almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

amin insallah sende bebegine kavusursun bende 3 denemem oldu hepsi negativ sonuclandi hepsini wiesbadende yaptim arkadaslarimda yapti cogu hamile kaldi herseyin hayirlisi doktorlari cok iyi yinede sen kendin kararini ver canim

Iyi aksamlar Kislar nasilsiniz buxrada tedavi hören arkadslarimiz
Transferden sonra hemen kaldirdilarmi sizi bide extra bisey yaptinizmi tutuunmaayi saglamak icin Allahim herkesin yuzunu guldursun

Harika bi haber hem 5.gün embriyosu hemde 3 tane transfer yapılmış çoook sevindim cnm sıkı sıkı tutunurlar hiç bırakmazlar inşallahhhh :))
amin insallah canim allah hepimizin yüzünü güldürür insallah..benim embriyolar b sinifi kalitesiymis onun icin umutlanmiyorumallah insallah yüzümü güldürür busefer amin

Iyi aksamlar Kislar nasilsiniz buxrada tedavi hören arkadslarimiz
Transferden sonra hemen kaldirdilarmi sizi bide extra bisey yaptinizmi tutuunmaayi saglamak icin Allahim herkesin yuzunu guldursun
iyi aksamlar canim transferden sonra eve yolluyorlar zaten ilk gün dinlen ama sonra sürekli uzanma doktorlarda tavsiye etmiyor zaten sürekli uzanmayi kalkip dolasabilirsin kendini yormadan tabiki allah yüzlerimizi güldürsün insallah hepimiz kaliriz

Iyi aksamlar Kislar 2014 yili hepinize saglik huzur ve mutluluk getirsin gonlunuzdekini omrunuze yazsin evlerimizi Cocuk sesleri senlendiesin Allahim saglikli sihhatli akilli zeki ve iman dolu evlatlar nasip etsin acilarimiz sikintlarimiz2013 yilinda kalsin Rabbim evlat diye aglayan herkadinin yuzunu guldursun sevgiler

Amin insallah canim ayni güzel dilekleri bende senin icin diliyorum öptüm

Umutlanma sen güzel haberleri duyunca şoka gireceksin ben sana diyim :)))
Benim icin dua et canim benim sancim var heran hasta olacakmisim gibi doktor normal oldugunu soyledi umutla insallah ayin 13 ünü bekliyorum allah büyük hepimizin yüzünü güldürsün insallah

Benim icin dua et canim benim sancim var heran hasta olacakmisim gibi doktor normal oldugunu soyledi umutla insallah ayin 13 ünü bekliyorum allah büyük hepimizin yüzünü güldürsün insallah

Allah yardincin olsun kuzum insallah kotu bisey yoktur 2914 yili ugurlu gelir hepimize

Kislar Özür 2014 olacakti Demin kelada eski tedavilerdem kalan ilaclari gordum yaRin yarim burada cok gicikk turkiyede gunune gore veriyolar ilaclaru HIV elinde kalmiyor okadar cok ilacim artmiski hepsi yarim tarihleri Gecmis cok uzuldum biz bide ara vererek yaptik hep hepsi cope Gitti hayirlisi artik insallah Su cilemis Girer Rabbim bizimde yuzumuzu guldurur

Allah yardincin olsun kuzum insallah kotu bisey yoktur 2914 yili ugurlu gelir hepimize

Evet canim bendede aynisi artiyor ilaclar allah hepimizin yüzünü güldürsün

Canim dün transfer yapildi 5.gün embriyolari yerlestirildi 3 tane insallah bu sefer tutunurlar simsiki bana

Cok guzel ama beklemek zor gerci sonu hayırlı olsun hayırla bıtsınde onemlı dgıl tek derdımız beklemek olsun hayırlısı ınsallah bu sefer nasıp eder Rabbım...

Bişey rica Edicemde bana kinderwunsch zentrumdan bahsedermisin biraz işte ılk termın alındıgında ne zaman sürede tedavıye başlıyorlar?kalabalıkmı?işlerinde başarı oranları nasıl bi bilgin varmı bu 3.üymüş bilgin vardır artık o klınıkle ılgılı yardımcı olursan sevınırım.,

Allahım yar ve yardımcın olsun,bebeğin yada bebeklerin sana sıııııımmmmsıkı tutunsun/tutunsunlar ınsallah:)

Âmin âmin inşallah kardeşim 2014 herşeyimizin hayırlı,uğurlu olmasını nasıp etsin inşallah barış dolu,huzur dolu,sağlıklı bi sene olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…