almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

Peki neymis senin sorunun ?
Ne ögrendin türkiyede ?
Bende yaptiracak olursam burda darmstadt a bi gidip görüsmek isterim, olmadi tr .

Offenbach da yaptiran veya memnun kalan varmi ?

Ayrica arkadaslar ben alternatif tip dan da cok ümidim var.

Aklinizda bulunsun pulsatila diye birsey var oda cok insana cok cok iyi geliyormus ve rahatlatiyormus.
Ben su an onu denemek istiyorum.
Insallah hayirlisi olur.

benim sorunum rezerv azligi yani yumurta sayim az ama tr de 12 yumurta toplandi ve 7 tanesi 5.gune kadar gitti ikisi transfet edildi besi dondyruldu ama suan baska bi sorun ahami var acaba diye dusunuyorum cunku ikuzlerimden birinin kalbi durdu digerindende pek umudum yok maalesef dr bile gitmek istemiyorum kotu bi hber alirim diye:-((

@edanur, sen nerde yaptirdin ?
Memnunmusun ilgi ve bilgiden ?
Kaca mal oluyor burda 2000-2500?
Türkiyedeki fiyatlar nedir ?

Darmstadt hakkinda bilgi ver bilen varmi arkadaslar. ?

selam canim ben Darmstadta 1 taze 1de dondurulmus denemem oldu ilgili alakayi cok begendim canim Dr.Bilgicyldirim cok iyi bir insan istedigini sorabilirsin seni saatlerce dinliye biliyor hemen basindan salmiyor bide orayi secmemin ikinci nedenise IMSI teknigi ve embiryolarin dondurma teknigi türkiye seklinde yapiyorlar.oldu peki dersin hayir tutmadi ordada hersey cok iyiiydi Embiryolar cok kaliteliydi bazen ben ne yapsakta yapalim Rabbim nasip etmedimietmiyor diger 2 Tüpbebek denememi ise kendi yanimdaki KWZ Wetzlarda yptim orayi begenmesemde yapmak zorunda kaldim ordada tabi hic tutunma olmadi arkadasim ise su begenmedigim yerde yapmisti benden önce simdi ikizleri 2yasin bazen kaderimizden kacamiyoruz Rabbim neyi yazdiysa onu yasayacagiz.Rabbim insallah tez zamanda evlat isteyen herkese bizlere hayirli evlatlar nasip eder.
Sizde Problem neydi canim sakincasi yoksa tabi?

canim seni merak ettim insallah hersey yolundadir sakin korkma kaderinde varsa Rabbim yazmizsa o sana her türlü tutunur insallah sevincli haberini verirsin bize

sakin öyle düsünme tabi korkular hep olur bizim gibileri zor sahib olunca bu seferde kayib etme korkusana kapiliyorsun,düsünme öyleseler sen hamileliginin tadini cikar canim.
cogu insandan duydum hep o duygu geliyormus onlara ben burdan hamile cikicam diye inan ben okadar karamsarimki sanki hic hamile kalamiyacam her gittigim merkezde öyle hissediyorum.

Sen trde yaptin geldin.
Simdi dr a gitmedinmi burda?
Kalbi durani almislardir ?
Git canim üzücü olsada git lütfen insallah iyi haberlerle gelirsin yaaa.

@edanur, bendeki sorunda 38 yasindayim yumurta azligi amh degeri 0,33.
Sanirim Darmstadti denemeyi düsünüyorum:)
Insallah gerek kalmadan hamile kalirim....amin amin amin

Selam kizlar uzun zamandir bende girmiyorum. Bebek isini biraz salladik biz sanirim. 2 ay önce kist buldu doktor ve hayatimda uzun bir aradan sonra dogum kontrol hapi icmeye basladim. biz bir kez daha deneyecegiz kismetse. 4. deneme olacak. adres belli Aysen hanim. eger sonuc gene ayni olursa kendi yumurtalarima veda edip yumurta donasyonu deneyecegiz. kararimiz kesin. daha fazla zorlamaya gerek yok dedik. sizlerden gelismeler duyuyorum umarim en kisa sürede hepimiz hayallerimize kavusuruz.

@edanur, sen nerde yaptirdin ?
Memnunmusun ilgi ve bilgiden ?
Kaca mal oluyor burda 2000-2500?
Türkiyedeki fiyatlar nedir ?

Darmstadt hakkinda bilgi ver bilen varmi arkadaslar. ?

Jeyloo ben gidiyorum Aysen Hanima. bir denemem oldu orada. sonuc istedigimiz gibi olmadi ne yazik ki ama ben cok cok memnun kaldim merkezden. bütün doktorlar cok ilgili ve bilgili kendimi cok cok rahat hissettim. son denememi de orada yaptiracagim kismet olursa. benim AMH deüerim daha kötü 0.2, gecen hafta yeniden kan verdim bakalim degisen birseyler oldu mu diye. hayirlisi. sana bol sans dilerim. insallah göbisin tez zamanda bebisle dolar.

Hayirli olsun canim insallah Rabbim icindekilerini sana hayirlisiylan simsiki tutundurur.
Bize haber vermeyi unutma insallah positiv diye yazarsin

Sagol canım ya bugun 6.günüm inş.hersey yolundadır bana ta başta tutunmuşlardır korkuyorum fazla belırtı hıssetmıyorum ıcıne korku düştü acaba başta tutmadılarmı dıyehayırlısı beklıcez artık..

Sen ne yapıyodum bu arada tedavi filan??[/QUOTE]

canim benim varmi bir gelisme. kendini nasil hissediyorsun. hayirli ugurlu bir hamilelik olur insallah bu transferin sonucu. umarim en kisa sürede iyi haberler alip buradan bizleri de mutlu edersin. 4 gözle haberlerini bekliyorum. kocaman öpüyorum

canim benim varmi bir gelisme. kendini nasil hissediyorsun. hayirli ugurlu bir hamilelik olur insallah bu transferin sonucu. umarim en kisa sürede iyi haberler alip buradan bizleri de mutlu edersin. 4 gözle haberlerini bekliyorum. kocaman öpüyorum [/QUOTE]

Canım valla bılmıyorumkı lekelenmeler oldu 7.ve 8.gunde ama baska bı belirti yok beklıyorum..umarım hayırlı bı haber alırım yine kımyasal gebelık olacak dıye korkuyorum testın sonucunu cok merak edıyorum aynı zamanda da korkuyorum kendımı kasmamaya dıkkat edıyorum bebek tutunmaz dıye ama kafan karıştı ya yıne olmazsa dıye cok hayal kurdum olsun bu sefer....onumuzdekı pazaetesı teste gıdıyorum inşallah hayırlı haber duyarım inşalllllahhh!!

@gülgüzeli hepmiz icin hayirlisi olsun insallah, aralikda randevu aldim Aysen hanimdan insallah hersey cok güzel olur.
Sana önerecegim alternatif tip bir ürün, pulstaila degisik dereceleri vs var, ama cocouk istegenler icin cok iyimis.
Fakat bir dr unla yada heilpraktiker ile görüs derim.
Bir cok sey alternatif ile cok iyi sonuc alina biliniyor.

Belki ilgilenirsin diye yazim dedim.
Kolay gelsin canim

saol canim simdilik bi sikinti yok tek bebegimle yola devam ediyoruz ins onu rabbim bagislar bana...digerininde bi zarari olmuyirmus ne bana nede diger bebege daha cok kucuk oldugu icin...sen neyapmaya karar verdin nerede baslayacaksin tedaviye?

Nasil anlaamdim , ikisi daha karnindami ?
Neden almiyorlar bir tanesini ?
Sen simdi burda kontrollere kime gidiyorsun ?

Ja kızlar hamileyim ama sevınemıyorum.ılk ultrasonda gozukmedı yıne korkuyorum tekrar kımyasal gebelık yasarsam dıye ve kan verdım Dr.bana daha yenı gozukmeyebılır bıde kanda degere bakalım dedı bugun kan verdım ve Çarşamba tekrar verıcem karşılaştırma yapacak ıkı katına çıkması lazım dıyo ozaman bakarız dedı..üzülsemmi,sevinseniz bılemedım yaaa

Sizlerde ilk basta gözüktümü yaaa??

Ayrıca benı merak edıp yazan arkadaslarıma cok TSK ederım kızlar..allahım bana bağışlar inşallah bebeğimi dua edin nolur..

Ay dansözlere bak umarım bende oyle oynarım daha belli değil Çarşamba belli olacak inşallah..bu sefer sevinirim inşallah yaa bende..Rabbim hepınızın gönlüne gore versin arkadaşlarım inşallah!..

selam arkadaslar bende uzun zamandir yazmiyordum buraya..hamile arkadaslari duyunca cok sevindim allahim kucaginiza almayi nasip eder insallah.bana gelince hala bebis yok yumurta catlama ignesine devam ediyorum aysen haminda son bi kez daha deneyip sonrasinda asilamaya gecmek istiyorum sabredemiyorum artik bi an önce hamile kalmak istiyorum

Canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah hepimizin umudu ve hayali hamıle kalmakta..umarım bu sefer hepımız başarırız ..

Kızlar kan sonuclarım ılkı 649-ıkıncısı 1639 ama kese gözükmedi normal mi sizce? Ve tekrar bugun kan verdim nne kadr yükseldi bakılacak yıne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…