- Konu Sahibi gulguzeli89
-
- #1.181
benim icin en onemlisi ilgiydi ben burda sorunumu bile bilmitodum herseye normal diyip gecuyorlardi ikincisi turkiyede talep cok oldugu icin doktorlar bukonuda kendilerini gelistirmisler labaratorlari daha iyi en onemlisi bizim ne hissettigimizi anliyorlar..karar senin tabi ben olumsuz yadadim ama belki sen ilkinde pozitifi gorursun birazda kismet isi galiba hakkinda neresi hayirliysa orasi nasip olsun
Peki neymis senin sorunun ?
Ne ögrendin türkiyede ?
Bende yaptiracak olursam burda darmstadt a bi gidip görüsmek isterim, olmadi tr .
Offenbach da yaptiran veya memnun kalan varmi ?
Ayrica arkadaslar ben alternatif tip dan da cok ümidim var.
Aklinizda bulunsun pulsatila diye birsey var oda cok insana cok cok iyi geliyormus ve rahatlatiyormus.
Ben su an onu denemek istiyorum.
Insallah hayirlisi olur.
@edanur, sen nerde yaptirdin ?
Memnunmusun ilgi ve bilgiden ?
Kaca mal oluyor burda 2000-2500?
Türkiyedeki fiyatlar nedir ?
Darmstadt hakkinda bilgi ver bilen varmi arkadaslar. ?
Sagol canım ya bugun 6.günüm inş.hersey yolundadır bana ta başta tutunmuşlardır korkuyorum fazla belırtı hıssetmıyorum ıcıne korku düştü acaba başta tutmadılarmı dıyehayırlısı beklıcez artık..
Sen ne yapıyodum bu arada tedavi filan??
evet canim ben cok inanarsk gittim ruyamda bile goruyodum diktorun bana bu ay hamile kalacaksin uzulme dedigini:) turkiyede hic alisveris yapmadim kendim icin hamile kalacam kilo alirrsam olmaz diye ama suanda kaybetme korkusu cik var is hamile kalmakla kalmiyormus:-(( bende pgt yi yaptirsaydim keske diyorum simdi cunku benimkilerde karnimda oluyor iki ayi gecemiyorlar ins bu devam eder:-( ins senin hersey yolunda gider ve saglikla kavusursun bebeklerine
benim sorunum rezerv azligi yani yumurta sayim az ama tr de 12 yumurta toplandi ve 7 tanesi 5.gune kadar gitti ikisi transfet edildi besi dondyruldu ama suan baska bi sorun ahami var acaba diye dusunuyorum cunku ikuzlerimden birinin kalbi durdu digerindende pek umudum yok maalesef dr bile gitmek istemiyorum kotu bi hber alirim diye:-((
@edanur, sen nerde yaptirdin ?
Memnunmusun ilgi ve bilgiden ?
Kaca mal oluyor burda 2000-2500?
Türkiyedeki fiyatlar nedir ?
Darmstadt hakkinda bilgi ver bilen varmi arkadaslar. ?
Hayirli olsun canim insallah Rabbim icindekilerini sana hayirlisiylan simsiki tutundurur.
Bize haber vermeyi unutma insallah positiv diye yazarsin
@kelebek nasilsin nedir durum ?
saol canim simdilik bi sikinti yok tek bebegimle yola devam ediyoruz ins onu rabbim bagislar bana...digerininde bi zarari olmuyirmus ne bana nede diger bebege daha cok kucuk oldugu icin...sen neyapmaya karar verdin nerede baslayacaksin tedaviye?
Ayrıca benı merak edıp yazan arkadaslarıma cok TSK ederım kızlar..allahım bana bağışlar inşallah bebeğimi dua edin nolur..
canim benim ne cikti ki kan degerleri? hemen ultrasonda gözükmez ki. cok kücük. benim bildigim kadariyla 10 gün gecmesi lazim gözükmesi icin. Allahim ne güzel haber. dansözleri hak ettin.
Eki Görüntüle 858103 Eki Görüntüle 858104 Eki Görüntüle 858105 Eki Görüntüle 858106
selam arkadaslar bende uzun zamandir yazmiyordum buraya..hamile arkadaslari duyunca cok sevindim allahim kucaginiza almayi nasip eder insallah.bana gelince hala bebis yok yumurta catlama ignesine devam ediyorum aysen haminda son bi kez daha deneyip sonrasinda asilamaya gecmek istiyorum sabredemiyorum artik bi an önce hamile kalmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?