayin olur rabbim o yumuk ellli mis cennet kokulu yavrun bi an once gelir
Turkiyem benim canim vatanim da tip ilerledi artik yabancilar bile tedaviye turkiyeye giden var ama iste allahim vijdani olan bi dr cikarkarsima diye dua ediyorum
Allahima insallah bi gun sesimi duyacaktir
Bizi habersiz birakma canim allahim en kisa zaman da nasip eylesin

yok canim bana pgt uygulanmadi ama simdi diyorumki keske yapilsaydi cunku ikizkerden bbirinin gelisimi dirdu cok korkuyirum suan digerinede bisry olursa diye benin ilk gebeligimdede ayni seyi yasamistim ama o normal yolla gebe kalmistim buda oyle olunca korkmaya basladim acaba baska sorunlarmi var diye:-(( benim toplam 2500 euro falan gitti

Amin canim insallah Rabbim o duyguyu hepimize nasip eder.
Fulya Bahceci Tüp bebek merkezinde inanirmisin cok yabanci vardi arap olsun ingiliz alman sasirdim bende vallahi ama varya cok rahatsiz oldum Doktor odasinda Mustafa beylen görüsürken 3tanede hemsire yaninda insan Dogru dürüst derdini anlatamiyor 4 kisi birden karsinda sana bakiyo o taraftan biraz sIkIintim oldu.Ha bide buarada hic bir doktor bana PKO demedemi Mustafa bey kontrol eder etmez bana direk sen Pkolusun dedi sasirdim iste türkiye doktorunun farki.

canim ya íkizmiydi herseyde vardir bir hayir Rabbim o birtaneyi nasip etsin sag salim insallah.
ben ise pgtden cok korkuyorum bende zaten az yumrta cikiyor bide onlar pgtye gidince elimizde hicbirsey kalmazsa diye cok korkuyorum ama doktorlan 4denememde embiryolar 5.güne gitmesine ragmen neden tutmuyorlar diye mecburen pgt yapicaklarmis Embiryorlara bakicaklar Pgt testi yalniz 2000Euro tutuyo artik parasindada degilim korkular sarmaya basladi beni ha buarada sen o merkeze gittiginde burdan hamile cikicam o duygu geldimi sana cünkü ben nedense hep karamsarimda

@edanur, sen nerde yaptirdin ?
Memnunmusun ilgi ve bilgiden ?
Kaca mal oluyor burda 2000-2500?
Türkiyedeki fiyatlar nedir ?

Darmstadt hakkinda bilgi ver bilen varmi arkadaslar. ?

@kelebek,
sence tr de neyi farkli yapiyorlarda, daha cabuk hamile kaliniyor ?

Birsey farkli ki bukadar bariz sekilde sonuclar degisik ?

Ay nerden baslasam bilmiyorum.
Burda Darmstadta gitsemmi, yok gitmeyip direk türkiyeyemi gidip herseyi ordami yapsam ?

Hayirli olsun canim insallah Rabbim icindekilerini sana hayirlisiylan simsiki tutundurur.
Bize haber vermeyi unutma insallah positiv diye yazarsin
[/QUOTE]

Sagol canım ya bugun 6.günüm inş.hersey yolundadır bana ta başta tutunmuşlardır korkuyorum fazla belırtı hıssetmıyorum ıcıne korku düştü acaba başta tutmadılarmı dıyehayırlısı beklıcez artık..

Sen ne yapıyodum bu arada tedavi filan??

evet canim ben cok inanarsk gittim ruyamda bile goruyodum diktorun bana bu ay hamile kalacaksin uzulme dedigini:) turkiyede hic alisveris yapmadim kendim icin hamile kalacam kilo alirrsam olmaz diye ama suanda kaybetme korkusu cik var is hamile kalmakla kalmiyormus:-(( bende pgt yi yaptirsaydim keske diyorum simdi cunku benimkilerde karnimda oluyor iki ayi gecemiyorlar ins bu devam eder:-( ins senin hersey yolunda gider ve saglikla kavusursun bebeklerine

benim icin en onemlisi ilgiydi ben burda sorunumu bile bilmitodum herseye normal diyip gecuyorlardi ikincisi turkiyede talep cok oldugu icin doktorlar bukonuda kendilerini gelistirmisler labaratorlari daha iyi en onemlisi bizim ne hissettigimizi anliyorlar..karar senin tabi ben olumsuz yadadim ama belki sen ilkinde pozitifi gorursun birazda kismet isi galiba hakkinda neresi hayirliysa orasi nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…