- Konu Sahibi gulguzeli89
-
- #1.221
Gunaydin Kislar uzun zamandir bu topige ugraniiyo galiba bende birisi gorur yazar diye yazsin bende almanyadayim 7 tane tup bebek denedim 6 tane Burda rasende 1 taneda turkiyede ama negatif Burda tekrar basladik ama kist oldugu icin yaRin kaldi colk ama cok uzuluyom napacagimi bilmiyom bende yumurta azligi var ginden gune umutlarim tukeniyo essende yaptirip deneyen varmi herkes Fr bilgicden bahsediyo ama obise cok uzak hayirlisi artik sevgiler turkiye gidem hamile kaluyo nedense bizim olmuyo sasiyom artik doktorum rahime cizik atacagiz dedi okuda biz soyedik hole bisey varmis fayda edermi diye oda yapalim tmm dedi
selam canim önceliklen gecmis olsun.Benimde burda toplam 4 denemem oldu 3ü taze biride dondurulmus denemem oldu maalesef birtürlü tutunma olmadi.Burdaki doktorumda bana eger tekrar denersem bu cizik yöntemiylen yapacaklarini söylede rahim yaralandigi icin Embiryolar daha iyi gömülüyormus cizik yöntemiylen ama ben bu seferki denememi Bahceci Fulya Tüp bebek merkezinde yapmayi düsünüyorum tabi onlar bana sadece PGT yöntemiylen deneyecekler orasida fazla icime sinmedi sonucta embiryolar iyi kalitede tutunma nedeni rahim olmali ama yinede Türkiyede deneyecegim Allah Kismet ederse. görüyorumki Rabbim nasip etmedimi hic bir yerde etmiyo ha burasi ha oarasi.
Sen daha cok deneme yapmisin Rabbim sana sabrini vermis insallah bu son denemen olur Rabbim ikiz evlat nasip etsin insallah bu denemende.
Tek sorun yumurta azligimi canim.
Bende ki sorun cok Pkoluyum yani yumurta azligi Schildrüse var esimdede Sperm sorunu yani anlayacagini cok zor ama yinede Embiryolar cok kaliteli bir türlü tutunmuyorlar.
Sende hic tutunma oldumu canim bu 7 denemende bide Türkiyedeki denemen nerde oldu?
selam canim önceliklen gecmis olsun.Benimde burda toplam 4 denemem oldu 3ü taze biride dondurulmus denemem oldu maalesef birtürlü tutunma olmadi.Burdaki doktorumda bana eger tekrar denersem bu cizik yöntemiylen yapacaklarini söylede rahim yaralandigi icin Embiryolar daha iyi gömülüyormus cizik yöntemiylen ama ben bu seferki denememi Bahceci Fulya Tüp bebek merkezinde yapmayi düsünüyorum tabi onlar bana sadece PGT yöntemiylen deneyecekler orasida fazla icime sinmedi sonucta embiryolar iyi kalitede tutunma nedeni rahim olmali ama yinede Türkiyede deneyecegim Allah Kismet ederse. görüyorumki Rabbim nasip etmedimi hic bir yerde etmiyo ha burasi ha oarasi.
Sen daha cok deneme yapmisin Rabbim sana sabrini vermis insallah bu son denemen olur Rabbim ikiz evlat nasip etsin insallah bu denemende.
Tek sorun yumurta azligimi canim.
Bende ki sorun cok Pkoluyum yani yumurta azligi Schildrüse var esimdede Sperm sorunu yani anlayacagini cok zor ama yinede Embiryolar cok kaliteli bir türlü tutunmuyorlar.
Sende hic tutunma oldumu canim bu 7 denemende bide Türkiyedeki denemen nerde oldu?
Bende almanyada 3 deneme yaptim ve 1 denememde istanbulda oldu ama maalesef sonuc negatif simdiyazdiklarinizi okudum rahime cizik atma yöntemini ilk defa duydum ise yariyormu?ben suan 5. Denemedeyim igne kullaniyorum buradaki doktorlarda yapiyorlarmi acaba rahime cizik olayini allahim hepimize anne olmayi nasip etsin insallah
Evet canim yapiyolar benim doktorum yapcak Transfer oncesi yapiliyo a Nezaman yapilca bilmiyom nedense hep husranla sonuclaniyo insallah canim istedigin olur Allahim ikiz nasip etsin rum dileyenlerede
MerhAba Kislar ben bugun Hayit hapi aldin Yumurtalarin icin bi fqydasi olurmu acaba cunlu benim yumurta azligi var korkuyomda kullanmaya
Sagol canim allah sanada ve tum isteyenlere nasip eder insallah.ben dün doktoruma sordum rahime cizik atma olayini suan yapmiyoruz dedi uzerinde calisiyorlarmis gercekten ise yariyormu diye onun icin doktorum simdilik õnermedi
Canim ben wiesbaden kinderwunschzentrumda yapiyorum sen nerdensin?Hakkinda hayirlusi olsun Sen almqnyanin neresindesin hangi merrkesde yapiyorsun tedavini Allahim insallah tedaviletimuz hayirlisiyla so'n bulur
Canim ben wiesbaden kinderwunschzentrumda yapiyorum sen nerdensin?
Hayirli aksamlar canim insallah tafavun hayirlu olur Sen hangi asamadasin ben Essen Novum da yaptiriyom herhalde iki uc ay aravercez hakkumizda hayirlusi artikb
Bugūn punktion vardi benim yumurtalar toplandi bakalim yarin insallah hayirli haberler verirler bana hakkimizda hayirlisi olsun canim[/QUO
Hayurlusi olsun canim insallah guzel Haberler verursin melegin enyakin zamanda sana gelur veede birakmaz sevgiler guzel haberlerini bekliyoruz Kactane toplandi yumurtan canim Allaha emanet olun
Canim ben wiesbaden kinderwunschzentrumda yapiyorum sen nerdensin?
Hayirli aksamlar kizlar
Bugūn punktion vardi benim yumurtalar toplandi bakalim yarin insallah hayirli haberler verirler bana hakkimizda hayirlisi olsun canim
İnşallah yumurtalarınızdan hayırlı haberler alırsınız inşallah sn kaliteli en güzel yumurtaları ve bebişlerinize kavuşursunuz:)hakkımızda hayorlısı
amin canim insallahIyi akşamlar.sizinde tedaviniz hayırlı olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?