- Konu Sahibi gulguzeli89
-
- #1.201
Kızlar kan sonuclarım ılkı 649-ıkıncısı 1639 ama kese gözükmedi normal mi sizce? Ve tekrar bugun kan verdim nne kadr yükseldi bakılacak yıne..
canim benim cok sevindim gozun aydin hayirli olsun ins...sevinebilitsin canim degerlerin cok guzell hem zaten test gunu hemen keselete bakmiyolarki nasil bi doktor bu boylee...10 gun sonra cagiriyorlar kese icin yani gorunmemesi cok normall ben bi hafta sonra gittim testen sonra karindn bakinca gorunmedi bi hafta sonra gel dedi ben dayanamadim tabi iki uc gun sonra baska birine gittim alttan muayeneyle gorundu...ahhh guzelim sikintilarimiz hic butmeyecek saglikla kucagimiza alincaya kadar...hii bu arada senin ikizler geliyir galiba
Ya canım benım ılk test gunünde fılan hep görmeye çalışıyor .ılk test gününde başladı hala görmeye çalışıyor hep alttan kontrol edıyo..benıde strese sokuyor göremeyince valla bılmıyorumkı napacaksak.türkiyedeki klınıgımde aynı senın dedıgını dedı.sen aysun bilgiçyıldırıma gıdıyordun demi?Türk seları baska düşünüyor bizim Alman Dr.ları baska düşünüyor .
Ayrıca TSK ederım canım Allah sanada hayırlı saglıklı doğumlar ve kucağına almayı nasıp etsın ınsallah!!
doktirunu degistir kendinide bos strese sokma canim...bende trkiyede yaptim ama kontrole burdaki tup merkezine gittim ilklerde ama hic senin doktor gibi test gununden bakmadilar ogun sadece kan verip dondum tlfla sonucu soyleyip 10 gun sonraya termin verdiler...
canim benim hayirli ugurlu olsun. hic moralini bozma degerlerin güzel. bence kese icin biraz vakit gerekebilir. normalde kan testinden 10-15 gün sonraya randevu veriyorlar kese icin. bence doktorunu degilstir. eger cok uzak degilse sana Aysen Hanima git. o halden dertten anlar. bak bosuna oynamamis dansözler gördün mü. Yüce Rabbim sorunsuz sekilde devam ettirmeyi hayirli hamilelikler ve sapsaglikli bebisler ihsan eylesin insallah.
Bu güzel haber icin tesekkürler canim
Ya kızlar dedımya yıne kan verdım dıye
Degerim yavaşlamaya başladı yinebakın yazıyım size 649-1039-1800 oldu en son verdiğim cok az artmış napcam ben yine??
@edanur, bendeki sorunda 38 yasindayim yumurta azligi amh degeri 0,33.
Sanirim Darmstadti denemeyi düsünüyorum:)
Insallah gerek kalmadan hamile kalirim....amin amin amin
canim ya cok sevindimhayirli Ugurlu olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.
sakin degerlere bakip bos stres yapma hamileligin tadini cikar bence degerin gayet güzel artiyor normal olan %60 artmasi gerikiyo seninki %60ida gecmis o yüzden fazla kafani bunarlan kurcalama hamileligin tadini cikar canim benim Rabbim sana bu mucizeyi yasatti sen onun keyfini cikar insallah güzel haberlerini aliriz icimden bir ses ikiz diyo cünkü ilk degerin bayagi yüksek masallah.
Ya öylemi dersin bilmiyorum ben çok ağladım bugün o son degeri gorunce beklediğim değer değildi çünkü.bide Dr ümitsiz konuştubide bebek hiç gözükmedi onun için baya endişeliydi doktor beni de cok rahatsız etti ve moralımı bozdu hep
İnşallah darısı sizlere..Rabbiö en kısa zamanda bütün isteyenleri sevindirsin ..
Nedir son durumun canim ?
Umarim hersey youlda gidiyordur ?
Benim son kan testim de, amh degerim 0,3 den 0,62 yecikmis bari 6 ayda bukadar cik degisiklik ama buda birsey, iyiyegitmis kötüyede gide bilirdi.
Benim son kan testim de, amh degerim 0,3 den 0,62 yecikmis bari 6 ayda bukadar cik degisiklik ama buda birsey, iyiyegitmis kötüyede gide bilirdi.
Ya valla yarın tekrar kan verıcem ona gore bellı olucak 1hafta ara verdık kan vermeye eger bebeğim duruyorsa yarın 1aylık oluyo..inşallah hersey yolunda olur ıyı habercide yazarım burdan cok dua ettım ınsalla Allahım duymuştur benı..bana bağışlamıştır bebeğimi
canim benim güzel haberlerini bekliyoruz.
Üzgünüm güzel haber olmadı yine kimyasal gebelik cıktıbu ıkıncı kez biliyorsunuz tüp bebekte neden böyle oluyor ya??cok düşünmeye başladım Neden meydana gelıyor dıye ılk tedavıye başlamadan genetik testımız bıle yapılmıştı bı sorun yoktu,histereskopi yapıldı bi sorun yok nne yapıcaz bılmıyorum
Cok cok gecmis olsun canimAllah sabir versin, cok zor biliyorum... Insallah bu son olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?